Macaroni-monster Mark

 (Door: “eg regs”)

Enkele jaren geleden reden er in Londen bussen rond met een atheïstische reclameboodschap: “Misschien bestaat er wel helemaal geen God. Maak je geen zorgen en geniet gewoon van je leven”. Wat een duivelse dwaasheid. Want stel je voor dat er in werkelijkheid wel degelijk een eeuwigdurende hel bestaat – hoezo genieten dan?

Als mensen verteld worden dat ze niets meer zijn dan veredelde apen, verbaast het u dan dat zij zich ook steeds meer als beesten gaan gedragen? Of is de golf van geweld die dit land het voorbije jaar heeft overspoeld u soms niet opgevallen? Redeloze en zielloze wezens zullen zich immers hooguit gedreven weten door een rauw overlevingsinstinct. En dit is onze huidige, grondig ontkerstende maatschappij ten voeten uit… Er bestaat geen zorg om het eeuwige, om het ontastbare; het is slechts het lichamelijke dat telt. Als de ‘geleerden van deze eeuw’ jou vervolgens (uit gezondheidsoogpunt vanzelfsprekend) gebieden om anderhalve meter afstand te houden, een mondkapje te dragen en de hele economie om zeep te helpen, wat doe je doen? Dan gehoorzaam je!

Vroeger dacht ons volk totaal anders. En de herinnering hieraan is nog niet volkomen uitgewist. Want zelfs vandaag de dag weerklinkt deze erfenis nog steeds in ons alledaags spraakgebruik. Onze nationale ‘eenheidstaal’ is feitelijk voor een groot gedeelte te danken aan de Statenbijbel, maar daarnaast hebben we het ook nu nog steeds over ‘iets dat uit den boze is’, ‘Abraham zien’, ‘de blinde die de blinde leidt’, ‘in zak en as zitten’, ‘de zondebok zijn’, een ‘oogappel hebben’ en zo veel meer nog. Wist u trouwens dat onze Boere broeders en zusters geen collegezalen met zich meetorsten toen zij hun vrijheid bevochten in de onbarmhartige wildernis? De Bijbel was hun universiteit. En deze innerlijke kracht rustte hen toe om in de 20e eeuw 50 jaar lang de gehele wereld te weerstaan. En ga het anders gerust na, want dit is geen hyperbool. Zij waren werkelijk ‘Teen die hele wêreld vry‘. Niemand kon hen iets maken.

In Nederland moest dit alles echter onceremonieel overboord gekieperd worden, omdat we immers niet langer het verwijt toegespeeld  wilden krijgen dat we een ‘sprookjesboek’ achternaliepen. En o ja, dat bedenksel van het ‘spaghettimonster’ was ook zo ontzettend gevat natuurlijk. Bijna net zo grappig als het nonnentypetje van Paul de Leeuw. Fijn ook dat de VPRO altijd zo haar best deed om christenen ‘te ontmakeren’. Al vraag ik me onderhand wel een beetje af wanneer we precies de ‘gedurfde’ en ‘anti-establishment’ comedies en documentaires over de islam mogen verwachten?

Wat iedereen natuurlijk gemakshalve over het hoofd ziet, is dat onze ‘gereformeerde theocratie’ vroeger een wereldmacht was, maar dat wij als onderdanen van een ‘verlicht en weldenkend’ regime inmiddels steeds verder afzinken richting totalitairistische  slavernij. Of zou het een ‘sprookje’ zijn om zoiets te beweren? ‘Fake news’  misschien zelfs?

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Macaroni-monster Mark

 1. Frauke zegt:

  ‘We need a Great Reset’ zegt Klaus Schwab, de oprichter en voorman van het World Economic Forum, dat jaarlijks in het Zwitserse Davos samenkomt met de superrijken en meest invloedrijke mensen op aarde, ook wel de 1% genoemd.
  https://www.blckbx.tv/videos/the-great-reset-kijk-naar-china-bob-de-wit-society-4-0

  Like

  • LUCIA zegt:

   Reset van de rijken = Deset voor ons !!!
   Want dezelfde mensen die de wereld vernietigd hebben in hun hebzucht te produceren zonder regelgeving of in acht neming van de natuur, zeggen nu dat het uw schuld is en u moet boeten, sterker nog zij gaan voor u groene spelregels verzinnen, let wel het gezegde verander de wereld begin bij jezelf, geldt niet voor deze socio en psychopaten.
   Deze zelfde mensen nemen al jaren aan evenementen plaats als de Bilderberg, Davos meetings en allerlei babbelclubjes o.a. “gesprekstafels bij nitwits als Mark Rutte en ander idioot regerend gespuis, die als u maar de helft daarvan zou doen, u als een complot-gekkie bestempeld zou worden, een anti..vul maar in… een aluhoedje en nog meer onzin, verzonnen door mensen vaak in exact dezelfde omstandigheden als u maar…te laf om zelf te denken en te lui om zelf te onderzoeken, anders zouden ze er depressief van worden.
   Ik HAAT deze mensen nog meer dan de Rutte’s & co, want het zijn net zulke grote verraders misschien zelf nog erger… maar ze zijn geen socio en psychopaten… ze zijn gewoon lafbekken, hun enige excuus laf wegkijken en luiheid..Sorry maar jullie verdienen die f..g spuit en meer!!! Heb het helemaal gehad met deze mensen…deze ik vind wat de meerderheid vind, niet doorhebbend dat zij daar zelf onderdeel van zijn en dat de “meerderheid,” de corrupte MSM is, kortom een leugenachtige abstractie van de werkelijkheid. Fuck you lafaards ..potentiële NSB’ers .

   Like

  • koddebeier zegt:

   ‘We need a Great Reset’ Dat klopt ! Dat hele zooitje van het World Economic Forum opsluiten in werkkampen !

   Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Misschien moeten we die spirituele oorsprong eens in ons zelf zoeken in plaats van in een zwarte hemel? Daar zouden we met “hart en ziel” mee bezig moeten zijn, dan hebben we ook geen tijd anderen de maat te nemen, ieder heeft zijn eigen maat. En daar moeten we het mee doen.

  Like

 3. benkokjoodschrpastor zegt:

  Hi “eg regs”,
  Er zijn zoveel mensen, die liever Macorini-monster Mark volgen, sommigen ook in de afsplitsing “Spaghetti-monster Lisa”, ipv de Schepper, zoals in de Bijbel en in Yeshua geopenbaard, dat we inderdaad in “de tijd van Noach” leven: niemand wenste aan boord van de reddingsark te gaan, behalve Noach en gezin.
  En de dieren, zoals gewoonlijk verstandiger dan de meerderheid van de mensen.
  De aangezegde ondergang kwam na 120 jaar waarschuwen en geduld van de Schepper: de zondvloed, iedereen kwam om, buiten de ark.
  Die ark staat natuurlijk symbool voor Yeshua, de enige weg tot de Vader.
  Om met Jozua te spreken: kies dan heden wie gij dienen zult.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Zie waar het heen gaat op https://tora-yeshua.nl/2020/12/overlever-shoa-trekt-terechte-vergelijking-nwocovid-19/
  (met dank aan Bert voor die video, eerder op deze site ook genoemd)

  Like

 4. Hovawart zegt:

  In Januari nog even de teugels strak houden en dan in februari de maatregelen weer laten vieren, en voilà presto, de VVD zal zegevieren en bejubeld worden door het domme volk als de grote redders van de Pays-Bah,….en opnieuw een Ruttiaans WisselKabinet zal ons deel worden om de Linksche Looney Brigade in Brussel hun vernietigende werk te laten voltooien……..zo voorspelbaar.

  Like

 5. techhuis zegt:

  Heel goed want inderdaad heeft de Statenvertaling ons de overwinning bezorgt met de 80-jarige oorlog. En sinds zijn woord bijna niet meer gelezen wordt maar valse bijbels is het bergafwaarts gegaan en zal het eindigen met 7 jaar satan als heerser.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Hoelang moeten wij nog lastiggevallen worden door prof. dr.Ernst Kuipers deze man zit elke avond aan de tafel van Op 1puur angst te zaaien en schendt hiermee wel terdege zijn eed van Hippocrates https://www.nu.nl/coronavirus/6096876/kuipers-in-januari-meer-coronapatienten-in-ziekenhuis-dan-op-piek-tweede-golf.html Heel het land ligt plat en deze man houdt niet op niets positiefs kan hij meer uit zijn mond krijgen als alleen de volksgezondheid verder in gevaar brengen door het eeuwig durend angst zaaien. Dan weer het tegengestelde bericht https://www.telegraaf.nl/nieuws/1568404507/aantal-nieuwe-coronagevallen-fors-gedaald-afgelopen-etmaal De grootste monsters zitten aan tafel bij de propagandazender Npo Op1 en niet te vergeten in het OMT. Niets gaat ze meer te ver en het geweten is zoek. Ik had toch wel verwacht dat mensen zoals Kuipers meer intelligentie, mentaliteit en medeleven hebben en ook eens de daadkracht zouden hebben om Rutte aan te spreken die verantwoordelijk is voor de al jaren kapot bezuinigde gezondheidszorg. Ik wil en het niet meer aanhoren en kijken wat voor een ongeloofwaardigheid er op dit moment wordt verkocht maar ondertussen wel miljoenen mensen het leven zuur c.q. kapot maakt. Durven dit soort artsen nog langer het woord volksgezondheid in hun mond te nemen en vergeten zij dat er inmiddels een miljoen mensen op de lange wachtlijsten staan voor de broodnodige zorg. .

  Like

 7. Harry zegt:

  Wat kopen we voor deze retro hersenspoeling , “ eg regs “ ?
  Het staat bol van de verkeerde aannames .
  ‘ Want stel je voor dat er in werkelijkheid wel degelijk een eeuwigdurende hel bestaat ‘ ,
  dan stel ik als tegenvraag : stel je nou eens voor dat dat hele godsdienstgedoe je reinste onzin is en dat vele miljoenen hun hele leven achter een achterlijk denkbeeld hebben aangelopen !?
  Zich arm hebben betaald aan kerken en dominees , priesters en aanverwant tuig .
  Kerken vol met goud en zelf aardappelschillen moeten vreten !
  Iedere zondag verziekt , niet zwemmen , niet fietsen , niet met je bootje er op uit , geen radio , geen tv , niet met de auto en kinderen mogen soms niet eens naar buiten op zondag , behalve om naar de kerk te gaan !
  Zelfs een ijsje kopen op zondag is verboden .
  Ik zie ze hier in mijn omgeving , die refo’s .
  Er zijn er zelfs bij die op zaterdagavond de haan bij de kippen vandaan halen , want op zondag mag er niet geneukt worden !
  Hun smoelen zijn vervormd door de angst voor de dominee met z’n preken over hel en verdoemenis .
  Je ziet het ook aan hun blik , ze kijken ánders !
  Eten koken doen ze op zondag ook niet . Het licht mag eigenlijk ook niet aan , “ want daar moet iemand voor werken op zondag “ . Dat ze er toch moeten zijn voor de straatlantaarns en hun koelkast ontgaat ze even .
  Je kunt het aan hun tronies gewoon zien , als ze zwaar gelovig zijn !
  Een flink aantal ervan is ook “ psychisch aangedaan “ , ik ken er al vijf uit dezelfde kerk , die bij een psychiater lopen of gelopen hebben .
  Een ervan wordt ook regelmatig opgenomen . Een vrouw . Het straalt van haar gezicht af !
  Maar wél de hele week in het zwart , oma Duck schoenen aan , middeleeuwse kledij ,
  hoedje op , op zondag .
  Sommigen ervan hebben ook een soort tic . ALLEMAAL VAN ÉÉN KERK .
  Komt door de dominee , één zo’n asbak , met z’n hel en verdoemenis preken is me verteld .

  Heb een christelijke werkster gehad die iedere week bij me in bed kroop .
  Kwam ze ‘s morgens koffie op bed brengen , schoof ze gelijk even aan , onder de dekens .
  Ze kon er geen genoeg van krijgen .
  En na afloop iedere keer : “ errug héé , wat we doen “ !
  Ja , maar wél lekker . “ Ja , dát wél “ .
  Drie stuivers in de kerkezak , probleem opgelost .
  Maar iedere zondag gaat ze naar de kerk , gezicht in de plooi , hoedje in een plastic tas , als ik met de honden loop en haar tegenkom krijg ik een heel subtiel knikje .
  Meteen het gezicht weer in de plooi .
  Maar er zijn er ook die nét doen of ze je op zondag helemaal niet zien !
  Morgen wél weer , hoor .

  ZIJN DIE LUI NORMAAL ?
  NEE , DIE ZIJN GODVERDOMME ABNORMAAL !

  En dan al die geloofsrichtingen , onderling altijd strijd wie het nou precies bij het rechte eind heeft .
  Nou , NIEMAND , 24 geloofsrichtingen in mijn dorp ! Plus de islam .
  Het zijn de residuen van een oud soort hersenspoeling om de mensen in het gareel te brengen .
  Een soort van prehistorisch deep state offensief , zeg maar .
  Helaas zijn moslims het meest overtuigd van hun gelijk .
  En daar doen die achterbakse laffe christenen niks tegen .
  IK DE KERK WORDT ER NOOIT OVER GEREPT !
  Die roepen in hun kinderlijke naïviteit dat God hen te hulp komt !
  Als je dan vraagt waarom ie er nog niet is , krijg je : het is nog nét niet erg genoeg , maar als het nóg erger wordt , dan komt ie , hoor , dan komt ie écht .
  Ja en morgen is het kerstmis . Ook in juli .
  Er was hier al eens een gek die wist te vertellen dat ie al onderweg was !
  Op de fiets zeker dan , want ik heb hem nog niet gezien .
  En zo gaat hun leven voorbij , totaal gespeend van de realiteit , voortdobberend op een sprookje .

  Ik geloof veel eerder in de evolutie , dan dat onmogelijke scheppingsverhaal .
  Dus ik ben een veredelde aap !
  Het is geen wonder dat ik me steeds meer als een beest ga gedragen , dankzij een rauw overlevingsinstinct .
  Ik gedraag me als een beest ! ?
  Waar haal je het godverdomme vandaan ?
  En ik kan ook lezen en schrijven dankzij het nieuwe testament !
  Anders had ik niet eens kunnen lullen .
  Vervolgens word me kwalijk genomen dat ik de overheidsvoorschriften volg , mondkapjes op en dergelijke .
  Tja , zware christenen hebben daar geen boodschap aan .
  Want hun God gaat boven alles en zijn wetten boven die van een land .
  Moslims hebben diezelfde kwaal !
  Ik woon bij een weg waar je niet in mag rijden van weerskanten .
  Wie denk je dat er DAGELIJKS SCHIJT HEEFT AAN DIE VERBODSBORDEN ?
  Refo’s en moslims !
  Maar IK gedraag me als een beest !
  En wie steken er in september al vuurwerk af , TOT HALF MAART , met knallen als bommen ?
  Die verdomde refo-jeugd .
  Maar ík ben een beest !
  Een redeloos en zielloos wezen .
  Reddeloos ook .

  Wat is het verschil nog tussen een zwerm idioten die strikt volgens de bijbel leven en die andere sukkels die slachtoffer zijn van een “ totalitairistische slavernij “ van een “ andere “ overheid ?

  De ‘ gereformeerde theocratie ‘ was vroeger een wereldmacht , lees ik .
  Blij dat dié waanzin ten minste op een einde loopt .
  Als beest wens ik niemand die “ boven “ me staat .

  Maar naar mijn mening is het geloof een psychische aandoening !

  IK HEB OOK NOG EEN LICHTPUNTJE !
  Sommige van die zware refo’s vieren de teugels nu ze niet ,
  of nauwelijks meer naar de kerk kunnen .
  Er wordt op zondag door sommigen gebarbecued buiten , gevoetbald op straat en de ergste was afgelopen zondag aan het verhuizen !
  Ontstaat er dan toch nog een beetje licht in de tunnel ?
  Krijgen ze hun verstand ?

  Een vrouw zei onlangs tegen me ‘ dat het zo gemakkelijk was als je gelooft , dan heb je een boek met regels , dan hoef je zelf niet meer zo na te denken “ .
  En dát is het probleem , ze denken niet na .
  En dat willen ze ook helemaal niet .

  Geliked door 1 persoon

 8. Hartelijk dank voor uw observatie en inzicht.

  Misschien spreekt dit artikel u aan. Het gaat over de stapstenen van de geplande Covid19 crisis naar onherstelbare DNA corruptie en een totalitaire wereldorde, geschreven vanuit een Bijbels perspectief:

  https://nadeopname.wordpress.com/2020/03/24/opmars-naar-het-merkteken-van-het-beest-van-coronavirus-tot-dna-corruptie/

  Hartelijke groet,
  Sabine Vlaming

  Like

 9. andre zegt:

  Nou eg regs ik ben terug gehaald in mn leven en ik was gestikt. Gewoon 1 minuut heb ik de eerste 20 seconden van alles geprobeerd maar niets lukte en dan raak je in paniek voor de volgende 20 seconden en blijven er nog 20 ongeveer over waarbij ik heb gevochten tot de laatste seconde maar ook komt je leven voorbij en ik realiseerde me in deze laatste 2o seconden dat ik alles voor niets had gedaan, oh wat was ik kwaad maar ging out. het licht ging uit en ik was weg. De mensen die met mij waren hebben van alles geprobeerd en ik kwam weer bij totaal de kluts kwijt 6 brandweermannen en 2 broeders zag ik en nog 3 dierbaren die ik zeer dankbaar ben kijkend op een scherm met allemaal grafieken. 3 dagen bloed ophoesten en verder geen enkele schade maar dan bij de nabeschouwingen vraag ik me echt af of het erger is om te vertrekken of iemand te zien vertrekken. Toen alles weer stabiel was kwam natuurlijk de vraag! En hoe was het? Bedoelend wat heb je gezien na je dood? Ik heb niet gezien een lichttunnel, ik heb niet gezien allemaal bloemen ofzo met een regenboog, ik heb niet gezien de poort van de hel of die deur met Petrus. Ook geen 72 maagden die me graag wilden slopen met de laatste aanbieding van een of andere jurk dat je de potentie mee krijgt van wel 100 jonge mannen. Nee eg regs, gewoon helemaal niets. Weet je wat ik als antwoord kreeg? Je bent vast niet lang genoeg dood geweest! Maak er wat van en geef dat hele rotte kartel van Rutte in Maart een rotschop! Elke relgie is een heerlijk stukje vacuum om ergens langs een kassa je poen af te dragen en die religie van de EU ben ik meer dan zat want het is niet meer vrijwillig. Je eigen leven je eigen beschikkingen en geen naald in je reet van Gates.

  Like

  • Nachtkaarsje zegt:

   Ik weet niet of je gelovig bent Andre, maar dit staat in Prediker. iets wat de kerken niet vertellen omdat het hun zelf gefabriceerde sprookje onderuit haalt.
   Er staat nog daar nog meer over de afloop van een mens in Prediker.

   (Prediker 9:7-10) 7 Ga, eet uw voedsel met verheuging en drink uw wijn met een vrolijk hart, want de [ware] God heeft reeds een welgevallen gevonden aan uw werken. 8 Laten uw kleren bij iedere gelegenheid wit blijken te zijn, en laat olie niet ontbreken op uw hoofd. 9 Zie het leven met de vrouw die gij liefhebt, al de dagen van uw ijdele leven die Hij u gegeven heeft onder de zon, alle dagen van uw ijdelheid, want dat is uw deel in het leven en in uw harde werk waarmee gij hard werkt onder de zon. 10 Alles wat uw hand te doen vindt, doe dat met uw krácht, want er is geen werk noch overleg noch kennis noch wijsheid in Sjeo̱o̱l, de plaats waarheen gij gaat.

   Like

 10. LUCIA zegt:

  De natuurvolkeren geloofden anders dan wij maar ze hebben altijd in harmonie met de natuur geleefd, totdat wij ze “ontdekten” of beter gezegd hun land, hun rijkdommen etc.

  Wij ” beschaafde mensen”, die vaak in opdracht van de kroon en de kerk miljoenen mensen vermoord hebben, zijn toch veel beter, kijk wat voor vooruitgang we bereikt hebben..we hebben nu 1000 manieren om mekaar te vermoorden, onze zonen en dochters studeren met onze centen, om ons daarna nog beter te kunnen verraden dan de vorige generaties.

  Onze politici, die wij een keer in de zoveel tijd zogenaamd kiezen, liegen alles bij elkaar beloven van alles en nadat ze “gekozen,” zijn worden er allerlei nooit beloofde of besproken zaken, uit de hoge hoed getoverd en alles wat u beloofd was, is omgesmolten tot onherkenbare drab z.a. bij een kaars gebeurt maar troost u maar… U bent een beschaafd wezen.

  Als beschaafd wezen, had iemand u moeten vertellen, dat Verraad en Destructie, ook al is het vele jaren later, een soort Tijdsvloek kent, want het brengt wederom Verraad en Destructie voort, voor de verraders of hun kinderen of hun kindskinderen.

  Ergens verstopt in de tijd, wacht een kogel met jouw DNA erop geëtst!!

  Like

 11. Bob zegt:

  De mens is meer geevolueerd dan de dieren
  is de aanname. Maar als de leider het
  gevaar geeft gaat de hele troep rennen.
  Sartre zei:’De blik van de andere is mijn Hel”.
  Schelden als je geen mondversiering aan doet.
  Een dier heeft zijn instinkt, de mens alleen
  zijn smartfoon.

  Like

 12. Qvic zegt:

  Als Rutte niet meer is dan een zetbaasje van Koning Alex, maar zelfs Koning Alex moet zijn meerdere erkennen in de vorm van de EU/VN. Daarmee is Nederland geen monarchie meer, want een monarchie duldt niemand boven zich, anders is het enkel een illusie. Het zelfde geldt voor onze zogenaamde democratie, dat is het nooit geweest. Dat zelfde geldt voor verkiezingen, want waarvoor mogen we dan voor kiezen? Wie de volgende 4 jaar ons mogen voorliegen, afpersen, chanteren en wie nog meer belastinggeld mag uitdelen in het buitenland. Daar koning Alex enkel koning zou zijn bij gratie van GOD, maar wat als hij ook het communisme van de EU omarmt heeft. Want in het communisme bestaat GOD niet meer. Dus dan verliest hij dan ook het koningschap. Dan heeft Alex en zijn regering Rutte geen rechten meer om ons de wet voor te schrijven. Bijna alle mensen in de politiek zijn deugmensen, zodra zij macht krijgen worden ze autoritair en sadistisch en hoe langer zij die macht hebben worden zij telkens corrupter en krijgen meer machtslust, dan vervagen de grenzen van elke logica en telt alleen nog hun wil om andere te onderwerpen aan hen. Dat zie je al bij veel jonge vrouwen en mannen dat zij een geestelijke afwijking (borderline) hebben en zich zelf een deugmens, progressief of marxist noemen. De praat clubjes zoals regeringen, EU, VN WEF etc. zitten vol met dat soort deugmensen, denken allemaal dat zij het volste recht hebben, om de gehele (wereld)bevolking voor te schrijven hoe zij moeten leven. Maar wat, als het eens andersom zou zijn? Dan gaan ze piepen en je medelijden met hun hebben en de schuld ligt dan altijd bij andere. Wat al die deugmensen maar niet willen beseffen is dat mensen geen eigendommen zijn van regeringen en dat ze daar niet mee mogen experimenteren. Dat staat zelfs zwart op wit in de code van Neurenberg. De zogenaamde mondkapjes plicht is tegen onze eigen grondwet, want volgens de wet moet je daar eerst een vergunning voor moeten hebben, om gezichtsbedekkende kleding te mogen dragen. Artikel 10. Als winkels ons een mondkapje verplichten, plegen zij dus een strafbaar feit. Want een mondkapje valt volgens het zelfde artikel 10 onder kleding. Dus met andere woorden verplicht de regering en de winkeliers om ons een bepaald kledingstuk te dragen, dat lijkt verdomt veel op het communisme en het islamisme.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s