Sigrid Kaag gaat nu ook de Moslimbroeders subsidiëren

(Door: Wouter Roorda)

Vanaf 1 januari 2021 begint minister Sigrid Kaag (D66) van ontwikkelingssamenwerking en handel met een nieuwe ronde van het grote uitdelen. Ook de fundamentalistische Moslimbroeders gaan deze keer mee profiteren, nu de met de fundamentalisten op tal van manieren verbonden organisatie Islamic Relief Worldwide een bedrag uit de Nederlandse subsidiepot krijgt. Dat islamitische fonds was recentelijk in Duitsland en Engeland betrokken bij schandalen. De Tweede Kamer steunt echter tot dusver met ruime meerderheid dit programma van minister Kaag.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Sigrid Kaag gaat nu ook de Moslimbroeders subsidiëren

 1. C Bruin zegt:

  En dat is godverdomme ons geld die vieze terrorist blijf haar volk maar geld geven ik zeg haar volk want die malloot zit daar niet voor ons maar voor die terroristen waarvan zij de zelf een is.

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Een regelrechte klap in het gezicht van zowel de belastingbetalers als ook de vluchtelingen die dachten een veilig nieuw thuis te kunnen vinden,…………maar in de Pays-Bah steunen ze zelfs de PLO en de Hezbollah, Nederland, Duitsland en Frankrijk worden de bakermat van de volgende Fitna……gezellig.

  Like

 3. Bas zegt:

  Hier verklaring van paar dagen terug door top religieuze autoriteit in Saudi-Arabië:

  “Moslimbroederschap is terreurorganisatie die Islam niet vertegenwoordigt. Ze doen slechts hun eigen politieke agenda die tegen onze religie ingaat. Ze zaaien verdeeldheid, fitna, geweld &terrorisme”

  Moslimbroederschap (MB) is trouwens verboden organisatie in veel Moslimlanden waar het wordt gezien als voorportaal van AlQaeda-achtig extremisme.
  Egypte, Emiraten, S. Arabie en Syrie beschouwen het als terroristische organisatie. in Jordanië en Centraal Azië is het verboden.

  In Rusland worden ze ook als terroristische organisatie gezien. Oostenrijk neemt ook nu maatregelen tegen MB na de aanslag in Wenen.

  Maar Kaag geeft moslimbroederschap met slechts 4 andere clubs toegang tot €37,3 miljoen subsidie

  https://image.gscdn.nl/image/885d239af8_Screen_Shot_2020-12-15_at_09.29.16.png?w=600&s=35f3ca12b71e2b828cee729e1d54863d

  Like

 4. karton zegt:

  Dit ouwe wijf is het nog niet waard om als de 72-jarige maagd voor alle (terecht) gedode islamistische terroristen te dienen.
  Wát is dit een smerig wijf zeg !!
  Úw én mijn geld verspillen aan een stelletje moord-eskaders; zoiets kan alleen iemand doen die ongelooflijk laag gezonken is, geen moraal bezit en zélf terroristische ideeën heeft.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Hoelang wordt die Kaag nog getolereerd???????
  Kan het nog ziekelijker???????
  Betalen wij daarvoor belastingen???????
  Wij willen “verbod” van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij want wij EISEN dat onze vrouwen, kinderen, homo’s, lesbiennes beschermd worden tegen barbaars geïmporteerd geweld.

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Dat achterlijke wijf moet opgesloten worden !
  Geen geld voor arme mensen .
  Geen geld voor de zorg .
  Geen geld voor nooddruftige zelfstandigen .
  Geen geld voor ziekenhuizen .
  Etc . Etc .

  MAAR WÉL VOOR DIE KUT MOSLIMS , DIE GEBOREN TERRORISTEN ?
  EN ZO DONDEREN ZE MAAR DOOR !
  HOE STOPPEN WE DAT GAJES ?

  Geliked door 2 people

 7. vangie1206j zegt:

  En wij de autochtone Nederlanders elk jaar meer belasting betalen.
  Nu we dit hebben gelezen weten we gelijk waarom Rutte de gezondheid zorg grotendeels failliet heeft laten gaan.
  Hij had dat geld nodig voor dat wijf Kaag en haar moslim vriendjes en dus onze vijanden.

  Like

 8. Sigrid K. van Ali Baba en zijn Roversbende, heeft evengoed BLOED aan haar JATTEN!! Tuurlijk zal Attje Wipkip hier ook achterstaan!! Beetje goede sier maken met AFGEJATTE centen!! Ook dankzij deze troela’s lopen er in Nederland kinderen met messen te zwaaien en zijn er elke dag aanslagen!! Groter TUIG ken ik niet!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Dus de belastingbetalers betalen de Moslimbroeders. Het is werkelijk ongelooflijk dat het volk dit nog langer pikt. Vele gezinnen zijn al afhankelijk van de voedselbank maar het uitdelen gaat gewoon door en eigen volk kan stikken. Dan nog zo een walgelijk knettergek gebeuren er kan in de rioolput dat Nederland heet nog meer tuig bij ook dat betaalt de belastingbetaler https://www.telegraaf.nl/nieuws/1979827649/veroordeelde-oorlogsmisdadigers-kunnen-mogelijk-asiel-krijgen Ik vraag mij nu toch werkelijk af of zij in Den Haag allemaal hun hersens niet meer bij elkaar hebben ze zijn compleet aan het doorslaan. Het hele volk zou moeten weigeren nog één cent belasting te betalen om die doorgeslagen idioten daar in Den Haag te laten zien dat het verspillen van ons belastinggeld alle grenzen heeft bereikt. Voor de gezondheidszorg geen cent, slechte staat van veel scholen die nu zelfs ’s winters met open ramen zitten om dat de ventilatie niet deugt en die knettergekke idioten daar in Den Haag geloven het wel en delen fluitend ons geld uit aan terroristische groeperingen en criminelen. Wie en wanneer wordt deze waanzin voor goed de nek omgedraaid, hoe lang nog laten we ons besodemieteren door een linkse Palestina lover mevrouw Kaag die zelfs nog wordt getrakteerd op een twee uur durende documentaire uitgezonden door de gesubsidieerde NPO. Ik ga met de dag meer walging voelen voor die Haagse bende in de blauwe zetels.

  Like

 10. Ik heb het al verschillende keren aan getikt dat er onevenredig veel geld de grens over wordt gemieterd tot vele miljoenen naar Afrika toe.
  En Ik heb het dan niet alleen over Nederlands geld maar van half of meer Europa.
  Ik loop al even met het idee dat dit gebeurd om een Europees failliet te bewerkstelligen en niet alleen dat maar ook de miljarden aan subsidies die naar alle soorten niks ter zake doende NGO’s waar miljarden in wordt gepompt.
  Het gaat nou wel heel erg in de kijkerd lopen.

  Like

 11. Rene zegt:

  Jammer Maar nu moet ook D66 met Kaag ook maar even strafpunten krijgen en de bezem er DOOOOR

  Like

 12. Bas zegt:

  Maar wij zijn niet meer…

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Moslimbroederschap:

  Het motto luidt: “Allah is ons doel, de koran is onze grondwet, de profeet onze leider, strijd onze weg, en dood voor Allah onze hoogste aspiratie.”
  De Moslimbroeders streven naar de heerschappij van sharia en de strijd tegen de ongelovigen en afvalligen.

  Logo is duidelijk:

  Geliked door 1 persoon

 14. julier zegt:

  Wie en wanneer wordt deze waanzin voor goed de nek omgedraaid ???
  Antw.: op 17 maart 2021

  Like

 15. ronjaspers zegt:

  Mensen,ik heb hier al vaker uitgelegd dat regeringen en politici geen macht hebben en niets te vertellen hebben.Ze voeren opdrachten uit van de werkelijke machthebbers (schaduwregering) in nederland en europa is de bilderberg groep de baas.Als je googled op de bezoekerslijst kun je zien wie er de laatste jaren op auditie is geweest bij de bilderberg bijeenkomsten.Jan peter balkellende en die werd president,mark rutte en die werd president,en kaag staat ook op de bezoekerslijst.Begrijpen jullie nu wie bepaalt welke politieke poppetjes op welke plaatsen komen,niet de kiezers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s