Covid is een decennia lang geplande hoax door de Deep State, Bilderberg, Bill Gates, Soros, Rockefeller en de Rothschilds

(Door: “Balkanske priče”)

In september 2019 publiceerde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een lijvig document over de langverwachte vernietigende pandemie. Dat voorspelde een herhaling van de Spaanse griep, maar dan vele keren erger. Er zouden 100 à 400 miljoen doden vallen, en geen enkel land, geen enkele persoon zou gespaard blijven. De WHO sprak klare taal: verlaat uw werk, familie, vrienden. Sluit u thuis op als u wil overleven. Geef uw familie, carrière, werk op. Houd afstand van anderen, raak niemand aan, bedek uw neus en mond. Vergeet het leven als u nog verder wil blijven leven. Onze beleidsvoerders, verlamd door angst, gingen te rade bij de “experts”, die de boodschap van de WHO herhaalden. De manier waarop Covid-19 is geschetst door politiek en media, heeft de situatie geen goed gedaan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Covid is een decennia lang geplande hoax door de Deep State, Bilderberg, Bill Gates, Soros, Rockefeller en de Rothschilds

 1. ronjaspers zegt:

  Goed artikel,die corona hoax is een onderdeel van de communistische N.W.O. agenda.De satanische globalistische elite wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden,hiervoor worden de dodelijke corona vaccinazi,s gebruikt of plan B oorlog.

  Geliked door 2 people

 2. Eppo zegt:

  Je kan je toch niet voorstellen dat de gemiddelde Amerikaan op een dementerende President zou stemmen .
  Dan ist het wel heel erg met de bevolking van de USA gesteld .
  Natuurlijk is Trump gedist met die stem machines .
  Maar ook in daar geldt , het zijn de onderbaasjes die beslissen .

  Geliked door 2 people

  • koosv8 zegt:

   De Trump stemmers gaan dit niet pikken.
   En Trump ook niet, die heeft gewonnen.
   Iedereen snapt toch wel waarom links van de wapens af wil, dan heb je namelijk meteen de tegenkrachten uit de weg geruimd. Net als hier. Wapens weg, Vrijheid weg. Uiteraard heb ik het over de ,, GEWONE BEVOLKING ,, niet over wie nu alleen wapens hebben, de criminelen en de machthebbers.

   Geliked door 1 persoon

 3. saddy zegt:

  In 2016 dachten de mensen die aan de echte touwtjes trekken dat Hillary zou winnen. Hetzelfde scenario als wat ze nu in werking hebben gezet lag in 2016 al klaar. Toen was er toch de vogelgriep of zo wat ze bedacht hadden?

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Het vliegverkeer tussen Nederland en UK is stopgezet vanwege een mutatie corona, die besmettelijker schijnt te zijn. Maar als de rest van Europa wel gewoon op Uk vliegt en vervolgens op Nederland dan is dit toch belachelijk lijkt mij. En het virus is toch al in Nederland? Wat is dit nou weer voor een vreemd besluit. Niemand van de media die ook maar iets uitlegt of de zin van het sluiten van het luchtruim voor UK. Is dit pesterij van de EU? Het komt allemaal totaal onzinnig over. Ik meen dat er een tijdje terug in Scandinavie ook een mutatie was bij 200 man. Hoor je niks meer over.

  Geliked door 1 persoon

 5. Freddy zegt:

  Heeft iemand de link naar het artikel van de WHO?

  Like

 6. Bas zegt:

  Ouderen en leraren zijn TE BLANK….
  CORONA-RACISME in de VS

  De health care neemt beslissingen over vaccinatie op basis van een wakkere ideologie, in plaats van de meest kwetsbaren te beschermen

  Dit is hoe “health equity” er in de praktijk uitziet:
  Medische zorg uitdelen op basis van een wakkere ideologie en mensen laten sterven in naam van het goedmaken van onrecht uit het verleden.

  In dit artikel in de New York Times. Gezondheidsdeskundigen zeggen dat ze ouderen niet eerst het vaccin willen geven omdat * te veel oude mensen blank zijn. *
  Ze willen “gelijke kansen” door senioren niet eerst het vaccin te geven … omdat te veel senioren blank zijn:

  https://pbs.twimg.com/media/Eph-eXMUUAESuD7?format=jpg&name=medium

  In dat artikel zegt Mark Lipsch van de TH Chan School of Public Health op Harvard dat leraren niet moeten worden ingeënt zoals andere essentiële werknemers, omdat te veel van hen blank zijn.

  https://pbs.twimg.com/media/EpiA_uyUYAAYN-o?format=jpg&name=medium

  Een derde expert, een econoom genaamd Elise Gould, antwoordt Dr. Lipsitch dat leraren * prioriteit moeten krijgen. Waarom? Omdat de gezinnen die ze onderwijzen onevenredig “zwart en bruin” zijn, en die groepen zouden er meer baat bij hebben dan blanken.

  Kortom, in dit enkele artikel van
  @JanHoffmanNYT
  , drie experts – Schdmit, Lipsitch en Gould – zeggen dat meer blanke mensen die sterven het speelveld gelijk zullen maken, leraren zijn ‘te blank’ om een ​​vaccin te verdienen, maar dat hun ‘Black and Brown’-studenten ervoor zorgen dat ze het verdienen .

  Like

 7. Bas zegt:

  Pubs: gesloten.

  Kerstmis: geannuleerd.

  Grenzen: nog steeds wijd open!

  Dus deze nieuwe corona-soort betekent dat iemand die in Londen woont, geen 80 kilometer mag reizen om zijn oma in Brighton te zien.

  Maar mensen van over de hele wereld kunnen binnenvliegen, besmet raken en het vervolgens naar alle uithoeken van de wereld exporteren, want onze grenzen zijn nog wijd open.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s