Wij zijn te netjes opgevoed voor een grote reset

(Door: “Weethetwel”)

En dat leek ook op te gaan voor onze kinderen. We leerden hen zuinig te zijn op hun omgeving, hun huis, hun bezittingen. Voorzichtig met de glazen op tafel, laat het bord niet uit je handen vallen. Trek de hond niet aan zijn staart, laat de kat met rust. We leerden dat het je huis is en je omgeving die bepalend zijn voor je leven en je toekomst. Wees daar zuinig op. Deze dingen zijn zo vanzelfsprekend, dat het buiten je beleving valt als op een ochtend je kinderen met een grote bijl de ramen van het huis inslaan, de servieskast verpletteren, de auto in brand steken, de matrassen kapot snijden, de fotoalbums met zuur overgieten en op de zolderverdieping de waterleiding open zetten om het water vrij baan te geven. Het meest verpletterende is hun gelukkige gezicht als ze zeggen: papa en mama, we doen dit uit liefde voor jullie. Dit is de grote reset. We gaan naar een nieuwe toekomst in harmonie met de natuur. Geen burgerlijk bezit meer, collectiviteit is voortaan ons bezit. De staat geeft ons wat we nodig hebben. Niemand zal meer achterblijven. De toekomst is het geluk voor iedereen.

Gedachte

Onze eerste gedachte zou zijn: hoe kun je dat bereiken met een vernield huis? Heb je wel enig idee wat bepalend is voor je geluk? Zit dat in de collectiviteit of juist in je eigen ontplooiing? Waaraan ontleen je je eigenwaarde? En dan blijkt onbarmhartig dat deze discussie nooit gevoerd werd, omdat op school onweerspreekbaar werd ingevuld wat bepalend zou zijn voor het bereiken van een gelukkig leven. En zonder discussie kan de uitkomst erg afwijken. Je kunt bijvoorbeeld denken dat je gelukkig wordt van een vernield huis.

The Great Reset

Het is inmiddels geen conspiracy-theorie meer om te zien dat onze politici (op 2 uitzonderingen van de 150 na) voorstander zijn van de grote reset (“The Great Reset”). Dat geeft hen kennelijk een gelukzalig gevoel, want voor wat het inhoudt hebben ze geen enkel idee. De Great Reset zal volgens hen leiden tot een harmonische verhouding met de natuur, minder mensen op aarde (anderen gaan dood, zelf horen ze daar niet bij), een lagere zeespiegel (fake), lagere temperaturen en nog vele futuristische en ecologische voordelen. Zo dromen ze zich een slag in de rondte.

Wat ze wél zeker weten, is dat ze af moeten rekenen met de huidige maatschappij, want die is de oorzaak van alle kwaad op de wereld. En dat gebeurt dan ook met volle overtuiging. Onder het mom van een viruspandemie wordt de economie stilgelegd. Stilgelegd om haar te vernielen. Om de westerse economie te vernielen, moet je haar 18 maanden stilleggen. Met behulp van de media kun je de bevolking een bepaalde periode in angst houden. Steeds opnieuw worden er schrikbeelden geschapen. Nu is het weer een gemuteerd virus in Engeland om de termijnen op te rekken. Binnenkort zijn het weer de griepdoden in het voorjaar. Koste wat kost moet eind 2021 worden bereikt. Dan is de economie dood. (noot van de schrijver: dan is de waarde van de euro ook dood en zullen de zo zekere salarissen van de overheid en andere NSB’ers zeer sterk in koopkracht achterblijven). Zo graven de maatschappijverbeteraars hun eigen graf. Het graf dat ze met plezier graven, omdat het deze kwetsbare aarde bevrijdt van een aantal ecologische uitbuiters die hier helemaal niet thuis horen. Dat zij rusten in vrede.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wij zijn te netjes opgevoed voor een grote reset

 1. bobzelf zegt:

  STAANDE OVATIE , GEWELDIG GESPROKEN

  OME BOBBIEEEE

  Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  Vanavond een schop onder Rutte zijn kont ,hij heeft lang genoeg de kluit belazerd .

  Geliked door 1 persoon

 3. Geoffrey zegt:

  WOUW spot on! Tjaa deze climax werken we helaas al te lang naar toe. Ik ben er nog nooit zo van overtuigd geweest, dat de EINDTIJD op het punt staat van aanbreken….. Bijbelse profetieën zullen moeten worden vervuld!

  Like

 4. Cleo zegt:

  Ik vrees dat u gelijk heeft.
  Maar voor hordes ‘goedgelovigen’ klinkt dit verhaal zo absurd en ‘heeft de overheid toch altijd het beste met je voor’, dat ze dit (nog) niet geloven…

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Beschaving, vrijheid, fatsoen en welvaart, de democratie is een doorn in het oog van elke socialist..

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Het is toch allemaal zó duidelijk en doorzichtig: kwaadaardige krankzinnigen zijn aan de macht en voeren een duivels plan uit.
  Iemand die mij met bewijzen kan overtuigen van het tegendeel, krijgt van mij 100.000 euro zodra we in een paradijs leven zonder schurken.

  Geliked door 1 persoon

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Nee , weet het wel. Niet dat zij ruste in vrede, Dat zij moge branden in de hel. Die hel is realiteit, die hel hebben onze politici geschapen, hier op deze aardkloot. We hoeven ze alleen nog maar aan te steken.

  Like

 8. Qvic zegt:

  Dit gehele plan hebben de Kazaren al decennia aan gewerkt, die willen dat iedere blanke uitgeroeid wordt. Door eerst al hun financiële middelen te ontnemen en de volgende stap ieder te onteigenen en onder curatele laten stellen door o.a. het vaccin. Waarom zou je afvragen, gewoon omdat zij die zich elite noemen alles en iedereen willen bezitten. Zij hebben al 99% van alle rijkdom op de aarde. Dus ze willen ook dat laatste procentje hebben, wat in handen van de wereldbevolking is. Dan roei je toch de mensheid uit, om dat laatste procentje toch te kunnen bemachtigen. Het meeste is in handen van de blanken, dus die moeten als eerste maar weg. Laat nu net het grootste deel van de blanke mensheid in Europa en Amerika leven.

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: Over de stand van zaken betreffende corona 2 – Home

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s