Het regime in Den Haag voert BEVELEN uit van hogerhand, punctueel

Herr Klaus Schwab reikt een prijs met onbekend geldbedrag uit aan uw “Minister-president”, die de koning te rijk is met de woorden: “Iemand met duidelijke waarden, die zijn waarden volgt, dus u bent een echte staatsman. Het is mij een grote eer en een groot genoegen om u als eerste officiële ontvanger van de prijs, namens de Atlantic Council, uit te reiken: “The Global Citizen Award 2019”.

Voor een beter begrip moeten we die meneer Schwab als volgt interpreteren: “Iemand met duidelijke opdrachten, die zijn opdrachten stipt uitvoert, als een echte dienstknecht. Namens het Atlantic Council…”

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het regime in Den Haag voert BEVELEN uit van hogerhand, punctueel

 1. Frauke zegt:

  Video van de RAT…

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Het regime in Den Haag voert BEVELEN uit, van hogerhand, punctueel. | eunmask

 3. Hovawart zegt:

  Ik voel ook wel wat voor het wereldburgerschap, maar om daarvoor nu al je bezittingen af te zweren en een nomadisch bestaan te ambiëren, volledig afhankelijk en gedwongen te willen worden door een overheid om te moeten zwerven over de planeet……om te eindigen in een bejaardenkolonie, dan blijf ik wel overwinteren aan een Spaanse Costa ofzo………..oh wacht eens eventjes, nu zie ik het ook, wij zijn onze tijd al ver vooruit…….de politiek heeft dus gewoon het beste met ons voor.
  Waarom springt iedereen als lemmingen in de diepte voordat men weet hoe diep het is……omdat Rutte of ene Klaus het van ons verlangt?

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Dat de Hollandse traditie van Rutte’s achterkamertjespolitiek nog eens een trans-Atlantische waardering zou krijgen,…….ik noem het zelf liever ” De kat in ’t donker knijpen”, d.w.z. kwaad doen, wanneer niemand het ziet, in ’t geniep en heimelijk iets ongeoorloofds doen, echte corpsballendiplomatiek.
  (het wachten is op de verplichte bedrijfskleding voor EU-politici, de blazertjes uit China)

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  En mensen denken nog steeds dat stemmen helpt.Achter (bijna) iedere regering zit een schaduwregering die hebben de politici in hun zak zitten d.m.v. omkoping of chantage.Politici voeren braaf de communistische N.W.O. agenda uit.

  Like

 6. Gerrit zegt:

  Die Maxima en Kaag omringen zich vaak met twijfelachtige types. Altijd op zoek naar foute mensen met macht. Kaag met Arafat en Maxima komt uit een familie die nauwe banden had met een misdadig regime. En Mark speelt overal de joviale man zonder geweten en inhoud.

  Like

 7. Bob zegt:

  Een gestudeerde criminele leeghoofd
  is alleen op eigen gewin uit.

  Like

 8. John 3:16 zegt:

  Ah kijk Satans schoothondjes!! Hoe kunnen we snel en efficiënt het podium voor de antichrist opbouwen..

  God bless. (John 3:16).

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Klaus Swab is een psychopaat. Maar iedereen voert zijn bevelen uit, waaronder Rutte. Rutte is dus nog verder weggezakt dan een psychopaat. En de Nederlanders zouden deze psychopaat met de verkiezingen weer gaan kiezen ? Niet nodig om te gaan stemmen, want de stembusfraude zorgt er wel voor dat deze krankzinnige vanzelf weer terugkomt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s