AUFMACHEN!!! . . .

Politie let op Oudejaarsavond op volle huiskamers . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Christian“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op AUFMACHEN!!! . . .

 1. Harry zegt:

  Geldt dat ook voor die Grappermaus ?
  Of heeft die ontheffing ?
  Je hoort bij de “elite” of niet , tenslotte .
  Of hoeft ie ook alleen verantwoording af te leggen aan zijn god ?

  Geliked door 1 persoon

  • Grappensmaus gaat zelf mee op patrouille. Hij heeft er echt de kop voor!

   Like

  • Boike zegt:

   @ Harry 22 december 2020 om 12:09

   Je weet toch wel, dat alle varkens gelijk zijn, maar dat sommige zwijnen denken, dat ze gelijker zijn, dan de andere biggen. Dat was destijds toch ook zo in de DDR.

   En het is toch zo ziellug voor de royals, dat ze niet naar de wintersport kunnen. De herfstvakantie viel voor hen ook al in duigen. Wij moeten echt medelijden met hen hebben. Wij zijn aan weinig of niets gewend, zij immers niet. Daarom is het verheven ambt voor hen nu zo extra zwaar.

   Like

   • fleckie zegt:

    Door ‘uitstappen’, zijn ze bevrijd van de ‘’verplichte.? verrichtingen’, en voor ons Nederlanders. hoeven we. geen rekening meer te houden met irritatie betreffende de zogenaamde. vorstelijk huis- opgeklopte ‘verering’ ……(.met de daaraan verbonden. ‘Inkomsten’,) …………..( voor de zichzelf toendertijd uitgeroepen ‘prins,’ etc. …met ver vooruitziende kille berekende. blik. . voor het nageslacht ) …….>~<~<~<~<~<~<

    Like

 2. Yvonne zegt:

  ik denk dat dit idd gaat gebeuren, of je buren bellen ze wel
  wat een eng land zijn we aan het worden, of eigenlijk zijn we al een eng land

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  De Duitse politie in 2020, vorige week in Düsseldorf. De foto’s zelf geven commentaar, je hebt geen vertaling nodig.

  Like

 4. Harry Willemse zegt:

  Let nu maar op mijn woorden dit gemuteerde virus word gebruikt a) om het Engeland zo moeilijk mogelijk te maken en b) om een avondklok in te kunnen stellen voor oud en nieuw. En het volk zag dat het goed was want kerona. De jaren 40/45 op herhaling en de Nederlandse politie doet wat men toen ook deed, zelfs de landwacht is weer terug.

  Like

  • M. zegt:

   Precies , maar de blinden zien het niet.
   Ze denken dat het wel weer goed komt, die sufkutten hebben geen idee met wat voor monsters ze te maken hebben.

   Like

  • Triumph zegt:

   Totdat de politie het ook zat wordt en nu ook wel inzien dat hun optreden averechts werkt op de bevolking en hopelijk de kant van de bevolking weer gaat kiezen.Dit hele cojona gebeuren is 1 grote farce de paar uitzonderingen daargelaten.Hoorde men tijdens de griep iets van een lockdown? Bewust wordt Nederland de afgrond ingeduwd.De foto gezien van Rutte Kaag en Schwab bij een gezellig onderonsje zegt genoeg dacht ik zo.

   Like

  • Knalkopje1 zegt:

   Inderdaad, je hebt 100% gelijk; de Landwacht is terug van weggeweest. De beruchte NSB-hulppolitie tussen maart 1944 en 4 mei 1945. Zij specialiseerden zich in het afpakken van voedsel en samen met de Gestapo los gaan op het verzet met martelingen en moorden. De Utrechtse Landwachtrecherche, de Bloedploeg Norg, de Landwacht en de Gestapo in Lunteren in hun hoofdkwartier de beruchte Wormshoef. Nu zijn het de BOA’s die de rol van Landwachter spelen. Als ze je in de buitenlucht niet kunnen pakken op 1,45 m afstand houden, pakken ze je op samenscholing. Ze gooien ook graag mensen met ontheffing van mondkapjes dragen uit bussen en treinen. Veel BOA’s hebben dezelfde verrotte mentaliteit als de Landwachters destijds. Ik had al vrij snel in de gaten dat het fascisme weer in de mode was, nu zonder ook maar één schot te lossen. Toen onze Geliefde Leider Rutte op 7 april zei: ‘Wij moeten het Nieuwe Normaal zoeken in de anderhalve metersamenleving’. Ik ben blij dat mijn vader en grootvader, destijds oprechte antifascisten, dit niet meer hoeven mee te maken.

   Like

 5. Harry Willemse zegt:

  Vergeet ik nog de afleidingsmanoeuvre van dat zooitje ongeregeld die de rechtsstaat aan hun laars lappen en er nu mee wegdenken te komen. En dat allemaal mede mogelijk door kerona.

  Like

 6. Groene Leeuw zegt:

  Lees dan het artikel even van Mr. Aldert. Nijhuis. Woningen vallen buiten de noodwet. Je mag zoveel gasten uitnodigen als je zelf wilt. Hij heeft dit onderbouwd met wetsartikel 58b. Ga hem eens googhelen…..

  Like

  • Boike zegt:

   @ Groene Leeuw 22 december 2020 om 13:56

   Je weet toch wel, hoe dat in de praktijk er aan toe gaat. Net zoals vroeger in militaire dienst. Orders uitvoeren en achteraf je beklag indienen. En dat wordt dan afgewezen.

   Dus als de hermandad je feestje komt verstoren, moet je doen de klojo’s zeggen. En achteraf, dat is dus 3 weken later, kun je je beklag of aangifte doen. En dat wordt wegens gebrek aan personeel geseponeerd. Zo werkt de rechtsstaat tegenwoordig. Succes !!!

   Like

   • Knalkopje1 zegt:

    Jazeker, als je buren je naaien en de nieuwe Landwacht of/en Ordnungspolizei op je deur bonken met een snel toegekend huiszoekingsbevel heb je maar snel open te doen, of ze rammen je deur in. Dan kan het boetefeestje beginnen. Bezwaar maken mag wel, maar helpt vanzelfsprekend niet, daar hebben Grappenmaker c.s. wel voor gezorgd

    Like

 7. koddebeier zegt:

  Ze hebben sinds 40-45 niet geleerd van hun fouten !!

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Mijn twee grootouders en oudtante van moeders kant, Goen en Harry Slegers en Mia van der Vorst, werden in Helmond, waar zij woonden, tijdens WO II ook eens opgepakt door de SS omdat zij allerlei levensmiddelen smokkelden op het platteland! Ze belandden hierdoor bijna in de beruchte gevangenis van Scheveningen maar dankzij hun overige familie en enkele gewetensvolle Nederlandse SS’ers kwamen zij alsnog vrij!
   Ik werd zelf ooit in 2004 ook bijna eens in een trein bij Chemnitz, tussen Dresden en Neurenberg, aangehouden door soortgelijke agenten en met hun zwarte pakken aan leken het ook bijna op SS’ers of Gestapo-agenten maar ik kon hen gelukkig afbluffen met allerlei Nederlandse strips in mijn reistas!

   Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Wat een afgrijselijke rotland is dit toch. Betalen, betalen en verder ‘gewoon je kop houden’.

  Like

 9. De beste kerel zegt:

  goed dat het leger of de landwacht wordt ingezet, de landwacht moet er weer komen, goed opgeleide soldaten die iedere radicale islam en diegenen die hier een eigen staat binnen de staat willen in vrachtwagens laden en de grens overzetten. Dit moet weer nedeland worden.Loslopende asielzoekers die geen verblijfsvergunning hebben oppakken en de grenzen over, per hun eigen vliegmaatschapijen.We moeten hier weer laten zien dat we dit land niet als voetveeg gebruiken. ben je hier dan pas je je aan. zo niet weg ermee. Het wordt hoog tijd dat we dit land weer herstellen zoals het altijd is geweest, mulricultureel ? OK maar geen geintjes, ook geen voorrang, misbruik van onze sociale wetten, geen discriminatie geroep en vooral geen islam, dat doen ze thuis in eigen kring. WE zijn te ver doorgeschoten met tolerantie, STOP ER MEE.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  De politie komt nu nog mankracht tekort. Nu nog wel ja, maar op weg naar een dictatoriaal systeem hebben ze dat zo opgelost. Kliklijnen zijn er al, beloningen voor het verklikken volgen nog. We gaan in zekere zin weer terug naar de situatie 40 – 45. Aan de bevolking ligt het niet, die werken nog steeds gewillig mee….

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s