Aan Lodewijk Asscher

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Asscher,

U had 79 uur en 8 minuten nodig voor u kon ‘reflecteren’ op het rapport van de Parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag. Dat deed u in een Facebook-post. Toen ik ‘m begon te lezen, had ik wel enig begrip voor het feit dat u uw tijd had genomen. Het is, bedacht ik me, immers niet niks om als eerste je verantwoordelijkheid te nemen voor wat je tienduizenden gezinnen, veelal ‘van kleur’, als vicepremier namens  de PvdA hebt aangedaan.

Echte verantwoordelijkheid, bedoel ik. Dus je volledig terugtrekken uit de politiek, de bedrijfstak waarin je moedwillig mensen hebt laten ‘knevelen’, discrimineren en kapot hebt gemaakt. Opstappen als fractievoorzitter van de PvdA en je terugtrekken als lijsttrekker van de PvdA, om ruimte te maken voor mensen die (nog) geen bloed aan hun handen hebben, dat is niet zomaar wat. Maar ik was weer te naïef.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Aan Lodewijk Asscher

 1. Hovawart zegt:

  De PvdA draait zichzelf liever de nek om dan toegeven dat men faliekant faalde, daar heeft men zelfs het monopolie op, maar het is niet enkel die kneus die zich heeft laten betrappen, er zit ook nog een partij en politiek bureau achter, en een paar kneuzen in Brussel …..en toch stemmen er nog legio dopneuzen op om ons land naar de Filistijnen te helpen…..voor het grotere goed.

  Geliked door 1 persoon

 2. R Thomasson zegt:

  Helaas vergeet Jan Dijkgraaf dat integere mensen zitten NIET bij de PvdA. PvdA is de Partij van Ploerten. Dat zijn ze al 50 jaar lang. Sinds het – toentertijd – jonge vullis de partij met maffiapraktijken had van binnenin gegijzeld, via de lange run door de centra van de macht.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  HEY! Asscher, wanneer je in een kuil bent gevallen, STOP MET GRAVEN!……..of je moet een mol willen zijn.
  (excuses voor het geschreeuw, maar ik kan domheid in de politieke arena niet waarderen.)

  Like

 4. karton zegt:

  De manier van “handelen” van deze laaghartige figuur zit in z’n DNA !
  Iedereen uitschelden voor racist en fascist , maar zélf kilo’s boter op z’n kop !
  De grootste racisten en fascisten zitten bij de linkse partijen ,a zoals VVD, PvdA, GL, DDR’66, CU ; het zijn hún “leiders” die 10-duizenden NL’ers a.d. bedelstaf hebben gebracht en tot fraudeur hebben benoemd, volkomen onterecht !
  Op zo’n partij, met zúlke “leiders”, wil toch zeker niemand meer stemmen ?!

  Geliked door 3 people

  • Griezel Melkert, Rob Oudkerk, Hedy d’ Ancona, Felix Rottenberg, Kasteelheer Van Dam en nog een hele trits hebben er mede voor gezorgd hoe wij er vandaag de dag aan toe zijn in ONS LANDJE; kinderen van 12, 13 lopen met messen op straat, elke dag explosies, overvallen, platwalsen, aanslagen etc etc. En maar 24/7 racist, fascist roepen bij MARGRIET de Vogelverschrikker van de VARA!! Geert, wij gaan voor 35 zetels!! MOOIE KERST gewenst, lekker bijkomen van ‘ALLES’!!

   Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Asscher nog zo een falende onbenul die op de verkeerde zetel zit. Dat hele zooitje in Den Haag bestaat uit 90% faalhazen en niet capabele onbenullen. Het beste is een enorme grote schoonmaak binnen Den Haag en een onafhankelijk zakelijk kabinet met kennis van zaken. Asscher wil een baangarantie voor iedereen nou Asscher de eerste baangarantie waarvoor u in aanmerking komt is in overheidsparkjes schoffelen meer capaciteit en kwaliteit bezit u niet.

  Geliked door 2 people

 6. Harry zegt:

  Die Asscher is toch een onvoorstelbaar vreselijk figuur .
  Vraag me af of er wel woorden bestaan om dergelijke laffe schijnheilige serpenten te kwalificeren .
  Ik durf onderhand gerust te stellen dat politici , in het algemeen – met de aan ons bekende uitzonderingen natuurlijk – een smerig soort volk is .
  Lui , die in het bedrijfsleven niks klaar zouden maken , onmiddellijk door de mand zouden vallen !
  Maar als je een gladde rug hebt , je straatje goed schoon kunt vegen , overal als een gladde paling doorheen kan glippen , dan ben je geschikt om politicus te worden .
  Asscher , de asbak met een olifantenhuid en een schildpaddenmentaliteit .

  Maar we hebben gezien , hoe het met mensen met een rechte rug afloopt ,
  Janmaat , Fortuyn , etc .
  Wilders leeft gelukkig nog , maar heeft toch ook geen prettig bestaan meer .
  Allemaal veroorzaakt door die ” gladde politici ” .
  Waarvan die Asscher wel tot de exponenten behoort .

  En als je ze de laan uittrapt ?
  Dan wachten ze een paar maandjes in de luwte om dan weer als burgemeester of zo terug te keren net alsof er nooit wat aan de hand geweest was .
  Ze zijn net als kanker , dat blijft ook altijd op de loer liggen !

  WIE IS ER NOG ZO ACHTERLIJK OM PVDA OF VVD TE STEMMEN ?

  STEM VOOR EERLIJKHEID , STEM PVV !

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Harry.
   Nou nou, Harry toch !
   Politici een smerig soort volk, m.u.v. enkele ons bekenden ?!
   Wat denkt u dan van Gijs Gans Wiebes, als er toch één zéér sterke politicus in “Den Haag” rondwaart, dan is ’t toch deze Gijs Gans wel, onnie ?
   Hij heeft de Belastingdienst op ’t goed spoor gezet en daarmede 10-duizenden goed bedoelende NL érs benadeeld en enkelen zelfs tot zelfmoord gedreven; hij heeft vele Groningers, ná de aardbevingen, héél veel beloofd en is ál z’n beloften nagekomen ; en voert deze ras-politicus thans geen politiek om van te watertanden , vele ZZP’ers zijn uitermate tevreden over z’n optreden als minister van Econ.Zaken.
   Natuurlijk is ’t klinkklare onzin, hierboven.
   Deze z.g. “minister” , is een grote Jan Lul-met-vingers , weet nergens van en zal het ook nooit leren.
   De man schijnt ooit een boek in de Engelse taal geschreven te hebben, er blijken 2 (twee) exemplaren van te zijn verkocht : één aan z’n maîtresse en één aan z’n moeder.
   Als ik de man op tv zie, moet ik huilen !!!

   Like

 7. Boike zegt:

  Jij, Lodewijk Assher, de klojo van de PvdA denkt ermee weg te komen door uit jouw geklungel lessen te trekken voor de toekomst. Hoe durft jij daarmee aan te komen ??? Jij Lodewijk, bent kennelijk zo oerdom dat jij niet eens begrijpt, dat dat een kutsmoes is !!! Die lessen, oerdomme Lodewijk, had jij moeten leren voordat jij de politiek in ging. Had jij op school niet geleerd, dat jij eerst je huiswerk moet doen, voordat je gaat klungelen ??? Jij domme Lodewijk, moet je bek houden en oppleuren !!! Schurken zoals jij kunnen wij missen als kiespijn !!!

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Boike.
   De gehele familie van deze klojo, Asscher dus, bestaat uit hetzelfde minne zootje; bekijk z’n stamboom en u treft z’n groot- of overgrootvader aan, voorzitter van de Joodse Raad in Amsterdam , t.t.v. WO-II, deze Raad wees de Joden aan die naar Auschwitz werden gedeporteerd.
   Deze Klojo Asscher wist dat 10-duizenden mensen werden benadeeld door o.a. de Belastingdienst , diverse benadeelden pleegden zelfmoord, ook dát wist Asscher, hij deed gvd hetzelfde als één van z’n voorvaderen tijdens WO-II.
   Jammer dat deze Klojo niet meer gedeporteerd kan worden ! Hij zou het verdienen !!!

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Karton,
    Lodewijk Asscher herinneren aan zijn overgrootvader is niet sterk. Als zo’n Godwin je sterkste argument is, staat dat gelijk aan geen argument.
    Terwijl Lodewijk Asscher genoeg boter op z’n hoofd heeft, om hem zelf onderuit te halen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • karton zegt:

    Wat u er van vindt , hr/mevr. Köhler, laat mij redelijk koud, ik gebruikte helemaal geen argument, ik gaf aan dat de fam. Asscher van een bedenkelijk niveau is ; dat is mijn mening.

    Like

 8. Bob zegt:

  De zoveelste onzinnige ongemeende
  excuues. Eerst Alexander, dan Rutte,
  toen de PKN(net nadat ze Israel wilden
  boycotten) en nu Assher.
  Ze willen goedkoop goed doen over een
  ander mans ellende.

  Like

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Misschien kan iemand Lodewijlk onder de bus gooien?

  Like

 10. Peter zegt:

  Een schande dat dit soort klungels altijd weer ergens als burgemeester een baan vinden en zich op deze wijze verder rijk kunnen stelen .

  Like

  • karton zegt:

   Dit vieze manneke, Asscher, heeft een plaat beton voort z’n kop, eelt op z’n ziel en géén geweten !
   “Leider” van een clubje racisten en fascisten, oorlogshitsers, leugenaars én bedriegers, kortom : van een NSB-clubje; deze zeer laaghartige karaktertrek zit gebakken in het DNA van die familie.
   Telkens weer zijn het dit soort nutteloze wezens die zich via ellebogen-werk naar boven likken en proberen óns, u én ik, de les te lezen. De PvdA heeft toch al járenlang “mensen” voortgebracht van het laagste allooi ?!
   Van Dam, die 100-den mensen werkloos maakte door een fake-video op tv ; Oudkerk, die tegen Cohen sprak over “kut-Marokkanen” en daarna een aantal prostitué’s besprong ; ‘d Ancona, de Rooie Heks ; niet te vergeten Frans Timmermans de Klimaat-gek met z’n 17-jarige Zweedse vriendin Greta; ik denk dat Asscher zich zéér thuis voelt tussen al deze illustere PvdA-mastodonten.
   (bijna) Alle z.g. “boven-ons-gestelden” zijn van een zodanig smerig, laag allooi, dat ik nóóit ook enig respect zal kunnen opbrengen.
   Ik kots op “mensen” als Asscher.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s