HET COVID-19 BELEID IS EEN MISDAAD TEGEN DE MENSHEID

(Door: “Balkanske priče”)

Wat de mensheid wereldwijd nu al maanden voor zijn kiezen krijgt, mag een misdaad tegen de mensheid genoemd worden. De democratie is overgenomen door een medische dictatuur en er wordt een agenda over ons uitgerold (een verborgen plan van de elite, die probeert een nieuwe wereldorde te scheppen).Wij leven nu in een wereld die alles wat normaal is gek heeft verklaard en alles wat gek is normaal. Dat is de essentie van een achterlijke wereld en een die op weg is om zichzelf te vernietigen door de aard van het beestje. Dit is een wereld waar de natuur en de natuurlijke wetten zijn vervangen door het onnatuurlijke en door de mens gemaakte wetten die ervoor hebben gezorgd dat ieder aspect van “kwaliteit van leven” is verdwenen. Het is een wereld waarin logica wordt vermeden en stomheid geaccepteerd, waar de waarheid wordt aangevallen, terwijl de propaganda en leugens worden omarmd. Het is een wereld waarin de ouderen, zieken en verzwakten worden vermoord, het is een wereld waarin kinderen en niet zieke mensen worden mishandeld door de staat, dankzij een gefabriceerde coronapandemie…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op HET COVID-19 BELEID IS EEN MISDAAD TEGEN DE MENSHEID

 1. Knalkopje1 zegt:

  Wat het Duitse ZDF en de WDR hebben gepresteerd is wel het laagste van het laagste. Zie: http://www.pi-news.net/2020/12/zdf-kinderchor-und-boehmermann-freuen-sich-ueber-omas-corona-tod/ en
  https://www.wochenblick.at/zwangsfinanzierter-boehmermann-freut-sich-in-neuem-lied-ueber-tod-von-omas/ Bömermann noemt dit vuilnis satire, dus moet je er om lachen!
  Jan Böhmermann en het ZDF laten een KINDERKOOR het volgende liedje zingen. Smerige linkse (Groene?) ratten:

  Meine Oma weiß, es gibt gar kein Corona, Corona, Corona.
  Sie glaubt nicht mehr ans Tagesthemen und ans MoMa!
  Meine Oma hat das Spiel schon früh durchschaut.

  Meine Oma feiert Aprés-Ski in Ischgl, in Ischgl, in Ischgl.
  Sie hat kein Bock auf Social Distance, sie sucht den Thrill.
  Meine Oma ist kein Schlafschaf sie will Fun!

  Meine Oma hat bei Telegram ’ne Gruppe, ne Gruppe, ne Gruppe.
  Und ihr Husten und das Fieber sind ihr schnuppe.
  Meine Oma hat die Wahrheit jetzt erkannt!

  Mein Oma stürmt in schwarz-weiß-rot den Reichstag, den Reichstag, den Reichstag.
  Damit„ da oben“ endlich einer mal Bescheid sagt.
  Meine Oma hustet jetzt im Widerstand!

  Meine Oma liegt seit vorgestern im Koma, im Koma, im Koma.
  Mit ’nem Plastikschlauch in ihrem Tracheostoma!
  Pandemie vorbei und meine Oma auch!

  Vorig jaar hadden ze ook zo’n Groen liedje: Meine Oma ist eine Umweltsau!

  Like

 2. Julia zegt:

  De ongekende blunders, flaters en het kapot bezuinigen van onze gezondheidszorg gaat nu echt zijn tol eisen de bananenrepubliek voormalig Nederland staakt de reguliere zorg https://www.ad.nl/binnenland/extra-maatregelen-in-ziekenhuizen-niet-urgente-zorg-vervalt~a81eee6c/ Vooralsnog voor 6 weken maar men kan nu niet zeggen of dit langer zal gaan duren nou reken maar dat u voorlopig niet aan de beurt komt tot zeker na de zomer 2021. Ze kunnen de opgelopen wachtlijsten de eerst paar jaar niet eens meer wegwerken geen enkele capaciteit meer voor en er wordt door dat klote kabinet geen cent in geïnvesteerd. Voor migranten klotst wel het geld tegen de plinten en komen dagelijks binnen dus nog meer druk op onze gezondheidszorg kan er nog wel bij. Rutte heeft totaal geen enkel geweten en heeft zich als een psychopaat ontpopt. Betalen we nu nog massaal langer de dure ziektekostenverzekering? Rutte ligt al met zijn hoofd op het hakblok vanwege zijn criminele activiteit rondom de toeslagenaffaire https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/goh-nu-hoofden-rutte-en-hoekstra-op-het-hakblok-liggen-ineens-wel-ruimhartige-compensatie-toeslagenslachtoffers/ laten we nu maar massaal er voor zorgen dat deze leugenaar, misdadiger tegen de menselijkheid en mooi prater geen kans meer krijgt om überhaupt nog in de blauwe zetel te blijven hangen. Het is ongelooflijk wat deze waardeloze onbenul het volk de afgelopen jaren heeft geflikt maar ondertussen nu een heel land naar de donder heeft geholpen. Welke goedgelovige schaap stemt überhaupt nog op deze misdadiger.

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Wtf!
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5204715/supermarktmedewerker-amsterdam-neergestoken

  Supermarktmedewerker neergestoken in Amsterdam, met spoed naar ziekenhuis

  In een supermarkt in Amsterdam-Oost is vanmiddag een medewerker neergestoken. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
  Op de plek van de steekpartij waren meerdere politieauto’s en motoragenten aanwezig. Ook was er een traumahelikopter.
  Omstanders bevestigen aan Het Parool dat de jonge supermarktmedewerker in zijn nek is gestoken door iemand die geen mondkapje wilde dragen. Er ligt volgens omstanders veel bloed in de hal bij de kassa’s.

  Like

  • M. zegt:

   Als mensen gedwongen worden zichzelf kapot te maken dan zullen ze nog wel meer door de hand gehavend worden voor het meewerken aan het kapot maken van het volk.

   Like

   • Bas zegt:

    Al is de leugen nog zo snel….de dader is niet ‘wit’ maar’zwart’!

    Hitserig Parool noemt blanke dader ‘wit’
    Rtl nieuws dus ook.

    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5204715/supermarktmedewerker-amsterdam-neergestoken

    De politie weet nog niet wat het motief van de dader was. Ze zijn in de omgeving op zoek naar de verdachte. Het zou gaan om een witte man, in een grijze trainingsbroek en een witte hoodie. De recherche en forensische specialisten onderzoek de zaak.

    De werkelijkheid:

    Aanleiding steekpartij Albert Heijn mogelijk drillrapruzie.
    De strijd tussen twee drillrapgroepen uit de Bijlmer was waarschijnlijk de aanleiding van de steekpartij van dinsdagmiddag in de Albert Heijn-vestiging aan de Helmholzstraat in Amsterdam, zo meldt Het Parool woensdag.

    Signalement volgens de politie:
    Volgens het signalement van de politie gaat het om een man met een donker getinte huidskleur, ongeveer 1.75 tot 1.80 meter lang en normaal tot slank postuur. Verder droeg de hij tijdens het incident een jack, waarvan de onderzijde wit was en de bovenzijde donkerblauw of zwart, grijze joggingbroek en witte sneakers.

    Like

 4. Bas zegt:

  Officiële cijfers uit San Francisco laten zien dat een overdosis drugs dit jaar bijna vier keer meer mensen heeft gedood dan COVID-19, en toch blijft de regering gratis naalden uitdelen aan verslaafden.

  https://summit.news/2020/12/22/san-francisco-drug-overdoses-have-killed-four-times-more-people-than-covid/

  Like

 5. Bas zegt:

  Like

 6. Bas zegt:

  Jawohl…
  https://summit.news/2020/12/22/german-geneticist-says-people-who-refuse-covid-vaccine-should-be-denied-medical-treatment/

  Duitse Geneticus zegt dat mensen die het COVID-vaccin weigeren, medische behandeling moet worden geweigerd
  Moet afzien van ventilatoren en andere apparatuur

  Wolfram Henn, een lid van de Duitse Ethische Raad, vertelde de krant Bild dat vaccinweigeraars geen toegang mogen hebben tot ventilatoren en andere noodmaatregelen.

  “Wie de vaccinatie zonder meer wil weigeren, moet, alsjeblieft, ook altijd een document bij je hebben met de inscriptie:‘ Ik wil niet worden ingeënt! ” ‘, Zei Henn.
  “Ik wil de bescherming tegen de ziekte aan anderen overlaten! Ik wil, als ik ziek word, mijn intensive care-bed en beademingsapparaat aan anderen overlaten, ”voegde hij eraan toe.

  Henn zei dat de werkzaamheid van vaccins “een miljard keer meer” is bewezen en dat mensen “het aan de experts moeten overlaten” in plaats van te luisteren naar degenen die tegen vaccinaties zijn.

  Like

  • M. zegt:

   Graag laten we het beademingsapparaat voor wat het is want een slechte behandeling zit niemand op te wachten.
   Mijn bed mogen jullie ook hebben want ik lig overal veiliger dan in het ziekenhuis.
   En we mogen toch voor elke ziekte afsterven als het geen corona is vanwege de zogenaamde corona drukte in de wegbezuinigde zorg?
   Experts????? Zwendelaars bedoeld hij zeker?
   Bewezen ???
   Er is niets bewezen dan dat het de zakken vult van foute mensen en van viespeuken die zich door foute mensen laten kopen om dit soort onzin te kletsen.

   Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Even over China, waar covid vandaan komt…

  An analysis of CCP’s intentions without potential for Covid-19.
  Chilling by we must face the TRUTH.

  Een analyse van de intenties van de CCP zonder potentieel voor Covid-19.
  We moeten de WAARHEID onder ogen zien.

  https://pbs.twimg.com/media/EpzyYcqXIAA4OgY?format=jpg&name=large

  https://pbs.twimg.com/media/EpzyYcoW4AApckY?format=jpg&name=large

  https://jrnyquist.blog/2019/09/11/the-secret-speech-of-general-chi-haotian/amp/?__twitter_impression=true

  De geheime toespraak van generaal Chi Haotian

  Een paar stukken vertaald:

  In 2005 verwierf The Epoch Times een geheime toespraak van minister van Defensie Chi Haotian tot hooggeplaatste kaders van de Communistische Partij ergens voor zijn pensionering in 2003. Details die in de toespraak van Chi worden gegeven, vallen samen met eerder niet-gepubliceerde getuigenverklaringen van overlopers over Chinees-Russische militaire plannen.

  Dit is in feite echter niet onze echte bedoeling. Het doel van het Centraal Comité van de CCP bij het uitvoeren van dit onderzoek is om de gedachten van mensen te onderzoeken. We wilden weten: als de wereldwijde ontwikkeling van China massale sterfgevallen in vijandige landen noodzakelijk maakt, zullen onze mensen dat scenario dan onderschrijven? Zullen ze er voor of tegen zijn?

  -Zoals iedereen weet, is de essentie van kameraad Xiaoping’s denken: “ontwikkeling is de harde waarheid.” En kameraad Jintao heeft er ook herhaaldelijk en nadrukkelijk op gewezen dat “ontwikkeling onze topprioriteit is”, die geen moment mag worden verwaarloosd. Maar veel kameraden hebben de neiging om “ontwikkeling” in enge zin te begrijpen, ervan uitgaande dat het beperkt is tot binnenlandse ontwikkeling. Het feit is dat onze “ontwikkeling” verwijst naar de grote revitalisering van de Chinese natie, die natuurlijk niet beperkt is tot het land dat we nu hebben, maar ook de hele wereld omvat.

  -Dat is om het nieuwste artikel van kameraad He Xin, dat al aan de centrale regering is gemeld, krachtig te propageren. U kunt het op de website opzoeken.

  -Als je op de website komt met sleutelwoorden om te zoeken, zul je ontdekken dat kameraad He Xin een tijdje geleden tijdens een interview aan Hong Kong Business News opmerkte dat: “De VS hebben een schokkende samenzwering.” Volgens wat hij in handen had, verzamelde de Michail Sergejevitsj Gorbatsjovstichting, gefinancierd door de Verenigde Staten, van 27 september tot 1 oktober 1995 500 van ’s werelds belangrijkste staatslieden, economische leiders en wetenschappers, waaronder George W.Bush (hij was toen niet de Amerikaanse president), de barones Thatcher, Tony Blair, Zbigniew Brzezinski, evenals George Soros, Bill Gates, futurist John Naisbitt, enz., allemaal van ’s werelds populairste personages, in het Fairmont hotel in San Francisco voor een rondetafelconferentie op hoog niveau, waarin problemen over globalisering worden besproken en hoe de mensheid vooruit kan gaan in de 21e eeuw. Volgens wat He Xin in handen had, dachten de vooraanstaande mensen van de wereld die aanwezig waren dat in de 21e eeuw slechts 20 procent van de wereldbevolking voldoende zal zijn om de wereldeconomie en welvaart in stand te houden, de andere 80 procent of 4 / 5e van de wereldbevolking zal menselijk afval zijn dat geen nieuwe waarden kan voortbrengen. De aanwezigen dachten dat deze meer dan 80 procent bevolking een afvalpopulatie zou zijn en dat “hightech” middelen zouden moeten worden gebruikt om ze geleidelijk te elimineren.

  Like

 8. Bas zegt:

  ‘God heeft met covid een truck uitgehaald’
  ‘China gaat de VS overnemen tegen 2027’…

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Ten tijde van de eerste Carolagolf werden er binnen twee dagen al strategische noodhospitalen opgericht,…….en nu in de tweede en derde piek van het aantal geteste patiënten, in de eerste golf van de gemuteerde griep, geen enkele voorziening, geen vredestroepen of GGD die een ziekenboeg opslaan in de Arena of Ahoy, enkel drive-thru-teststraten…
  Het lijkt de schijn tegen te hebben dat we met dit rampenkabinet ooit nog uit de brand geholpen zullen worden, de regering is gewogen en te licht bevonden……
  We krijgen nu enkel nog te maken met een beleid van rancune……als van een stel valse nichten en dat is dodelijker dan de Brusselse Griep.

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Deze agenda is al 50 jaar geleden gepland,de communistische N.W.O./great reset.Welterusten.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  BREAKING: Pres. Trump zal de COVID-wetsvoorstel terugsturen naar het Congres, zodat de rechtstreekse betalingen kunnen worden verhoogd van $ 600 tot minstens $ 2000 per persoon.

  Hij zegt dat hij de omnibuswet niet zal ondertekenen totdat ‘verspillende items’ zijn geëlimineerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s