“VACCIN” . . .

Elk vaccin dat vervoerd en opgeslagen dient te worden bij – 80 graden is geen vaccin. Het is een transfectie middel, in leven gehouden om je cellen te besmetten en genetisch materiaal over te dragen. Laat je niet voor de gek houden. Dit is genetische manipulatie van mensen op massieve schaal. Stop ermee.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op “VACCIN” . . .

  1. Cathja zegt:

    Ik vertrouwde het hele zaakje al niet. Geen schijn van kans dat iemand een naald in mijn arm zet.
    Als je leven en gezondheid je lief is, dan weiger je dit pertinent.

    Geliked door 5 people

  2. Tistochwat zegt:

    Pfizer zegt zelf dat ‘het vaccin’ maar twee maanden ‘werkt’.
    Uit het Pfizer rapport:

    “6.2. Unknown Benefits/Data Gaps
    Duration of protection
    As the interim and final analyses have a limited length of follow-up, it is not possible to assess sustained efficacy over a period longer than 2 months”

    Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      Tistochwat.De tweede vaccinazi is dodelijk.

      Geliked door 2 people

      • Cathja zegt:

        @ronjaspers op 18 december

        Er zijn al ‘enkele’ doden gevallen. Ook een vrouw die kort na de vaccinatie bewusteloos neerviel zegt voor mij meer dan genoeg. Voor mij voldoende redenen om nooit een vaccin te nemen.
        Door ons te verbieden ‘nepnieuws’ te verspreiden m.b.t. de vaccins, hopen ze dat zoveel mogelijk mensen er in trappen en zich laten vaccineren. Ik kan me niet voorstellen dat het verborgen blijft als iemand (zeer) ernstige bijwerkingen ervaart na de prik. Iedereen heeft toch zijn sociale contacten? Hou dan de ellende maar eens onder de pet…..

        Geliked door 1 persoon

    • htskday zegt:

      Sterker nog…

      HET WERKT HELEMÁÁL NIET!

      Zij zeggen het zelf…

      De 53 pagina’s tellende CV vax doc van Pfizer is vandaag vrijgegeven. Het voorkomt GEEN CV-infectie of verspreiding van de ziekte. Maskers en sociale afstand zijn nog steeds vereist.

      Van de 3410 personen die tijdens het onderzoek CV kregen, kwam bijna de helft uit de vax-groep. De vax heeft infectie niet voorkomen!

      Geliked door 1 persoon

      • Tistochwat zegt:

        htskday 18 december 2020 om 17:25

        “Sterker nog…

        HET WERKT HELEMÁÁL NIET!”

        Nee natuurlijk niet!
        Ja het wérkt wel, in die zin dat het ons naar de verdoemenis ‘helpt’.

        Geliked door 1 persoon

  3. preventie is beter en goedkoper; sport, weinig alcohol en goede voeding doen wonderen

    Geliked door 1 persoon

  4. Boike zegt:

    Hoe meer ik over vaccinaties lees, des te minder vertrouwen ik er in heb. Een vaccin, dat in zo’n korte tijd is ontwikkeld, kan zekerlijk geen enkele betrouwbaarheidstest doorstaan. Aan mijn lijf geen polonaise. Geen vaccinaties meer voor mij !!!

    Ik stel voor, om wat van die spuitjes achterover te drukken en in een laboratorium te laten onderzoeken, op wat voor troep erin zit. Moet mogelijk zijn met een beetje inventiviteit .

    Like

  5. saddy zegt:

    @Tistochwat:
    Opzienbarend dit gegeven en precies in lijn met wat Bhakdi steeds zegt. Al gaat het alleen over viral transmission wat ik zo snel zie. Hoe lang je minder ziek wordt en iets minder kans hebt om te overlijden kan ik niet vinden, maar zou best eens nog korter kunnen zijn gezien hoe virussen werken.
    Dan snap ik ook wat beter dat van der Leyen wil dat elk land op hetzelfde moment begint met injecteren, jammer alleen dat ze de echte reden zoals gewoonlijk niet noemt.
    Bhakdi zegt ook dat een vaccin zo geen nut heeft (nog los van het feit dat het virus nogal muteert) en dan snap ik ook waarom de verschillende regeringen de bui zien hangen en dus steeds hogere (en onhaalbare) minimale percentages noemen van de totale bevolking die het vaccin zou moeten krijgen om succesvol te kunnen zijn.
    Want de zwarte piet kun je dan straks bij de mensen leggen die geen vaccin willen en zo lekker groepen tegen elkaar uitspelen.

    Like

  6. Die vaccin van AstraZeneca/van de Jong bevat chimpansee-snot, dus de bananenhandel gaat volgend jaar in de lift.

    Like

Plaats een reactie