Ontzettend verkeerd OMT-clubje…


(Door: “Elise Nijmegen”)

Deze “coronapandemie” is de grootste mondiale fraude ooit. Vele journalisten en wetenschappers hebben regeringen uitgedaagd om het bewijs te leveren dat aangeeft dat het virus geïsoleerd is, ook Massey deed een soortgelijk verzoek om vrijheid van informatie en vroeg de Canadese regering hetzelfde te doen. Waarop de Canadese regering antwoordde: “Na een grondige zoektocht betreuren we het om u te informeren dat we niet in staat waren om gegevens te vinden die aan uw verzoek voldoen.” Er is geen bewijs, de PCR-test faalt, de besmettingen zijn dus niet realistisch, daarbij is er geen oversterfte, dus mijns inziens geen enkele reden voor angst, paniek en/of maatregelen.
frontnieuws.com

Het OMT (Outbreak Management Team) is een zeer onwenselijk belangenclubje. Een overbodig lobbyclubje eigenlijk met vele eigen belangen. Lees en huiver.
de bataafschecourant (1)de bataafsche courant (2)de bataafschecourant (3)

Onze vrijheden worden ons ontnomen, er wordt gespeeld met onze gezondheid, er wordt ongezond advies gegeven door de overheid, we worden als proefkonijnen gebruikt en dan nog de vaccinaties…. Onderstaand filmpje is erg verontrustend en ik persoonlijk doe niet mee.
youtube.be

Onmenselijk zijn de getroffen maatregelen, het is tirannie en er zullen uiteindelijk mensen ter verantwoording geroepen worden, aangezien het mijns inziens crimineel is wat er gebeurt.

Hieronder een schrijnend bericht, een gevolg van politiek wanbeleid dat op geen enkele manier onderbouwd kan worden.
ed.nl

Laten we de waanzin stoppen en gewoon weer normaal doen, zeg wat u vindt en sta op voor vrijheid. Doe wat u wilt doen, laat u niet van de wijs brengen, de grondwet geldt ook voor u!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ontzettend verkeerd OMT-clubje…

 1. Anneke zegt:

  Oversterfte is er “bijna” niet zelfs in Amerika heeft men geconcludeerd dat er geen oversterfte is (waar het journaille andere waarden aan verbind) waar zijn ze (Rutte OMT en RIVM) in vredesnaam mee bezig.

  Geliked door 1 persoon

 2. htskday zegt:

  Hugo heeft nonstop verkondigd dat de enige oplossing een vaccin is. Maar als je dan vraagt of hij het zelf gaat nemen…

  “Even een prikkie halen! Niet zo nuffig doen want het is vergelijkbaar met het eten van een frikandel!”

  Like

 3. janwebx zegt:

  Wat er hier in nederland gebeurt en in de rest van de wereld is niets anders dan een globale staatsgreep op de democratien die er nog zijn, gecombineerd met een psychologische oorlogvoering om de bevolkingen murw te maken.
  Alles volgens een lang geleden opgezet plan(Rockefeller Lockstep 2010, het Covid plan)
  Dat de OMT een belangenclub is blijkt wel uit hun handelswijze. Net als het rivm, de ggd, de politiek in den haag (en regio’s) volgen ze de VN agenda 2021/2030 via het WHO(Bill Gates) en het WEF (wereld economisch forum).
  Hun maatregelen tegen de bevolking baseren ze op de (onwetenschappelijk) uitgevoerde nep-testen,en daarop gebaseerde “besmettingen”. ZONDER DIT HEBBEN ZE GEEN BASIS!
  De griepslachtoffers bestaan niet meer, maar worden gewoon opgeteld bij de corona cijfers.
  En dat voor dit soort maatregelen de grondwet moet worden herzien, stappen ze gewoon over heen. Over dit alles staat ook veel vermeldt op https://www.denauweweg.nl/

  Geliked door 3 people

 4. In Peking gingen de alarmbellen weer af, nieuwe besmettingen! Net in het Nieuws!

  Like

 5. antiislamnu zegt:

  Heel dat virus verhaal klopt niets van het wordt enorm overdreven bijvoorbeeld die onzin met dat transport van de eerste dosis virus vaccin.
  Onder politie begeleiding wordt het naar een opslag gebracht want criminelen willen het pikken wat een onzin.

  Geliked door 2 people

 6. Corrie Bruin zegt:

  Ik zeg altijd laat mensen weer mens zijn laat jeugd weer jeugdig en laten wij de oudjes weer knuffelen.

  Geliked door 4 people

 7. Bob zegt:

  Wij laten ons niet testen,omdat naar
  het aantal positieve test, het mij niet
  zou verbazen als in de tests een
  minimale hoeveelheid CV-19 wordt
  gedaan.
  De overheid is onbetrouwbaar.

  Geliked door 3 people

 8. Op 14-12-2020 stelde Ik de vraag Quote: Mogen we ontkennen dat covid 19 bestaat.

  Plaats er even de link bij zodat niet iedereen terug hoeft te gaan zoeken.
  https://ejbron.wordpress.com/2020/12/14/overpeinzing-mogen-we-ontkennen-dat-covid-19-bestaat/

  Als je dan bovenstaand leest dan kan het toch niet zo zijn dat de wakkere mens (En daar bedoel Ik mee, diegenen die zich wel informeren en opzoeken wat er nou wel en niet klopt} nog steeds blijven zeuren over corona.
  Bij mij begon de twijfel al in een vrij vroeg stadium, namelijk met de filmpjes en foto”s die verspreid werden.
  Het geheel klopte niet en dat was me al snel duidelijk.
  Wie Elise Nijmegen is weet Ik niet maar Ik denk dat zij een van de drijvende krachten is achter Sta-pal.nl en wat Ik daar soms lees komt voor mij meestal zeer goed doorwrocht en overdacht over.
  Soms kan Ik niet meegaan in hetgeen daar geschreven wordt maar zoals de lezers hier weten ben Ik een persoon die de uitspraak: Lets agree to not agree, hoog in het vaandel heeft staan, om de doodeenvoudige reden dat je niet overal verstand van kunt hebben.
  Doch om even terug te komen op bovenstaand artikel is het mij al meer opgevallen dat in geval van deze corona shit (want dat blijft het voor mij) nog steeds de zogenaamde gouden standaart niet is toegepast en het virus geisoleerd is en met een electronen microscoop is gefotografeerd.
  Terzelfder tijd wordt de hele wereldbevolking door de rijksten op aarde voorgehouden dat we ons moeten laten injecteren met een vaccin dat niet echt getest is en waarvoor de hele wereldbevolking dient als proefkonijnen, omdat de rijksten niet tevreden zijn met de massa geld die ze hebben en dus de macht willen kopen met behulp van Big Pharma en de verschillende regeringen.
  Ik kijk elke aflevering van Jensen die meer keer per week op een simplitische manier uit legt of probeert uit te leggen wat er speelt.
  Soms wordt ook de MSM verweten dat ze zich gedragen als activisten maar zoals veel mensen al weten zijn die met vele miljoenen zo niet miljarden omgekocht om het “juiste” nieuws de wereld in te slingeren, terwijl diezelfde MSM maar niet willen inzien dat tegen de tijd dat de zaken gedaan zijn ook zij aan de kant geschoven gaan worden.
  Voor mij blijft voorlopig in ieder geval de open vraag staan of deze hele farce door blijft gaan nu steeds meer bewijs komt dat de zaak op een gigantische manier geflest is en steeds meer echte experts zich komen aanmelden dat van die hele corona hype geen flikker klopt.
  Overigens kreeg Ik van kennissen uit Bulgarije te horen dat ook daar de tegenstand groeit.

  Geliked door 1 persoon

  • Nachtkaarsje zegt:

   Ja, die van Distel die weet het wel. Maar laten we eens kijken naar de kennis, inzicht en intelligentiepeil van die verzorgers.
   In het begin van 2020 kwamen er volop berichten van een killervirus uit China.
   Na een aantal vijffen en zessen kwam onze welingelichte minister president rutte met maatregelen om de bevolking te beschermen. Deze maatregelen, indien correct uitgevoerd, zouden er toe geleid hebben dat we nu allemaal dood zouden zijn gegaan aan dat killervirus. Het zijn dus maatregelen die niet werken. Die maatregelen gelden nu bij wet en op straffe van forse boetes. Na twee golven is dus wel duidelijk dat deze maatregelen niet werken. Dus geeft van Distel nu een andere bevolkingsgroep de schuld. Ik noem het dus: het kutte van rutte.
   Waar zijn de influenza (griep) cijfers eigenlijk?

   Like

 9. Huh PANIEK, en dat allemaal om een doodgewoon ‘Elise Nijmegen Griepje’???!!!!!!

  Like

 10. Pingback: PAS OP! WHO wijzigt stiekem definitie van “groepsimmuniteit” | eunmask

 11. Julia zegt:

  Stuur dat algehele fake OMT maar de laan uit cijfers kloppen niet, tests deugen niet en gif vaccin werkt maar 2 maanden (als het werkt dat is nog de vraag). Dus betekent continu gifprikken halen daarbij is de corona hysterie gewoon gepland ten behoeve van agenda 21/30 NWO. https://corona-nuchterheid.nl/nieuws/covid-19-gepland-tot-maart-2025/ Het meest fatale is dat de massa zich met deze hysterie laat meesleuren dat uitdraait op een gigantisch economische crisis en een enorme maatschappelijke en sociale schade.

  Geliked door 1 persoon

 12. Qvic zegt:

  Wat Rutte vertelde dat Covid-19 niet het zelfde is als een griepje. Dat klopt, iedereen is de verkeerde kant op gestuurd. De werkelijke oorzaak is dat vele ouderen trombose kregen, is geen oorzaak van een griepachtige virus. De echte waarheid is dat het 5G netwerk nu bijna geheel operatief is in de EU. Telkens als er weer een 5G hotspot wordt aangezet, krijgen veelal ouderen bloedstolsels in hun bloed en vele krijgen ook hoofdpijn, droge mond, vreemd gevoel in de maagstreek, diarree en benauwdheid. Rondom die hotspots. Laat dit ook de symptomen van een griepje zijn. Het wereld wijde project 5G, wordt covid-19 genoemd. Om het toneelstukje op te laten voeren door de politiek en de reguliere media, door net te doen alsof het hier om een zeer besmettelijke ziekte is. Om zo de bevolking klaar te stomen, voor het nieuwe RNA vaccin. Dat RNA vaccin moet de plaats in gaan nemen voor onze natuurlijke RNA deeltjes. Vandaar dat volgens de politiek, alleen een vaccin de oplossing is om het covid-19 project te kunnen voltooien. Want dan kan er met behulp van het 5G netwerk, iedereen lichamelijk bestuurd worden. Zo kan de overheden gaan bepalen wie er mag leven of juist niet. Want zij hebben dan jou immuunsysteem in handen, dit mega afpers systeem van de overheden. Daar kunnen echt alles mee manipuleren, zonder dat de gevaccineerde er iets tegen kan doen. Het is een onomkeerbaar proces, eenmaal gevaccineerd voor altijd onderdanig aan de overheden. We moeten ook vooral geen PCR testen ondergaan, ook dit valt volgens de (grond)wet onder verkrachting. Ongewenst binnendringen in het lichaam. Maar de PCR testen zijn levensgevaarlijk voor de persoon in kwestie. Want zij halen slijm weg op onze reukorganen, die heel erg kwetsbaar zijn. Vandaar dat vele klagen dat hun reuk bijna niet meer werkt en dat zij hoofdpijn hebben. Dat reukorgaan zit tegen onze hersenen aan. Daarom zijn die wattenstaafjes zo lang om precies op die plaats een marker achter te laten, die nooit meer te verwijderen is. Het is nog niet publiekelijk bekend of die marker een RIFD chipje is. Die niet alleen van afstand gemanipuleerd kan worden, maar dat iedereen dan ook traceerbaar is geworden. Tevens verkrijgen de overheden ook nog eens jou persoonlijk DNA in handen. Alles is uitvoerig over nagedacht, om de mensheid te onderwerpen en als een soort van hybride slaven van te maken. Zodat het groepje machtige de wereldmacht voor altijd in handen kunnen houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s