Aan Pieter Omtzigt

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Pieter,

Gisteren plaatste jij een tweet die mij hoop gaf. Deze.

Een cartoon van Cortés die precies aangeeft waar de rot echt zit in Nederland. De Rutte Doctrine. De Rutte Doctrine staat voor liegen, bedriegen, vergeetachtigheid veinzen, verdraaien, verzwijgen en weglakken. Het doel is niet de burgers dienen, maar de burgers vermorzelen. En ere wie ere toekomt: de doctrine is genoemd naar de regisseur, VVD-premier Mark Rutte.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Aan Pieter Omtzigt

 1. Het wordt eentonig; Mark Rutte, WIJ WONEN IN EEN FANTASTISCH LANDJE, heeft al honend en dollend (in jeans en op gele gympen) ONS LANDJE verder VERWOEST! De samenleving, de natuur, het landschap, ALLES is naar DE KLOTEN geholpen! Hij heeft zelfs het IQ van Nederland VERWOEST en de ACHTERLIJKHEID bevorderd!! Hele steden hangen aan het UITKERINGSINFUUS!! Elke dag explosies, aanslagen, berovingen, moord/doodslag, kinderen met messen in de weer etc etc. Mensen voelen zich niet meer veilig op straat, in EIGEN HUIS! In de Kinderopvang is WEL gefraudeerd, door WIE mogen wij niet weten!! De toestand in ONS LANDJE is nóg rampzaliger dan voor 1940! Nog zo iets; dankzij Mark Rutte verdwijnen de geldautomaten uit West-Europa!!

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Gienekehado Stevens. Alle narigheid & ellende die u benoemt is door Rutte gepromoot , hij vindt het állemaal gewèldig want hij noemt ons landje een “fantastisch” landje , de IDIOOT !!!! Veel leden van onze “regering” zijn volkomen dement : ze weten vandaag niet meer wat ze gisteren hebben geflikt. Bekijk zo’n Gijs Gans Wiebes, waar deze dwaas is geweest laat hij chaos achter maar hij dénkt goed bezig te zijn. Één grote puinhoop en grote armoede is óns deel terwijl dat zootje zich vol vreet en zuipt van ónze centen. Iedereen wist van de Toeslagaffaire, ook Rutte, maar de hele zooi hield hun bek dicht . En dat noemt zich “politicus” !! Een stinkend riool is het. Hopelijk zien veel NL’ers het licht in maart 2021 !! 🥂🎄

   Geliked door 4 people

 2. leefbarbaar zegt:

  Lol: de Omtzigt Doctrine. Zeer raak opgemerkt.
  Want wat is de Omtzigt Doctrine? Keihard werken om alles uit te zoeken en dan nimmer je stemgedrag verbeteren. De trouw van Omtzigt aan de partij, aan het CDA is groter dan zijn trouw aan de waarheid, aan de Nederlanders. En aan god.
  Bewonderaars noemen hem de Eik uit Enschede, maar als je naar zijn stemgedrag kijkt, dan is het meer een waaiboom.

  Geliked door 1 persoon

 3. M. zegt:

  Beste Pieter, zou je eens aan onze wegkwijnende Premier willen vragen waarom de mensen nog zorgpremie betalen als men gewoon mag afsterven omdat de corona zwendel voor gaat ?
  En wat hebben de mensen aan een dokter die weigert mee te werken om een schrijven te geven over hun toestand waardoor ze de afsterfkap niet op hun gezicht hoeven?
  Moeten we premie betalen voor een dokter die meewerkt om mensen ongezond te maken en tegenwerkt om ze gezond te houden?
  De dokter verschuilt zich achter belangenverstrengeling maar met de belangverstrengeling van de corona zwendel hebben ze totaal geen moeite.
  Dus waar betaald de Nederlander nog premie voor ?
  Voor een stelletje omgekochte oplichters waardoor ze niet geholpen worden?

  Die dokters weten immers ook dondersgoed dat je met 10 miljoen chronisch zieken die tegengewerkt worden door hun eigen dokter een heleboel mensen letterlijk laat afsterven.
  De kwetsbare beschermen?
  Werkelijk????

  Geliked door 2 people

 4. Harrie Vaes zegt:

  Omtzigt en doorbijten………..Hij bijt zich wel overal in vast maar als het er op aan komt voegt hij zich weer als een schoothondje bij de partijdiscipline. En ik vrees dat dat nu ook weer gaat gebeuren. Geen landsbelang….maar partijbelang dat is waar het cda zich mee staande houdt.
  Hij heeft alles behalve het lef om echt door te bijten.

  Geliked door 2 people

 5. Omzigt is GEEN pitbull, SCHOOTHONDJE!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Meen dat ik een keer gehoord heb dat iemand die WEL met Kinderopvang gesjoemeld had, nu in ********** PAKISTAN ******* zit met de poet!! Dat kan alleen maar in het ‘het is hier fantastisch landje’ van VERRIJKER / OMVOLKER Mark Rutte met zijn SHITHOLE-landje!!

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   Ik zag vanmiddag mevr. Renske Leijten en de heer Pieter Omtzigt op tv in gesprek met de links-draaiende Twan Huys. Vna ingehouden woede schoten mij de tranen in de ogen.
   Dat hele spul in “Den Haag” is van een zodanig laag allooi dat het ophangen van hen nog teveel eer voor dat zootje zou zijn. De gehele Haagse Bende heeft de bek vol van “discriminatie”, maar de grootse racisten zitten in “onze eigen regering” !!!!! ’t Is gvd bij de wilde knorhanen af……….de hele zooi wist ervan, óók die z.g. “christelijke” partijen, er zijn volkomen onschuldige mensen tot zelfmoord gebracht, niet één of twee maar nog meer !! Echtscheidingen hebben plaatsgevonden, gedwongen uit huiszettingen enz. enz. en dat stelletje gore honden wist ervan !!!!!
   Deze criminelen hebben doden op hun geweten en bloed aan hun handen, ONGELOOFLIJK !!!!!!!
   De mensen die nú nog hun stem uitbrengen op één van de schuldigen of mede-schuldigen , verdient de guillotine !! Moge Rutte maar z.s.m. rijdende op z’n fietsje onder een tram komen !
   Ik zou mevr. Leijen en de heer Omtzigt willen aanraden om héél alert te zijn én blijven, want jullie zagen aan de poten van de “rechtsstaat” volgens Rutte en dat vindt deze Quasimodo niet leuk, denk hierbij vooral aan het lot van de heer Pim Fortuyn, moge wie dan ook verhoeden dat hetzelfde lot één van u beiden beschoren is.

   Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wel grappig dat in de hele toeslagenaffaire een ander onderdeel daarvan ondergesneeuwd is geraakt.
  Er is veel te doen om een echtpaar dat ten onechte € 70.000,= terug moest betalen, maar waar kregen ze dat geld voor ? Voor de grootouders die hun kleinkinderen opvingen…
  Los van het feit dat veel grootouders blij zouden zijn als ze hun kleinkinderen zo vaak zouden zien lijkt het mij toch een eigenaardig bedrag.
  € 70.000,= Dat zal dan wel voor meerdere jaren zijn maar het blijft een fors bedrag.
  En dat bedrag mag de gemeenschap dus ophoesten zodat beide ouders aan het werk kunnen.
  Laten we het nou eens ruim nemen en dat het bijv over vijf jaar is geweest, dan hebben we het toch over € 14.000,= per jaar, en dat mag de goegemeente dus betalen zodat de moeder een baantje kan nemen.
  Is het dan geen beter idee dat ze haar baantje laat schieten en zelf haar kroost verzorgt of ben ik nou heel ouderwets ?
  Kinderen krijgen is tegenwoordig een keus waarom moet de gemeenschap dan financieel opdraaien voor hun keus?

  Like

 8. Er wordt gerept over een eventueel aftreden van Rutte nav. de Fraudezaak. Ja, en dan? Vervroegde verkiezingen? De VVD wordt sws de grootste partij. Voor je het weet zit Babbekous weer in het Torentje te orakelen. Of hij weigert en vertrekt (Brussel) en dan is er opeens geen betere dan Sharia Qaagh!! Zie daar de eerste vrouwelijke premier!! Wensdroom van gans VERRIJKT Nederland! Nu nog een prinses die met een muzelman thuiskomt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s