Eerste 25 van de 100 vluchtelingen uit Griekenland in Nederland aangekomen en krijgen voorrang op huisvesting

(Door: Wout Willemsen)

Geweldig nieuws! De eerste 25 van de 100 vluchtelingen uit Griekenland zijn in Nederland aangekomen. Na de brand in vluchtelingenkamp Moria op Lesbos begin september, zijn de eersten dan eindelijk gearriveerd. Ze krijgen ook direct voorrang op huisvesting, want zij zijn extra zielig.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Eerste 25 van de 100 vluchtelingen uit Griekenland in Nederland aangekomen en krijgen voorrang op huisvesting

 1. Cathja zegt:

  Kennelijk beschouwen de ‘weldoeners’ dit als het ‘Kerstgevoel’…? Voor Jozef en Maria was er geen plaats in de herberg, maar voor deze vreselijk zielige en getraumatiseerde mensen staat een prachtig huis klaar…

  Wat zullen de goedmensen een fijne Kerst hebben dit jaar!
  😦

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Cathja. Toen Jozef en Maria in Bethlehem kwamen, hadden ze geen plannen om de mensen van Bethlehem om zeep te helpen ter ere en glorie van Allah . https://www.youtube.com/watch?v=vk_-_dHKAJ0 Jozef was niet van plan een machete- of slagersmes te kopen, en voorbijgangers dood te prikken. Hij was geen verkrachter en ook geen pedofiel, dus hij was niet van plan vrouwen en kinderen te verkrachten. Jozef was ook niet van plan de criminaliteit in te gaan https://www.youtube.com/watch?v=LzS_ZqZJSLE Hij en zijn vrouw Maria waren fatsoenlijke mensen, en toch was er voor hen geen plaats in de herberg. Maar voor de vreselijke zielige en getraumatiseerde Derde Werelddrek anno nu, staan complete verzorging en een huis klaar. Zij worden door de verraderlijke gestoorde en misantropische politieke leiders vetgemest en klaargestoomd voor de grote dag, waarin zij Nederland over zullen nemen.
   ZALIGE KERSTDAGEN voor ons allemaal! Hopen dat de ZWAARD – PARDON MACHETE – VAN DAMOCLES zal volgend jaar niet over onze koppen zwaaien. Men mag een tweede hoop spreken: dat Bill Gates zal hier niet met zijn spuitjes verschijnen om ons naar de Walhalla sturen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Natuurlijk waarom ook niet. Al die onderdanige slappe schapen vinden het allemaal best en het maakt ze niets uit dat eigen kinderen en jonge mensen niet meer aan een woning komen, ouderen die nog amper een trap kunnen lopen 3 hoog achter opgesloten zitten i.p.v. een betaalbaar appartement met lift o.i.d. Als die nieuwkomers maar direct geholpen worden dat is prioriteit één in deze multi culti vergaarbak met als regering een corrupt zooitje dat alle grenzen heeft overschreden en eigen volk minacht. Leve de islamiseren en lang leve de ondergang van een eens zo welvarend mooi land waar eigen volk uitsluitend nog als betaalslaaf dient maar wel als 3e rangs burger wordt beschouwd. Wat leven we toch in een mooi land.

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Afgezien van het schandalige gedrag van de NL-“regering”, heb ik vernomen dat de “zielige vluchtelingen” de eerstkomende weken in hun nieuwe huis, gebruik kunnen maken van álle “diensten” van Qutje Quag en troll Ollon Kreng; Qutje Quag stelt zich vollédig in dienst van de “vluchtelingen” , zij kent immers hun behoeften én taal, verder beheerst zij hun “kunstjes” in de echtelijke sponde. De troll Ollon mag óók mee doen omdat nog niet 100% bekend is tot welke mensen-soort de “vluchtelingen” behoren : homo, lesbie of beide , of getransformeerd !
  Eenvoudigste oplossing ?? Graaf een paar gaten op het Kootwijkerzand (Veluwe) en geef al die gasten een eigen gat, dat zijn ze zo gewend in hun vaderland (of desnoods 2 gaten p.p. zodat zij een voor- en achterkamer hebben)

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Dit kabinet is van de pot gerukt !!! Vluchtelingen ?????? Rot toch op met je ‘vluchtelingen’ erbij !!

  Like

  • bobzelf zegt:

   JAWELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

   WHAHAHAHAAH

   JE KOMT ILLIGAAL BINNEN !!
   JE PASPOORT WAS OOK AL SPOORLOOS !!!
   JE KRIJGT TE VRETEN EN TE DRINKEN !!!
   JE BENT VEILIG !!! GEEN OORLOG MEER !!
   JE STEEKT JE HELE HEBBEN EN HOUDEN IN DE FIK !!!
   EN DAN MAG JE VANWEGE DAT KOEIENKOP ,, MUMMIE HOOFD

   NAAR NEDERLAND KOMEN !!!

   DE FAMILIE ZAL SNEL VOLGEN , WELKOM WELKOM

   U MOET JE HELE TENT EENS IN DE FIK STEKKEN !!

   EN DAN ROEPEN JA EN NOU GODVEDOMME EEN HUISIE
   GELD EN EEN UITKERING , GRATIS ZORG
   EEN MIELE EN 10.000 EURO OM IN TE RICHTEN

   EN GODVERDOMME GAUW OOK ANDERS NEUKEN WE JE DOCHTER EERDAAGS

   STAATSSCHULD 493.000.000.000 MILJARD STILL GOING UP

   HUGGIE

   OOM KRAAKPAND

   Geliked door 3 people

 5. Dr. Heinz zegt:

  Knettergek!!!
  Wat moet dat volk hier, in ons modern westers Europa?
  Die horen hier niet, passen hier niet, en leven buiten de maatschappij als men hier eenmaal is!!
  Is er nou niemand die zegt: in het belang van het milieu en klimaat kunnen er geen mensen meer bij, in ons overvolle landje dat Nederland heet!!
  En we zitten ook met dat corona, nu met een harde lockdown.
  Behoren de grenzen ook weer met controle te zijn, niks naar binnen wat schadelijk is voor Nederland b.v. en haar inwoners.
  Word dat volk ook onderzocht op ziektes?
  Ziektes die hier al eeuwen uitgestorven zijn?
  Wat zegt u?
  Dat doet men niet, want ze zijn zielig?
  Knettergek!!

  Geliked door 2 people

 6. Gerrit zegt:

  Merkwaardig genoeg komen ze ook terecht in steden waar iedereen wel zou willen wonen. Maar als een Nederlander zich daar meld voor een woning dan is het : U bent niet economisch verbonden met de stad. Dat gaat niet gebeuren. Maar deze lieden komen in de mooiste gemeentes terecht omdat het rijk alle Gemeentes opdraagt. woonruimte te regelen.. Zo kan Achmed met gezin plotseling op Terschelling komen te wonen of in centrum Amsterdam.

  Like

 7. Als het aan Attje Wipkip, Van Toorenburg en andere GESTOORDEN had gelegen, was half Moria overgeheveld naar Nederland!! En de overige wereldwijde SIELENPIETEN er achteraan!! Die GEITEN hebben nog steeds niet in de smiezen dat er iedere minuut zo weer 10.000en nieuwe SIELENPIETEN bijeen gefokt worden, omdat “PAPA” geil is!! Krijg om mij de CoroaTIEF, misdadige GEITEN!! Goede sier maken met andermans AFGEJATTE centen!!

  Like

 8. Republikein zegt:

  Sinds de platte televisie is ook de verpakking niet meer bruikbaar, toch jammer.

  Like

 9. Jean zegt:

  Waar blijft de “revolutie”? Of moet eerst alles verpest worden door vreemdelingen?
  Wij hebben die vreemdelingen niet nodig, integendeel, hoe sneller ze verwijdert worden hoe beter én veiliger voor ONZE samenleving.

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Het zijn hoofdzakelijk soldaten van allah,ze worden met miljoenen tegelijk europa binnengehaald om de europeanen te terroriseren en af te slachten (oorlog) En nog blijven de mensen slapen,ze zien het niet of willen het niet zien (cognitieve dissonantie)

  Like

 11. Amsterdam heeft dit jaar 7000 laptops uitgedeeld aan ARME kindertjes!! Staat in een interview met Halsema in Het Parool!! Nu nog aan papa een auto!!! (Staan er 2 voor de deur!!)

  Like

 12. Republikein zegt:

  Kom maar op en neem je geit mee.

  Black Lives Matter Parkstad gaat maandag in Heerlen demonstreren tegen ‘racisme en islamofobie’. Aanleiding is de zaak rond het verjaagde Syrische gezin Sakka.

  BLM Parkstad verklaart zich „solidair met de familie Sakka en alle andere gezinnen die alles hebben achtergelaten om in Nederland veiligheid te vinden.” Het Syrische gezin dook onlangs onder nadat een brandbom tegen de gevel van hun woning in Heerlerheide was gegooid.
  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20201219_93701464

  Like

 13. R Thomasson zegt:

  Waar wordt de toekomstige schurftige en met SOA geïnfecteerde Jihad Waffen SS gehuisvest? Is regering Rutte III niet bang dat dit vullis, uit verre landen, brengt HAAR CORONA met zich mee? Plus natuurlijk nog de hele dierentuin aan microben erbij. Is regering Rutte III niet bang voor de hoeveelheid aan “verwarde mannen” onder hen? Die zouden al heel snel hun machetes en slagersmesjes te voorschijn halen, en in hun vrije tijd Nederlandse voorbijgangers doodprikken, of hun bruine cq. zwarte kloten op vrouwen en kinderen uitproberen. Zien of ze nog potent zijn? Ach Ja! De verkiezingen staan al voor de deur. Maar hopen dat tot die tijd zouden de “verwarde mannen” zich koest houden. Wat er later zal gebeuren, is voor later …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s