Tsjechische wet garandeert het recht op wapenbezit als reactie op pogingen van de EU om burgers te ontwapenen

(Door: “DissidentNL”)

De Tsjechische regering is van plan het recht op wapenbezit te garanderen in reactie op de controversiële vuurwapenrichtlijn van de Europese Unie.

De Tsjechische regering voert een wijziging van de vuurwapenwet in, waardoor nieuwe categorieën wapens in de Tsjechische wetgeving worden opgenomen, en de senaat zal deze wijziging naar verwachting ongewijzigd goedkeuren, aldus het Tsjechische nieuwsportaal Echo24.

De wet zal een bepaling bevatten volgens welke “het recht om een wapen te verwerven, te bezitten en te dragen onder de in deze wet vastgestelde voorwaarden” wordt gewaarborgd. De bepaling is een reactie op de tendens binnen de Europese Unie om het recht op het dragen van wapens af te schaffen. De Tsjechische Republiek heeft zich in het verleden actief verzet tegen de inspanningen van de EU om burgers te ontwapenen, en de regering heeft zelfs verklaard dat zij ervoor zou zorgen dat het recht op zelfverdediging een grondwettelijk recht wordt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Tsjechische wet garandeert het recht op wapenbezit als reactie op pogingen van de EU om burgers te ontwapenen

 1. Met nog meer wapentuig, komt de oorlog vanzelf dichterbij!! 75 jaar “vrede” is nog nooit eerder vertoond. Heeft zijn langste tijd geduurd!! Hoef je echt geen Kim Putters voor te zijn omdat te zien aan komen!! Met de ha(r)telijke groeten aan Ouwe Ankie cs.

  Geliked door 1 persoon

  • Claudia Millenaar zegt:

   Juist, ze kunnen daarom zo langzamerhand iedere wapenwetgeving steken waar de zon nooit schijnt. Er is zo makkelijk aan te komen en waarom mag ik me tegen hun migrant/asiel/vluchteling invasie en overige achterlijkheden niet beschermen?

   Ze zijn echt van Lotje getikt en kunnen ook nog een keer de boom in! Bij voorkeur een hoge, ik ben graag bereid het touw handmatig hiervoor te vlechten!

   Die Kim Putters is toch een of andere puissant rijk figuur? Dat volk leeft in een bubbel, tijd om ‘m door te gaan prikken!

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    @ Claudia; Mocht je hulp nodig hebben met vlechten en ik ben ook handig met knopen en ontwarren daarvan….

    Like

   • M. zegt:

    Niet onbelangrijk detail.
    In de hele geschiedenis werden volken afgeslacht na dat ze waren ontwapend en de EU ziet graag de blanke Europeaan afgemaakt worden.
    Iets wat ze in de tweede wereldoorlog niet gelukt is daarom moet Duitsland als grootmacht het eerst omgegooid worden door het te overspoelen met haat tegen het westen. Om het nog eens dunnetjes over te doen.

    Iets wat met ongewapende Europeanen wat makkelijker gaat.
    Vandaar dat men ook steeds containers met wapens ‘onder het oog’ kwijtraakt en zich daar niet al te druk om maakt.
    Iemand moet die zoekgeraakte wapens toch vasthouden dus raakt men duizenden migranten zoek op de radar waar ze al nooit op stonden.

    Men maakt zich als landverraders liever druk over niet moordzuchtige Europeanen die hun lijf en goed alleen maar willen beschermen met een wapen.

    De EU, de regering als loopjochies voor de EU , de wet, en defensie liggen allemaal met de vijand in bed en worden allemaal gebruikt en ingezet om de Europeaan te verneuken.

    Geliked door 1 persoon

 2. A. de Koning zegt:

  Tsjechie heeft groot gelijk, hier wil men dat niet maar het zal vroeg of laat nodig zijn want de aanhangers van de islam zullen niet rusten voor ze de baas zijn en onze vrijheid verloren is, maar dat zien onze slimme bestuurders niet.

  Geliked door 2 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Een goede zaak. Die staan in elk geval niet met lege handen als die wilden gewapend Tsjechië komen binnen stormen.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Joannes den Hollander De burgers hebben straks geen andere keus meer omdat de overheid koste wat het kost de burgers blijft onderdrukken, illegalen vrij spel hebben en niet strafbaar is maar wel terdege een gevaar vormen omdat de overheid totaal geen controle heeft over 60.000 zwervende uit vooral Moslim landen en de islamisering en massale import zonder meer wordt doorgevoerd. Dit kan niet goed aflopen en zal op een dag vreselijk escaleren terwijl de overheid totaal haar macht heeft verloren dan blijft er weinig over voor burgers om zichzelf veilig te stellen.

   Like

 4. LUCIA zegt:

  Het is dat die taal niet makkelijk op de tong ligt, hoewel een deel van Tsjechië spreekt dacht ik Italiaans of ben ik in de war met een ander land??

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Kek dingetje

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Goede zaak een overheid die zijn burgers vertrouwt, daar kunnen die laffe Slampampers in de tweede slaapkamer wat van leren !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s