De grote knal

Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

De prijs van de open grenzen

Elke dag wordt er in Duitsland een geldautomaat opgeblazen. Soms zelfs twee per dag. Tot 16 december 2020, de peildatum van het laatste onderzoek, waren het dit jaar 390 – zo veel als nooit tevoren. Dat meldt het persbureau AFP. Volgens de informatie zouden de daders in de meeste gevallen met lege handen blijven, maar het lukte hen 160 keer om aan geld te komen: dat is waarschijnlijk voldoende voor meer opblaasacties.

De meeste opgeblazen geldautomaten meldde de politie in de deelstaat Nordrhein-Westfalen, de Duitse deelstaat met de meeste inwoners. Behalve de grootte van het operatiegebied droeg blijkbaar nog een andere factor bij aan het grote aantal plofkraken in deze deelstaat: de nabijheid tot Nederland.

Daar is volgens de informatie een Marokkaanse bende gevestigd, die zich blijkbaar gespecialiseerd heeft in het opblazen van geldautomaten. Ze rijden de groene grens naar Duitsland over, slaan toe en verdwijnen weer naar Nederland. Al meer dan twee jaar geleden waren minstens 24 rechercheurs deze groep daders op het spoor, zoals de “Morgenpost” al in juli 2018 berichtte. Daarbij legden ze blijkbaar steeds weer afstanden van deels ook meer dan 500 kilometer af en sloegen zelfs in Berlijn en Brandenburg toe.

Tot nu toe lijken ze helemaal niet bang te zijn voor de Duitse politie. Want die mag uiteraard niemand op explosieven doorzoeken, alleen omdat hij er uitziet als een Marokkaan. Want dat zou immers “racial profiling” zijn en kan in Duitsland helemaal niet.

De grens van Duitsland met de Benelux-landen is meer dan 800 kilometer lang en zo poreus als een Zwitserse kaas. Via talloze kleine straten, veld- en boswegen komt iedereen die dat wil daar Duitsland in en uit – ook met auto´s. In het politieke Berlijn bestaan nog steeds geen plannen om iets aan deze situatie te veranderen.

Bron:
PI-News.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De grote knal

 1. RutteVOLK, BABBELKOUS zelf, zorgen er voor dat de geldautomaten uit West-Europa verdwijnen!! Wat wil je ook als je met Ouwe Knol, Kwiebes, Babbelkous, Ferdje 1,5m en de rest van de STRONTHOOP op Het Binnenhof te maken hebt!! Hierbij de laatste peiling in Sufkuttenlandje van De Hond .
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/peiling-ja21-haalt-een-zetel-binnen/ar-BB1c52uK?ocid=msedgntp

  Geliked door 1 persoon

 2. M. zegt:

  Het komt ze natuurlijk wel heel goed uit dat ze overal weggeblazen worden met dat willen afschaffen van geld.
  Er word altijd en overal met de agenda mee geblazen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Feitelijk gezien is de euro gewoon geen stuiver meer waard omdat de mensen het al nauwelijks meer contant in hun portemonnee hebben zitten! De moeite om geldautomaten op te blazen of winkels te overvallen weegt zelfs niet meer op tegen de opbrengst daar er in de avond niet of nauwelijks geld in zit.

   Like

 3. Boike zegt:

  Die zielige beschaafde hoogopgeleide kansparels zijn echt een welkome economische aanwinst voor onze cultuur. Daarom leggen we ze ook zo goed in de watten. Wat zeuren ze nou toch in Duitsland. De Duitse heks heeft toch immers zelf gezegd, dat ze het zullen “schaffen”.

  Like

 4. Boike zegt:

  En met alle moderne middelen, waarover de Polizei tegenwoordig beschikt, zoals computers, bewakingscameras, toezicht, surveillance, klikken enzovoort enzovoort enzovoort, is de Polizei nog niet meer in staat een handjevol van die welkome Noord-Afrikaanse hoogopgeleide slimme zielige kansparels, die een aanwinst zijn voor onze economie en onze cultuur, in de kladden te grijpen. Dat komt,,, ja dat komt,,, ja dat komt, omdat ……, omdat ……, omdat ……, ik durf het bijna niet op te noteren, omdat ……, de bandieten slimmer zijn dan Bromsnor. Het geboefte heeft zelfs hun DNA niet in de databank van de Polizei gedeponeerd. En zonder DNA-databank kan de hermandad tegenwoordig niks geen criminaliteit niet meer oplossen. Leve de techniek !!! Leve de vooruitgang !!! Op naar de volgende plofkraak !!!

  Like

 5. Peter zegt:

  Ze zouden er wel even bij moeten vermelden in Duitsland dat het niet gaat over Nederlanders,maar Marokkanen ,kunnen ze gelijk die doelgroep in de gaten houden als ze komen posten .

  Like

 6. hans zegt:

  Nog sterker, ze doen het zelf als false flag! Daarbij komen zowel in NL als Duitsland en anderen in Europa de grote aantallen derde wereld fascisten en frontsoldaten van de globalisten gewoon binnen en wij zijn gedwongen eveneens binnen te blijven, alleen in onze huizen dan als subtiel verschil. Ik hoop echt dat er binnenkort een omwenteling komt en dat al dit tuig wat dit faciliteert afgeschoten word.

  Like

 7. John 3:16 zegt:

  Vast weer een false vlag operatie om van het cash af te komen en zoniet dan weet iedereen wel welke land verijkkende groep er verantwoordelijk voor is.

  God bless. (John 3:16)

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Bas zegt:

  https://www.bladna.nl/amp,33303,marokko-eu-terugname-migranten,33303.html?__twitter_impression=true

  Marokko niet akkoord met verzoek EU over terugname migranten

  Marokko heeft geweigerd om op verzoek van de Europese Unie (EU) illegale migranten terug te nemen die via het koninkrijk Europa binnen zijn gekomen, maar geen Marokkaans staatsburger zijn.

  Eerder deze maand bracht EU-commissaris voor migratie, Yiva Johansson, nog een bezoek aan Rabat om tot een overeenkomst te komen over de terugname van migranten die niet de Marokkaanse nationaliteit hebben. Zowel het aantal Marokkaanse migranten als migranten met een andere nationaliteit dat de overtocht heeft gemaakt naar de Canarische Eilanden is sterk gestegen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft echter geweigerd om gehoor te geven aan het verzoek van de EU.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s