Vernietiging . . .

“We leven nu in een natie waar doktoren gezondheid vernietigen, advocaten recht vernietigen, universiteiten kennis vernietigen, regeringen vrijheid vernietigen, de pers informatie vernietigt, religie moraal vernietigt en onze banken de economie vernietigen.”

(Chris Hedges)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Anne“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Vernietiging . . .

 1. Hovawart zegt:

  Het stellen van prioriteiten is voor de Haagse fietsenmakers op het Binnenhof nooit een forte geweest, slechts een kwestie van symptoombestrijding en bandenplakken wanneer er weer een lekke fietsband in de openbaarheid komt……want fietsen is het enige verzetje voor onze MP, het is waarschijnlijk zijn lust en z’n leven, een drang naar vrijheid en een vlucht uit de realiteit, (vrij vertaald naar Queen’s “Bicycle Race”.)

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Geheel juist ,en al die sufkutten hebben nog steeds niet door dat ze dr eigen graf graven .

  Geliked door 5 people

 3. Bas zegt:

  Misbruik van het coronavirus!

  Angela Merkel adviseert kinderen nu om ‘squats’ en ‘klappen’ te doen om warm te blijven in hun koude klaslokalen

  Scholen zijn verplicht om alle ramen open te houden voor “ventilatie” – We SCHADEN kinderen in de naam Veiligheid?

  Like

  • M. zegt:

   Ventileren noemen ze het op de tocht zetten van de mensen tegenwoordig om ze toch maar verkouden te krijgen.
   Bejaarden zitten altijd zwaar afgesloten van frisse lucht op zo’n gesloten afdeling en nu de kachel aan staat gaan ze die mensen op de tocht zetten en noemt men dat ventileren.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Dat doet die lelijke duitse triltrut met opzet zodat die kinderen de griep krijgen, kunnen ze weer zeggen dat er nu een covid uitbraak is onder jongeren, ze moeten d’r ophangen in het raam om te luchten dat kutwijf en pas losmaken als ze d’r longen uit haar lijf hoest en hopen dat ze er in blijft …

   Like

 4. Bas zegt:

  VS
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/507501533/boston-verwijdert-standbeeld-abraham-lincoln

  Bedoeld als eerbetoon aan bevrijding van slaven
  Boston verwijdert standbeeld Abraham Lincoln

  BOSTON – In de Amerikaanse stad Boston is een standbeeld van Abraham Lincoln weggehaald. Het beeld toont behalve de oud-president ook een voormalige slaaf, die geknield naast hem zit.

  Het bronzen beeld is een replica van een beeld in Washington en staat al ruim 140 jaar in Boston. Na een petitie in juni stemde de kunstcommissie van Boston voor het verwijderen van het standbeeld, dat bedoeld was als eerbetoon aan de bevrijding van slaven. Het werd door sommigen echter juist gezien als een vertoon van witte dominantie, meldt CNN.

  Like

  • Bas zegt:

   Het controversiële standbeeld van de Emancipation Group in Boston is verwijderd. In juni riep een online petitie op tot verwijdering van het standbeeld en in juli stemde de Boston Art Commission unaniem om het te verwijderen. |
   Lees het volledige verhaal -> http://boston25.com/3mVv6Y3

   Like

 5. Bas zegt:

  Ondertussen

  Joost Niemoller
  Het angstige leven van Joden in Nederland in tijden van moslimimmigratie en ontkenning van de problemen. Sla deze indrukwekkende docu van twee lebische Joodse vrouwen die Nederland ontvluchtten niet over.

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  https://justthenews.com/government/courts-law/nevada-high-school-student-sues-school-over-indoctrination-intersectionality?amp&__twitter_impression=true

  Student in Nevada klaagt de middelbare school aan wegens ‘dwingende ideologische indoctrinatie’ van het ontwaakte curriculum

  De studenten kregen te horen dat het weigeren zich te identificeren met een onderdrukte groep een teken van voorrecht was en een indicatie dat ze een onderdrukker waren, aldus de rechtszaak.

  Een middelbare scholier in Nevada klaagt zijn handvestschool aan wegens wat hij de “dwingende ideologische indoctrinatie” noemt, opgelegd door het op de Critical Race Theory gebaseerde curriculum van de school.

  De student, die van gemengd ras is, beweert dat het curriculum studenten van de door de belastingbetaler gefinancierde school dwingt om elementen van hun identiteit te verbinden met onderdrukking.

  De rechtszaak, die vorige week werd aangespannen bij een federale rechtbank in Nevada, beweert dat de rechten van het eerste en het veertiende amendement van de student (en van zijn moeder) werden geschonden toen studenten te horen kregen dat het weigeren zich te identificeren met een onderdrukte groep een teken van voorrecht was en een indicatie dat je een onderdrukker bent.

  Like

 7. Bas zegt:

  Diversiteitsparadijs, dat is wat het Europese establishment voor Europa in gedachten heeft.

  Gisteren legde een grote groep rellenjongeren op de fiets het verkeer stil op 5th ave. & 21e st. in Manhattan, NYC. Ze vielen op brute wijze voertuigen aan voordat ze vertrokken:

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Wat zien we hier??
   Enkele snotneuzen die een auto aan het slopen zijn met de bestuurder erin.
   Wat te denken van een bestuurder die uit stapt en linksen rechts wat doodsbeuken uit deelt.
   Niet te bevatten dat de bestuurder op deze manier zo maar blijft zitten.

   Like

 8. Bas zegt:

  Cultuur moet kapot
  https://gefira.org/en/2020/12/28/at-the-paris-opera-classic-works-like-le-lac-des-cygnes-or-the-nutcracker-will-disappear-to-make-room-for-minorities/

  Bij de Opera van Parijs zullen klassieke werken als ‘Le Lac des Cygnes’ of ‘De notenkraker’ verdwijnen om plaats te maken voor ‘minderheden’

  “Bepaalde werken zullen ongetwijfeld uit het repertoire verdwijnen”, legt Alexander Neef, de nieuwe directeur van de Opera van Parijs, uit in de rubrieken van de krant, die met name La Bayadère, Le Lac des cygnes, Casse-Noisette citeert. “Maar dat is niet genoeg. Verwijderen heeft geen zin als we de lessen uit de geschiedenis niet leren ”, oordeelt hij nog steeds. “Om een ​​grote renovatie te realiseren, zodat minderheden over tien jaar beter vertegenwoordigd zijn in de Opera, was een echte reflectie nodig”, zei de nieuwe baas van de Opera van Parijs, die deze reflectie toevertrouwde “aan externe persoonlijkheden omwille van meer objectiviteit, meer vrijheid van meningsuiting.

  Like

 9. Bas zegt:

  Zondag 27 Italië in totale lockdown, niet voor iedereen. Italianen worden thuis vastgezet, terwijl honderden illegale Afrikanen vrij zijn om drugs te verkopen en illegale goederen te verkopen. De legerbus rijdt rechtdoor alsof er niets is gebeurd. Fuck Count! https://t.me/RadioSavana

  Like

 10. Bas zegt:

  https://dissident.one/2020/12/29/lockdown-toename-van-eetstoornissen-bij-kinderen/

  Lockdown: “toename van eetstoornissen bij kinderen”

  Eetstoornissen bij kinderen, zoals anorexia, zijn enorm toegenomen tijdens de pandemie en Britse experts luiden nu de alarmklok voor ouders: “Wees waakzaam”.

  Geïsoleerde kinderen, het enige contact: sociale netwerken

  Isolatie van vrienden, afgelasting van examens en het verlies van buitenschoolse activiteiten hebben stress veroorzaakt en kinderen en tieners ertoe aangezet zich te concentreren op eten en weinig lichaamsbeweging of de verkeerde manier van bewegen, volgens een onderzoek van het Royal College of Paediatrics and Child Health naar de gezondheid van kinderen. Toenemend gebruik van sociale media terwijl ze thuis blijven, kan kinderen ook onrealistische ideeën geven over hoe hun lichaam eruit zou moeten zien, zeggen experts.

  Like

 11. Bas zegt:

  Groot, groter, grootst….

  https://summit.news/2020/12/29/who-bigger-pandemic-than-covid-is-coming/

  WHO: Er komt een grotere pandemie aan dan COVID

  “Deze pandemie is zeer ernstig geweest… het heeft alle uithoeken van deze planeet getroffen. Maar dit is niet per se de grote.

  De Wereldgezondheidsorganisatie heeft gewaarschuwd dat een ergere pandemie dan COVID om de hoek zou kunnen komen en dat wat we tot nu toe hebben gezien in 2020 ‘niet per se de grote’ is.

  Met wereldwijde lockdowns, internationaal ontdoen van vrijheden en de decimering van kleine bedrijven en de economie als geheel, is het moeilijk voor te stellen hoe het erger zou kunnen worden.

  Toch voorspelt de WHO dat dit heel goed het geval zou kunnen zijn.

  Het hoofd van het noodsituatiesprogramma van de WHO, dr. Mike Ryan, zei tijdens een persconferentie dat “deze pandemie zeer ernstig is geweest … het heeft alle uithoeken van deze planeet getroffen. Maar dit is niet per se de grote. “

  Like

 12. karton zegt:

  Hoogste tijd dat de goedwillenden in de bevolking de vernielers gaan vernielen.

  Like

 13. Bas zegt:

  Op en neer springen bij het vooruitzicht baby’s te doden. Weerzinwekkend

  Argentinië wordt het eerste land in Latijns-Amerika dat abortus legaliseert na een historische stemming.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Laten we elkaar niet verkeerd begrijpen.
   Ik ben niet expliciet tegen abortus, Bijvoorbeeld abortus na verkrachting moet kunnen, of na onderzoek wetende dat je een gehandicapt kind ter wereld gaat brengen is voor mij ook een reden om abortus toe te staan, maar dit zijn excessen.
   Maar wat je hierboven in het filmpje ziet zijn een stel koekwouzen die hun zwangerschap op de gemeenschap af willen schuiven want ook in Argentinië kent men spiraaltje anticonceptiepil en nog enige andere voorbehoedsmiddelen.
   Dus bij elkaar genomen zijn het voor mij niet meer als een stelletje profiteurs.

   Like

 14. Bas zegt:

  Grootste netto-betaler van de EU. En dan achteraan aansluiten. Beschamend.
  https://pbs.twimg.com/media/Eqeml7XXEAA7fkz?format=jpg&name=large

  Like

 15. Hovawart zegt:

  ‘Wie zijn verleden verloochent, verloochent zichzelf ‘ en de toekomst van vele generaties……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s