“Fight for Trump”: Amerikaanse president roept volkeren met heroïsche video op tot verzet

(Door: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Donald Trump heeft op Twitter een video onder het motto “Fight for Trump! Save America – Save the World” gedeeld. In de video komt de boodschap naar voren dat Amerikanen en de volkeren van de wereld de straat op moeten gaan om voor hem, de VS en het lot van de wereld te demonstreren. De video roept openlijk op tot “verzet”. Wat zal er nu gebeuren?

Door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Fight for Trump”: Amerikaanse president roept volkeren met heroïsche video op tot verzet

 1. Groene Leeuw zegt:

  Ik voorspel dat (para) militaire eenheden, vergezeld door eenheden die de kant van Biden hebben gekozen, een aanval op het Witte huis zullen gaan uitvoeren en de President om het leven zullen brengen samen met zijn gezin voor de machtsovername door Biden. Dit is tevens het sein voor een bloedige burgeroorlog en het uiteenvallen van de Verenigde Staten in Republikeinse en Democratische Staten, een opsplitsing dus.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  “Wat zal er nu gebeuren” ?
  Ik vrees dat er niet erg veel zal gaan gebeuren, ik zit eigenlijk te wachten op de uitwerking van eerdere berichten die ik las waarin president Trump het leger zou gaan inzetten om Amerika te redden; ik zie daar óók nog steeds niks van.
  (V.w.b. een eventuele revolte in NL : ik ben d’r klaar voor !)

  Geliked door 3 people

 3. Mary zegt:

  Het zou best eens zo kunnen zijn dat er een burgeroorlog start in Amerika want de Amerikanen zijn woedend na deze ongekende verkiezingsfraude en in tegenstelling tot Nederlanders (die nu zo langzamerhand ook in verzet zouden moeten komen, willen ze niet alles verliezen) denk ik niet dat ze zich “gewonnen” gaan geven waar Trump gewonnen heeft, daargelaten wat Trump nog in petto heeft………..

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Mary.
   Ik hoop werkelijk dat Trump de president van Amerika zal blijven, als dat gaat gebeuren middels een burgeroorlog zou ik dat prima vinden, hoewel daarbij ook weer onschuldige slachtoffer zullen vallen.
   Een burgeroorlog in Amerika zal zeker niet zónder gevolgen blijven in de EUSSR, denk
   én hoop ik !
   Ik zou bijv. graag willen helpen bij het opbouwen van een guillotine met daarnaast een galg op ’t Binnenhof in Den Haag en ik zou, als er iemand zou worden gehangen of onthoofd zélfs, bij voldoende plaats op ’t plein, de horlepiep willen dansen onder het uiten van wilde kreten, o.i.d.

   Like

  • oud marinier zegt:

   Trump , heeft al het e.e.a. voorbereidt en NOG enkele “trump-cards” achter de hand. Die blijft president.

   Geliked door 1 persoon

 4. fredjohan zegt:

  De revolutie die door de ‘elite’ jaren geleden is gestart met het neoliberale systeem, waarbij alle gemeenschappelijke eigendommen, zoals openbaar vervoer, ziekenhuizen, sociaal woningbestand en energie bedrijven, zijn geprivatiseerd en uit gemeenschapshanden ontvreemd, komt nu tot zijn climax. De slotfase is ingezet met The Great Reset. Trump ziet dit en roept heel terecht op tot verzet.

  Like

 5. fredjohan zegt:

  De neoliberale revolutie van de ‘elite’, die jaren geleden ingezet werd met hèt privatiseren van gemeenschaps eigendommen, zoals openbaar vervoer, ziekenhuizen, sociale woningvoorraad,en energie bedrijven, komt nu tot zijn climax. Het eindspel is The Great Reset. Trump weet dit en roept, geheel terecht, op tot verzet.

  Like

 6. Boike zegt:

  Zo te oordelen is Donald Trump nog niet van plan, om zich gewonnen te geven. De verkiezingen zijn gestolen, dat is wel duidelijk. De democratie, de rechtstaat en de USA als grootmacht staan op hun grondvesten te schudden. De dreiging van een absolute anarchie is reëel. Er wordt al rekening mee gehouden, dat Trump op het laatste moment alsnog de staat van beleg uitroept. Mocht Trump het niet redden, dan is een burgeroorlog niet ondenkbaar. Het is eveneens niet ondenkbaar, dat dit kan leiden tot een uiteenvallen van de statenbond. Ik verwacht niet dat de USA in 51 landen uiteen zal vallen, maar wel, dat enkele staten (Texas, Cailfonia, Florida) wel daarvoor zullen kiezen en dat er verder enkele regionale statenbonden (New England, South-East, Mid-West, Oost en West) zullen ontstaan. Meer dan 15 jaar geleden heb ik het al voorspeld.

  Dit week-end had ik Amerikaanse vrienden aan de telefoon. Ze meldden dat de spanningen momenteel hoog oplopen. Er schijnt volop gehamsterd te worden. Bevoorrading van de winkels zou erg moeizaam verlopen. Ze maakten zich zorgen, dat rondtrekkende bendes gaan rellen en plunderen. Ze waren ook al volop bezig om voorzieningen te treffen, om hun woning te kunnen barricaderen.

  Het kon wel eens een hele interessante jaarwisseling en winter gaan worden, waarbij veel kaartenhuizen in elkaar zullen donderen en de kaarten opnieuw worden geschud. Als het volk mobiliseert, zijn de rapen gaar en satanisten de sigaar.

  Hij, die het onderste uit de kan wil halen, proeft de droesem en krijgt het lid op de neus. De Romeinen zeiden al: “geef het volk brood en spelen”. Ik zeg: “speel voor Sinterklaas en wees geen Zwarte Piet”. Politiek is niet bedoeld, om te heersen en te onderdrukken, maar om te regeren. Beste politicus, regeren is vooruitkijken. U hebt van doen met mensen, mensen met gevoelens en emoties. Kijk naar Henk en Ingrid. Luister naar hun wensen, verlangens, behoeften en problemen. Probeer te helpen en happiness is het het resultaat. Het is niet zo moeilijk. Probeer het eens met een klein beetje spychologie. Als je van Henk en Ingrid arme slaven maakt, heeft het groot-kapitaal binnen de kortste keren het nakijken. Hoe beter het Henk en Ingrid gaat, des te meer winst maakt het grootkapitaal. Orde en stabiliteit is het resultaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s