Mondiale bevelen worden slaafs opgevolgd door het Nederlandse politieke kartel

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het WEF (onderdeel van het mondiale VN/WHO kartel) wil, nu ja beveelt eigenlijk, dat overheden, grote banken en bedrijven een centrale rol gaan spelen bij het vaccineren van de wereldbevolking. Waarom? Mijns inziens heeft de griep een andere naam gekregen….
worldunity.me

In onderstaande video, (Nederlands ondertiteld) hoort, of leest u, dat er geen vaccin nodig is. Er zijn namelijk al andere mogelijkheden beschikbaar, zeker de moeite waard om te kijken.
bitchute.com

Het politieke kartel, dat al jarenlang samenwerkt met…, voert de bevelen op die van het globalistische politieke kartel komen, de VN, WHO, WEF en anderen.
wakkeren.nl

Een stukje geschiedenis…
bibliotecapleyades.com

Onze overheid besteedt óns belastinggeld al jarenlang verkeerd, neemt mijns inziens radicale beslissingen gebaseerd op niets, sleept Nederland naar de ondergang, ontneemt ons onze vrijheden en vergroot de staatsschuld.
de bataafschecourant

Bent u ook zo klaar met wat “de staat” óns, de bevolking, aandoet zonder enige gegronde onderbouwing? Ons als proefkonijnen gebruikt? Ons probeert te on-menselijken? In onderstaand artikel van De Ommekeer (De onafhankelijke pers) kunt u aangifte doen tegen de staat. Wegens onder andere hoogverraad, soevereiniteit weggeven ( in slowmotion) aan een niet-democratische superstaat, samenspannen tegen en onderdrukken van de bevolking, overdragen geldcreatie aan private banken, poging tot doodslag, onthouden van basisbehoeften aan de zwakkeren in de samenleving, het voeren en steunen van illegale oorlogen, bewust kapot maken van de middenstand en nog veel meer!
ommekeer-nederland.nl

Er is gevochten voor onze vrijheden, die nu langzaam maar zeker, tenminste als het aan “de overheid ligt”, ingeruild worden voor communisme. De vrijheid van meningsuiting wordt niet gewaardeerd, aangezien de mondiale ideologie geen tegenspraak duldt.

Onze kinderen hebben het recht om zich veilig en in vrijheid te kunnen ontwikkelen. Dit gaat niet meer om rechts, links, christen, moslim, zwart of blank, dit gaat om uw vrijheden en die van uw (klein) kinderen. En die vrijheden, beschreven in onze grondwet, die ons tegen een dictatoriale regering beschermt, gelden altijd. Ook voor u!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Mondiale bevelen worden slaafs opgevolgd door het Nederlandse politieke kartel

 1. M. zegt:

  Vijandvertegenwoordigers zijn het, die het volk naaien op de meest smerige manier mogelijk.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   M.De politiek is al decennialang onze vijand,politici zijn omgekocht,gechanteerd of vrijmetselaars.Hier in nederland en europa voeren ze de communistische N.W.O. agenda uit van de (nazi) bilderberg groep.

   Like

 2. Bob zegt:

  Er is niet gevochten voor onze vrijheid,
  maar voor de belangen van de multi-
  nationals.
  Als er was gevochten voor onze vrijheid
  dan had al het geroofde goed terug gegeven
  zijn. Alleen de grote bedrijven zojn schadeloos
  gesteld, ook al hadden veel verdient aan de
  oorlog.
  De VN opgezet voor de vrede is verwoorden
  tot demonische dictator.

  Geliked door 1 persoon

 3. Martine zegt:

  Ja onze corrupte politici volgen slaafs de deep State en zijn enorm crimineel bezig. Moslims en zwarte mensen worden gebruikt om verdeeldheid te creëren in de maatschappij. Dit interview daarover met Katie Hopkins vond ik onwijs goed. https://youtu.be/klN1qYIFAos

  Ik ben wel benieuwd hoe een diepgeworteld haat-geloof dat anderen altijd wil veroveren, ooit tot inzicht kan komen om anderen als hun gelijke te zien en kan samenkomen met westerse mensen om het werkelijke kwaad te ontkrachten.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  ja een regering vol met :::: OOK GIJ BRUTUS .??? figuren …….

  dus NIET JE VOLK VERTEGENWOORDIGEN , MAAR DE MESSEN SLIJPEN VOOR IN ONZE RUG ..

  EN ER GEWOON 10 JAAR LANG OP STEMMEN ..

  OVER GENIALE DOMHEID GESPROKEN …

  OOM VUURPELETON

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s