“Nog even en 17 miljoen asymptomatische mensen zitten voorgoed aan huis gekluisterd?”

(Door: Vicki Van Lommel)

In hoeverre vindt de meerderheid van de bevolking dat het Nederlandse kabinet voor haar coronabeleid een motie van wantrouwen verdient?

Jaarlijks overlijden er mensen door een medische fout of worden blijvend invalide. Sinds 2004 wordt onderzocht hoeveel mensen overlijden als gevolg van schade door zorg. In het beginsel daalde de ‘potentieel vermijdbare sterfte’, maar sinds half 2015 loopt deze weer op. “Een mogelijke verklaring hiervoor zijn complexere patiënten die een intensievere monitoring nodig hebben, zodat mogelijke complicaties snel worden gezien en behandeld”, zei hoogleraar patiëntveiligheid Cordula Wagner in 2017. Zou dat onder andere komen doordat mensen zorg uitstellen vanwege een steeds hoger eigen risico? Of bijvoorbeeld omdat er met de invoering van het nieuwe zorgstelsel flink is bezuinigd op de zorg?

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op “Nog even en 17 miljoen asymptomatische mensen zitten voorgoed aan huis gekluisterd?”

 1. Knalkopje1 zegt:

  Volgens het NRC Handelblad is er maar één schuldige aan de tweede lockdown: de burger.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/de-tweede-lockdown-kan-maar-aan-%C3%A9%C3%A9n-partij-worden-verweten-de-burger-zelf/ar-BB1c3idT?ocid=msedgntp
  Gore smeerlappen! Opzeggen dat abonnement!

  Geliked door 2 people

  • boorzalf zegt:

   Die Folkert Jensma heeft een hele grote fantasie, wat een lul verhaal. De titel van zijn verhaal had natuurlijk moeten zijn:
   “VLIEGENDE FOLKERT ZIET ZE WEER VLIEGEN”.

   Like

 2. Yvonne zegt:

  Maak van die 17 miljoen maar 20 miljoen Nederland moet de komende jaren 2.38 miljoen immigranten opnemen

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  De Wet is zo krom als een hoepel. Gaat door toedoen van een paranormale – genezer – iemand dood, dan moet deze zich meteen verantwoorden voor de rechter die ze verbiedt om verder te praktiseren en die ze een zware straf oplegt. Maar die H.H. geneesheren die jaarlijks duizenden mensen dood laten gaan door verkeerde diagnoses, verkeerde medicatie, slecht uitgevoerde operaties, zij komen goed weg bij de medische tuchtraad die ze slechts een praktijk verbod oplegt van hooguit een half jaar. Daarna gaan ze weer gewoon door met hun kwalijke praktijken die meestal vele jaren lang onopgemerkt blijven.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ja big John.. Big Farma is duidelijk big Maffia geworden dat komt omdat iedereen verzekerd is, dat is een mooie pot waaruit flink gesnoept wordt en van ziekte bestrijden naar ziekte creëren is daarbij een kleine stap om je verdienmodel te vergroten, dat heb je als genezen een businessmodel wordt.
   Daar moeten we vanaf en dat moet totaal anders opgezet worden, sowieso moet het afgelopen zijn met het China tot wereld-medicijn-maker maken, daar worden we alleen maar zieker van want bij de “gewone ziekmakende bijwerkingen,” komt ook nog het slechte kwaliteit “china-syndroom” als extra optelsom in ons nadeel.
   Je zou toch zeggen dat na de Wuhan-connectie en hoe dat zich uitgespeeld heeft, duidelijk is geworden dat we dit regiem niet kunnen vertrouwen.en dan hebben we het niet eens over het gebrek aan mensenrechten en de concentratiekampen aldaar.,waar de wereldleiders altijd van hebben weggekeken.

   Geliked door 1 persoon

 4. Monalisa zegt:

  Tja de jaren dertig komt weer terug, gordijnen dicht, mond buiten dicht houden, geen contact met anderen, u weet niet wie u verrader is, lang leven 75 jaar vrijheid?????

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   De VVD
   net als de NSB
   denkt met u mee
   en zolang onze
   bedachte
   Cov.-crisis bestaat
   en wij zorgen
   dat u uw vrijheid laat
   Onze Liar-king
   u wekelijks mag toespreken
   is ons motto
   aan u domme leken;
   “Bek houden”,
   vandaar
   die smoellap!!

   Like

 5. Excellent artikel. Zou het doordringen tot in Den Haag?
  En zo ja, gaat men er dan iets mee doen?

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Verpleegster stort in live-uitzending in nadat ze Covid-19-vaccin heeft gekregen. Later verklaarde ze dat ze vaak instort. Klinkt niet geloofwaardig. Waarom doet ze dan mee aan zo’n demonstratie?

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Bij de anti-covid vaccinatie in U.S., een verpleegster passes out.
  Een verpleegster ?
  Ik zeg maar niks…. misschien, misschien valt ze bij elk prikje flauw…………, maar voor een verpleegster…………, het is bizarre.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Uit een tijd waarin alles min of meer goed was met de wereld (2018), een compilatie van alle mogelijke bijwerkingen van vaccinatie. Een plotselinge ineenstorting van de bloedsomloop na de vaccinatie hoort daar niet bij. Ook vraag ik me af waarom YouTube deze video niet heeft verwijderd of de gebruikelijke “voorlichting” heeft gegeven.
   Allemaal heel vreemd. Maar ook de Duitse SPIEGEL, de megafoon van Merkel, kondigt vandaag als topnieuws aan dat het Covid-vaccin ernstige bijwerkingen kan hebben. Vieze leugenaars, dat weten ze al vanaf het begin.
   https://www.historyofvaccines.org/content/articles/vaccine-side-effects-and-adverse-events

   Geliked door 1 persoon

  • Knalkopje1 zegt:

   Ik ben geen antivaxxer en zal me dus laten inenten. Alles wat je doet in dit leven levert min of meer risico’s op. Ik zie het al: een antivaxxer stapt in zijn auto om een antivaxx-conferentie bij te wonen en verongelukt onderweg. Ook heb ik uitgebreid rondgekeken op antivaxx-websites (NVKP en Vaccinvrij bijvoorbeeld) en wat ik daar las was genoeg voor mij. Ik heb het verhaal van de verpleegster ook gelezen. Wat hier gebeurde heet ‘syncope’: sommige mensen vallen flauw als ze een injectie of infuus krijgen of als bloed wordt afgenomen. Daar hebben ze geen controle op, het is een puur lichamelijke overreactie, het lichaam laat de bloeddruk plotseling dalen, waardoor de persoon flauw valt. Dat het hier om een verpleegster ging doet totaal niet ter zake. Ze is ook heel snel volledig hersteld. En met het vaccin heeft ‘syncope’ niets te maken. Ik laat me niet bang maken door de verachtelijke massamedia, maar ook niet door antivaxxers.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Knalkopje.Succes ermee.

    Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    @Knalkopje; Je moet in het leven erg voorzichtig zij met het opplakken van labels, ik zal je een voorbeeld geven hoe serieus denk je dat mensen je commentaar nemen als je jezelf betiteld als knalkopje…ik b.v. doe dat totaal niet.
    Dus voortaan voordat je ergens een label op plakt, op jezelf of een ander, denk eerst voordat je ” knalt “, misschien bereik je dan nog dat mensen denken… goh knalkopje effe lezen.

    Antivaxxers als zodanig benoemen, is iemand wegzetten in een groep, waar je eerst van tevoren flink wat framing op los hebt gelaten, je moet je hierbij afvragen welke groep wint financieel het meest uit deze vaxxers-antivaxxers beweging.
    Met een hoop dingen in het leven… dat zul je nog leren knalkopje ( als je rustig kopje geworden bent), is het een “follow the money verhaal” en ik zal het heel simpel voor jou houden “Money talks”.

    Vermoei vooral je hoofdje niet met individuen, wiens leven geruïneerd zijn of bijna geruïneerd zijn of half geruïneerd zijn of wiens kind of kinderen, geruïneerd zijn door vaccinaties…. stel je voor zeg…. dan zou je het misschien anders moeten zien ..Namelijk als hele trieste verhalen van mensen, die ook nog een schop na krijgen voor en door diezelfde groep mensen, die ze proberen te waarschuwen en behoeden voor leed.

    Iemand wegzetten als een halve zool is zo makkelijk, als je er een groepsgebeuren van maakt en de groep framed … tamelijk laf ook… beledig je daarmee per ongeluk iemand die je kent of mag ???? dan zeg je toch gewoon , ja maar ik bedoel jou niet , jij bent anders.
    Ga eerst nadenken voordat je gaat meedoen aan framing en labels op gaat plakken, want andersom gaat net zo makkelijk, voordat je het weet, komt de stickermachine bij jou in de buurt….

    Like

 8. M. zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/hugo-de-jonges-vaccin-wordt-nooit-in-vs-toegelaten-omdat-het-niet-aan-de-veiligheidseisen-voldoet/

  Ze hoeven die apenstreken van Hugo en zijn tranentrekkerclub niet
  Hier wel hier is men gek op onveilige vaccins en het liefst dringt men die nog op ook met sociale uitsluiting want het niet verplicht uiteraard.
  Het pesten van mensen geen onveilig apenvaccin willen en die niet mee willen helpen ziektes te verspreiden is uiteraard voor hun eigen bestwil.

  Voor de mensen die wel vertrouwen hebben in een apenvaccin van Snuif en zijn tranentrekkers komen er trouwens wel nieuwe problemen om de hoek kijken waarbij men voor lastige keuzes zal komen te staan.

  Als je ziek word …waar ga je naar toe ?
  Dierenarts of de dokter?
  Waar ga je in quarantaine? Thuis in je goelag of in Artis?
  Koop je een nieuw bankstel of hang je autobanden op?
  Waar zet je de bank neer en waar hang je die banden op?
  In Artis of in je goelag?
  Ga je naar de wc of schijt je gewoon in de kamer ?
  Heb je wc papier nodig of toch niet?
  Wil je loon of een bak bananen?

  Door wie laat je je uit elkaar trekken en uitwonen als je in de fik staat?
  Je man of Bokito ?
  Thuis of in Artis ? Of allebei?
  Doe je een sigaretje of neem je een banaan? Of allebei?
  Gooit u met Sinterklaas pepernoten naar elkaar of stront ?

  U ziet dat zo’n spuit nog een hoop zorgen met zich mee brengt, ik zou er nog even goed over nadenken voor u zich overgeeft aan de apenstreken van Hugo en zijn tranentrekkersclub.
  in het buitenland vinden ze het maar een onbetrouwbare vogel met die apenspuiten van hem.

  Geliked door 2 people

 9. LUCIA zegt:

  Liefste van de wereld en ik , hebben ons rot gelachen om je apenkool verhaal erg leuk.

  Like

  • M. zegt:

   Dank je, Lucia.

   We maken er een geintje van zo nu en dan om moed er in te houden maar als je je bedenkt wat voor vuiligheid Hugo en al die andere viespeuken de mensen willen inspuiten.
   Iets wat ze in het buitenland als onveilig zien.
   Gelukkig zijn ze bezig met Hugo en zal hij een probleem hebben zo gauw er gespoten word en als het goed is hebben ze hem dan bij de ballen en de rest ook.
   Hij ziet niet voor niets zo bleek en kijk maar eens goed hoe slecht Rutte eruit ziet.
   Ze weten dat hun dagen geteld zijn en men ook heel veel aandacht heeft over onze verkiezingen in het licht van fraude.

   Er gebeurd genoeg maar of het gewenste effect word bereikt moet nog blijken want er is moeilijk door te komen als alles corrupt is en ze zich boven de wet hebben gesteld.
   Maar overal is een mouw aan te passen en boeven vang je met boeven zeggen ze zelf toch altijd die zogenaamde wet ?
   Dat is ook precies wat gebeurd alleen zijn de boeven mensen in uniform of ratten in een net pak en niet het gewone volk.

   Like

 10. LUCIA zegt:

  Overigens een zeer goed artikel …
  Kritische journalistiek van hoog gehalte is duidelijk nog niet uitgestorven!!

  Like

 11. Orelius zegt:

  We krijgen de beste kerstmis van ons leven . Dus nog even volhouden . Dit word EPIC.
  Fasten your seatbelts.

  Like

 12. Bob zegt:

  De eed van Hypocratus is vervangen
  door de eed van Hypocritus. Deze moet
  elk kabinet in de EU afleggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s