STEM ZE WEG!!!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Jolande“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op STEM ZE WEG!!!

 1. Cathja zegt:

  Je kunt stemmen zoveel je wilt, maar tegen stemfraude is geen kruid gewassen. Uiteraard zal ik nooit op de partij stemmen die ons land in 10 jaar tijd geruïneerd heeft!

  Geliked door 7 people

  • George zegt:

   Denk je dat PvdA, Groenlinks, D66 of CDA het beter doen dan?

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @George

    Nee, zeer beslist niet, maar hier gaat het over de VVD. Deze partij heeft ons land naar de rand van de afgrond gezogen. We hebben nog slechts een klein duwtje nodig….

    Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ik denk niet dat Cathja dat bedoeld @ George.

    Like

   • M. zegt:

    De partijen die de motie van Halsema hebben gesteund dat het tegengaan van islamisering van Nederland een beleid is zijn in principe al een islamitische regering.
    Het tegen gaan van Nederland en zijn cultuur is voor hen dus tot beleid verheven.
    Dus die partijen zullen niets beter doen.
    Die hebben allemaal hun ware kleur al laten zien, tegen het eigen volk.
    De enige stem die de grens dicht wil sluit men gewoon buiten of flikt men geintjes met rechtszaken of demoniseert men stuk in hun politiek gestuurde media die de verkiezingen zo allemaal flink beinvloeden.
    Wat heeft men te kiezen?
    De PVV die men buiten sluit of er niet mee wil regeren?
    Spek en bonen krassen met het potloodje en daarna mag u het in de vuilnisbak gooien, letterlijk.

    Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Precies als miljoenen mensen op straat laten zien dat ze het meer dan zat zijn en men blijft zogenaamd wel op nog meer ellende stemmen dan weet je dat er geen reet van klopt van die verkiezingen.
   Wat verwacht men van die corrupte bende ?
   Een agenda uitrollen en eerlijke verkiezingen gaan niet samen. Punt !

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Wanneer men het spel dreigt te verliezen, ondanks het verzinnen van eigen regeltjes en verwoede pogingen om het spel aan te passen voor eigen gewin, ze de bal niet meer krijgen, worden de dwingelandjes opeens geconfronteerd met tegenspraak en reageren als kleine kleutertjes die niet tegen hun verlies kunnen, of hun verlies nemen en erkennen dat ze in een lagere klasse in de competitie behoren….de ondermaatse spelers degraderen ons team, bederven het spel, trekken geen toeschouwers meer, kunnen zij beter achter de zijlijn gaan zitten, en zoals Rinus Michels ooit heeft gezegd “Voetbal is oorlog”, hiermee winnen wij geen oorlogen, dus uit onze competitie met die amateurs!

  Like

 3. Gienekehado St. zegt:

  ‘Vooral Veel DELINQUENTEN!!!’

  Like

 4. M. zegt:

  Als je iets weg wilt stemmen zal je eerst als volk om een nieuw stem systeem moeten komen anders stemt men nog geen mug weg.
  Men denkt nog steeds alles wel weg te kunnen stemmen zonder om een ander stemsysteem te vragen?
  Alleen de reactie daar op zal al veel duidelijkheid geven.
  Ze worden namelijk zeer ongemakkelijk als men het over andere stemsystemen heeft?
  Waarschijnlijk omdat het goudeerlijk gaat allemaal denkt u ook niet ?

  U kunt natuurlijk mooi voor de kat zijn viool blijven krassen met uw potloodje zodat iedereen weer zogenaamd braaf stemt voor nog meer ellende.
  En u kan weer lopen roepen dat het volk de regering krijgt die het verdiend en meer van dat slappe gelul waar geen mens iets wijzer van word maar misschien is het wijzer om een ander stemsysteem te gaan vragen.
  Zodat u niet nutteloos bezig blijft met op uw eigen ondergang te stemmen en u uw eigen volk ook niet meer hoeft af te zeiken met opmerkingen alsof ze dit zouden verdienen.

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Niet op de VVD stemmen ? Prima ! Alleen zal je het meemaken dat de VVD na de verkiezingen van 2021 alweer de grootste is. Ik loop al meer dan 50 jaar naar de stembus, en heb nog nooit een echt rechts kabinet mogen meemaken. Altijd drukte het socialisme zijn stempel op Nederland. Het is zo gelegen; als verkiezingen echt verschil zouden uitmaken waren ze allang afgeschaft. Met uitzondering van de PVV en het FVD is de gehele kamer radicaal links. De PVV word kunstmatig onder het maaiveld gehouden en word gebasht, terwijl het FVD veel kleiner is en heult met de rest van de kamer. Het FVD stemde mee voor het open houden van de grenzen !!! Dat is ook de reden dat zij nog niet gebasht worden. Wat valt er dan nog te kiezen als de uitslagen van tevoren al bekend zijn bij Rutte c.s. Links wint via de stembusfraude ALTIJD de verkiezingen, nu voor het eerst ook toegepast in de Verenigde Staten.

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/12/30/rutte-faciliteerde-in-het-geniep-jihadisten-en-dekt-dit-nu-toe-a4025724?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=twitter&utm_term=20201230

  Rutte faciliteerde in het geniep jihadisten en dekt dit nu toe

  Terrorisme Nederland verleende steun aan terreurgroepen in Syrië. Nu weigert premier Rutte openheid te geven. CDA-Kamerlid Martijn van Helvert eist onderzoek.

  Het belangrijkste daarvan is wellicht het NLA-programma, een steunoperatie van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken. Hierbij werden tussen 2015 en 2018 gewapende groeperingen in Syrië voorzien van goederen, zoals medische uitrusting en terreinwagens.

  Like

 7. Peter zegt:

  Staat vandaag in de krant op internet ,goed nieuws voor de VVD,’Nederland dreigt dikker en dommer te worden’,precies de doelgroep die ze nodig hebben .

  Geliked door 1 persoon

 8. Ton willemes zegt:

  Ik ben dat liggen en bedriegen zat van die maffia

  Like

 9. Bob zegt:

  Stem fraude begint bij de polls.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s