Aan Clowntje Clusterfuck

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer De Jonge,

Gisteren werd bekend dat het afgelopen voorjaar nét niet fout ging op de intensive care-afdelingen van de ziekenhuizen omdát veel oudere mensen thuis aan corona stierven. Ze werden eenvoudigweg door hun huisarts niet meer naar het ziekenhuis gestuurd.

Ik herinner me nog goed hoe dat destijds ging. ‘Opeens’ gingen heel veel huisartsen hun oude patiënten bellen om ze uit te leggen dat een eventuele opname in het ziekenhuis, mochten ze corona krijgen, misschien wel een enkeltje kist zou betekenen. Of anders wel een leven als kasplantje. Uiteindelijk was de hamvraag: “Zou u, als u corona krijgt, niet liever in uw eigen bed willen sterven?”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Aan Clowntje Clusterfuck

 1. Jan zegt:

  De minister van Blamage

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Dus medeplichtig aan moord !

  Geliked door 1 persoon

 3. Dank u, geef toch de voorkeur aan de 1,5 m, opgehoktzitten!! Niet meer kunnen genieten van ‘LEKKERS’, dat is het einde!!
  „Ik proef niets, je kunt me geven wat je wilt”, vertelt Jamai (30er) die benadrukt dat meerdere mensen hier last van hebben na besmetting met het coronavirus’.

  Like

  • Ziejewel zegt:

   Ik heb in de tropen Deque opgelopen en was mijn smaak kwijt. Je moet dan veel drinken en je smaak komt terug. Het zijn je hersenen die je laat ruiken en proeven. Maar ja als je steeds als domme nederlanders voor dezelfde op pluche zittende opperhoofden stemt, zal je smaak nooit terug komen.

   Like

 4. Best opvallend dat deze ziekteverschijnselen vroeger heel gewoon waren en niemand zich er druk over maakte toen ’t nog gewoon een griepje of kouwtje heette en geen #Corona moest worden genoemd.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  De jonge werkt mee aan een genocide op de nederlandse bevolking (vaccinazi,s) Hij is een massamoordenaar en een staatsgevaarlijke landverrader.

  Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  100.000 artsen & medische professionals verzetten zich tegen het COVID-19 vaccin | Dr Andrew Kaufman | Het vaccin is nu ingesteld om de senioren te doden en te verlammen en de onwetende in de eerste golf van genocide, hun vaccin geïnduceerde sterfgevallen en ziekte staten zal worden gebruikt als het excuus om het vaccin op te dringen aan alle anderen, als de kwade media en corrupte regering zal gewoon opnieuw labelen de medische genocide als COVID-19 of iets dodelijker dan COVID. Dit is de hele tijd het plan geweest

  https://truth11.com/2020/12/18/100000-doctors-medical-professionals-oppose-covid-19-vaccine-dr-andrew-kaufman/

  Geliked door 3 people

 7. Bob zegt:

  Artsen hebben een eed afgelegd dat ze
  zo goed mogelijk de gezondheid moeten
  bevrderen (dit geldt voor de fysieke als de
  geestelijke gezondheid).
  Zeer vele artsen hebben meineed
  gepleegd.
  Meineed wordt normaliter bestraft.
  Waarom nu niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s