“Onafhankelijke” patiëntenfederatie Nederland grotendeels gefinancierd door zorgverzekeraars en ministerie van VWS

(Door: “JDreport”)

De belangrijkste belangenbehartiger voor patiënten, Patiëntenfederatie Nederland, wordt voor meer dan 80% gefinancierd door het ministerie van Volksgezondheid en zorgverzekeraars, schrijft journalistiek platform Follow the Money.

Daardoor kunnen er vraagtekens worden gezet bij de onafhankelijkheid van de patiëntenfederatie. Zo liet de lobbyclub bijvoorbeeld weinig van zich horen toen eerst minister Schippers en later minister De Jonge een poging deden om de vrije artsenkeuze flink in te perken, schrijft Follow the Money.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Onafhankelijke” patiëntenfederatie Nederland grotendeels gefinancierd door zorgverzekeraars en ministerie van VWS

 1. koddebeier zegt:

  Oud gezegde : “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt”.
  Maar o zo waar !!

  Geliked door 2 people

 2. Bob zegt:

  Een ander gezegde:’Je snijdt jezelf niet
  met opzet in je vingers”.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Om de schijn van partijdigheid op te houden,………ik noem het “Het vaasje van Rutte” vol corruptie.
  De marktwerking niets anders dan een dikke leugen,…..wederom.

  Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Nee, Scherpschutter! Koddebeier heeft het correct. Wiens… Diens…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    U heeft gelijk Kohler maar hoe je het ook schrijft, het blijkt toch dat het niet het brood was van degene die het woord voerde maar dat het het brood was van degene die hem de woorden in de mond legde, (hier wordt mee bedoeld, de woorden namens hem\haar uitspreken, op straffe van onthouding van het brood ) Dat zal dan wel niet tegelijk met het brood eten hebben plaats gevonden, dat in de mond leggen, want vroeger was het ook al onbeleefd om met volle mond te praten en daar kwam nog bij dat de met volle mond spreker slecht te verstaan was waardoor ook weer het spreekwoord is ontstaan “met meel in de mond spreken”. Dat met dat meel in de mond spreken moet in een vroeger stadium geweest dan dat met dat brood, enz, want toen was het brood nog meel, (ongebakken dus) en was je helemaal niet meer te verstaan. Aldus concluderende, niet tegenstaande de verwarring die kan ontstaan door spreekwoorden, c.q. gezegden, uit de context te halen waarmee ze in vroeger tijden zijn ontstaan en opgesteld, ben ik van mening dat ik langzamerhand zelf de draad van mijn betoog begin kwijt te raken en ik, ondanks dat u linguistisch het gelijk volkomen aan uw kant heeft, het eigenlijk geen bal uit maakt of datgene wat hier door u is geponeerd, wiens of diens is, omdat neem ik aan, wij allen, inclusief u, weten wat ermee bedoeld wordt . Nou, ik hoop dat ik niet vaker zo’n correctie van u krijg want ik heb er al grote moeite mee om mij in correct nederlands uit te drukken en om dit stukje te concipiëren heeft mij al te veel tijd gekost omdat ik wel 3 keer de tekst door de spellingscontrole heb getrokken ter voorkoming van taalfouten Dus geachte medelezer Kohler, houdt op met corrigeren (gebiedende wijze, enkelvoud). Ik zal er voor waken om u niet meer op deze wijze van repliek te dienen. Tere voorkoming van misverstanden deel ik u nog mee dat ik het meestal wel met u eens ben op dit forum.

    Like

 5. Boike zegt:

  Het zal bij de extreem linkse elite eens een keer geen doorgestoken kaart wezen. Gewone mensen noemen dit “corruptie” !!! Als Wilders de verkiezingen wint, heeft hij lange tijd zijn handen vol aan het opruimen van de ruttige rotzooi, voordat hij echt kan gaan regeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s