VIDEO Café Weltschmerz: “Wat betekent ´The Great Reset´ voor de burger?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk V.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Café Weltschmerz: “Wat betekent ´The Great Reset´ voor de burger?”

 1. M. zegt:

  Wie schrijft die blijft en wie kruipt de verzuipt.
  Fysiek en geestelijk gevangen slaven worden de domme schaapjes gemaakt.
  Men kan onbeperkt geld bij drukken om alle door de corona failliet gemaakte bedrijven goedkoop op te kopen en de inflatie (zogenaamde reset) tot een hoogtepunt aan te jagen opdat de honger spelen een feit worden.

  Meegaande schapen maken het allemaal mogelijk om ons land tot een voedselbank te reduceren waarbij er nog maar eten zal zijn voor weinigen.
  Meegaande slaafse schaapjes hoeven geen eten.
  Slaafse hersenloze schapen met een muilkorf maken het mogelijk om de laatste mensen die hun verstand nog gebruiken en mensen die al adem tekort komen ook nog even de mond te snoeren.
  Opdat ze maar mogen afsterven van het domme goedgelovige slaafse schaapje dat zogenaamd de verantwoording neemt voor anderen.
  Meegaande slaafse schaapjes nemen alleen de verantwoording voor de criminelen waar ze laf en meegaand voor kruipen en zeker niet voor de medemens.
  Ze nemen enkel de verantwoording om ze kapot te helpen maken.
  Niet meer en niet minder.
  Slaafse hersenloze schapen maken het volledig vernachelen van de toekomst voor onze kinderen mogelijk.

  Denkt u als slaafs schaapje nog even aan uw oma en opa in de isolatie cel terwijl de grens open staat voor corona migranten die niet doen aan anderhalve meter?
  Of aan uw eigen lammetjes in deze psychiatrische inrichting Nederland die u laat vernachelen met de deur open voor de boze wolven met corona?
  Of kruipt u wel lekker slaafs in uw armoedige angst en kan de toekomst van anderen u geen reet schelen omdat u alleen om uzelf geeft met dat hypocriete nep verantwoording nemen voor anderen.
  Vandaar dat de schapen hun vieze gore vol gekwijlde bacterie en schimmel spaarlappen overal op de straat en de winkelwagentjes gooien?
  Om hun verantwoording voor anderen zogenaamd te nemen?
  Laat mij niet lachen, hypocriet dom achterlijk schaap met je verantwoording nemen.
  Ordinair laf en schijterig schapen gedrag het lelijkste gedrag wat een mens kan hebben.

  Niets zo destructief als laffe kruipende en veels te meegaande schaapjes met een heilig geloof in criminelen en leugenaars en ander geestesziek volk.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   M. 23 december 2020 om 12:58

   Topreactie, applaus!

   Wij weten wie op dit moment de ware ‘heerser der aarde’ is. Hij gaat rond als een brullende leeuw om zo veel mogelijk schapen te verscheuren en mee te slepen naar zijn eigen vernietiging.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Dank je, Tis.

    Ja, die is overal meer dan duidelijk aanwezig zelfs een blinde kan het zien.
    Het probleem oplossen begint bij het probleem herkennen maar de mensen lijken het probleem wel niet te herkennen ook al kijken ze er elke dag naar in de spiegel.
    Ze zien het niet …..gevangen in de leugens die ze zijn wijsgemaakt en de angst die ze is aangepraat.
    Ik vind er weinig meer aan in dit uitzichtloze gekkenland.
    Koude bedoening vind ik het maar en je gaat ook niet meer voor je plezier even naar de stad om al die gekken te bekijken met hun muilkorf.
    Het zou al enorm schelen als de mensen die onzin zouden inzien en achterwege zouden laten zodat je elkaar weer met normale gezichten kan aankijken.
    Want wie dit normaal vind die hoeft niet bang te zijn om dood te gaan want dat zijn ze dan al, ze weten het alleen nog niet.
    Laten we maar hopen dat er toch nog wat verstand in deze mensen gaat komen en er genoeg mensen gaan na denken over hoe ze met iets nutteloos als een mondkapje hun eigen leven verzieken en dat van anderen er mee helpen te verzieken.
    Ik kan die koude liefdeloze bende die ons land geworden maar slecht verdragen, vind het drie keer niks.

    Indien men zich blijvend blijft aanbieden als slaaf die zich laat muilkorven met een nutteloze muilkorf, een slaaf met een nutteloze muilkorf zal men zijn.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   M.Geweldige reactie,ik had het niet beter kunnen verwoorden.

   Like

  • Henk.V zegt:

   Inderdaad, M! HET signaal dat de burgerij wakker wordt ,zal dan pas hoorbaar en zichtbaar zijn , wanneer de burgers zich weer MASSAAL protesterend in de straten vertonen om een einde te maken aan de slavernij waarin de maatschappij is beland. Wie zijn mondigheid opgeeft en zijn vrijheid uit handen geeft die beseft niet dat onze vrijheid en recht op zelfbeschikking werkelijk ons hoogste goed zijn.

   Wij moeten af van politici die ons beetje bij beetje richting dictatuur voeren.

   Like

   • M. zegt:

    Ja precies Henk, het is onze grootste goed waar ze nu aan willen zitten en mensen moeten beseffen dat ze zonder dat rechteloze burgers zijn geworden waar men naar willekeur mee om kan gaan.
    Moeten we niet willen met zijn allen.

    Like

 2. andre zegt:

  Goed gesprek en ik wil deze foto nogmaals plaatsen als het kan want er is iest raars mee aan de hand. Wat de macht doet is alle keren weer de boel in stukjes knippen en per stukje de boel verdraaien om het naar hun hand te zetten maar het totaal plaatje is kapot gemaakt en de zelfbeschikking is foetsie.

  Bruls is een ongekozen super burgemeester benoemd bij KB en op deze foto staat ie als een klomp vet met het pratende mondje wel heel ingenomen op de foto maar waarom?

  https://globalparliamentofmayors.org/the-gpm-welcomes-new-mayors/hubert-bruls-2/

  Dit is het winkelcentrum in Nijmegen waar HIJ stoplichtjes heeft gemaakt waar je wel en niet mag lopen. Verdeel en heers. Daarnaast wordt Bruls klaar gestoomd voor burgemeester van 1 van de sustainable cities.

  Jakarat bijvoorbeeld daar ligt al een plan klaar van ja 100 miljard euro (betaalt door Saudi Arabie) om er een stad van de toekomst van te maken waar je alleen maar nog in mag met een Bill Gates paspoort en alles is al vergeven wat werk betreft in hun eigen psychopaat vriendjes carrousel.

  https://nos.nl/artikel/2144585-indonesiers-moeten-polderen-tegen-wegzakkend-jakarta.html

  Arcadis mocht alles ontwerpen en hebben dan ook weer mooie startups die natuurlijk ook al vergeven zijn. Zie je staks weer allemaal wonderboys a la Musk, Bezos en Suikerberg op poppen.

  https://www.arcadis.com/en/global/news/regulatory-releases/latest-news/2256218/

  Monika morgen maar even bellen en vragen hoe zij het verdeel en heers Bruls effect ziet.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Oostenrijk

  Na islamistische terreuraanslagen wil de Oostenrijkse regering het symbool van GI, de beweging van Europese activisten tegen grote vervanging en islamisme, verbieden. Een andere stap om ons te criminaliseren, bracht de broeders naar een kleine actie die nu door de media een daad van geweld wordt genoemd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s