Verzet!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Verzet!

 1. Marc zegt:

  Rutte voor Madame Tussauds!!!

  Hij had toch altijd meer van een wassen beeld.

  Geliked door 1 persoon

 2. M. zegt:

  Verzet? Welk verzet ?
  Bij verzet draagt men doorgaan geen ziekmakende schimmel en bacterielap om zich te onderwerpen en gaat men niet massaal allemaal op de rug liggen om zich nog meer te laten vernederen en onderwerpen.

  Like

 3. Bas zegt:

  Like

 4. Die MISDADIGER in het Torentje heeft dit landje verder VOLGEPROPT met KUTVOLK!! Elke dag lees je de gevolgen van zijn MISDADEN!! De hele samenleving is naar de KLOTEN geholpen!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/bakstenen-door-ruit-kinderboerderij-utrecht-traantje-gelaten/ar-BB1c8krS?ocid=mailsignout

  Like

 5. Zal wel onder de superspreaders gaan vallen en de nieuwe nsbers die oproerpolitie genoemdword zal wel opgeroepen worden om ditverzet te breken want een demonstratie moeten we met zijn allen niet willen Toch???

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Dat klopt Henk der Niederlánder. Halsema kennende….die verbiedt alles wat tegen haar Groen Links principes ingaat. Alleen BLM, Kick Out Zwarte Piet, illegale asielzoekers en Antifa kunnen op haar sympathie rekenen. Amsterdam, een groter rovershol kan men niet bedenken. Welke idioot wil uitgerekend daar nu gaan protesteren voor de goede zaak !

   Like

 6. Julia zegt:

  Nederlanders en verzet nou dat kunnen we wel vergeten. Nederlanders zijn laf en lui en laten zich graag besodemieteren en onderdrukken. Het is echter wel een feit dat ik dagelijks steeds meer van die goedgelovige schaapjes hoor klagen en op hun tenen lopen van chagrijn vanwege de lock down. Geen enkele medelijden mee en verdiend omdat de massa het woord verzet niet eens kent laat staan verzet levert.

  Like

  • M. zegt:

   Als er een tijd is om ze af te zetten is het nu .
   En zo niet dan heeft het volk nog maar even om de regering tot een ander stemsysteem te dwingen.
   En zo niet , maakt u geen enkel kans meer.

   Als de mensen nou nog niet door hebben dat iedereen op de ondergang blijft stemmen net zoals lege velden winnen van een movement met miljoenen mensen, dan welterusten verder.

   Dan kunt u nanodeeltjes met de wattenstaaf in uw voorhoofd verwachten of een geheime spuit voor totale gevangenschap inclusief geestelijke gevangenschap.

   Maar goed waarschijnlijk heeft u dat liever dan een griepje.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s