Huisarts afgestraft voor het genezen van mensen: ‘Dit heb ik nog nooit van mijn leven meegemaakt’

(Door: “9ForNews”)

Huisarts Rob Elens behandelde aan het begin van de coronacrisis 10 coronapatiënten met onder andere hydroxychloroquine. Zij waren allemaal binnen 4 dagen beter. “Mijns inziens kan dat geen toeval zijn,” zegt Elens, die onlangs getuigde voor de buitenparlementaire onderzoekscommissie. De inspectie vertelde hem echter ‘dat hij moest ophouden met deze kwalijke zaak’.

Elens legde aan de inspectie uit dat hydroxychloroquine cellen van zink voorziet. Zink remt een enzym dat nodig is voor virusvermenigvuldiging. De inspectie bleef bij haar standpunt. “Het is mij niet officieel verboden om dit geneesmiddel te gebruiken. Ik heb alleen in juridische zin een dreigbrief ontvangen,” licht hij toe.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Huisarts afgestraft voor het genezen van mensen: ‘Dit heb ik nog nooit van mijn leven meegemaakt’

 1. Diana Steijn zegt:

  Money money money
  Draait om geld

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Nog maar een keer:

  [video src="https://video.wixstatic.com/video/739cd2_725b5a01fb404d7b94d6af5b15534ca6/1080p/mp4/file.mp4" /]

  Like

  • D.G.M.Holland zegt:

   Tistochwat, Bedankt en je hebt dit niet voor niets nog maar een keertje geplaatst.
   Ik kende de info wel, maar ik had die video echt nog niet gezien.
   Wéér blijkt dat we geregeerd worden door een stelletje gevaarlijke idioten.

   Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  De huisarts Rob Elens zal hopelijk NIET het lot ondergaan van Nico Tromp, een huisarts uit Tuitjenhorn en werkte in Amsterdams ziekenhuis die op een stervende man (Theo Spaansen) euthanasie pleegde, zonder protocol, en hij hierna door een akelig kreng van een “co-assistente” werd aangegeven bij het OM!
  Die hadden hen hierna behandeld als een misdadiger en moordenaar waarna Trump uiteindelijk zelfmoord pleegde en toen had het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam hierna nog het gore lef hem weer in dienst te willen nemen op daar wederom co-assistentes op te lijden en het OM stuurde zelfs brieven op waarin ze aangaven om Tromp niet meer te vervolgen!
  Eigenlijk doet dit verhaal over een arts die mensen geneest, en wat volgens bepaalde wetten niet is toegestaan, me precies denken aan de verhalen over Jezus Christus die eveneens talloze zieken, blinden en kreupelen genas en vooral op de Sabbat! Dit werd Jezus echter niet bepaald in dank afgenomen door de Farizeeërs en Schriftgeleerden die zich eigelijk precies zo gedroegen als de (linkse) buitenparlementaire onderzoekscommissie!
  Die lui hebben namelijk geen enkele vorm van emancipatie in hun harten want zoals Jezus het al eens verkondigde zouden dergelijke figuren die kritiek hadden op zijn genezingen het verre van leuk hebben gevonden als zijzelf ooit ziek werden. Lees hier een soortgelijk verhaal van over een genezing die door Jezus was gedaan:

  Uit het heilig Evangelie van onze Heer Jezus Christus volgens Lucas, 13, 10-17.

  Eens onderrichtte Jezus op de Sabbat in een van de synagogen, toen er plotseling een vrouw kwam die – bezeten door een geest (Satan) – achttien jaar lang ziek was; zij was kromgebogen en kon zich in het geheel niet oprichten.
  Toen Jezus haar zag kreeg hij medelijden met de vrouw , riep Hij haar bij zich en sprak: Vrouw, ge zijt thans voorgoed van uw ziekte verlost. Hij legde haar de handen op waarna de banden van Satan braken en op hetzelfde ogenblik richtte zij zich op en zij verheerlijkte God.
  Geërgerd omdat Jezus op de Sabbat genas, nam nu de overste van de synagoge het woord en sprak tot het volk: “Zes dagen zijn er waarop er gewerkt moet worden. Komt u dus op die dagen laten genezen en niet op de sabbatdag!”
  Jezus gaf hem echter ten antwoord: “Huichelaars! Maakt niet ieder van u op de Sabbat zijn os of ezel van de voederbak los, om hem hierna naar de drinkplaats te voeren of om hen eten te geven? En behoorde dan deze vrouw, – nog wel de dochter van Abraham – die niet minder dan achttien jaar lang door de duivel is gebonden, niet van die vreselijke boeien bevrijd te worden op de sabbatdag?”
  Toen Hij dit zei stonden al zijn tegenstanders beschaamd. Maar heel de menigte verheugde zich over al de heerlijke daden die Hij verrichtte.

  Stel dat die linkse idioten van de buitenparlementaire onderzoekscommissie nou eens hartstikke ziek werden en zich pas op de Sabbat wilden laten inenten tegen het coronavirus, zouden zijn dan ook zes dagen van de pijn willen creperen? Dokters horen mensen beter te maken en NIET om hen als proefdieren te beschouwen, test wat helaas al te vaak in allerlei strips voorkwam!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Een beter bewijs van een omgekeerde wereld bestaat niet.
  De duivel, ‘de vader van de leugen’ is uitstekend op dreef, en hij is nog véél meer van plan.
  Hij heeft het heel gemakkelijk, want hij bezit ontelbare dienstknechten, en de rijksten der aarde aanbidden hem vol duistere vreugde. Griezelige satanisten.

  Like

 5. saddy zegt:

  De inspectie presenteert zich altijd als de norm waar je niet omheen kan. Elens is niet de eerste die commentaar levert op deze instantie de afgelopen maanden.
  Ik hoop dat ze zich een beetje rehabiliteren door een verplichte waarschuwing op de PCR-test te laten zetten dat een positieve uitslag geen medische conclusies toestaat en dat er eindelijk eens een Nederlandse bijsluiter bij de test geleverd wordt. ik zie alleen Chinese tekst op de bijsluiters/instructies (?) en de GGD-ers die ik ken lezen en spreken geen Chinees.
  Voor dit soort zaken is de Inspectie bedoeld en niet als loophond van de puppet-masters tenslotte.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Waaruit blijkt dat de overheid uw grootste vijand is !

  Like

 7. Bob zegt:

  De inspectie van de gezondheid maakt
  met behulp van de politiek en justitie
  de mensen bewust ziek, soms tot de dood.
  Zo wordt aan het welzijn van het volk
  gewerkt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s