Sterfgevallen? . . .

Worden in het vervolg gevaccineerde personen, die na de vaccinatie spoedig overlijden, ook als met/wegens/aan de vaccinatie gestorven geregistreerd of bestaan er dan plotseling weer infarcten, beroertes, kanker, griep of gewoon door ouderdom “normale” sterfgevallen?

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Sterfgevallen? . . .

 1. droevige mof zegt:

  De Duitse SPIEGEL slaat de maat in het paniekorkest nadat gisteren duidelijk werd dat slechts een minderheid van de Duitsers zich vrijwillig laat vaccineren. Hier is de kop van vanmorgen.
  Let op de zinsnede “in verband met”.

  “Het Robert Koch Instituut meldt voor het eerst meer dan 1000 sterfgevallen binnen één dag.
  In Duitsland zijn 1129 mensen in verband met het coronavirus binnen 24 uur gestorven – het aantal markeert een nieuw triest hoogtepunt.”

  Ze hebben zo vaak gelogen, dat ik ze niet meer geloof.

  https://www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/coronavirus-rki-meldet-erstmals-mehr-als-1000-innerhalb-eines-tages-a-631b876c-ab53-4ca0-b246-1896e45c2050

  Geliked door 5 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ja Droevige alleen is het nu nog wachten hoeveel geinfecteerden gestorven zijn wegen alle soorten ongevallen zoals auto ongevallen en dergelijke die toch plots allemaal covid hadden.

   Geliked door 4 people

   • droevige mof zegt:

    In Duitsland sterven gemiddeld 2600 mensen per dag, minder in het warme seizoen en meer in het koude. Als de 85-jarige opa van de trap valt, meerdere ribben breekt, alleen maar slecht kan ademen en vervolgens een longontsteking krijgt, dan kan het zijn dat de PCR-test positief was bij opname in het ziekenhuis. De opa sterft een week later, “in verband met Covid 19”.

    Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @droevige mof

   Net als in Nederland jagen ze het volk de stuipen op het lijf door horrorverhalen de wereld in te sturen, in de hoop dat mensen, door angst gedreven, maar dus niet vanwege een gezonde/verstandige redenering, tot het laten vaccineren aan te zetten.
   Een misdaad tegen de menselijkheid….., vind ik.

   Geliked door 4 people

 2. htskday zegt:

  Ahh,..gelukkig kunnen we na de vaccinaties weer aan “gewone ziektes” dood gaan..

  Geliked door 7 people

 3. Cathja zegt:

  De vraag stellen is hem beantwoorden. Natuurlijk sterft er binnenkort niemand meer vanwege vaccinaties. Nee, dan worden de ‘gangbare’ oorzaken weer genoemd. We mochten eens een slechte gedachte krijgen over vaccineren…

  Geliked door 4 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Klopt inderdaad Cathja.
   De man die in Israel overleden had verschillende onderliggende ziekten volgens de MSM.
   Die worden nu genoemd want aan het vaccin kan het niet gelegen hebben.
   En het volk zag dat het goed was.

   Geliked door 4 people

 4. Hovawart zegt:

  Het tenhemelschreiend politiek opportunisme om als kabinet en RIVM in één bed te kruipen en een politieke agenda als leidraad te misbruiken met door de staat gefinancierde adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, is het niet verwonderlijk dat de volksgezondheid ondergeschikt is aan het milieu, de klimaatlobby van de Linksche Looney Brigade loopt zich al warm om de effecten van de lockdown en de maatregelen en vaccinaties als redding van de wereld te verkondigen…

  Geliked door 1 persoon

 5. Gienekehado St. zegt:

  Ondertussen in Israel;
  ‘An 88-year-old Israeli died just hours after receiving the coronavirus vaccine on Tuesday, a day after a 75-year-old Israeli died due to a heart attack hours after receiving the vaccine’!

  Geliked door 1 persoon

 6. htskday zegt:

  ER-verpleegster test positief op COVID-19 acht dagen na ontvangst van het vaccin…

  https://www.infowars.com/posts/whats-the-point-er-nurse-tests-positive-for-covid-19-eight-days-after-receiving-vaccine/

  Geliked door 4 people

 7. Bas zegt:

  Een uitbraak in Shenyang.

  Like

  • Bas zegt:

   Google translate:
   Een uitbraak in Shenyang. Op 28 december voegden de stad Shenyang, in de provincie Liaoning, de Jiyebaihuayuan-gemeenschap in het Huanggu-district, de chemische gemeenschap en de Zhonghaicheng-constellatiegemeenschap in het Yuhong-district toe als gebieden die gevaar lopen voor de epidemie. De gemeenschap is gesloten en bewoners kunnen niet binnenkomen of vertrekken. | # 大纪元 新闻 网

   Like

 8. BigLJohn zegt:

  Ziektes zouden vandaag de dag niet meer bestaan. Wereldwijd heeft men ook de griep afgeschaft, want er zou alleen maar Corona zijn. Alle mensen die overlijden in het ziekenhuis zouden zijn overleden aan Corona. Evenzo voor aangekondigde overlijdens in de media-kanalen; Hij of zij overleed aan de gevolgen van Corona. Valt een schilder van 20 meter hoogte naar beneden, of weigert de parachute van iemand die uit een vliegtuig springt, dood gaan doen ze, maar de doodsoorzaak zou alleen maar Corona zijn. Corona werd als sleutel gebruikt om de doos van Pandora te openen, met als doel ons allen slaaf te laten worden van communistisch staatsterrorisme naar Chinees model.

  Geliked door 2 people

 9. oudmarinier zegt:

  ZEER goede vraag ??? Worden de gevaccineerden bij overlijden dan weer als “gewoon” zieken vermeld of NIET ? Maar overleden als gevolg van /met / door vaccinatie ???

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Inderdaad Oudmarinier, door vaccinatie kan niet want dat kost de belegger en Bill prik te veel geld en kunnen ander zaken niet uitgerold worden, dus wordt het automatisch met vaccinatie.
   Eventueel met de nodige varianten.

   Geliked door 1 persoon

 10. Bob zegt:

  Blijf binnen de kudde en doe wat het
  alfa beest zegt, anders wordt je uit de
  kudde verstoten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s