De situatie in Zweden loopt uit de hand – Genoeg wapens en explosieven in beslag genomen om een oorlog mee te voeren

(Door: “DissidentNL”)

De situatie in Zweden loopt uit de hand. De politie heeft nog nooit zulke grote hoeveelheden explosieven en wapens in beslag heeft genomen als in Stockholm in 2020.

Op 18 december heeft de politie 370 kilogram explosieven, 29 handgranaten, bijna 300 pistolen en revolvers in beslag genomen, evenals ongeveer 70 automatische wapens, schrijft de plaatselijke krant uit Stockholm mitti.se. Het zijn genoeg explosieven om een ​​kleine oorlog mee te voeren, schrijft de Noorse online krant document.no.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op De situatie in Zweden loopt uit de hand – Genoeg wapens en explosieven in beslag genomen om een oorlog mee te voeren

 1. xzorro123 zegt:

  Tja, de Zweden hebben een klein leger “vluchtelingen” binnengelaten.
  Dus die moeten niet verbaasd zijn…

  Geliked door 2 people

 2. Dr. Heinz zegt:

  Is dit te verklaren?

  Jawel!!

  Links importeert moslims!!

  En moslims willen een wereldheerschappij!!

  En dat laten ze ook blijken!!

  De moskeeën zijn kazernes, en daar zijn ook wapens verstopt!!

  Ze wachten op een geschikt moment, en ze worden ook nog eens geholpen door die EU kliek in Brussel!!

  Vergeet dat nooit!?

  Geliked door 7 people

  • ronjaspers zegt:

   Dr.Heinz.De E.U. in brussel is een uitvoerend kantoor van de (nazi) bilderberg groep,waar ons nep koningshuis vuistdiep in zit.De bilderbergers hebben overal omgekochte en gechanteerde marionetpoppen zitten die de communistische N.W.O. agenda/great reset uitvoeren.De bilderbergers zijn doodsbang voor de europeese bevolking dat wij achter hun genocide plannen komen,daarom laten ze de marionetpoppen het vuile werk op knappen.Zo blijven de bilderbergers onzichtbaar.

   Like

 3. Gienekehado St. zegt:

  En de koninklijke Fam. ging gecostumeerd en al lachend op portret. Hier is niks aan de hand hoor! Ook deze “koninklijke hoogheden” gaan er mee accoord dat “hun” land naar de KLOTEN gaat / is!! Wat een stel SUCKELS!!

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Gienekehado St. Het land is nog niet helemaal naar de kloten, maar waarschijnlijk vrij dichtbij. Wij zijn nu in een overgangsperiode; net als de tijd tussen 1995 en 2002. Men heeft weer de afgezaagde tactiek uit de mottenballen gehaald, om ons weer geleidelijk aan een nieuwe situatie laten wennen. Nederland is belandt in fase 2, waarin haar soevereiniteit zal volledig aan de EU-bezetter en de globalistische geldmonsters worden overgedragen. Om het proces te bespoedigen, en ervoor zorgen dat de toekomstige Nederlandse bevolking zal bestaan uit primitieve mensen met een laag IQ, zal het land – indirect – overdragen aan een islamitische kalifaat. De IS-achtige moslimregime zal voor ontvolking zorgen. Het is vanzelfsprekend dat het verlies van soevereiniteit, betekent ook het verlies van vrijheid. Wij zouden worden onderworpen aan China-achtige dictatoriaal regime. De signalen zijn al in de lucht. De toespraak van Rutte uit het torentje, kon ook gehouden worden in de directiekamer van AH of de RABO-bank. Er was geen NL vlag te bekennen, geen staatsportret van de Koning en de kerstversieringen waren zo goed als onzichtbare objecten. Deze achtergrond spreekt boekdelen. Nog erger was de kersttoespraak van de Koning. Wij zouden nooit weten, wie adviseerde hem een toespraak te houden in een vertrek zonder kerstversieringen en in de CHINESE KAMER. De toespraak van Koningin Elizabeth in Engeland geeft totale andere indruk https://www.youtube.com/watch?v=OZbCRN3C_Hs Het VK is nog steeds Brits. Het houden van de toespraak in de Chinese kamer staat gelijk aan spugen in het gezicht van onze medische- en zorg personeel die dag en nacht werken om al de slachtoffers van de Chinese virus te verzorgen en hun leven te redden. Net als in de jaren ’30 Nederland probeert de neutraliteit te behouden, al werd zij in 2020 – samen met de rest van de wereld- aangevallen, zonder oorlogverklaring, door Chinese biologische oorlog.

   “You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war” WINSTON CHURCHILL

   Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach jah wat moet je er verder nog over zeggen.
  Politicie zijn bijna allemaal wereldvreemde luchtfietsers die totaal geen begrip hebben wat er in de verschillende wijken leeft en gebeurd.
  Dat is niet alleen in Zweden van toepassing maar in zowat alle landen.
  Ik heb het vertrouwen in de politiek al 10 tallen jaren terug opgegeven.
  Evenals het vertrouwen in politie justitie en de rechtspraak.
  Het hele sisteem van voor de het leven benoemde rechters heeft duidelijk gefaalt en corruptie op grote schaal in de hand gewerkt, maar de politiek vindt dat wel lekker zo want een en ander is daardoor makkelijk te manipuleren en de burger is daar op alle manieren het slachtoffer van.

  Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  Wanneer een Kalief in Turkije beweerd dat de moskeeën zijn kazernes zijn, dan kun je verwachten dat er bij die kazernes ook wapendepots en wapenkamers in de buurt liggen, dat zijn stoottroepen er omheen wonen en op elk moment ,”Ten wapen geroepen” kunnen worden …..of slaapt men.

  Geliked door 4 people

 6. Hanneke Zweistra zegt:

  Het valt mij op dat ik steeds meer berichten niet meer kan lezen!!

  Outlook voor Android downloaden

  ________________________________

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “370 kilogram explosieven, 29 handgranaten, bijna 300 pistolen en revolvers… evenals ongeveer 70 automatische wapens… in beslag genomen.”
  Volgens een beroemde Amerikaanse TV-psycholoog (Dr. Phil):
  For every rat you see, there’s fifty you don’t.
  Er zijn waarschijnlijk veelvouden van deze hoeveelheden NIET in beslag genomen.
  Beste wensen voor de Zweden voor het nieuwe jaar. En denk erom: geen illegalen weigeren. Dat zou niet eerlijk zijn.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

 8. R Thomasson zegt:

  In Zweden heeft de linkse hersenspoeling morbide vormen genomen. Het komt overeen met de mentaliteit van de Britse politie, justitie en overheid in Rotherham en andere Britse steden. https://en.wikipedia.org/wiki/Rochdale_child_sex_abuse_ring, Volgens The Guardian zijn zulke praktijken niet islamitisch; https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/dec/19/home-office-report-grooming-gangs-not-muslim. Dat toevallig alle bendeleden zijn Derde Wereld bruine “Britten” en moslim, is PUUR TOEVAL. Dat Britse autoriteiten offeren hun eigen kinderen aan geïmporteerde ongedierte uit verre landen, is ook puur toeval. Waarom? Omdat het verdedigen van blanke Britse kinderen valt onder RACISME; een racisme is slecht!! …Foei! In Zweden gaat het nog een stap verder. Linkse en liberale pathologische politici, die daar de scepter zwaaien, behandelen moslims en Afrikaanse negers als Herrenvolk. Moslim migranten en de menselijke strontlawine die zich “vluchtelingen” noemen, krijgen van het linkse regime een vrije hand. Niets mag in hun weg staan. Niet toelaten van brute aanvallen op Zweedse burgers, Jihadistisch gemotiveerde aanslagen en verkrachtingen van blanke vrouwen en kinderen is RACISME! Nu worden de Zweedse autoriteiten op eens wakker. Op het moment dat de Jihadistische goed georkestreerde invasie verzamelt gigantische hoeveelheden aan wapens en explosieven om het land over te nemen? Ook de stappen die de Zweedse regering opteert, zijn ronduit zielig. Meer gevangenissen met dolce vita faciliteiten kosten astronomische veel aan belastinggeld van de slachtoffers. Zij zouden de gevaarlijke beesten van Allah en de Jungle Bunnies uit Afrika (Archie Bunker uit All in the Family) daarmee niet stoppen. https://www.youtube.com/watch?v=KaxKZtwG4uM Om halt toe te roepen aan deze situatie, Zweden heeft voor de geïmporteerde helden niet meer gevangenissen nodig, maar interneringskampen in de Poolcirkel; faciliteiten met elektrische metershoge prikkeldraad heggen, bijtgrage honden, beveiligingscamera’s en schietgraag mitrailleurs de wachttorens. Zodra dat gebeurt, zal Zweden binnen de kortste tijd islam- en Afrikaanse negers vrij zijn.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Volgens de premier van Zweden Löflen schuilt het echte gevaar voor de democratie aan de rechterkant van het politiek spectrum. Om de ernst van zijn bewering te onderbouwen noemt hij het extremistisch recht. Hij zegt er niet bij wat extremistisch rechts danwel precies is. Feit is dat hij rechtse groeperingen wil gaan verbieden. Het fascisme is altijd te vinden geweest bij links.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  ….De situatie in Zweden loopt uit de hand – Genoeg wapens en explosieven in beslag genomen om een oorlog mee te voeren…En die oorlog komt er. De Moslims tegen de Zweden. De eerste zijn tot de tanden bewapend, en de laatsten zijn ongewapend en net zo stom als het achtereind van een varken. Een klein leger aan Moslims is al meer dan voldoende om Zweden in een soort van Blitzkrieg voorgoed van de kaart te vegen. Waar collectieve idioterie der Zweden op uit gaat draaien !

  Like

 11. Gienekehado St. zegt:

  Femke en haar TRAWANTEN hebben het druk…………… met de door haar ook gefaciliteerde OMVOLKING!! 8000 horecazaken onder controle houden / krijgen!!
  https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/halsema-laat-horeca-door-crisis-niet-in-verkeerde-handen-komen/ar-BB1cmflG?li=BB13ppTU&ocid=mailsignout

  Like

 12. Sabeltant zegt:

  Dissident is down? Wel erg snel deze keer.

  Like

 13. M. zegt:

  Prachtig om te zien dat men nog met antiek lood en kruit en wat explosieven loopt te kutten.
  En dan oorlog willen voeren, die suïcidale klanten?
  Beter gewoon naar huis gaan voor men zich ernstig gaat bezeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s