FOTO . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Frans12“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op FOTO . . .

 1. freda110 zegt:

  Goed zo, dit soort acties moeten ze veel vaker doen, ook met posters en flyers, misschien worden de mensen dan wakker.

  Geliked door 1 persoon

  • Corrie Bruin zegt:

   De mensen die nu slapen zullen niet wakker worden daar dat ding wat op hun nek zit niet het vermogen om nog wakker te willen worden.

   Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ freda110 15 december 2020 om 09:37

   De slapende schapen zullen niet wakker worden. e zijn gehypnotiseerd. Elke keer als ze de kijkkast weer aanzetten, wordt de hypnose versterkt. Het uilskuiken van een nieuwslezeres, die van rechts naar links over het scherm loopt, is de trigger.

   Slaap ….. slaaap ……. slaaaap ……… slaaaaap ………… de NOS brengt de waarheid ….. de NOS brengt de waarheid ………. de NOS brengt de waarheid ………….. Slaap ….. slaaap ……. slaaaap ……… slaaaaap …………

   Geliked door 1 persoon

 2. Lost Johnny zegt:

  Nu word gewerkt aan een wet die verplichte test en dus vaccinatie stelt als eis om Nederland binnen te mogen indien men uit een rood of oranje gebied komt.
  De dwang om een “ vaccinatie” te moeten nemen word dus politiek gestuurd via uitsluiting.
  Hieraan werken ook bedrijven en instellingen mee door eigen eisen te stellen, in de hoop zo meer klanten te krijgen en dus meer geld.

  Het lijkt me dat een regering die stelt dat vaccinatie vrijwillig is en tegelijkertijd een aantal antidosis bijna evenredig aan het aantal inwoners besteld en daarvoor betaald die vrijwilligheid als mensen recht beschermd. We gaan binnenkort een grondwetswijziging zien welke op het grondwettelijk recht tot zelfbeschikking uitzonderingen plaatst. Hier zal ongetwijfeld al aan gewerkt worden.

  Het benoemen van mensen die geen mondkapje willen dragen door vooral de pers tot “ coronahufters” is een vorm van intimidatie door mensen een stempel te geven die uitsluiting en minderwaardigheid stimuleren.
  Lijkt me dat hier hufters aan het werk zijn…

  De lockdown die nu is ingegaan zal voor vele Nederlanders de laatste stap zijn tot rigoreuze beslissingen inzake leven en positie in deze wereld. Het aantal zelfdodingen zal toenemen en zeer waarschijnlijk bij de telling van “Corona slachtoffers” worden gevoegd….meer repressie stimuleren.

  De politici en randfiguren die dit land leiden hebben allen belang bij repressie en bestraffing want het maakt hun positie en dus inkomen sterker en onaantastbaarder….en de pers vreet mee als een stel Hyena’s…

  Een land dat eigen burgers oproept en zelfs anonieme kliklijnen geeft om andere burgers aan te geven is geen vrij land maar een terreur land, een dictatuur. Het nut van stembusgang en de gedachte dat er iets kan of mag veranderen is een absurditeit. De zogenaamde hoop dat er iets veranderd is waarom mensen naar de stembus gaan….

  ……de PVV zal nooit een meerderheid mogen halen, en een land wat structureel een deel van de kiezers buitenspel zet door hun vertegenwoordigers te isoleren is geen democratie maar een leugen.
  Die leugen ligt open en bloot al jaren voor wie ze wil zien….en uitsluiting is legitiem voor wie gelijkheid enkel accepteert als het is zoals men wil dat het is. De definitie daarvan is geen gelijkheid maar willekeur…..

  Dit land is kapot gemaakt door corrupte ambtenaren en ruggengraatloze politici. Een democrtaite werkt enkel als alle betrokken partijen dezelfde wetten respecteren en beschermen. Dat is niet gebeurd, in de afgelopen 30 jaar zijn leden van regerings partijen met zichzelf en hun eigen welvaart bezig geweest, een enkel idealist uitgezonderd.

  We rapen nu de rotte vruchten…

  Geliked door 1 persoon

 3. Helena zegt:

  Er kan niet vaak genoeg voor gewaarschuwd worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s