Neuroloog ontslagen na kritiek op coronabeleid: “Ik ga voor het eerst in mijn leven de barricaden op”

(Door: “9ForNews”)

Neuroloog Jan Bonte (foto), ook wel outcast in de geneeskunde genoemd, spreekt zich al een tijdje kritisch uit over de coronamaatregelen, zowel op zijn website als op social media. Hij kondigde aan geen mondkapje te zullen dragen in het ziekenhuis waar hij waarnam, maar zwichtte uiteindelijk onder de druk. Artsen die het niet eens zijn met het coronabeleid hebben het in deze tijd extra zwaar te verduren. Ze worden gecensureerd en in het ergste geval ontslagen. Dat laatste overkwam gisteren ook Bonte.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Neuroloog ontslagen na kritiek op coronabeleid: “Ik ga voor het eerst in mijn leven de barricaden op”

 1. Julia zegt:

  Nederland een land van vrijheid van meningsuiting nou dat kunnen wij wel in de prullenbak smijten. Dit is een land van ongekende dictatuur en tirannie die miljoenen mensen het leven vergald en ze behandelt als muilkorf slaven die totaal geen enkel effect hebben maar puur een dwangmiddel is voor gedragsverandering. Net als in WOII en de DDR destijds wordt men voor tegenspraak zwaar gestraft dat wordt niet geduld. Een nieuw land sinds begin 2020 is ontstaan namelijk het voormalig Nederland is het Noord Korea aan de Noordzee geworden. Alleen al de schande om jonge kinderen te misbruiken door de lagere scholen te sluiten om ouders te pressen thuis te werken terwijl de school zo cruciaal is voor jongeren. Hoe halen ze dit in hun gewetenloze hersenen. Het heeft totaal niets meer met democratie te maken die is vermoord. Strijk die rood/wit/blauwe vlag maar voor goed deze vlag is dit land niet meer waard.

  Geliked door 2 people

  • Hendrik M. zegt:

   Jonge kinderen, oudere kinderen en jong volwassenen kunnen geen verschijnselen hebben en toch drager zijn van volwassen besmettelijke virussen en zo wel degelijk het virus verspreiden.
   Wat betreft de neuroloog Jan Bonte, heeft toch gewoon recht op vrije meningsuiting?

   Like

 2. leo1 zegt:

  Citaat :

  Piet is gek.
  Deze met krijt geschreven mededeling ” Piet is gek “, die u op alle schuttingen kunt lezen,
  betekent niet dat Piet krankzinnig is.
  In dat geval zou er voor Piet gecollecteerd worden.
  Het betekent dat Piet zich opvallend gedragen heeft.
  En dit heeft Piet niet te doen.
  Piet dient zijn plaats te kennen.
  En de plaats van Piet is Piet te zijn onder de andere Pieten.
  Het is niet zijn zaak een hele Piet te worden.

  Godfried Bomans.

  Like

 3. Jan zegt:

  Hoofd Duitse gezondheidsdienst: Er zullen mensen door het vaccin sterven

  https://3speak.co/watch?v=rairfoundation/focnbsrk&jwsource=cl

  Geliked door 2 people

 4. karton zegt:

  Dat deze neuroloog is ontslagen na het uiten van een kritische mening is in dit landje eerder regel als uitzondering.
  Klokkenluiders doen het ook, maar dan anoniem teneinde hun baan niet te verliezen; zo werkt het in een dictatuur óók.
  In de NL-ambtenarenwereld gaat het op eenzelfde manier : je moet het met je chef eens zijn…….zo niet……….vergeet een volgende promotie maar ! Mede hierdoor is de NL-ambtenarenwereld totaal verziekt en zo rot als een mispel.
  Het laatste voorbeeld is de z.g. Toelage-affaire : een chef bedenkt iets wat niet door de beugel kan, een ondergeschikte vindt dat ook, maar zegt niks want dan blijft hij tot aan z’n pensioen “pas op de plaats” maken, dus doet braaf wat z’n chef wenst , de gevolgen zijn inmiddels duidelijk.
  Maar reken er niet op dat de échte schuldigen worden gestraft.
  Dit hele landje is dood- en doodziek, maar wat kun je verwachten met “heelmeesters” als die van ons in Den Haag ?!

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Ja Karton, zo is het, ik heb menigmaal meegemaakt dat er geen betere manier is om alleen te zijn dan de waarheid lief te hebben je hebt meteen minder vrienden , kennissen etc,
   Gelukkig zijn er dieren en die kunnen het niet schelen, ben ook zeer geliefd door de viervoeters, de twee-potigen daarentegen mijden mi, ik hun meestal ook overigens.
   In het verleden heb ik mij beperkt tot regelmatige dagen der waarheid maar als je ouder wordt heb je schijt aan zowat alles.. dus mijn dosering van de waarheid is verhoogd en laat dat nu iets zijn waar heel veel mensen allergisch op reageren.

   Ik zou een aardige antidoot zijn op Rutte maar ik heb geen politieke aspiraties.Overigens kan ik alleen zo liken want ik zit niet op facebook etc

   Like

 5. Mary zegt:

  Alle respect voor Jan Bonte, die Terpstra de grootste kwakzalver (meedoen aan boerenbedrog en oplichterij) als ook Jonker die zich medisch journalist noemt idem dito, Jan Bonte is bij lange na niet de enige die de waarheid verkondigd hij verkeert in heel goed gezelschap van vele professoren, wetenschappers, hoogleraren, medisch specialisten, artsen etc.etc. die naar voren komen om het volk te waarschuwen voor de leugens die er verkondigd worden en wat er hier werkelijk aan de hand is, (met het risico hun baan te verliezen), hij verkeert dus in werkelijk goed gezelschap, alle respect!!!!

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  Het ging nooit over ‘het virus. Vanuit Amerika:

  MSNBC’s @VinGuptaMD: “Just because you get vaccinated after the second dose does not mean you should be … traveling … or that you’re liberated from masks.” pic.twitter.com/DqT134hrBp

  — Tom Elliott (@tomselliott) December 15, 2020

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Nou kritiek is toch wel zeker keihard nodig op Rutte, De Jonge en het OMT. Jonge kinderen misbruiken en ze verstoten van onderwijs, sociale contacten met alle gevolgen vandien om ouders te dwingen thuis te werken ? Artsen binnen het OMT die wegkijken voor de immens schadelijke gevolgen zowel psychologisch als sociaal voor jonge kinderen. Nou daar zet ik dan toch sterk mijn vraagtekens bij. Dan weer een economische klap voor het MKB terwijl ketens als Wibra, Action en Hema open mogen blijven als zij maar de niet essentiële producten afschermen https://www.telegraaf.nl/financieel/1552299035/winkels-action-en-wibra-toch-open (zorg dit dan niet voor extra toeloop naar dit soort winkels?), besmettingen in Duitsland alarmerend hoog terwijl er al maanden een verplichte niet werkende smetlap gedragen dient te worden. Dus de grootste onzin en zeer ongezond om überhaupt zo een smerige lap voor je mond te dragen. Kortom alle maatregelen slaan werkelijk nergens op zijn tegenstrijdig en klopt geen hout van maar ondertussen gaat onze economie verder naar de afgrond en wordt het leven van miljoenen mensen zuur gemaakt. Maar kritiek mag niet of als je dat doet ben je een complotdenker. Dus hieruit blijkt dat het IQ van een complotdenker hoger is dan van welk onderdanig angstig schaapje dan ook. Dus ik heb wel terdege kritiek en de ware toedracht van alle maatregelen is veroorzaakt door Rutte die op onverantwoorde wijze al jaren de gezondheidszorg kapot heeft bezuinigd en geen cent investeert in het opkrikken van de capaciteit. Kritiek mag niet?????? Wat mij betreft dient deze EU onderdaan en Merkel likker morgen nog uit zijn blauwe zetel te worden gezet. Het is een onbetrouwbare slappeling die uitsluitend knikt en buigt voor de EU ook al moet hij zijn eigen land en volk hiervoor verraden en overleveren. Dus ik heb meer dan kritiek op deze onbetrouwbare pathetische leugenaar.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Meet the Press
  @MeetThePress
  As one of the first vaccinated people in New Haven is planning on traveling after the second dose,
  @VinGuptaMD
  reacts:

  “Just because you get vaccinated after the second dose does not mean you should be traveling. … You could still get infected and pass it along to others.”

  Vertaling:
  Aangezien een van de eerste gevaccineerde mensen in New Haven van plan is om na de tweede dosis te reizen,
  @VinGuptaMD
  reageert:

  ‘Alleen omdat je wordt ingeënt na de tweede dosis, wil nog niet zeggen dat je op reis moet … Je zou nog steeds besmet kunnen raken en het aan anderen kunnen doorgeven.’

  Like

 9. Bas zegt:

  Mensen die het vaccin nemen, moeten nog steeds thuis opgesloten blijven en een masker dragen, zegt MSNBC’s
  @VinGuptaMD
  . Ze willen niet dat het ooit eindigt voordat ze de GREAT RESET hebben.

  Geliked door 1 persoon

 10. C Bruin zegt:

  DAN GAAN ZIJ MET DIE SPUITEN MAAR LEKKER NAAR DEN HAAG ER WORDEN PROEFPERSONEN GEVRAAGD DIE HEEL HOOG OPGELEID ZIJN EN VOLGENS MIJ VINDEN ZIJ ZICH DAT ALLEMAAL WEL DE KNEUZEN.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Al wekenlang gold in Duitsland een mondkapjesplicht, maar nu plotsklaps heerst er een verdubbeling van het aantal Carolabesmettingen…… das ist aber doch sehr unwahrscheinlich, oder?!

  Geliked door 1 persoon

 12. Gerrit zegt:

  Na een val zit mijn vrouw tijdelijk in een verpleeghuis.Als ik haar bezoek zijn de regels: Niet zoenen, mondkapje altijd dragen ook op de kamer, en 1.5 meter afstand houden.
  U bent een gevaar hier want U komt van buiten. Bij binnenkomst eigen mondkapje wisselen voor een van het verpleeghuis. Straks loopt er nog een bewaker mee!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s