Omvolking? In 2070 heeft 42% van de Nederlanders een migratieachtergrond

(Door: “JDreport”)

De bevolking van Nederland blijft de komende vijftig jaar groeien, blijkt uit de woensdag gepubliceerde bevolkingsprognose van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In 2063 telt Nederland naar schatting 20 miljoen inwoners. Verder heeft in 2070 naar verwachting 42% van de bevolking een migratieachtergrond.

Het inwoneraantal bereikt in 2026, over zes jaar, de 18 miljoen. In 2036 wonen er naar verwachting 19 miljoen mensen in Nederland. Afgelopen jaar kende Nederland een relatief lage bevolkingsgroei. Dat had te maken met de hoge sterfte en lagere migratie als gevolg van de corona-uitbraak.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Omvolking? In 2070 heeft 42% van de Nederlanders een migratieachtergrond

 1. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Theoretisch gezien kan dat wel kloppen. In de praktijk zal dit echter niet het geval zijn, integendeel zelfs. Het zal niet meer lang duren voordat een burgeroorlog in geheel West Europa uitbarst. De mensen zijn het dan ook spuug en spuugzat met al die buitenlandse rotzooi.

  Geliked door 1 persoon

 3. R Thomasson zegt:

  Het jaar 2020 zal in het geheugen van de Globalistische geldvampiers ingaan als “The Year of the Great Bingo!”. Hun geluk kon niet op, toen het bekend werd dat het project COVID-19 heeft – net als Red Bull -vleugels gekregen en de epidemie had zich razendsnel vanuit China wereldwijd verspreid. Er werden op die dag Bollinger en Dom Perignon champagneflessen ontkurk, en er werd vrolijk getoost op de samenwerking met China. De Chinezen hadden een epidemie nodig om op elegante wijze een gigantische lading ouderen en lichamelijk zwakke mensen naar de andere wereld te sturen. Het een-kind beleid heeft te weinig jonge mensen geleverd die hun ouders kunnen verzorgen. Aangezien er in China zijn te weinig vrouwen geboren, zouden veel mannen geen kans krijgen om te trouwen. De globalistische NWO-geldmonsters zien in het Chinese project geweldige kans hun eigen plannen te realiseren. In Amerika heeft de epidemie miljoenen oudjes in de modus van passé composé gebracht. Pensioenen van overlijdende hoeven niet meer te worden betaald, en de vampiers kunnen het geld in hun tengels houden. COVID-19 heeft gigantische massa’s Amerikaanse armen, daklozen en drugsverslaafden vernietigd en het geld bespaard voor Sociale en medische zorg (wat zo wie zo in Amerika zeer karig is.
  DEEL 2

  Like

 4. R Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De tweede zege in Amerika is geboekt bij de recentelijke presidentsverkiezingen, die niet vlekkeloos zijn verlopen. Biden is HUN PRESIDENT en de president waar de Chinezen heel blij mee zijn; een drone die een spreekbuis is voor duistere onzichtbare machten achter hem. In Europa hebben de NWO geldvampiers een mega succes geboekt. De Chinese epidemie geeft ze een zeldzame kans een antropologisch experiment uit te voeren, die het project Kalergi-Plan in een versnelling zal brengen. Zij kunnen via statistieken zien in hoeverre is de bevolking van een Eur. land X bereid haar vrijheid op te offeren. Waar ligt de grens van de tolerantie? Laat deze bevolking alertheid merken als de politieke leiding inschattingsfouten maakt? Hoe accepteert de bevolking het idee dat horeca en winkels blijven voor maandenlang dicht en particulieren en bedrijven lijden immense economische schade? Maar landsgrenzen blijven open? Dat er gaat geen dag voorbij, en de tsunami van levensgevaarlijke mensen uit de vuilnisbakken van islamitische landen en Afrika vloeit ongehinderd naar binnen? Zij worden opgevangen en verzorgd in de AZC Jihad-kazernes en uitvalbasissen. Dat ongeacht de ladingen Corona, Syfilis en andere gezellige ziekten dat deze toekomstige Waffen-SS met zich meebrengt, plus de criminaliteit en aanvallen op de plaatselijke bevolking. Het is vanzelfsprekend dat de ontvolking van Nederland neemt NU AL PLAATS. Men spreekt over 2070 als het jaar waarin de Nederlanders maar 58% van de NL-bevolking zal zijn. Maar de globalistische geldmonsters en hun islamitische troepen zouden niet zo lang willen wachten. Zij zullen binnen 10 a 15 jaar zorgen dat er burgeroorlog hier komt en via massa slachting ISIS style, zal de selectieve genocide plaats vinden. West Europa met de oorspronkelijke bevolking moet van de kaart worden geveegd. De geldmonsters willen geen economische en wetenschappelijke concurrenten in het oude continent.

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  Europa moet gewoon stuk.
  Daar heeft hoofd omvolker Rutte al zijn zinnen op gezet.
  Hij heeft geen vrouw en kinderen dus, die later in de problemen kunnen komen.

  Zie ook mijn stukje over wijf Kaag.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @vangie1206j. Rutte heeft niet zijn zinnen op de ontvolking gezet. Hij volgt orders van boven af. Hij is net als de mensen in de Derde Rijk en DDR die later zeiden: Ich habe nur Befehle befolgt und ausgeführt.

   Geliked door 1 persoon

   • vangie1206j zegt:

    @R Thomassen.
    Dat is best mogelijk maar ik schreef over de persoon Rutte.
    De machten boven hem ken ik niet.
    Hij Rutte dus is voor mij persoonlijk de grote schoft die BV. Nederland naar de VERDOMMENIS helpt.

    Like

 6. Alsof of DAT TUIG op 2513 AA überhaupt iets kan voorspellen, inschatten!!!!!!!!! Ze hebben amper benul hoe ONS LANDJE er aan toe is!! Alleen als je een IQ van 50 hebt, je kop in het zand steekt, een SUFKUT bent, houd je het hier nog uit!!! Dit land nog verder VOLPROPPEN (met NIKSNUTTEN!!) is een GROTE MISDAAD tegen ‘HET LEVEN op zich’!! Met 10 miljoen inwoners is dit landje al VOL!! Mark Rutte en zijn STRONTHOOP heeft Het Land van onze VOOROUDERS compleet gesloopt!! LANDVERRADERSZOOI!!

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Gienekehado Stevens. Dit land nog verder volproppen met menselijke afval uit de Derde Wereld is inderdaad een misdaad die gepleegd wordt tegen de bewoners van Nederland. Niksnutten is een uitdrukking tegen mensen die niet veel kunnen, maar brengen geen schade en tonen goede wil. De geïmporteerde “stakkers die zich vluchtelingen noemen” zijn geen niksnutten, maar gevaarlijke moordenaars met liters aan onschuldig bloed onder hun nagels. Zij zijn al te vaak psychopathische terroristen die voor Allah de plaatselijke bevolking vermoorden, vrouwen en kinderen verkrachten. Sommigen van hen zijn zelfs kannibalen. Een regering die zulke mensen in haar land toelaat, is een regering die haar bevolking minacht en zelfs haat. Rutte en zijn kornuiten zijn niet de eersten die werken aan het slopen van Nederland. Dat gebeurt al bijna 50 jaar lang. Aan de andere kant hadden wij decennialang de gelegenheid gehad pathologische politieke leiders met verknipte multiculturele dogma’s te weren. Maar wij deden niets! Wij lieten ze verder spelen met ons leven.

   Like

 7. Ruben zegt:

  2070? Dat denk ik niet.
  Dan staat Nederland grotendeels allang onder water.
  Nederland zal binnenkort als natie verdwijnen, niet alleen in bestuurlijke zin, maar ook letterlijk.
  Ons land zal, eveneens talloze andere landen verdwijnen tijdens de oordelen die gaan komen over de mensheid.
  Is niet anders, zelf over ons afgeroepen.
  Wij zijn misschien maar een klein land qua bevolking en oppervlakte, maar buitengewoon schuldig in het kwaad en ongerechtigheid.
  Er zijn talloze profetieën over onze toekomst.
  Bekend is wel van Spielmann, ruim 200 jaar geleden.
  Nederland zou eerst een tijd verschrikkelijke wederwaardigheden krijgen, meteen opgevolgd door een grote oorlog(3e wereldoorlog).
  Geen steen zal op de andere blijven staan.
  Uiteindelijk zal Nederland verdwijnen.
  Wegens algemeen zedelijk verval en verregaande Goddeloosheid.
  Wat dat laatste betreft is die voorspelling meer dan uitgekomen.
  Ik ken verschillende mensen die dromen ontvingen oa een gigantische vloedgolf die over ons zal komen.
  Zelf heb ik ook dromen gehad, zelfs vroeger als kind.
  Toen zag ik een gigantisch hoge vloedgolf aankomen en jaren geleden zag ik ons land bijna volledig onder water staan.
  Dromen zijn bedrog zou je hopen.
  Ik hoop het ook, maar vrees het ergste.
  Nederland is niet dat geweldige land, die rechtstaat, etc die wij tientallen jaren moesten aanhoren en geloven.
  Een door en door verrot land, op alle terreinen.
  Dat wil niet zeggen dat er geen talloze lieve vredelievende mensen wonen, maar het fundament en groot deel vd bevolking is verrot.
  Er is geen gerechtigheid meer in dit land, al vele jaren zo.
  Onze voorouders hadden de kans om het tij te keren, maar wij zitten nu met de gebakken peren.
  Het verbaast mij wel hoe makkelijk de bevolking op de knieën gaat tav die krankzinnige dwangmaatregelen.
  Verbaast mij ook hoe makkelijk de mensen tegen elkaar worden uitgespeeld, zelfs in de gezinnen.
  De basis was er al lang, het word nu pas echt duidelijk.
  Diegene die jaren hebben opgelet en enigszins weten en begrijpen wat er aan de hand is in de wereld, zijn nu diegene die de leugens inzien.
  Maar het gros van de mensheid trapt in de grote leugens.
  Ze zijn niet voor rede vatbaar.
  Pas als alles te laat is zullen bij aantal de ogen opengaan.
  Vele zullen halstarrig blijven, zelfs als alles duidelijk word.
  Is niet anders, is al vele jaren zo.
  Door weg te kijken, te ontkennen denken ze misschien weg te komen. Helaas voor hun en iedereen.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Ruben. “Zelf heb ik ook dromen gehad, zelfs vroeger als kind.
   Toen zag ik een gigantisch hoge vloedgolf aankomen en jaren geleden zag ik ons land bijna volledig onder water staan”. Deze dromen had ik ook als kind en zelfs later. Ik denk dat wij zijn ongeveer van dezelfde leeftijd. Deze trauma’s delen veel mensen in Nederland die de Waternood van 1 februari 1953 hadden meegemaakt. Ik kan herinneren dat ik als een klein kind op bezoek was in Scheveningen en de boel stond onder water. De mensen spraken over niets anders dan de vloedgolven van Zeeland, en men zag op foto’s dode koeien in het water liggen.
   “Ik hoop het ook, maar vrees het ergste.
   Nederland is niet dat geweldige land, die rechtstaat, etc die wij tientallen jaren moesten aanhoren en geloven”. Nederland is een uitzondering op de regel. Andere landen hebben alle tijd langzaam weg te rotten. Dat luxe heeft Nederland niet. NEDERLAND IS IN EEUWIGE STRIJD MET DE ELEMENTEN. Van Zeeuws-Vlaanderen tot Delfzijl wordt Nederland door waternood bedreigd. Deze strijd heeft mensen laten inzien dat zij niet met elkaar kunnen vechten. Behalve tijdens de Reformatie, leven katholieken, protestanten, vrijzinnigen en Joden met elkaar in harmonie. In Polen was kerst een tijd van horror. Het was tijd waar pogroms uitbraken. In Nederland bewonderden Joodse kinderen de kerstboom van hun buren, en genoten van de gezelligheid op straat. Tijdens waternood moest iedereen – katholiek of protestant – zijn poten uit de mouwen steken, en helpen het water in te dammen. Water heeft Nederland opgebouwd tot een sterke ordelijke natie. De water infrastructuur moet altijd worden onderhouden. Dat betekent een ding: Nederland heeft specifieke soort mensen nodig: mensen die samenwerken en zich aanpassen aan omstandigheden. Het liefst goed ontwikkelde mensen. Primitieve laagopgeleide mensen uit Derde Wereldlanden, zijn hier volstrekt nutteloos. Ook goedopgeleide mensen met te veel liefde voor Allah zijn te gevaarlijk. Te veel van deze mensen, zouden het land en haar bewoners in gevaar brengen. Daar hoeft men geen Bijbelse profetieën voor te hebben

   Like

 8. Bob zegt:

  De tweede omvolking sinds de 30er
  jaren. Toen alleen de joden nu de hele
  autochtone bevolking die het loodje
  legt.

  Geliked door 1 persoon

 9. vangie1206j zegt:

  En in 17? maart 2021 als ik mij niet vergis stemt het merendeel van de bevolking weer op de beste ( STAATSMAN RUTTE ) en zijn handlangers zodat hij de totale verwoesting van Nederland te voltooien.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Let op; hier klopt niets van. Nu al is meer dan de helft van de scholieren allochtoon. Het CBS (PvdA) wijzigt gewoon de definitie van allochtoon.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s