Juist daarom: Stem PVV!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “petra“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Juist daarom: Stem PVV!

 1. Monalisa zegt:

  Helaas een klein deel van het volk stemt daar op, de rest zeurt overal op de media over Rutte, maar ze stemmen toch weer op die clown.🤡🤡

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Ga ik niet doen in maart. Ondanks dat ik de afgelopen jaren zeg maar vanaf het begin op de PVV gestemd heb. In maart gaat mijn stem naar van Haga. Hij en met hem het FVD hebben de ballen gehad om in deze zelf opgeroepen kunstmatige crisis (dus niet het virus) de zittende regering (die orders opvolgd van EU, VN en WHO en niet het Nederlandse volk dient) een motie van wantrouwen aan te smeren. Dat is het wat ze verdienen niet meer en niet minder.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   guusvelraeds 16 december 2020 om 22:15

   En dan maar hopen dat ook Van Haga en het FvD niet plotseling weer van mening veranderen!

   Het is vreselijk dat ik het moet zeggen, maar ik kan u nu al verzekeren dat Wilders’ houding m.b.t. de ‘coronacrisis’ hem (figuurlijk) de kop gaat kosten. Vreselijk jammer, want hij is de enige die vecht tegen de islamisering en hij is de enige die vecht voor een beter bestaan voor de (bejaarde) Nederlander. Wilders moet helemaal niet praten over ‘besmettingen’, dat loopt verkeerd voor hem af. : (

   Like

   • Monalisa zegt:

    De FVD loopt over naar de vvd geen kans voor de grenzen sluiten, en niet uit de EU en Guus maar klagen straks

    Like

  • Giny zegt:

   guusverlraeds op16 december 2020
   om 22:15
   Wil even op uw reactie terugkomen waar u in schrijft dat kabouter van Haga een motie van wantrouwen ingediend zou hebben.
   Dat heeft hij alleen maar met zijn grote mond gedaan, is dus niet ingediend. Geert heeft een motie ingediend om de lockdown onmiddelijk van tafel te vegen, die heeft van Haga wel mede ondertekend. Dus nogmaals, hij heeft geen motie van wantrouwen ingediend!

   Like

 3. Japio zegt:

  Nee deze keer waarschijnlijk niet, deze keer stem ik voor de vrijheid. De vrijheid van mijn land en de toekomst ervan. Geert doet veel goeds maar de echte vrijheid waar we momenteel naar smachten daar laat hij naar mijn mening toch een steekje vallen. Ik ga stemmen op die partij die opkomt voor de mensen en de vrijheid. We zijn genoeg bedonderd door die Haagse fascisten dit jaar. Diegene die het hardst voor ons strijd is mijn stem waard. En als de PVV vanaf nu de oppositie-bokshandschoen 🥊 oppakt om die t…lijers knock-out te rammen wat betreft cojona en de bijbehorende maatregelen dan weer met passie op de PVV stemmen.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   En waar ga je dan nu op stemmen, Japio? FvD? Dat wordt een splinterpartij(tje) en rijdt Geert Wilders alleen maar in de wielen. Ook al wordt Geert Wilders bruinhemderij verweten, is hij niet genoeg contra de corona-maatregelen, laat hij steekjes vallen, is zijn partij teveel een one-issue partij, dan nog… heeft hij meer integriteit in z’n pink, dan al die anderen in hun hele waardeloze lichaam.
   Natuurlijk maakt hij fouten, wie niet? (De enige die ik ken die geen fouten maakt ben ik zelf).

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Japio zegt:

    Ik stem op een partij die ons uit de tirannieke greep van de zittende macht haalt J.C. Geen lockdowns meer geen pcr testen meer geen muilkorven en geen 1.5 meter meer, kortom geen leugens meer. En als de PVV zich daar hard voor gaat maken dan stem ik er uiteraard op. Die corona shit moet eerst opgelost worden eer we weer verder kunnen gaan kijken hoe we ons land terug kunnen winnen.

    Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Wilders zou heel kiezers kunnen binnenhalen als hij zou eisen: ‘Kappen, NU, met die corona-waanzin! Aan infuenza kun je ook doodgaan!’

  Geliked door 2 people

  • Giny zegt:

   Eisen, kap er mee! Hij zit niet in de regering,
   heeft geen zin! Ik word echt onpasselijk van deze reacties.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Giny 17 december 2020 om 19:19

    “Eisen, kap er mee! Hij zit niet in de regering,”

    Wilders kan zich daar toch wel sterk voor maken? Hij staat nu nota bene wél te eisen dat er snel wordt begonnen met dat giftige ‘vaccin’! En na dat ‘vaccin’ blijven de muilkorven en de idiote 1,5 meter afstand ook nog steeds verplicht!

    Ik heb nu al gehoord van veel mensen dat ze alleen daarom al niet meer op de PVV gaan stemmen!

    Ik wil ook eerst van die verschrikkelijke ‘corona-maatregelen’ en van al die gekmakende verplichtingen af voordat ik me weer ‘vrij’ kan voelen.
    Dus Partij voor de VRIJHEID, doe daar wat aan! We zijn nu totaal niet vrij!
    Vecht tegen het islamvirus en NIET tegen het ‘coronavirus’. Het islamvirus is veel gevaarlijker, dus: schoenmaker blijf bij je leest!

    Like

  • willie zegt:

   Tis, doe eens de moeite om dit door te lezen, echt verhelderend
   https://www.wanttoknow.nl/politiek/geert-wilders-is-de-mol/

   Like

  • willie zegt:

   @ Tis : zwartmakerij ?? Nou meid, Geert weet evengoed als jij en ik dat heel die corona shit FAKE en LEUGENS zijn : Dan doe je niet mee aan zg coronadebat in de kamer , dan kom je er publiekelijk voor uit dat men de hele wereldbevolking verneukt om hun NWO en Kalergi bedoeningen te kunnen doorvoeren.Zolang hij dit niet doet of durft krijgt ie GEEN krediet van mij, en trouwens :dat zou je aan t denken moeten zetten dat dit misschien toch geen ”zwartmakerij ” zou kunnen zijn
   IMO speelt ie gewoon t vuil spel mee.Hij is ook niet de enige hoor , zelfs Vlaams Belang doet mee hier : gratis muilband als je je op hun nieuwsbrief aanmeldt
   Nog erger : NIEMAND van de wereldlanden-politiekers durft dat , ze blijven er allemaal bij dat corona echt is , ondanks ze veel beter weten . Voor mij zijn dit allemaal of lafaards, of illuminati, freemasons :gewoon LEUGENAARS/psychopaten
   Denk daar eens over na

   Like

   • Tistochwat zegt:

    willie 19 december 2020 om 12:47

    Beste willie, ik denk de hele dag na, ik word er stapeldol van. : (
    De hele wereld hangt van rottigheid aan elkaar.
    Kijk, ik ben het zeker niet eens met Wilders’ standpunt m.b.t. ‘corona’, zoals u uitlegt in uw reactie, maar al die andere dingen die ze over Wilders beweren…
    Dat gaat me te ver, en ik was er zelf niet bij.

    Like

 5. LUCIA zegt:

  Ik ben kerks opgevoed, met de bijbel om de oren geslagen en met netjes en fatsoenlijk grootgebracht, zondag kerk en nette kleren….en toch in dit soort tijden, komt je slechtere ik soms naar boven en dan betrap ik mezelf erop, dat ik het een gelukkige speling van het lot zou vinden, als bepaalde mensen, een plotseling en hevig laatste/ultiem ongeluk zouden krijgen…zo van niemand heeft ze vermoord ..het lot zelf heeft ingegrepen en ik geneer me het te moeten bekennen maar de lijst in mijn hoofd is groeiende en wordt ook internationaler.
  Ik heb nog nooit eerder iemand dood gewenst en heb best veel meegemaakt op persoonlijk vlak maar desperate times…maken dat je bepaalde zaken in een wat ander licht gaat zien, uiteindelijk stevenen dit soort mensen af op genocide Resets en dat maakt het in je belevenis anders dan persoonlijke shit, als een heftige ex, of verraad of shit in de familie.
  Hoop dat als er een ultiem wezen van licht en liefde ergens in het universum rondwaart, hij/zij/het dit kan begrijpen en pardonneren, zelf begrijp ik het wel!!!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “…dat ik het een gelukkige speling van het lot zou vinden, als bepaalde mensen, een plotseling en hevig laatste/ultiem ongeluk zouden krijgen…zo van niemand heeft ze vermoord ..het lot zelf heeft ingegrepen…”

   Waar is god als je hem nodig hebt? 🙂

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Monalisa zegt:

    Bestaat hij wel??? Het is een geloof.de mensen die mij zijn ontvallen in de afgelopen 75 jaar is er nog nooit 1 van terug gekomen en gezegd hebben het is fanatieks daar boven, ook wij zullen met de tijd de kist in gaan, of er is wat?? Of dat was het.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Dat vroeg mijn vader de bekende verzet man in de oorlog ook al af, toen zijn eigen volk werd afgeslacht.

    Like

  • Harry zegt:

   Probeer je nu eens voor te stellen dat er helemaal geen God is , Lucia .
   Probeer je hersenen eens te zuiveren .
   Beredeneer alles eens zakelijk , niet vanuit een aangeprate illusie .
   Twee voeten op de grond , in plaats van dat zweverige geleuter .
   Wees eens nuchter !
   Zie op tv wel eens van die halve zachten , die met allerlei apparatuur proberen aan te tonen , dat er ergens geesten huizen .
   Altijd in verlaten oude panden .
   Ze horen ineens voetstappen , deuren die dichtgaan , etc .
   Dat zijn zachtgekookte eieren die iets onzinnigs wensen vast te stellen , met allerhande vage opname apparatuur .
   En verdomd , het lukt ze iedere keer , op tv , dan .
   Gelovigen in een God zitten ongeveer op hetzelfde spoor .
   Kortom labiliteit en fantasie van op hol geslagen geesten .
   En de bewijzen zoeken ze er bij .

   Like

   • LUCIA zegt:

    Harry een beetje late reactie maar had een maand die onverwacht druk uitviel. Ik ben absoluut geen halfzacht ei, ik heb hier samen met 2 mensen die me erg goed kennen smakelijk om kunnen lachen dat gezegd ik heb genoeg dingen in mijn leven meegemaakt waardoor ik weet dus niet geloof maar weet dat er een heleboel bestaat waar je of je nu wel of niet gelooft als je ermee geconfronteerd wordt een levensveranderende shock krijgt . Overigens ik wordt nooit boos om nuchtere mensen die zeggen dat er niks is ooit was ik ook zo en alles wat me daarna overkwam, heb ik nooit opgezocht of om gevraagd . Ik heb de pest aan kerken en geloof dat er flink met de bijbel gerotzooid is maar weet zeker dat er een schepper is en verhaal en hoe ik daarin sta is totaal niet kerks of bijbels. Ik heb een persoonlijke band met de creator z.a. ik hem/haar noem en soms zijn we beste vriendjes maar soms ben ik een beetje pissed off en vind ik dat ie meer had kunnen doen of ons teveel laat bengelen.Dus harry no hard feelings, als jij je er goed bij voelt, wees maar lekker nuchter…ik ben ook zo geweest en ben het met een hoop zaken nog steeds, vind het een goed uitgangspunt maar er is teveel gebeurd en ik kan niet meermet alles zo zijn.

    Like

 6. Jan zegt:

  Van Nieuwenhuizen: “Reisepaß, gefälligst, und ein bißchen schnell!”

  Van Nieuwenhuizen bekijkt optie reisverklaring

  Minister Cora van Nieuwenhuizen onderzoekt de mogelijkheid om een reisverklaring in te voeren. Hierin moeten reizigers die van Nederland naar het buitenland willen reizen aangeven dat het noodzakelijk is.
  ….
  https://www.bnr.nl/nieuws/economie/10428256/van-nieuwenhuizen-bekijkt-optie-reisverklaring

  Like

 7. Jan zegt:

  WHO wil dat iedereen mondmasker draagt bij kerstfeestje buiten gezin


  ….
  “Het kan vreemd voelen om een masker te dragen en afstand te houden in de buurt van vrienden en familie, maar dit draagt er aanzienlijk toe bij dat iedereen veilig en gezond kan blijven”, luidt het.

  “We moeten allemaal ons steentje bijdragen om te voorkomen dat opnieuw meer gevallen de kop opsteken in Europa”, zo staat ook in de mededeling te lezen. “Individuele beslissingen tijdens de wintervakantie hebben niet alleen invloed op jou en de mensen die het dichtst bij je staan, maar ook op de rest van de samenleving. Onderschat het belang van je beslissingen en je macht als individu, gezin of samenleving niet.
  ….
  https://www.hln.be/buitenland/who-wil-dat-iedereen-mondmasker-draagt-bij-kerstfeestje-buiten-gezin~a184d8dc/

  Eens temeer is duidelijk dat socialisme fascisme is

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan 17 december 2020 om 07:35

   Het wordt met de dag afgrijselijker. Maar ik heb mijn plan getrokken. Als deze corona-krankzinnigheid er in de zomer van 2021 nog steeds is, stap ik uit het leven. Want dan is het nóg duidelijker dat die duivelse smeerlapperij NOOIT meer overgaat. Dat wil ik niet meemaken.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Nee dame dat doet u niet, er uit stappen kom op zeg dan heeft die lul in Den Haag zijn zin.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Monalisa 17 december 2020 om 20:26

    “Nee dame dat doet u niet, er uit stappen kom op zeg dan heeft die lul in Den Haag zijn zin.”

    Die rat heeft ook zijn zin als ik me verplicht moet laten testen, vaccineren, 1,5 meter afstand moet houden en een muilkorf moet dragen. Dan sterf ik langzaam af.
    Nee, Mona, dan liever snel weg uit de ellende.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Hij kan u niks verplichten dan zal eerst de grond wet moeten veranderen en anders zeg je ik woon in Staphorst die nemen zelf de polioprik niet

    Like

 8. JUlia zegt:

  Vergeet niet dat Rutte (VVD) met een sluipende vierkiezing campagne is begonnen. Alles op slot en dan tegen de verkiezingen veel versoepelingen dat is de onderliggende tactiek zodat massaal alle goedgelovige schaapjes hierin tuinen en dan roepen goh die Rutte wat heeft hij het toch goed gedaan hij heeft door zijn willekeur aan (flut)maatregelen de hoax virus onder controle gekregen. Dus allen weer stemmen op deze geraffineerde pathetische leugenaar die al jaren de boel heeft besodemieterd en alles kapot heeft bezuinigd dat kunnen zich blijkbaar velen niet meer herinneren. Dat is de domheid van de massa je kunt ze alles wijs maken. Daarbij zal de corruptie onder de verkiezingsuitslagen corrupt zijn stemmen per post (hoe haal je het in je hoofd), massaal scholieren ingeschakeld voor tellingen afwachten hoe scholieren hiermee om kunnen gaan. Kortom het wordt wederom VVD, CDA en de rest van dezelfde mislukte falende partijen als voor heen. Waarom stemmen de uitslag is nu al bekend het is pure schijn democratie.

  Like

 9. Giny zegt:

  Schrik van de reacties, wat een overlopers,
  voor mij ongelooflijk. Omdat een weggetrapte VVDer met zijn geroofde zetel zoals Baudet dat noemt, zich van ellende aansluit bij een partij waar een naar luchtje aan zit, daardoor van ellende uit elkaar valt, misschien met een paar zetels in de kamer komt, om daar op de gaan stemmen, man man man, dat schiet lekker op.
  Dan moet Wilders met zijn vuist op tafel slaan, wat lekker helpt in de oppositie, om meer stemmen te halen. Aan de ene trekt hij daar misschien wat stemmen mee, aan de andere kant haken er stemmen af! Heb Geert nooit horen zeggen dat hij het er mee eens is, hij heeft als enige juist voor alles geknokt.
  De afhakers zorgen er voor dat Mark Rutte
  (VVD) alleen maar groter zal worden, waarschijnlijk zelfs met GL wil gaan samenwerken. Dan heb niets aan die splinterpartijtjes en stort dit land verder de afgrond in, met dank aan mensen die hun verstand aan het kwijt raken zijn.
  Om een man die al jaren zijn leven waagt nog even wat messen in zijn rug te steken!
  FvD heeft geen moeite met de instroom van islamisten, wil een Nexit via een bindend referendum, wat niet bestaat, duurt min.10 jaar om dat gerealiseerd te krijgen en ga zo maar door. Gelukkig heeft Hiddema uiteindelijk het licht gezien hoe die partij in elkaar steekt en gaat nu hij vrij is in zijn beweging gewoon weer op zijn verbouwde PVV stemmen!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Giny 17 december 2020 om 11:14

   Wilders moet alleen stoppen met meegaan in die corona-hysterie,de grootste leugen aller tijden! En hij moet het woord ‘besmettingen’ niet meer noemen.
   Eisen dat die corona-krankzinnigheid stopt, daarmee zal Wilders nu veel kiezers kunnen aantrekken.

   Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  “Volstrekte WILLEKEUR en CHAOS” – Wilders over de maatregelen

  Like

 11. Jan zegt:

  Martin Bosma: ”Ik heb het niet verstaan voorzitter.”

  Ook hier komen Amerikaanse 2020 verkiezingstoestanden

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s