Alomvattende plan van president Trump is het teruggeven van de macht aan het volk

(Door: “Balkanske priče”)

President Donald Trump: “Wij zullen de macht teruggeven aan het volk”, omdat de VS en het imperialistische web dat is uitgestrekt over de hele wereld – gedurende meer dan een eeuw – altijd in handen is geweest van een paar globalistische bankiers, militaire industrieën en multinationals. Om te slagen, moet Trump een einde maken aan alle buitenlandse oorlogen en militaire operaties, zijn troepen thuisbrengen, de NAVO en de CIA ontmantelen, de controle nemen over de (private) Federale Reserve, het internationale Swift betalingssysteem opheffen, de propagandamacht van de media afbreken, en ‘het moeras’ van de Deep State en al zijn supranationale organisaties droogleggen. Kortom: hij moet de Nieuwe Wereld Orde en de ideologie van de globalisten vernietigen…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Alomvattende plan van president Trump is het teruggeven van de macht aan het volk

 1. Bas zegt:

  Biden’s racistische tirade gericht tegen zwarte democratische leiders …

  Geliked door 1 persoon

 2. duinsnip zegt:

  De wens is de vader van de gedachte.

  Like

 3. Bas zegt:

  Ondertussen, eerst de wereld ziek maken en dan met zgn vaccinaties komen….

  https://www.breitbart.com/asia/2020/12/25/beijing-boasts-it-can-save-the-world-says-trust-china-to-supply-coronavirus-vaccines/

  Peking zegt dat het de wereld kan redden: zegt Vertrouw China om coronavirusvaccins te leveren

  De wereld zou naar China moeten kijken voor zijn coronavirusvaccins en de alternatieven negeren, waarschuwde de Chinese Communistische Partij (CCP) donderdag, eraan toevoegend dat anders doen een expliciet voorbeeld van racisme is.

  Onder de kop ‘Moeilijk om COVID-19 te verslaan zonder het vaccin van China’, zette een opiniestuk in de door de staat gerunde Global Times uiteen waarom Beijing gelooft dat de wereld de weg moet inslaan naar de vaccins die zijn ontwikkeld door zijn eigen SinoVac.

  Like

 4. Jan zegt:

  schitterende analyse en artikel over een schitterende president. de ‘linkse haat’ in de VS en de rest van de wereld is zodanig gigantisch groot geworden dat alles op alles zal worden gezet, inclusief leugens, bedrog, omkoperij enz, om president Trump aan de kant te schuiven. indien hij toch zou overwinnen na de hertelling van de stemmen, dan is de kans erg groot dat hij, vanwege de extreem linkse haat, vermoord zal worden.
  ‘links’ (je kan het ook de Boze, Satan, de duivel of het beest noemen) bestaat voor honderd percent uit haat, arrogantie, hoogmoed, leugens, valsheid, list, geweld, vernietiging en sleurt alle ‘blinden’ en ‘zwakken’ in de samenleving mee met zijn staart. de linksen zijn geen slechte mensen, maar het zijn dwalenden, misleiden, vanaf Jan in de straat tot de hoogste politieke en gerechtelijke niveaus. één van die misleidingen is massamigratie, inclusie, globalisme, zogenaamde broederliefde, zogenaamde solidariteit en zogenaamde herverdeling van rijkdommen over gans de aarde, waar machtigen en rijken nog rijker van zullen worden. deze ontwikkeling van misleiding, verleiding, ver-links-ing zal zich in de komende jaren exponentieel verder zetten.
  slechts een beperkte groep mensen beschikt over het onderscheidingsvermogen om de werkelijkheid helder te zien, het zijn geen helderzienden maar wel rechtvaardigen. ze worden de ‘rechtsen’ genoemd. zij worden geleid door de rechtvaardigheid en dus door God.
  eigenlijk komt het neer op de eindstrijd tussen de boze en God.
  Merry Christmas.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/breaking-huge-simple-math-shows-biden-claims-13-million-votes-eligible-voters-voted-2020-election/?utm_source=Twitter&utm_medium=PostSideSharingButtons&utm_campaign=websitesharingbuttons

  ONTHULD: ‘Eenvoudige wiskunde’ toont aan dat Biden 13 MILJOEN meer stemmen claimt dan er in aanmerking komende kiezers waren die in 2020 hebben gestemd

  De verkiezingen van 2020 zullen eindigen als de meest corrupte Amerikaanse verkiezingen in de geschiedenis.
  De Amerikaanse verkiezingen waren op zoveel manieren corrupt.
  Bill Binney, bekend van de Amerikaanse Intel-bekendheid, tweette gisteren een bericht waarin hij opmerkte dat meer mensen in het hele land bij de verkiezingen van 2020 stemden dan in aanmerking kwamen om te stemmen.

  Wat Binney opmerkt, is dat volgens de Washington Post 2020 de hoogste opkomst in meer dan een eeuw had:
  Binney voegt een link toe aan het aantal geregistreerde kiezers in de VS. We hebben vanaf vandaag een kopie gemaakt en deze kiezers bij elkaar opgeteld. Als we het aantal geregistreerde kiezers optellen, krijgen we vanaf vanmorgen 213,8 ​​miljoen geregistreerde kiezers in de VS.

  Als we de cijfers van vandaag gebruiken, die materieel vergelijkbaar zijn met die van Binney, vinden we een enorm probleem. Als we 213,8 ​​miljoen geregistreerde kiezers hebben in de VS en 66,2% van alle kiezers hebben gestemd in de verkiezingen van 2020, dan is dat gelijk aan 141,5 kiezers die hebben gestemd in de verkiezingen van 2020 (Binney toont 140 miljoen, wat in wezen hetzelfde is).

  Als president Trump 74 miljoen stemmen heeft gewonnen, blijven er nog maar 67,5 miljoen stemmen over voor Biden. Dit betekent dat 13 miljoen dubbele of verzonnen stembiljetten zijn gemaakt en geteld voor Biden!

  Dit ondersteunt ook onze observaties vanaf het begin. Biden pleegde op elke denkbare manier fraude, maar het grote diefstal waren de miljoenen frauduleuze stemmen die werden gemaakt om de verkiezing voor Biden te stelen. MILJOENEN!

  Like

 6. Bas zegt:

  Audio van Scott Koch die aan Stacy toegaf dat Biden-stembiljetten uit 2 Koreaanse vliegtuigen werden gelost, terwijl Trump-stembiljetten werden geladen en verwijderd. Een Josh heeft zogenaamd ook video.

  Dit verklaart de ongevouwde post-in-stembiljetten.

  https://www.pscp.tv/w/1BdGYYpAEOBGX?t=10m

  https://t.co/Aw5SNSrN87?amp=1

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Eerst moet Trump maar eens zien dat hij president BLIJFT, dat moet zijn eerste doel zijn. En daarna pas plannen maken voor de toekomst. Al die plannen die hij nu al maakt zijn gebakken lucht mocht hij niet herkozen worden. Volgens een bekend gezegde moet je de huid van de beer niet verkopen voor dat hij geschoten is !

  Like

 8. Bas zegt:

  Explosie in Nashville

  Like

 9. Bas zegt:

  Opzettelijk

  JUST BINNEN: Hulpverleners op de plaats van een explosie in het centrum van Nashville, vroege kerstochtend. De bom team werd gebeld nadat de geparkeerde camper was ontploft. De explosie vond plaats op 2nd Avenue in het centrum om 06:40 uur.

  Like

 10. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s