CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twiter; “Frans12“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op CARTOON

 1. Yvonne zegt:

  We gaan het na 10 maanden spuugzat worden steeds meer winkels dicht gisteren was het stil in het winkelcentrum
  En opeens duikt er een nieuwe variant op in Engeland, jaja wat een toeval ,zal wel leiden tot nog strengere maatregelen, ze hebben toch het beste met ons voor? Maar niet heus

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Niet essentiele winkels moeten van Rutte allemaal dicht. Bij ons naast zitten 2 cafetaria’s die gewoon open zijn. De toonbanken afgeschermd met folie en klanten die gewoon aan een tafeltje komen zitten. Anderen bestellen ter plaatse en gaan buiten wachten. Zijn de winkels van frietboeren soms belangrijkere winkels dan bloemisten en kapperszaken. Wat ook opvalt dat je nooit een surveilance-auto van de politie in de straat ziet, zelfs geen motoragent of een Boa. We merken het aan de reacties van de klandizie van de frietboeren als ze ooit misbruik maken van de invalidenparkeerplaats van mijn vrouw; Bel de politie maar, die komt toch niet. Inderdaad, alleen een telefonische waarschuwing aan de overtreder met het verzoek zijn of haar auto aldaar te verwijderen….We hebben het hier over een overtreding van €400,-. Moeten wij zoiets eens in de stad flikken, voor dat je met je ogen kunt knipperen kun je een proces verbaal in de brievenbus vinden.

  Like

  • Julia zegt:

   BigLJohn Al die maatregelen slaan totaal nergens op de Overheid met haar campagnes over alcohol ziet blijkbaar dus een slijterij als een essentiële levensbehoefte, de campagnes tegen overgewicht maar de friettenten hebben alle vrijheid om hun ongezonde vette hap te verkopen is blijkbaar toch een essentiële levensbehoefte, de televisies, electronica, etc. bij de Makro zijn blijkbaar een essentiële levensbehoefte maar die van de Media Markt, Expert, etc. vallen daar blijkbaar niet onder, tijdschriften, puzzelboekjes en sigaretten volop verkrijgbaar bij de super en benzinepompen maar de tabakshandelaar om de hoek dicht en gatzo maar door het is een wir war van maatregelen die kant nog wal raken en totaal niet helpen om het virus in te dammen. Want bij de Makro, in Antwerpen en noem maar op komen massa, s samen en lopen dus blijkbaar geen gevaar voor besmettingen. Kortom hieruit blijkt dat die algehele virus een hoax is maar het puur gaat om gedragsverandering.

   Geliked door 1 persoon

 3. Boike zegt:

  Ja, dat is de logica van Japie, de geitenwollen sok van het RIVM die, in opdracht van de duivel, quasi wetenschap bedrijft met gemanipuleerde alfaleugenritmische modellen en daar kan hij alle kanten mee op liegen.

  Like

 4. er zijn 1 miljard andere virussen, maar daarover hoor je Rutte nooit; het is obsessieve bangmakerij voor niks

  Like

 5. Bob zegt:

  Alleen samen krijg ik een vette
  gezonde bankrekening.

  Like

 6. Peter zegt:

  De een zijn dood is de ander zijn brood.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s