CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CARTOON

 1. Jan zegt:

  Op American Thinker staat vanadaag een essay, genaamd ‘Rethinking Pinochet: In Praise of Strength’. Zou het een stille waarschuwing zijn voor wat de Amerikanen staat te wachten?

  ….
  Voorafgaand aan Allende als president was Eduardo Frei, een lid van de centristische christen-democratische partij. Het thema van zijn regering was “Een revolutie in vrijheid”, die een geleidelijke maar “fundamentele transformatie van de Chileense politieke en economische structuren” zou zijn. Tijdens zijn ambtsperiode, van 1964 tot 1970, begon Frei de allerbelangrijkste koperindustrie te nationaliseren en land te herverdelen. Hij belastte de rijken, startte prijscontroles, versoepelde de alfabetiseringsvereisten voor stemmen en breidde de volkshuisvesting uit. Zijn platform leek in feite erg op het beleid van zijn marxistische opvolger Allende; Frei’s gematigdheid legde de basis voor Allende’s excessen.
  ….
  oonlijk populair bij kiezers, maar de Chileense presidenten waren beperkt tot een termijn van zes jaar. Zijn partij kreeg de schuld van de hoge inflatie (ongeveer 40 procent per jaar) die de economie schaadde, en Allende werd in 1970 gekozen met een kleine meerderheid van 36,2 procent van de stemmen. Toch zag Allende zijn verkiezing als een mandaat om het socialisme te bevorderen. Hij nationaliseerde agressief de industrie en moedigde de gedwongen onteigening van zowel boerderijen als fabrieken door boeren en arbeiders aan. Sigmund beschreef hoe Allende opzettelijk een combinatie van prijscontroles en minimumlonen gebruikte om bedrijven failliet te laten gaan en ze vervolgens probeerde te onteigenen wegens ‘ondermaats presteren’.

  De overheid nam de voedseldistributie over; Het begon ook met het hervormen van lagere en middelbare scholen – zowel openbare als particuliere – om “een nieuwe socialistische samenleving te creëren” met als doel “sociale rechtvaardigheid”
  …..
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=nl&u=https://www.americanthinker.com/articles/2020/12/rethinking_pinochet_in_praise_of_strength.html

  Amerika stevent met de gek Biden af op een 2e Venezuela

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Top Biden aide walks back expletive description of Republicans
  https://www.politico.com/news/2020/12/17/biden-aide-republicans-description-447703

  17 december 2020
  Wat de Amerikaanse aristocratie heeft bewerkstelligd
  Door Dan Wells

  Door de eeuwen heen is de wereld altijd geregeerd door egoïstische aristocratieën – rijke, bevoorrechte heersers wier edicten de bevolking onderuit halen. Echt democratische verkiezingen zijn niet gebruikelijk, want dat zou het vermogen van de aristocratie belemmeren om te regeren zoals zij willen.
  ….
  https://www.americanthinker.com/articles/2020/12/what_the_american_aristocracy_has_wrought.html

  17 maart volgend jaar belooft ook bij ons niets goeds aangezien de verkiezingen verspreid zijn over drie dagen en tussentijds gemanipuleerd kan worden. Stemcomputers van het niveau van die in Amerika en verbonden met het net. Bosma heeft er al vragen over gesteld

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Als men wil dat stemmen ook nog nut heeft zou ik maar snel als volk om een ander stemsysteem gaan anders stemt u weer voor spek en bonen met uw potloodje.

   Like

 3. Jan zegt:

  De Italiaanse connectie
  video
  https://www.bitchute.com/video/Kz3XoPjJ6RA0/

  (Satellite Communications.
  With more than 35 years experience in the area of satellite communications and proven knowledge of advanced satellite technologies, Leonardo has a consolidated portfolio of systems and products which includes fixed, deployable, flyaway, vehicular, naval and man-portable terminals.
  https://www.leonardocompany.com/en/land/communications/satellite-communication-systems)

  Like

 4. Jan zegt:

  T H E I M M A C U L A T E D E C E P T I O N:
  Six Key Dimensions of Election Irregularities

  Klik om toegang te krijgen tot The-Immaculate-Deception-12.15.20-1.pdf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s