De Jonge onderzoekt inzet van digitaal ‘coronapaspoort’

(Door: “9ForNews”)

Coronaminister Hugo de Jonge heeft de Gezondheidsraad gevraagd te onderzoeken hoe een (digitaal) coronapaspoort ethisch en juridisch kan worden ingezet om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld scholen en de werkomgeving.

Op 17 december schreef De Jonge in een brief aan de Gezondheidsraad dat hij de uitslagen van coronatests ‘wil gaan inzetten’. Mensen die zich recent hebben laten testen en een negatieve testuitslag hebben, zouden bijvoorbeeld meer bewegingsvrijheid kunnen krijgen, aldus de minister.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik/”Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op De Jonge onderzoekt inzet van digitaal ‘coronapaspoort’

 1. koddebeier zegt:

  Lastige halve zool !!

  Geliked door 3 people

 2. Hovawart zegt:

  Het kabinet heeft de spreekwoordelijke ‘Stok achter de deur’ gevonden, een dreigement om buitengesloten en uitgestoten te kunnen worden als men niet wil voldoen aan de dictatoriale wensen van de geopolitieke manie.
  De dreiging van negatieve gevolgen als je ergens niet aan kunt of wil voldoen is een pure politieke chantage, en zo te laten zien dat er desnoods geweld (chantage) gebruikt zal worden om hun zin te krijgen, waarom geen geduld hebben, of vreest hij voor maatregelen van andere lidstaten die de dwang extra motiveert, en dreigt er gezichtsverlies. Het is natuurlijk niet zo leuk als je aan anderen moet toegeven dat je je voornemens hebt laten versloffen, het massale vaccineren geen draagvlak heeft,….en je je eigen bevolking niet hebt kunnen overtuigen en enthousiasmeren……een flapdrol blijft een flapdrol ook al heeft hij een grote mond en een stok.
  Een Nexit zou veel leed voorkomen, breek de dijken maar door, landsgrenzen dicht want dit land verdient zóveel beter.

  Geliked door 5 people

 3. Hovawart zegt:

  Een daadkrachtig initiatief van de Jonge om z’n politieke onvermogen te bevestigen,……Hulde!
  (je moet het maar durven)

  Geliked door 5 people

 4. Gienekehado St. zegt:

  Ik wantrouw al het Nieuws. Zou een belachelijk voorstel zijn! Een negatieve test is een momentopname, een dag later kun je positief zijn! Waar zijn we in allahsnaam in terechtgekomen? Des te “betere” gezondheidszorg, des te zieker de wereld / mensheid wordt!!

  Geliked door 4 people

 5. Gienekehado St. zegt:

  Spanje wil niet-gevaccineerden / weigeraars gaan registreren. Wordt dit EU-beleid!
  ‘Those in Spain who refuse to get vaccinated against the novel coronavirus are set to end up in a registry, Spanish Health Minister Salvador Illa said on Monday.
  Spain intends to use the registry at a local level and will share the document with other EU member states. The information will not be made available to the public.’

  Like

 6. Cathja zegt:

  Linksom of rechtsom…, langzamerhand en via sluiproutes worden we in de richting gedwongen van een verplichte vaccinatie, en zo niet, dan raak je veel van je normale, sociale mogelijkheden kwijt. Nu lijkt het alleen nog maar om tests te gaan…..
  Stelletje bedriegers!! Op vragen destijds van journalisten of mensen gedwongen zouden kunnen worden om zich te laten vaccineren, werd door Rutte en De Jonge ontkennend geantwoord.
  Wat ze nu van plan zijn is indirecte dwang daartoe, want anders ben je op veel plaatsen niet meer welkom. Je stuurt mensen op deze manier regelrecht een fuik in.
  Wat een smeerlappen om ons er koste wat het kost in te luizen!

  Geliked door 1 persoon

 7. Johan zegt:

  Hallo Hugo de Jonge, Steek dat corona paspoort maar in je hol.

  Geliked door 1 persoon

 8. Harry zegt:

  Goed plan , Hugo !
  Maar zorg dan wel dat daar ook in komt te staan of iemand langdurig drugsvrij is , want gebruikers zijn levensgevaarlijke idioten .
  Nou ja , je kent jezelf , niet ?

  Geliked door 1 persoon

 9. Peter zegt:

  Bewegingsvrijheid ?? die lul moeten ze opsluiten voor minstens 10 jaar,dat hij weet wat het is, de domme frikandel .Dictatuur door wat van die apen in Den Haag .

  Geliked door 1 persoon

 10. Ben even niet zeker of het bijgeplakte de juiste is want Ik ben geen IT er.Dus ???

  https://pbs.twimg.com/media/EqYmYOqXYAELbF9?format=jpg&name=360×360

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Al die landverraders in de 2e slaapkamer moeten aan het gas.

  Geliked door 1 persoon

 12. Mary zegt:

  Gewoon massaal blijven weigeren, en aangezien het merendeel zich niet laat vaccineren begint dat er aardig op te lijken, net zoals men massaal al die maatregelen moet negeren, houdt toch echt alles op voor ze……..

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @Mary op 29 december

   Wij zijn echt niet het enige land hoor, waar de bereidheid tot vaccineren (erg) laag is. Dat geeft toch te denken? Ook veel mensen binnen de medische wereld hebben wantrouwen, of minstens bedenkingen tegen dit uit de grond gestampte ‘vaccin’.
   We moeten onze ruggen recht houden, en te kennen geven dat wij geen van allen Staatseigendommen zijn, maar burgers met recht op zelfbescherming. Als wij toegeven is dit een signaal dat ze ons kunnen dwingen, maken en breken!
   Dat mag nooit gebeuren!!

   Geliked door 1 persoon

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  Heeft die idioot weer wat?
  Eén ding is zeker, als het uit het brein van De Jonge (alias Clowntje Clusterfuck) komt is het beslist weer een of ander onzinverhaal.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 14. Harry zegt:

  Nou ja ,
  die Hugo ,
  hij krijgt immers helemaal niks voor elkaar , dan zal dit hem toch ook wel niet lukken ?
  De faalkoning van Nederland .

  Like

 15. vangie1206j zegt:

  Ik kan niet meer te oud maar ik verdom ten ene male mij te laten vaccineren.
  Ik ging lekker op kosten van die klootzak de WW In.
  De tering met dat stuk ongedierte.

  Geliked door 3 people

 16. Tistochwat zegt:

  Reken er maar op dat we straks elke week verplicht ‘getest’ moeten worden en dat die verplichte ‘vaccinatie’ er komt (minstens vier keer per jaar).
  Desnoods stoppen ze je hiervoor in een soort concentratiekamp.

  Nog een paar maanden en je kunt geen eten meer kopen, ook niet voor je huisdieren, want wie niet ‘gevaccineerd’ wordt, heeft geen toegang meer tot zijn bankrekening.

  Geliked door 2 people

 17. karton zegt:

  de Jonge onderzoekt, de Jonge onderzoekt !?
  Deze figuur moet zich eens láten onderzoeken !

  Geliked door 2 people

 18. Bas zegt:

  Maar jawel, dat mankeerde er nog aan….

  De Wereldgezondheidsorganisatie heeft gewaarschuwd dat een ergere pandemie dan COVID om de hoek zou kunnen komen en dat wat we tot nu toe hebben gezien in 2020 ‘niet per se de grote’ is.

  WHO: Een grotere pandemie dan COVID komt eraan
  “Deze pandemie is zeer ernstig geweest… het heeft alle uithoeken van deze planeet getroffen. Maar dit is niet per se de grote. ”

  Met wereldwijde lockdowns, internationaal ontdoen van vrijheden en de decimering van kleine bedrijven en de economie in het algemeen, is het moeilijk voor te stellen hoe het nog erger zou kunnen worden.

  Toch voorspelt de WHO dat dit heel goed het geval zou kunnen zijn.

  Het hoofd van het noodsituatiesprogramma van de WHO, Dr. Mike Ryan, zei tijdens een persconferentie dat “deze pandemie zeer ernstig is geweest… het heeft alle uithoeken van deze planeet getroffen. Maar dit is niet per se de grote. ”

  Like

 19. Rob zegt:

  Hij zal vroeger wel ernstig geziekt zijn, en neemt nu bittere wraak.

  Like

 20. M. zegt:

  De hersenloze dwazen die muilkorven dragen, terwijl al hun vaste leugenaars en zogenaamde deskundigen op hun tv hebben gezegd dat het NERGENS tegen beschermd en SCHIJNVEILIGHEID geeft ………en er GEEN ENKEL WETENSCHAPPELIJK BEWIJS is dat een muilkorf ook maar tegen iets beschermd, die hersenloze dwazen kruipen voor elke waanzin.

  Angst maakt mensen tot hersenloze gemuilkorfde dwazen die met hun smart (voor al uw smart) in de hand met hun billen wijd klaar staan te wachten om genaaid te worden door welke leugenaar dan ook zolang het maar op hun tv komt.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   M, ik snap wat je zegt maar als je geen vervoermiddel hebt, heb je geen keus of je moet een ontzettend dikke bankrekening hebben om al die boetes te kunnen betalen, als je de bus in moet of een winkel, moet je zo’n ding om.. verder heb ik het nooit op, zodra het kan ruk ik dat ding er af.
   Check ook alle geweld hier omheen hoe mensen mekaar aanvallen over een al dan niet mondkapje, complete hysterie, walg gewoon van een heleboel medemensen net als jij maar kijk een beetje verder dan een kapje, met jouw intelligentie moet dat zeker lukken.

   Onderschat het feit ook niet dat een heleboel mensen een soort van gespleten persoonlijkheid ontwikkelen, namelijk een soort naar buiten toe… voor de buhne coronaregels persona en een 2e persona die het hele verhaal in twijfel trekt maar dit verborgen houdt c.q. niet durft te uiten.
   Ga met mensen praten, dan kom je daarachter, niet iedereen is moedig genoeg om een grote bek op te zetten oftewel de waarheid te zeggen, zoals wij hier op dit forum doen.

   Het is een hele trieste wereld waarin mensen zichzelf in kleine stukjes verdelen, met kleine stukjes waarheden, bewandel je het pad van een grote waarheid, meid dan heb je verdomd weinig vrienden en kennissen en niet iedereen kan dat aan.Ik heb soms ook te doen met mensen die zo gespleten/kapot zijn, die hun hele waarde over wie en wat ze zijn, langs de meetlat leggen van wat “Men” denkt en er zijn weinigen sterk genoeg om A-Men te zijn.

   Er zijn mensen die sterk geboren worden en er zijn mensen die het moeten leren en daarvoor zijn er mensen zoals jij en ik en nog meer hier op dit Forum om mensen te openen en ze sterker te maken en de angst om zichzelf te zijn, weg te halen .. ze hier op dit forum hier, een beetje familiegevoel te geven, want het is soms een koude wereld daarbuiten. We hebben allemaal ons eigen liedje.. “jouwes is anders dan meines” of ome BOB’s maar hier op dit forum zijn we bij de “BRON” een mooi en schitterend WaarheidsKoor.

   Geliked door 1 persoon

 21. BigLJohn zegt:

  De zoveelste smerige stuip van de Jonge. En een succes dat hij heeft….Maar wat wil je, in een land vol met krankzinnigen die de bevelen van die Haagse misdadigers opvolgen en lovend over hen spreken. En als de maatregelen verzacht worden klinkt het; WE MOGEN WEER. Als of dat een buitenkansje is. Als ze gaan stemmen word dat massaal Rutte, want hij doet het zo goed. Zo spreekt onze buurvrouw van twee deuren verder ook. Vinden ze het dan zo lekker om genaaid te worden door de homo Rutte ? Nou, zo lekker is dat niet. Door die acties van voornoemde krankzinnigen zullen u en ik ook meegezogen worden in de put des verderfs !

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Weet je wat het beste werkt bij dit soort mensen.. zeg niks maar stel vagen b.v. Als Rutte het zo goed doet waarom blijven de cijfers steeds stijgen. Waarom isoleren we niet de kwetsbaren wel hulp aan ze bieden en daarachter waarom doen we de hele economie op slot en stuur ze af en toe niet te moeilijke kritische video’s// zie het als een tuinman/vrouw je moet zaaien en dan een hele poos wachten tot er iets boven de grond komt. Vragen blijven langer en beter hangen dan antwoorden.

   Like

 22. Bas zegt:

  Jeugd wordt kapot gemaakt!!!
  https://dissident.one/2020/12/29/lockdown-toename-van-eetstoornissen-bij-kinderen/

  Eetstoornissen bij kinderen, zoals anorexia, zijn enorm toegenomen tijdens de pandemie en Britse experts luiden nu de alarmklok voor ouders: “Wees waakzaam”.

  Geïsoleerde kinderen, het enige contact: sociale netwerken

  Isolatie van vrienden, afgelasting van examens en het verlies van buitenschoolse activiteiten hebben stress veroorzaakt en kinderen en tieners ertoe aangezet zich te concentreren op eten en weinig lichaamsbeweging of de verkeerde manier van bewegen, volgens een onderzoek van het Royal College of Paediatrics and Child Health naar de gezondheid van kinderen. Toenemend gebruik van sociale media terwijl ze thuis blijven, kan kinderen ook onrealistische ideeën geven over hoe hun lichaam eruit zou moeten zien, zeggen experts.

  “Eetstoornissen, een kwestie van controle”

  Volgens het College zijn sommige eetstoornissen, waaronder anorexia, verviervoudigd ten opzichte van vorig jaar. Hij vroeg ouders om aandacht te besteden aan de signalen bij hun kinderen. Dr. Karen Street, hoofd van de geestelijke gezondheid van kinderen bij RCPCH, zei : “Eetstoornissen zijn vaak gekoppeld aan de behoefte aan controle, iets wat veel jonge mensen denken te hebben verloren tijdens de pandemie.”

  “Nog nooit zo’n golf gezien”

  Geliked door 1 persoon

 23. Harry zegt:

  En dan bestaat de kans ook dat ze – zoals een of andere gestoorde VVD-er wil – dat er ook in komt te staan of je wel of niet gevaccineerd bent .
  Ze blijven het maar pushen , die resetters !

  Geliked door 1 persoon

 24. Hovawart zegt:

  Ik herinner mij nog steeds een film met Burt Reynolds getiteld Cannonball Run waar een scene met een dokter in voorkwam die ook niet vies was van een prikje……zijn eigen medicijn z’n voorkeur genoot.
  Ik krijg het niet van mijn netvlies telkens als ik Hugo zie….

  Like

 25. fransbrassens zegt:

  Ethiek is voor onze vermeende snuiver Hugo een woord dat hij niet begrijpt.
  Ethiek gaat over zeden en gewoonten, met de vraag of die volgens de gangbare opvattingen als goed, fatsoenlijk, of juist níet als goed of fatsoenlijk gezien worden.
  Het moge duidelijk zijn dat mensen dwingen tot handelingen (zich laten vaccineren in dit geval) via het ontzeggen van toegang tot de meest normale – en essentiële – zaken, totaal on- ethisch is.
  Onfatsoenlijk dus. Het verbaast me niet van dat stuk onbenul.

  Like

 26. Julia zegt:

  Hoogste tijd om die achterlijke dictator De Jonge eens flink aan te pakken en uit zijn zetel te trappen. Deze ellendeling is geen enkel respect meer waard negeert zelfs adviezen van medici. Ben benieuwd hoe snel hij geholpen wordt of één van zijn naasten als ze dringend medische hulp nodig hebben geloof maar dat daar wel een plekje voor is gereserveerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s