Aan de Toeslagaffaire-ouders

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste slachtoffers,

Natuurlijk. Natuurlijk hadden jullie liever je huis, je huwelijk, je tot zelfmoord gedwongen partner, je schuldenvrije status, je financiële zelfstandigheid, je verloren jaren en je vertrouwen in de overheid terug.

Dat maakt een jodenfooi van 30.000 euro niet goed. Natuurlijk geloven jullie er niets van dat jullie snel die € 30.000,- krijgen. Sowieso is voor 1 april niet ‘snel’. Maar terecht zijn jullie bang dat die € 30.000,- eerst nog wordt belast, dan wordt ingepikt door jullie bewindvoerder, schuldhulpverlener of schuldeisers en dat-ie ook nog eens ten koste gaat van allerlei toeslagen die jullie anders in de toekomst zouden ontvangen. Leer jullie de criminele Nederlandse overheid kennen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Aan de Toeslagaffaire-ouders

 1. Fred van Waard zegt:

  Zou mij inderdaad verbazen als die afkoopsom van Rutte belastingvrij zou zijn. Die vogelvrije belastingdienst zal daar best wel weer het nodige van terugstelen. Maar denkt die Adolf Rutte nu echt dat hij door die afkoopsom kan blijven zitten. Die schoft is zo gewend te liegen dat hij zelf niet meer weet wat hij zegt. De ene belofte na de andere die hij niet nakomt. Hij liegt in deze kwestie zelfs onder ede nog de hele zooi bij elkaar. Lijdt selectief aan spontaan geheugenverlies. Die nazi moet de eer aan zichzelf houden en samen met de medeverantwoordelijken zo snel mogelijk aftreden. Weg met dat tuig. Geld van je eigen bevolking aan andere landen geven zodat zij hun pensioenen kunnen betalen en wij mogen creperen. Weg met die corrupte bende van dit kabinet.

  Geliked door 3 people

 2. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5156875/minister-asscher-in-2014-de-belastingdienst-maakt-geen-fouten-toeslagouders-wel/

  Minister Asscher in 2014: ‘De Belastingdienst maakt geen fouten, toeslagouders wel’

  In juni 2014 kreeg hij als minister van Sociale Zaken al Kamervragen over ouders die teveel kinderopvangtoeslag ontvangen zouden hebben omdat de adresgegevens van de kinderen ontbraken in het contract met de kinderopvanginstelling. Destijds luidde het antwoord van Asscher dat nieuwe beoordeling van dit “fraudegeval” niet nodig was. De Belastingdienst maakte geen fouten, het systeem was in orde, de ouders hadden vast zelf iets op hun kerfstok. Maar ook de ouders in deze casus komen nu, ruim zes jaar later, in aanmerking voor compensatie omdat ze destijds wél en zoals zovelen met vooringenomenheid zijn behandeld.

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas.
   Een figuur als Asscher is het product van z’n familie ; bij dat soort gaat het op eenzelfde manier als in vele criminele families; van oudsher crimineel, soms slaat het één generatie over maar dan is ’t er weer.
   Bekijk z’n stamboom maar eens.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Met enige mensenkennis zie je zo aan Asscher’s kop.. dat het een vuile achterbakse gluiperd is ..

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ LUCIA.
    Met u eens, maar ook zónder enige mensenkennis is ’t aan hem te zien.
    Z’n voorouders bezaten hetzelfde DNA !
    Totaal verziekte familie, die Asschers.

    Like

 3. Bas zegt:

  En als zo’n politcus aftreedt kan-ie jaren wachtgeld opstrijken.
  Tijdens het eerste jaar bedraagt de uitkering 80 procent van het loon, de jaren daarna is dat 70 procent. De uitkering vervalt op de dag dat het voormalig Kamerlid de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, hij of zij weer terugkeert in de Kamer of het Europees Parlement, of wanneer het ex-Kamerlid aan een nieuwe functie begint. De uitkering duurt even lang als de periode die persoon als minister of staatssecretaris heeft vervuld, maar geldt minimaal twee en maximaal drie jaar en twee maanden, mits de minister/staatssecretaris minimaal drie maanden in functie is geweest. Voor de wachtgelduitkering maakt het niet uit wat de reden van het aftreden was.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Zo lopen de hazen.
  Nog wat olie op het vuur.
  https://www.brighteon.com/00236c52-d2a8-416f-82e3-dbb9d77fd27e

  Like

 5. Julia zegt:

  Het is rond uit schande wat Rutte heeft geflikt en nu snel de boel afkoopt. Ouders die dus recht hebben op minder kunnen de rest houden (smijten met belastinggeld en zelf vrij proberen er onderuit te komen door pure omkoping) en ouders die op meer recht hebben dan 30.000 euro kunnen voorlopig nog in de wacht. Er moeten nu echt daadwerkelijk koppen gaan rollen Rutte, Hoekstra, Asscher, Wiebes en de rest van de maffia die hieraan zwaar schuldig zijn. Rutte toont gewoon puur maling te hebben aan zijn volk en ook hieruit blijkt met wat voor een rotte corrupte appel we hebben te maken alleen uit op zelfzucht en macht. Deze kerel komt in ieder geval bij mij na al jaren bedrog en liegen nu echt meer dan mijn keel uit en ik gun hem van alles maar niet veel goeds. Wat is Nederland verworden tot een diep treurige corrupte bananenrepubliek besmet met politici waarbij corruptie hoogtij viert en waar zelfs de rechtstaat door en door corrupt is. Ongeloofwaardig dat deze man nog een dag langer zijn functie mag vervullen hij zou per direct gearresteerd moeten worden net als de rest en strafrechtelijk moeten worden vervolgd dan zouden velen misschien weer enigszins vertrouwen kunnen krijgen in de rechtstaat. Maar ik vrees dat die hele corrupte bende blijft zitten en alles snel de doofpot in gaat. Dat is Nederland een land van vergane glorie.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Een pleister op de wonde en een aai over de bol, meer betekenis heeft het slappe excuus niet..
  Wij hopen dat de Europese regering binnenkort de ‘Voedselbonnenboekjes’ gaat uitgeven…..dat past zo mooi bij hun Marxistische strategie, het beleid van versobering, en een beetje nostalgie uit de jaren 40-45 van de vorige eeuw, of dat het via uw pinpas gereguleerd zal gaan worden…
  Het PvdA-streven van het beruchte Rood-Groene Dealtje is om de mensen alles te ontnemen, te ontzeggen en te verbieden,……om de verplichte klimaatterreur van de EU-dictatuur door de strotten te kunnen drukken, we betalen immers al om onze behoefte te kunnen doen, straks ook voor ademhalen en om te mogen zien, praten, bewegen…..denken?….Hallo! Domoren66.
  Lieve dagdromertjes, we geven het kabinet en hun coalitievazallen zelf een stok om mee te slaan, en dan vooral naar diegenen, die ons wel willen helpen en er eigenlijk onvoorwaardelijk voor ons zijn, die zelf niet meer veilig over straat kunnen maar nooit klagen, ondanks dat de terreurdreiging wekelijks door de import van vijfhonderd islamterroristen groeit. We zullen zelf op zoek moeten gaan naar stokken om terug te slaan, want binnenkort loopt iedereen met blauwe plekken door Rutte’s ‘Nieuwe Normaal’, wanneer we worden verjaagd uit onze huizen, straten en buurten.

  Like

 7. bobzelf zegt:

  kan hem nergens kwijt ……
  dus heeft de NOS weer een gaaaf eu ,, brusselse leugens ,op gevoerd

  onze kanjer de 2.0 vergiftigde NAVALNY , CIA MEDERWERKER

  UWEET WEL DIE ONTSNAPTE AAN HET DODELIJK VERGI ,

  DAT NU IN ZIJN ONDERBROEK, ZAT, DUS NIET MEER AAN OF IN EEN FLESJE
  NIET IN HET HOTEL, NIET OP DE LUCHTHAVEN NIET IN HET VLIEGTUIG

  NEE IN ZIJN ONDERBROEK . WHAHAHA

  DUS KOMT DIT NU NET BOVEN WATER, VAN DIE STRAATARME OPPOSITIE LEIDER
  IN HET DEKSELSE OOM VLADIMIR RUSSIA

  UW EU VRIEND EN CIA AGENT NAVALNY ??

  ontvangt grote bedragen in Bitcoins van wisselende bronnen.
  Behalve wat YouTube filmpjes over corruptiebestrijding, heeft hij nooit een aanklacht wegens corruptie ingediend bij een rechtbank en nooit een cent teruggevorderd. IN ZIJN HELE LEVEN
  DE GOEIE GOSERT, WHAHAHAHA

  In het buitenland rijdt Navalny rond in auto’s met een Amerikaanse CD-kentekenplaat.

  Hij is werkeloos, geeft in elk geval geen inkomsten op aan de Belastingen.

  Maar hij huurt wel luxe appartementen in Moskou.

  In 2020 reisde hij 13 keer naar het buitenland.

  Zijn dochter studeert aan Stanford University, een privéschool voor de elite.

  Alsof een Russische werkeloze vader dat kan betalen.

  Hij wordt gezien in peperdure merkkleding, zoals een Brioni overjas van $ 2.370,-.

  WHAHAHAHA

  Like

 8. Schuimpje zegt:

  In de link naar het woord ‘jodenfooi’ staat heel duidelijk vermeld dat deze term taboe is geworden en niet meer gebruikt wordt sinds de holocaust. Dat is niet voor niks zo. Het is een pijnlijke term die herinnert aan wat er kan gebeuren met volkshaat als je deze continu blijft voeden met vooroordelen. Mijn advies aan deze website zou zijn: laat het gewoon achterwege. En wil je dan toch taboedoorbrekend zijn, laat dit dan maatschappij kritiek zijn, en geen joden’grap’, want dan krijg je een vicieuze cirkel, vooroordeel over joden leidt dan weer tot een vooroordeel over deze rechtse weblog. Wees nou slim en doe dit niet.

  Geliked door 1 persoon

 9. Cleo zegt:

  En ditzelfde schorem (het hele zwikkie van Rutte3) neemt Polen en Hongarije de maat, omdat de rechtsstaat dáár onder druk zou staan’, terwijl híer in Nederland zelf Nederlandse onderdanen VOLKOMEN ONTERECHT als fraudeurs worden betiteld, behandeld en er voor hen blijkbaar GEEN RECHTSSTATELIJKE BEGINSELEN, REGELS, WETTEN EN PROCEDURES GELDEN, ware het niet dat een paar volhardende Kamerleden en journalisten deze GROVE MISDAAD aan bleven kaarten!
  SCHOFTERIG!

  Geliked door 1 persoon

 10. saddy zegt:

  En hoe zit het dan met de MH-17 doofpot?
  En met de hulp aan de terroristen?
  En met het feit dat elk Nederlands huishouden opeens voor 32.000 euro garant staat voor linkse Europese megalomanie door al die handtekeningen?
  En met het feit dat als je een prijs voor de globalist van het jaar accepteert je gelijktijdig aangeeft dat Nederland je rug op kan?
  Rutte is een belangrijke pion voor de mensen die echt aan de touwtjes trekken, die laten hem echt niet zo maar opzij zetten. Ben benieuwd hoe het spelletje gespeeld gaat worden.
  De VVD is objectief gezien niet meer dan Rutte en een stel slaafse volgelingen.
  Interessante tijden dus.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zeker, er zijn wetten met voeten getreden door bewindspersonen en (hoge) ambtenaren en in een rechtstaat verwacht de bevolking terecht dat dit voor de betrokkenen serieuze consequenties zal hebben.
  Of die verwachting ook uit gaat komen zal de komende tijd duidelijk worden maar ik vrees het ergste. Allen al het feit dat dit schandaal vele jaren heeft geduurd en dat het de grootste moeite heeft gekost om het boven water te krijgen toont dit al aan.
  Wat echter in al het gekrakeel ondergesneeuwd is geraakt dat is de regeling zelf.
  Er zijn ouders die tot € 75.000,= terug moesten betalen, dat wil zeggen dat ze dit dus eerst uitgekeerd hebben gekregen.
  Letten we even op ?
  Dus een stel besluit één of meer kinderen te nemen en aangezien beiden hun baan willen behouden moet er iets geregeld worden om die kinderen op te vangen en via een toeslag mag de gemeenschap daarvoor opdraaien.
  Huh ?
  Jazeker, ook grootouders die een aantal uren per week op de kinderen pasten werden uit die toeslag betaald (althans dat was de bedoeling).
  De overheid “verdient” haar geld door het innen van belasting en het heffen van lasten en een deel daarvan vloeit weer terug naar de burger in de vorm van toeslagen, in feite dus niks meer of minder dan herverdelen van geld. Dat vereist de nodige voorzichtigheid bij het toekennen daarvan.
  Vraagt u zich maar eens af in hoeverre u bereid zou zijn om bij te dragen aan het opvangen van de kinderen van uw buren.

  Like

 12. Bas zegt:

  Het kabinet geeft met veel pijn en moeite 270 miljoen uit voor de slachtoffers van de toeslagenaffaire.

  Ditzelfde kabinet breidde, zonder pijn en moeite, afgelopen zomer het budget van Kaag voor ontwikkelingshulp uit met 500 miljoen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bob zegt:

  Meestal ben ik het eens met de heer
  Dijkgraaf. Maar de term joden fooi
  vind ik een verkapte vorm van antisemitisme.
  Je mag niet zeggen negerzoen, je mag niet
  vragen om het gestolen joods bezit terug
  te geven. Over het gestolen joods bezit wordt
  door niemand ook de joodse leders( al of
  niet zelf benoemd) een woord gezegd.
  Niet alleen het kaninet is hieraan schuldig
  maar het gehele nederlandse volk.
  Het zogenaamde verontschuldiging op 4 mei
  is dus een soort vergoeding voor het stelen van
  joods leven en goed.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s