FOTOSHOPPER: Kim Jong-Rutte . . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER: Kim Jong-Rutte . . .

 1. Peter zegt:

  Wat een lul

  Like

 2. karton zegt:

  Geef deze imbeciel nóg eens 4 jaren en ‘t zal hem lukken : de Kim Jong-Rutte van de EUSSR ! God moge dit scenario verhoeden !

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Noord Korea lacht hem uit. Noord Korea is wel flink bij de tijd voor wat betreft leger en wapens terwijl hier het Rutte leger armoe troef is. Kortom zelfs Noord Koreac doet het beter qua dictatuur en tirannie zitten wij in hetzelfde schuitje dus daar kunnen wij wel massaal onze mond over houden. Mijn mening is dat de monarchie in dit land achterhaald is en absoluut niet meer van toepassing.

  Like

  • karton zegt:

   @ Julia.
   Volgens “onze” onvolprezen minister van defensie, tuinkabouter Ankie Bijleveld-Schouten (ze zal toch zeker géén familie zijn van die andere Schouten, ons aller Carooltje ?!) is het NL-leger ook héél sterk hoor, we gaan Mali redden maar óók nog Irak ! Dat zei Ankie tegen de VN.
   Dit mevrouwtje kent het verschil tussen een ploertendoder en een houwitser niet eens, maar mogelijk bezit zij op een ander gebied wél ongekende capaciteiten ?!

   Like

 4. freda110 zegt:

  Vergis je niet, dit soort sexloze weekdieren kicken hier juist op want dat laat in hun ogen zien dat ze wat zijn.
  De beste manier om met zo iemand om te gaan is hem volledig gelijk te geven je om te draaien en gewoon verder gaan met wat je altijd hebt gedaan want dan komt de ware aard van het beestje naar boven en dat is bepaald niet prettig om te zien.
  Ik snap ook niet dat al die winkeliers zich niet verenigen en besluiten dat ze in het weekend weer open gaan inclusief de restaurants en cafés dan is deze gekte in een keer over.

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Rutte denkt de grote leider te zijn en is net zo’n smerig figuur als Anton Mussert, die dacht dat ook. Ze dachten alle twee het alfa-mannetje op de rots te zijn. In feite moesten ze alle twee luisteren naar degenen die boven hun staan. Nee zeggen loopt verkeerd af, en meewerken loopt op de duur ook verkeerd af voor zulke figuren. De secondant van Rutte, Hugo de Jonge, heeft dit al beseft en is er mee gekapt. Ik moet nog zien dat hij nog eens met Rutte op de TV komt. Net als Rutte is deze CDA figuur op een rare wijze aan de macht gekomen. Er waren namelijk veel betere kandidaten dan deze twee klojo’s. Maar alles staat in dienst van de Corona. Alles is vandaag de dag Corona want griep bestaat plotseling niet meer. Iedereen die ziek is, iedereen die kucht, en iedereen die overleed, allemaal zou het Corona zijn. Net als het klimaat. Het maakt niet uit of het te koud, te heet, of te nat is, het ligt allemaal aan het klimaat alwaar landen duizenden miljarden voor uittrekken om…..de elite te spekken !

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Ik vond het al zo vreemd, een Pvda’er die voor de VVD als MP al tien jaar op de troon mag zitten, en dat hij warme gevoelens koestert voor de Linksche Looney Brigade is ook geen geheim, je kunt een boek niet beoordelen aan de buitenzijde van de kaft, zelfs niet het rode boekje van Mao……of het inlegvelletje van de communistische EU….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s