Advies aan kabinet: “Avondklok met jaarwisseling overwegen”

(Door: Malini Witlox)

Het kabinet zou moeten overwegen om met oud en nieuw een avondklok in te stellen. Zo kan voorkomen worden dat het aantal besmettingen te ver oploopt. Dat zegt Marino van Zelst van het Red Team. Het RedTeam is een club onafhankelijke deskundigen en komt ongevraagd met adviezen over de coronacrisis. Van Zelst is data-analist en organisatiewetenschapper en geeft les aan Tilburg University.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Advies aan kabinet: “Avondklok met jaarwisseling overwegen”

 1. karton zegt:

  Het Red Team geeft ongevraagd advies …….onbeantwoord terug sturen dat advies.

  Geliked door 4 people

 2. Boike zegt:

  Ach gutte gut, de rooie Marino van Zelst is polletiek krekt. Hij is prefesser in de computerkunde en organniazi op de KUT (Katholieke Universiteit Tilburg). Maar van de spychologie van de mensenkunde heeft de verstrooide onafhankelijke rooie prefesser niet veel sjoege. Hij heeft nog een beetje teveel last van wat ouwverwetste geloofsdwang. Hij wil roomser zijn dan de paus. Hij wil nu net als de moffen 80 jaar geleden ons betuttelen. Da’s foute rooie boel. Hé Marinootje, doe’s normaal. Wij willen met het Ouwe en Nieuwe Jaar gewoon lekker knuffelen en knallen !!!
  Boem, boem, boemereboeboeboem, boemboemboem, BOEMMM !!!

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Boike.
   Wij WILLEN niet alleen lekker knuffelen en knallen met Oud- en Nieuwjaar, wij zullen het DOEN ook, tenminste Ik wel ! Dat maffe rooie, Haagse zootje krijgt mij er niet onder !!
   Ééns een schavuit áltijd een schavuit , dat geldt ook voor een ex-politie/justitie figuur.

   Like

 3. andre zegt:

  Marino van Zelst is een nerd een toetsenbord likker. Als ik het toetsenbord van Marino van Zelst omkeer vallen er allemaal chips kruimels uit. Marino van Zelst is data analist en als ie nou echt goed zou zijn zal deze nerd kunnen data analiseren dat iedereen bij het lezen van zijn zielige en sneue RedTeam verhaaltje hem de digitale middelvinger geeft. Marino is er zo eentje als je boe roept gaat ie janken kom op zeg Marino dan ben je 30, een grote bek iedereen de maat nemen maar je bent promovendus de eeuwige sukkel student.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Deze toekomstige periode in de geschiedenis moet toch een wensdroom van tirannie zijn voor de Linksche Socialisten, een tijd waarin men het volk echt kan dwingen om al hun vrijheden in te leveren, zelfs kan verbieden en eisen, op te zadelen met onvervalste staatsterreur en de politiekorpsen aansporen om via noodprocedures de gewone burgers te rechercheren, te controleren, te vervolgen, om vervolgens alle wettelijk-strafbare misdaden en criminaliteit volledig te negeren. Schaarste creëren en lange rijen voor de (staats)supermarkten, iedereen thuis blijven en het reizen onmogelijk, de armoede verkopen als redding van het klimaat voor Vadertje Staat.
  Ahhhh!! dat is echt een communistische utopie, de EUSSR, een beetje Sovjetpraktijken in de praktijk brengen in de Pays-Bah…Hamers en Sikkels op het Binnenhof….een mooie rooie periode.

  Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Het RedTeam is een club onafhankelijke deskundigen en komt ongevraagd met adviezen over de coronacrisis.”

  Niet alleen ongevraagd, maar ook ongewenst. Wat hebben we aan dergelijke absurde “adviezen”?
  Ja, Van Zelst wil dat het aantal besmettingen niet te ver oploopt. Maar ik zit nog altijd te wachten op de wetenschapper of journalist die vraagtekens zet bij het woord besmettingen.
  Zijn die besmettingen de uitkomst van de lukraak uitgevoerde PCR-tests? Waarvan half Nederland inmiddels weet dat ze ongeschikt zijn en een waanzinnig hoog percentage vals-positieve uitslagen geven? Terwijl ze toch zwaar aan de prijs zijn. Vanmorgen hoorde ik bedragen noemen van tussen de €40 en €150 per test.
  De mensen die inderdaad besmet zijn met het coronavirus worden er niet of nauwelijks ziek van. Ook hoor ik in talkshows nooit de vraag stellen waarom personen met aantoonbare besmetting niet behandeld mogen worden met HCQ+zink+azitromycine. Vraag het aan Osterhaus, Gommers, Van Dissel, Kuipers, en al die andere “experts”. En dan doorvragen tot er een echt antwoord op de proppen komt. Geen genoegen nemen met de uitspraak van Clowntje Clusterfuck dat het om kwakzalverij gaat. Wat weet de zakkenwasser ervan? Totnutoe heeft ie ALLES wat ie gedaan heeft verkeerd gedaan, te laat gedaan of helemaal niet gedaan. Hij is raak getypeerd met de term: vakinhoudelijke onbenul.
  Waarom wordt in talkshows het gebruik van mondkapjes niet belachelijk gemaakt? Terwijl iedere geleerde je kan vertellen dat die hetzelfde effect hebben als kippengaas gebruikt als muskietennet.
  Kortom, waar zitten we elke avond naar te kijken op TV, wat lezen we in de krant (elke krant) en wat horen we op de radio? Propaganda, á la 1984! En dan nu weer het geleuter van het zgn. RedTeam. Youp zou zeggen: Flikker toch op, met je RedTeam!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 5 people

 6. M. zegt:

  “Wie ellende zaait, zal ellende oogsten.”
  Mario van Zwets.
  Bang voor besmettingen??
  Vandaar die open grens voor migranten met corona?
  Vandaar die ziekmakende mondkappen?
  Vandaar het willen opdringen van een slecht getest spuitje wat gezien de mutatie alweer achter de feiten aan loopt?
  Voor zover er een feit is.

  Omdat men zo begaan is met onze gezondheid?
  En bang is voor besmettingen???
  Ze noemen het ook wel angst voor het volk dat door krijgt hoe het genaaid word.

  Men geeft geen donder om de gezondheid van het volk en geen donder om hun leven. en nog minder om hun vrijheid.

  Like

 7. Wat je nooit mag vergeten dat de Kut universiteit hier in Tilburg een echt links bolwerk is.
  En het zooitje waar Marino van Zelst zich in beweegt de roeptoeter is van een bepaald deel van dat bolwerk.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Die bemoeienissen van die schooiers van dat RedTeam kunnen mij gestolen worden. Ze zijn net zo effectief als de acties van dat andere team, The A-team. Ze schieten er flink op los, maar er word nooit iemand geraakt !

  Like

 9. vangie1206j zegt:

  Laat deze baardaap zichzelf opsluiten graag heel lang.
  Hebben wij geen last van deze rood aangelopen LUL.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s