Treurige politiek, foute uitvoerders

(Door: Rients Hofstra)

Een ieder die wat nieuws c.q. wat beters wil, zal eerst alle ellende van het huidige moeten benoemen en aantonen om daarmee aan te kunnen geven waarom iets moet veranderen.

Neem ons staatsbestel dat we massaal ten onrechte democratisch noemen. Noem het rustig anti-democratisch, omdat er geen overtreffende benaming bestaat voor ondemocratisch. Dat is een nogal boude stelling, maar ik zal het aantonen.

De Kamer is ontstemd over trage corona-inenting (AD 18 dec.). Even afgezien van het nut en de eventuele (bij)werkingen, is er terecht irritatie. Immers de buurlanden gaan nog dit jaar beginnen, Hugo de Jonge wil met inachtneming van alle zorgvuldigheidseisen niet overhaast te werk gaan. Op basis van welke deskundigheid zegt deze volledig incompetente minister dit? Hij heeft een paar dierenartsen met een cursusje virologie, waarvan enkele directe belangen hebben bij een massa-inenting, waarvan weer een paar de afgelopen 2 decennia zijn binnengelopen als lobbyisten, oh sorry, adviseurs.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Treurige politiek, foute uitvoerders

 1. Julia zegt:

  Welkom in de corrupte bananenrepubliek. Fijn zooitje criminelen en leugenaars een MP en Wiebes die gezinnen door de toeslagaffaire zwaar hebben gedupeerd met alle desastreuze gevolgen van dien en dan ook nog onrechtmatig zijn dergelijke functies niet meer waardig en het hele Kabinet zal nu als een baksteen moeten vallen.Daarbij de gewetenloze misdaad tegen de menselijkheid door o.a. ouderen op te sluiten, ongekend aantal slachtoffer zijn en nog meer komen door kapot bezuinigde gezondheidszorg en alle grondrechten hebben geschonden door nog zo een gewetenloze faal aap De Jonge en een OMT dat puur belangenverstrengelingen heeft. Maar we zijn er nog niet als dit Kabinet valt dan vrees ik een nationale ramp namelijk dat Kaag de positie van Rutte overneemt dan zijn we echt verloren en overgeleverd aan de EU en Islamisering. Nederland heeft niet veel keus want er zitten heel veel rotte appels binnen de Haagse Maffia die geen enkele toegevoegde waarde hebben voor eigen land en eigen volk. Nederland is afgegleden naar een ongekende corrupte bananenrepubliek zelfs de rechtstaat discrimineert en is corrupt.

  Geliked door 3 people

  • Republikein zegt:

   Die gedupeerde gezinnen hebben dat veelal aan zichzelf te danken.

   Like

   • Ik vrees dat je je toch iets beter moet inlezen. De belasting is een staat in de staat, de bewindslieden van Fin. hebben er totaal geen grip op. Lees het eindrapport wat de Kamer deze week is aangeboden eens rustig door

    Like

   • Julia zegt:

    Republikein Dat is wel heel grof gesteld heeft u daar bewijzen van en ontkent u hiermee het wanbeleid rondom de toeslagaffaire en vindt u dat Rutte en Wiebes vrijuit gaan.

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    U bent beiden naïef.
    @dhr Hofstra: ik heb fiscale belastingwetgeving gestudeerd, waarom zou ik het dan niet kunnen weten?
    Wel eens gehoord van fraus legis?
    @mw. Julia: u moet leren door de regels te lezen, ik ontken niks en zeker niet het wanbeleid van onze minkukels, etnische profileren zal ik maar zeggen, dat is toch bekend, komt niet uit de lucht vallen.

    Btw, ik weet niet alles.

    Like

   • Republikein zegt:

    Nederlandse vissers zullen minimaal 25 procent minder vis kunnen vangen in Britse wateren na de brexit. De Europese Unie heeft de Britten een voorstel gedaan waarin de vangstreductie van 25 procent voor de komende vijf jaar staat. De Britten zullen waarschijnlijk vandaag of morgen met een tegenvoorstel komen. Dat bevestigen Haagse en Brusselse bronnen na berichtgeving van de Ierse publieke omroep RTE.

    Op het ministerie van Landbouw, Natuur en Visserij is vannacht lang doorgerekend wat de gevolgen zouden zijn van het voorstel voor Nederlandse vissers. Die vangen nu een groot deel van hun vis in Britse wateren en dus zullen er zeker zware financiële klappen vallen. Voor de hele Europese vloot zou het gaan om 160 miljoen euro per jaar. Volgens de visserijsector komt daarvan zo’n 30 tot 40 miljoen euro verlies in Nederland terecht.
    https://nos.nl/collectie/13852/artikel/2361292-europees-voorstel-aan-britten-kost-nederlandse-vissers-25-procent-vangst.
    https://nos.nl/collectie/13852/artikel/2361292-europees-voorstel-aan-britten-kost-nederlandse-vissers-25-procent-vangst

    Kijk, geen ruggengraat hebben, pulserij, maar wel uitrekenen wat de schade is, dat leren ze op Nyenrode, hoe laat ik Henk&Greet creperen zonder dat ze het in de gaten hebben.
    I rest my case.
    Ooit had je good morning Saigon, zal je toch ook wel good night hebben, of ben ik nou naïef.
    Ome orange agent.

    Like

 2. Harrie Vaes zegt:

  Tja en wat Omtzigt betreft…….. Hij bijt zich overal in vast maar als er over gestemd moet worden dan trekt hij zijn keutel in en kiest hij niet voor het landsbelang maar voor het partij belang.Zo zal het ook gaan met de toeslag affaire……..Ook dan zal hij met de coalitie mee stemmen zodat er niemand hoeft af te treden.

  Like

 3. Hai Julia,
  Het Alternatief Staatsbestel biedt de oplossing voor alles wat ook jij hier naar voren brengt. Zie: https://alternatiefstaatsbestel.nl/doelstelling Lees dan m.n. de Pluchen Revolutie onder de link!
  Zie ook het artikel van mij in De Andere Krant van deze week!

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  De omgekochte en gechanteerde politici voeren braaf de communistische N.W.O. agenda uit van de (nazi) bilderberg groep.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s