Over Joe Biden en Baba Vanga

(Door: “De Paus”)

In de periode 1911-1996 leefde er in Bulgarije een vrouw, Vangelija Pandeva Goesjterova, die bekend stond onder de naam Baba Vanga. Nadat zij als meisje van 12 in een zandstorm haar gezichtsvermogen had verloren, begon zij paranormale vermogens te ontwikkelen. Zij genoot als helderziende grote bekendheid en een groot aantal van haar voorspellingen is ook inderdaad uitgekomen. Zelf sta ik nogal sceptisch ten opzichte van dit soort voorspellingen. Die zijn vaak erg cryptisch geformuleerd en er is vaak heel veel welwillende interpretatie voor nodig om te kunnen concluderen dat ze zijn uitgekomen.

Aan de andere kant is deze mevrouw destijds door een groot aantal deskundigen onderzocht en daarbij is gebleken dat zij wel degelijk paranormaal begaafd was. Baba Vanga voorspelde o.a. de kernramp van Tsjernobyl, het uiteenvallen van de Sovjet-Unie, de eerste Afro-Amerikaanse president van de Verenigde Staten, de aanslagen van 11 september 2001, de opkomst van ISIS en de Brexit. Af en toe zat zij er met haar voorspellingen ook wel eens naast; zo zou er volgens haar tussen 2010 en 2014 een Derde Wereldoorlog geweest moeten zijn, maar die voorspelling is gelukkig niet uitgekomen. Ach, een wereldoorlogje meer of minder, daar moet je niet te moeilijk over gaan doen, zo kan ik niet nalaten om schamper op te merken. Maar nu heeft Baba Vanga ook een voorspelling gedaan over de 45ste president van de Verenigde Staten. Die zou een mysterieuze ziekte krijgen waardoor hij doof zou worden en een hersentumor zou krijgen. Op het eerste gezicht lijkt het of ook deze voorspelling niet is uitgekomen. De 45ste president van de Verenigde Staten, Donald Trump, heeft weliswaar het coronavirus opgelopen, maar hij is niet doof geworden en hij heeft zeker geen hersentumor. Hij is immers in het ziekenhuis heel uitgebreid medisch onderzocht en daarbij is van een hersentumor niets gebleken.

Op het eerste gezicht zou je dus zeggen dat ook deze voorspelling niet is uitgekomen. Maar dit keer ben ik daar toch iets voorzichtiger in. Ik wijs erop dat je de presidenten op twee manieren kunt tellen. Als een president na zijn ambtstermijn opnieuw als president wordt herkozen, blijft hij in de lijst van presidenten op dezelfde plaats staan. Zo werd Obama de 44ste president toen hij voor de eerste keer werd gekozen, en na zijn herverkiezing bleef hij op plek 44 staan. Maar dat is anders als een president direct na zijn ambtstermijn niet herkozen wordt, maar pas in een later stadium weer voor de tweede keer als president wordt gekozen. In de negentiende eeuw is dat een keer gebeurd. De Democraat Grover Cleveland was in de periode 1885-1889 de 22ste president. Hij verloor daarna de verkiezingen en na hem werd de Republikein Benjamin Harrison de 23ste president. Maar in de periode 1893-1897 was Cleveland opnieuw de president van de Verenigde Staten, en hij staat dan opnieuw in de lijst van presidenten en dit keer op de 24ste plaats. Voor deze manier van tellen valt veel te zeggen, maar je kunt het ook anders doen.

En in dat geval is niet Donald Trump, maar Joe Biden de 45ste president van de Verenigde Staten. Joe Biden werd in februari 1988 met ernstige nekpijn opgenomen in het Walter Reed Army Medical Center, waar hij werd geopereerd aan een aneurysma in zijn hersenen. Een tweede hersenoperatie volgde in mei 1988. In totaal was Biden, die destijds senator was, als gevolg van deze operaties zeven maanden niet in de Senaat aanwezig. Biden heeft ook een zoon gehad, Beau Biden (1969-2015), die aan een hersentumor is overleden. Met een leeftijd van 78 jaar is Joe Biden bij zijn aantreden de oudste president die de Verenigde Staten ooit gehad hebben en het internet staat vol met video’s van fragmenten waarin Biden zich verspreekt of waarin hij zelfs duidelijk wartaal uitkraamt. En die opnamen dateren niet uit 1988, toen hij aan zijn hersenen werd geopereerd, maar die zijn van veel recenter datum. Biden heeft geweigerd om zijn medische gegevens aan de openbaarheid prijs te geven. Niels Bohr zei al dat voorspellingen altijd moeilijk zijn, vooral als ze de toekomst betreffen. Maar ik geef Baba Vanga nog een tweede kans. Met Kamala Harris als president zullen veel mensen niet blij zijn.

Door:
“De Paus”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Over Joe Biden en Baba Vanga

 1. Mr Dumass zegt:

  Hier zegt ie het zelf al:

  Like

 2. antiislamnu zegt:

  Voor wie het nog niet weet er is bewijsbaar enorme verkiezing fraude gepleegd Trump blijft 100% zitten waar hij zit .
  https://www.ntd.com/2020-election-investigation-who-is-stealing-america_540191.html

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Gelukkig hebben we Baba Vanga, Nostradamus of Tarotmedia niet nodig om te voorspellen dat Trump de verkiezing nog niet heeft verloren. Er kan nog veel gebeuren tussen nu en 20 januari.
  De Amerikaanse wet opent nog steeds veel mogelijkheden die de MSM ons niet vertellen, maar die er toch zijn. Als je eigen onderzoek wilt doen, heb je tijd nodig en een goede beheersing van het Engels. Zo heeft beforeitsnews.com onder veel trash ook enkele goudkorrels. Robert Jensen heeft gelukkig een korte versie van de ontwikkeling in de VS in zijn show.
  “It ain’t over till the fat lady sings” zoals de Yanks zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 4. bobzelf zegt:

  IK HEB EEN TANDARTS ….

  DIE TREKT MET ZIJN LINKER BEEN ….

  OOM GOOD MORNIG ATHENS

  Geliked door 1 persoon

 5. N.E. Derlander zegt:

  Als Biden President wordt, is hij de 46e president. Het gaat hier over de 45e president, dus dit kan alleen maar Trump betreffen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  https://knowinsider.com/top-shocking-baba-vanga-predictions-2021-and-fact-check-26480.html

  Baba Vanga voorspelde voor het komende jaar weinig goeds.
  De economische instorting van Europa is al in volle gang.
  Onder leiding van Frans Timmermans worden er overal peperdure windmolens gebouwd, die het laten afweten als er wél energie nodig is, en die af en toe een beetje energie produceren, en dan vooral als het níét nodig is.
  Die aanslagen van extremistische moslims zouden me helemaal niet verbazen.
  Als Putin wordt vermoord, wie zal er dan voor hem in de plaats komen?

  The Muslims will take over Europe

  Before dying, Baba Vanga also claimed that “an invasion of extremist Muslims” in Europe will take place in 2021, and our continent will face chemical attacks from them.

  In addition, for 2021, she also predicted the economic fall of Europe, and an assassination attempt against the Russian President, Vladimir Putin. She believed that the threat for the Kremlin leader could come from within his country, Yearly-horoscope added.

  Geliked door 2 people

 7. Republikein zegt:

  “Zelf sta ik nogal sceptisch ten opzichte van dit soort voorspellingen. Die zijn vaak erg cryptisch geformuleerd en er is vaak heel veel welwillende interpretatie voor nodig om te kunnen concluderen dat ze zijn uitgekomen.”

  Waarom die argwaan tegen paragnosten, kunnen we het niet vatten, of zijn we roomser dan de paus!

  Like

 8. De Paus zegt:

  Beste N.E. Derlander: Op het lijstje van presidenten staat Trump op plaats 45. Maar dat komt omdat er in de negentiende eeuw sprake is geweest van een dubbeltelling. Grover Cleveland was zowel nummer 22 als nummer 24. Dat komt omdat er tussen zijn twee ambtstermijnen nog iemand anders president was. Maar eigenlijk is Cleveland gewoon nummer 22 gebleven, hij was de 22ste president en dat blijft hij, ook als hij later terugkomt als president. Niet Cleveland, maar zijn opvolger McKinley had daarom nummer 24 moeten krijgen. En dat betekent weer dat alle presidenten na hem eigenlijk een cijfer te hoog op de lijst staan. Je kunt Biden straks dus de 45ste president noemen omdat er voor hem maar 44 andere presidenten zijn geweest, onder wie Grover Cleveland, die twee maal op de lijst staat. Biden heeft nu al een oordopje in, hij is hardhorend. Hij is twee maal aan zijn hersenen geopereerd en zijn zoon Beau is aan een hersentumor overleden. En dat is vaak een erfelijke ziekte. Het internet staat vol met de wartaal die hij soms uitslaat. Dan komt die voorspelling wel heel erg dicht bij de werkelijkheid. En dan komt ook de voorspelling uit dat de Verenigde Staten door een grote ramp getroffen zullen worden. Voor het economisch herstel na de coronacrisis zijn goedkope fossiele brandstoffen van levensbelang. Amerika heeft volop gas, olie en kolen. Maar die idioot van een Biden gaat overal peperdure windmolens plaatsen, die het laten afweten als er energie nodig is, en die af en toe wat energie produderen, en dan vooral op tijdstippen dat die energie helemaal niet nodig is. Om te voorspellen dat de economie dan de soep indraait hoef je dan niet paranormaal begaafd te zijn. In Nederland hebben we ook een premier gehad met een hersentumor. Dat was die oud-NSB-er Joop den Uyl, die de hele economie de soep indraaide met zijn idiote denkbeelden. Ik moet nog kotsen als ik de afbeelding van zijn gezicht zie.
  Die zelfingenomen imbeciel dacht dat hij geniaal was, maar geheel ten onrechte.

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Is de Arabische lente niet het begin geworden van WWIII?

  Like

 10. John 3:16 zegt:

  Dit soort voorspellingen worden gedaan door mensen die contact leggen met familiar spirits oftewel demonen. Ze kunnen de voorspelling uit laten komen door middel van het overnemen van mensen en een gebeurtenis naar hun hand zetten. De Illuminati card game is een goed voorbeeld hiervan. De kaarten voorspelde eind jaren tachtig al 911 world trade center, Trump, Alien invasie, rassen oorlog, pandemie, vaccin… Enzovoort enzovoort.

  God bless. (John 3:16).

  Like

 11. htskday zegt:

  Ik ben ook nogal helderziend, en paranormaal begaafd..

  Ik voorzie dat, als er geen wonder gebeurd, we volgend jaar allemaal naar de kloten gaan..
  En daar heb ik niet eens een kristallen bol voor nodig.
  Een blind paard kan het nog zien.
  Het wordt één grote teringzooi..

  Dus, een gelukkig nieuwjaar zit er zo te zien niet in, wel wens ik iedereen veel sterkte voor het nieuwe jaar.

  Oh, en vergeet vooral op nieuwjaars nacht niet met je schemerlamp te knipperen..

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Joe Biden en Baba Vanga ze lijken wel erg op elkaar op die foto.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s