Aan Dilan & Bente

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Kakelkippen,

Ik hoor het Dilan nog zeggen: “Een terrorist is op weg naar ons land. Of je nu Mooie Angela of Terror Truus heet, ons draai je geen rad voor ogen! Ze heeft walgelijke misdaden begaan en komt er wat ons betreft niet in. Ik heb zojuist de minister aangespoord alles op alles te zetten.”

En ik hoor het Bente nog zeggen: “Waar gaat dit heen? Ik hoor net dat een cameraploeg van PowNed aangevallen is bij school in Rotterdam van ondergedoken leraar. Grapperhaus, deze terroristen moeten NU van onze straten af. Oppakken en aanpakken!”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Aan Dilan & Bente

 1. Hovawart zegt:

  De ongekroonde keizer van het Europese keizerrijk heeft in deze Romaanse tragedie reeds een VVD-partijkompaan met een dolk in de hand achter de coulissen in de Trêveszaal zien verschuilen..
  Om zijn groeiende aantal tegenstanders te onderdrukken laat hij prijzen op hun hoofden zetten en hen vogelvrij verklaren. Door deurwaarders en incassobureaus als zijnde soldaten van de Belastingdienst plakken zij proscripties, lijsten die vroeger langs de straten werden geplakt met daarop de namen van gezochte mensen, een openbare beschuldiging als fraudeurs en oplichters voor vele onschuldige gezinnen….al acht maanden, moesten zelfs onderduiken.
  Fortuyn sprak waarschuwende woorden dat Rutte ooit een gevaar voor het rijk zou worden, omdat het kabinet elk moment van mening kon veranderen, de spelregels veranderen tijdens het spel… Rutte ziet er wel op toe dat de veranderingen accuraat zijn, aangezien leugens en fouten onherroepelijk uitlekken, maar hij besteed wel zorg aan de uitleg van de feiten, en blijft vaak grote risico’s nemen en op de voorgrond treden om zich te bewijzen, schoon te praten…….wellicht zet Rutte zijn zinnen op het ambt van pontifex maximus, de hoogste priester van de Europese Unie.
  Het heeft er echter nu de schijn van te hebben dat hij tot staatsvijand (hostis) uitgeroepen zal worden en hij moet terecht staan voor vele aanklachten van corruptie en machtsmisbruik.
  Hugo Bibulus en andere samenzweerders maken dankbaar gebruik van de verdeel-en-heerstactiek, maar dragen enkel bij aan de bestuurlijke wanorde, en zullen geen orde op zaken weten te stellen.
  De minderheid van de senaat en een groeiende volksmeerderheid zijn het niet eens met de beoogde reorganisatie van het staatsbestel (EU-dictatuur), omdat het volk alle rechten ontnomen zullen worden.
  Op 15 maart, de Idus van maart,(ook een symbolische betekenis, het was namelijk de dag op de Juliaanse kalender waarop schulden werden vereffend) zullen alle samenzweerders van de coalitie hun wapens tevoorschijn halen en met hun politieke messen en zwaarden de VVD steek- en snijwonden toebrengen……een politieke moord plegen. Op 17 maart zullen waarschijnlijk de laatste woorden uit het Torentje klinken “Kαὶ σύ, τέκνον;” (“kai su, teknon?”) dat vrij vertaald kan worden met: “ook jij, mijn kind/zoon?”, ook bekend in latere, Latijnse versies: “Et tu, Brute?” (“Ook gij, Brutus?”)……..
  Avé Marcus Augustus Rutte. U heeft waarschijnlijk uw globalistische hand overspeeld.

  Like

 2. Bob zegt:

  Veel beloven en weinig geven doet
  de gek in leven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Denk dat ze bij de vvd al een rampscenario aan het opstellen zijn .
  Ze hebben die Bente al als reserve ingeschaald , als Rutte moet opstappen .
  Leuk smoeltje en weer hetzelfde lulverhaal waar ook weer niks van terechtkomt .
  Mocht Rutte het niet overleven , dan hebben ze toch weer iets aantrekkelijks als alternatief .
  Zolang de kiezers er maar in trappen , dan kunnen ze weer vier jaar vooruit !

  Like

 4. saddy zegt:

  Die op de linker-foto liet zich eens ontvallen dat ze ook niet precies weet wat die wetten inhouden waar ze in de kamer haar stem op uitbrengt.

  Duidelijker had ik het zelf niet kunnen zeggen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s