VVD-dictatuur . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Frans12“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op VVD-dictatuur . . .

 1. Triumph zegt:

  Ja voor jou een 3dubbele dosis wie denk je dat je bent.Hypoctriete asshole.

  Geliked door 10 people

 2. Bas zegt:

  Misdadig en kwaadaardig
  https://dissident.one/2020/12/28/duitse-econoom-zegt-great-reset-zal-een-crash-veroorzaken-die-erger-is-dan-jaren-dertig/

  Duitse econoom: ‘The Great Reset’ zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig

  De ‘Great Reset‘ is echt, het gebeurt nu en zal leiden tot verwoesting erger – “veel, veel erger” – dan de Weimar Republiek, waarschuwt een Duitse econoom.

  Dr. Antony Mueller, hoogleraar economie, zegt dat de ‘pandemie’ wordt gebruikt als dekmantel door de globalistische elite om kleine bedrijven te vernietigen en een nieuwe wereldorde te bespoedigen op basis van “expertocratie, klimaatgroene religie en brute ontvolking”.

  Deze globalistische elite – geïnspireerd door de ‘Build Back Better’-campagne van het World Economic Forum voor een ‘Vierde Industriële Revolutie’ en door de Agenda 2030 van de Verenigde Naties – vermoordt Main Street, samen met duizenden banen, door economieën in de hele westerse wereld in een bijna permanente lockdown te houden.

  “De meeste mensen hebben het nog niet gemerkt, omdat de overheid het zich op dit moment kan veroorloven om hen subsidies en bijstandsuitkeringen te geven. Maar de vraag is: “Voor hoe lang?”. We weten dat er een einde komt aan dit geld en dat het snel voorbij zal zijn. Vervolgens zie je massale werkloosheid in heel Europa, terwijl het ene land een ander land naar beneden trekt”.

  Geliked door 9 people

  • Lost Johnny zegt:

   We gaan complete anarchie krijgen want onze nieuwe burgers zullen geen genoegen nemen met in de rij staan bij de gaar keukens. Dat er nog geld is komt omdat ze het zelf drukken, niet omdat het is gespaard. Daarmee is het systeem van geld als arbeids en goederen tegenwaarde kapot gemaakt.
   De nekslag komt als alles digitaal gaat, dan stopt de vrije handel op alle niveaus.

   En dat alles omdat een stel fantasielozen achter een waanidee van een paar gekken lopen….

   Geliked door 1 persoon

  • andre zegt:

   Bas kijk deze maar even van Willem Middelkoop. Hij had het al jaren geleden over de big reset maar nu hebben we herr Schwab en die heeft het over de great reset nog vele malen erger maar kijk even het is een leuk vlot gesprek voor wat meer inzicht over het geld.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Bas. Het ene land dat het andere land naar beneden trekt ? De EUSSR noemt dat : SOLIDARITEIT !!!!

   Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Mijn lichaam en geest zijn onaantastbaar mijn bezit. Geen enkele politicus en zeker niet een vvd.er heeft de bevoegdheid om mij te verplichten tot vaccinatie. OOK NIETG

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Halve zool, wanneer sluiten ze die gek op ?????

  Like

 5. Cathja zegt:

  Nog zo’n VVD-galbak!

  Het is zeker nog nooit doorgedrongen tot het weinige verstand waarmee dit heerschap is bedeeld, maar NIEMAND is eigendom van de Staat der Nederlanden, dus BLIJF AF VAN DE BURGERS DIE ZICH NIET LATEN VACCINEREN! Niemand heeft het recht de integriteit van mensen te schenden!!

  Like

 6. saddy zegt:

  Waarom eist niemand dat hij eerst maar eens hard moet maken dat dat vaccin werkt tegen de infectie?
  Hetzelfde voor al die figuren die roepen dat niet-vaccineren een misdaad tegen je medemens is?
  Hetzelfde voor Hugo met dat digitale-dombo-paspoort dat hij van zijn bazen moet introduceren?

  Ik vind deze uitspraken nogal wat als zelfs de WHO laat weten dat al die vaccins niet werken.

  Bewijzen of oprotten. Direct. En dan de follow-the-money journalisten aan het werk zetten.

  Like

  • M. zegt:

   Men loopt slechts het volk wat te irriteren met nutteloze muilkorven en met het op willen dringen van niet werkende spuitjes en wat corona gelul om het land kapot te maken.
   Oprotten inderdaad met dat schuim want bewijs hebben ze niet.

   Like

 7. Lost Johnny zegt:

  Hayke: dwingen tot vaccinatie heeft ook een consequentie….mensen opsluiten, uitsluiten of dwingen tot een spuitje met een onduidelijke inhoud is een vorm van geweld waar enkel geweld nog als antwoord op te geven is.

  Als jij als politicus denkt dat je dat kunt maken dan moet je duidelijk worden bijgespijkerd over wederzijds respect. Ik begrijp dat dat woord bij de VVD weinig inhoud heeft maar ga toch maar eens heel goed nadenken over wat je zegt….je bent heel erg eng en gevaarlijk bezig met andermans leven en vrijheid, en je veeg even de basis van dit land, de grondwet, met een veeg van tafel. Die grondwet is de reden dat we hier relatief veel vrede hebben, omdat iedereen rechten heeft om en daarmee vrijheid. Verplicht vaccinatie of zet sancties op het niet willen vaccineren en je stelt de grondwet buiten werking.

  Dit is waar het op neerkomt.

  Dan rest de mensen die in vrijheid willen leven nog slechts de keuze tussen vechten of vluchten of het opgeven van vrijheid en grondwettelijke rechten.

  Dat het zo snel zo scherp komt te staan is een teken dat het parlement zijn werk niet heeft gedaan, of het democratische idee van leven in vrede heeft gefaald door te simpele mensen op te verantwoordelijke posities…… Politici zoals deze Hayke en de VVD in het bijzonder verklaren de bevolking simpelweg de oorlog met dit soort uitspraken.

  Stabiliteit komt van wederzijds respect, ik zie geen regering met respect voor de eigen burgers, en hun uitvoerende diensten hebben al helemaal het poep aan recht en wet.

  Like

   • delamontagne zegt:

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ delamontagne op 29 december

    Ik ben nooit gevaccineerd, en heb ook mijn beiden dochters niet laten vaccineren. Het zijn allebei sterke meiden, die weinig ziek zijn.
    Kijk ik naar hun kinderen, die van A tot Z zijn gevaccineerd, dan zie ik dat meerdere kinderen vrij ernstige aandoeningen hebben, waarover je vroeger niet veel hoorde, maar wat tegenwoordig bijna ‘normaal’ gevonden wordt. Wie kijkt er nog van op als je zegt dat haar kind een aan autisme verwante stoornis heeft? Men haalt de schouders op.
    Hoeveel kinderen zijn er niet (inmiddels enkele jaren geleden) aan de Ritalin gegaan om ze een beetje ‘rustig’ te houden?

    Onze overheid moet stoppen met die vaccinatie-obsessie en inzetten op goede en gezonde voeding en eventueel goede supplementen. Mijn kleine zusje (60 jaar geleden) kreeg van onze moeder vitamine A en D in druppelvorm. Tegenwoordig krijgen de kinderen kort na hun geboorte een vaccinatiepaspoort, met de bedoeling dat het hele ‘repertoire’ aan prikken gegeven zal worden.
    Ik gruw ervan, maar mijn dochters blijkbaar niet. Maar vaccinatie kan toch niet automatisch een onderdeel worden van een gezond mens met een gezond immuunsysteem?
    Of zie ik dat nou verkeerd?

    Like

 8. Mary zegt:

  Hij is bereid………..hij spreekt over de lichamen/levens/wil van anderen waar haalt hij de gore moed vandaan, steeds duidelijker wordt het dat het overgrote merendeel zich niet laat enten (wetende waar Hayke Veldman ze mee wil vergiftigen), kijken wat hij doet als hij tegenover die massa staat met zijn “ik ben bereid”, ze achten zich werkelijk onschendbaar maar de woede van een volk zou dat wel eens teniet kunnen doen, gewoon zo doorgaan kom je er vanzelf achter……….

  Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  HOE DÚRF JE DIE VACCINATIE TE GAAN VERPLICHTEN, VELDMAN!
  TIRAN!

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Er komt een dag dat een mens hoort je hebt nog een maand of twee dan kun je de balans maken of je gaat stilletjes eruit of knallend en dat kun je doen en een heleboel mensen blij maken; revenge is a dish best served cold

   Like

 10. duinsnip zegt:

  De Vereniging Van Draaideurcriminelen laat zijn masker vallen. Nazi 2.0

  Geliked door 1 persoon

 11. boorzalf zegt:

  Geliked door 1 persoon

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik heb het liefste dat Hayke Veldman vrijwillig opsodemietert. Maar ik ben bereid daar een verplichting van te maken.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 13. Ravian zegt:

  Nog zo’n bruinhemd die blijkbaar nog nooit van de Code van Neurenberg gehoord heeft.

  Geliked door 1 persoon

 14. karton zegt:

  Wie is in hemelsnaam die Veldman ?
  Nog nóóit van gehoord en plots is ie d’r !
  Gebeurt wel vaker in de laatste maanden voor de verkiezingen : uit álle hoeken en gaten verschijnen plots uiterst onbekende en onbetekenende mensjes die vreselijke dingen roepen !
  Zal wel de angst zijn om ná de verkiezingen niet meer met hun luie kont op het door óns betaalde pluche te kunnen zitten.
  Zo’n mannetje als deze Veldman , je zou ‘m toch verzuipen waar z’n vrouw bij staat ?
  Hij kijkt zijn piepkleine wereldje in met een blik van : “Hé , meneer Rutte, ziet en hoort u mij wel ? Hoort u wel welke dappere taal ik uitkraam ?”
  Wát een trieste kwezel deze Veldmuis !

  Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  Wij zijn benieuwd hoe groot de economische schade is en hoe rampzalig de derving aan inkomsten vanwege de rampzalige beleidswaanzin van met name de VVD……..de economie heeft ondermijnt.
  Zoals te verwachten geeft de politiek het volk overal de schuld van.

  Like

 16. Hovawart zegt:

  Hoeveel heeft het misbruik van de Carolamaatregelen en de valse ziekmeldingen gekost, sommige waren meerdere malen besmet geraakt maar hadden opmerkelijk genoeg weinig tot geen klachten, met een positieve testuitslag…………even door laten berekenen door de Rekenkamer om later de harde cijfertjes glashard te kunnen ontkennen…….

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Maffiapraktijken!
  En dat gajes leeft van ONS belastinggeld!
  Kortom: we betalen onze eigen ondergang…

  Geliked door 2 people

 18. Wolf zegt:

  Die smerige rooie RUTTE VVD is al 10 jaar bezig met groenlinks,CU, PvdA,d66, en het linkse CDA, De PVV en het normale Volk te isoleren.

  Geliked door 1 persoon

 19. htskday zegt:

  Geliked door 4 people

 20. koosv8 zegt:

  Het is evengoed BIJNA lachwekkend, want vrijwel ALLES wat als” COMPLOT THEORIE ”
  BESTEMPELD IS KOMT UIT!!! Ze zijn helemaal van het padje af. En ze weten het zelf ook wel hoor, dat er niemand met WERKENDE HERSENEN op deze idioterie gaat stemmen. Ze voelen de conservatieve bui wel hangen. Dus verwacht GEEN EERLIJKE VERKIEZINGEN/ UITSLAGEN, want ze moeten door snapt u. Maar WIJ het VOLK moeten door, de jongeren
  de kinderen, uw kleinkinderen, ZEI NIET.!!!
  0,0 ZETELS VOOR DEZE ARROGANTE DUIVELS.

  Geliked door 3 people

 21. Peter zegt:

  Zou het tot deze lulhannes wel doordringen dat we hem spuugzat zijn,en hem over een maand of wat gelukkig kwijt zijn .

  Like

 22. Bob zegt:

  De V van vrijheid naar V verplichting verandert
  D van democratie naar de verdoemenis geholpen
  door de VVD.

  Like

 23. Julia zegt:

  Waar haalt hij de moed vandaan om dit te stellen. Een ieder blijft van mijn lichaam af en degene die met geweld een naald in mij prikt zal geconfronteerd worden met de gevolgen. Dus spuit die gast met zijn waanzin wat mij betreft maar plat.

  Like

  • karton zegt:

   @ Julia op 31-12-2020 om 17.26 u.
   Niemand komt ongevraagd aan m’n lijf ! Zélfs mijn buufje van 34 jaar mag dat niet, óók niet na enig aandringen harerzijds.
   Volledig met u eens Julia.
   En als ’t platspuiten van die mongool niet meteen wil lukken, dan maar voor een tram duwen , dit soort “mensjes” kraait als een kip zonder kop, allen maar met de hoop dat hun “meester” , in dit geval Pinokkio, hen zal horen !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s