With Open Gates: De gedwongen collectieve zelfmoord van de Europese naties

(Door: “DissidentNL”)

In 2015 zette de DDR-heks, Angela Merkel, de poorten van Europa open, terwijl de NAVO bijna elk land in Noord-Afrika en het Midden-Oosten bombardeerde om de barbaarse horden deze kant uit te jagen.

“Een natie kan haar dwazen overleven. Maar het kan verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand aan de poorten is minder geducht, want hij is bekend en draagt zijn vaandel openlijk.” – Marcus Tullius Cicero

Hoeveel van de voorspellingen over de invasie van Europa zijn vijf jaar na het debuut van deze schokkende film werkelijkheid geworden? De jaarlijkse vloedgolf van indringers – zowel legale als illegale – is van zijn hoogtepunt (1,5 miljoen) in 2015 iets vertraagd, maar de omvolking van West-Europa gaat onverminderd door, omdat de EU-dictatuur de plannen van Coudenhove-Kalergi uitvoert om ons in het niets op te lossen.

Bron:
DissidentNL

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op With Open Gates: De gedwongen collectieve zelfmoord van de Europese naties

 1. Hovawart zegt:

  Elke vorm van massamigratie bied weldegelijk kansen maar veroorzaakt ook veel leed, de verplaatsing van enorme aantallen, vooral jonge mensen, met een schijnbaar ongelukkig leven van miljoenen mensen op aarde, opgejaagd door de opruiende berichtgevingen op social media en internet en aangelokt door de rijkdommen van het politiek verzwakte West-Europese Rijk, het uiteenrukken van families blijken de doodsteek voor de economie in landen van herkomst, maar ook een enorme belasting op de sociale stelsels in de landen van aankomst, en kijkt u daarbij naar de geboden mogelijkheden en behaalde resultaten dan ziet men het overgrote aantal van de migranten stranden in illegaliteit, van zwartwerken tot zware criminaliteit…….en extremisme.
  De vraag blijft natuurlijk, in hoeverre heeft de (EU-)politiek zich schuldig gemaakt aan het ondermijnen van de gehele maatschappij en de economieën in vele landen in de wereld, een geopolitieke volksverhuizing is een geniepige en achterbakse vorm van een oorlogsmisdaad, een reeks politieke plannen tegen de mensheid die deel uitmaken van een wijdverbreide of stelselmatige aanval tegen de burgerbevolking….c’est ca!
  (Er staan Afrikaanse regimes voor minder voor het tribunaal in Den Hague)

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Le Grand Remplacement France………..

  Geliked door 2 people

 3. Sobieski zegt:

  Open Gates en Bill Gates. De twee grootste gevaren voor Europa en de Wereld.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Sobieski.De khazariaanse mafia a.k.a. de deepstate/cabal,de bilderberg groep,de club van rome etc.etc.

   Like

   • Sobieski zegt:

    Uiteraard, Ron, ook de Illuminati, de Jezuieten, de Rothchilds en de Rockefellers, en wie weet wie daar nog boven staan, die verder niemand kent. Vond het alleen treffend dat dezelfde termen steeds terug schijnen te komen, Naast “Bill Gates” en “Open Gates” kwam ook “Climate Gate” in me op, dat ook tot hetzelfde complte behoort. Deze term is overigens gebaseerd op “Watergate”, zo genoemd omdat het gebouw met die mysterieuze naam -misschien ook niet toevallig- het hoofdkwartoer van de “Democraten” is in Washinton DC. “Gate” betekent “Hek”. Zou het mogelijk een codeterm zijn, dat we allemaal als menselijk vee in (uiteraard figuurlijke en denkbeeldige) hekken opgesloten dreigen te worden? Indien dit geen codeterm voor een geen complot is, dan toch zeker een archetypisch geval van synchroniciteit, zoals zeer treffend beschreven door Carl Gustav Jung. In ieder geval kan die etter van een “Youp van ’t Hek” er dan ook nog wel bij, want het is dan ook niet toevallig, dat deze kwal een dom liedje maakte, waarbij hij iedereen die door begint te krijgen wat er gaande is, op arrogante wijze denkt weg te kunnen zetten als “wappies”.

    Geliked door 1 persoon

 4. antiislamnu zegt:

  Afgelopen jaren Helft ic bedden weg bezuinigd heel de economie kapot zogenaamd geen enkele mogelijkheid om een paar duizend ic bedden er bij te zetten echt onmogelijk helaas.
  Maar wat wel kan is elke week een paar honderd asielparasieten hier binnen laten.
  En de meerderheid van de Nederlanders ziet dit niet eens 🤮🤮🤮🤮🤮

  Geliked door 2 people

  • Triumph zegt:

   Wanneer geeft Pinokkio eens toe dat die gasten hier helemaal niets te zoeken hebben.Maar we zijn gebonden aan die verrekte EU.Kijk eens naar Hongarije.Daar kan het dus wel.Spoedwet jassen ze er zo doorheen waarom geen wet voor die z.g.vluchtelingen? Moet toch ook kunnen.Maar dit zootje uit Den Haag zijn de grootste schijterds na WO2.Glibberalen met een laag teflon.Hou verdomme jullie rug recht.Dit rapalje moet ons vertegenwoordigen.Laat me niet lachen.

   Like

  • Julia zegt:

   antiislamnu Dat de meerderheid dit nog niet ziet is al diep treurig. Dan maar te hopen dat de meerderheid geen ernstige ziekte krijgt of een dringende operatie nodig heeft maar dat als zij zelf of één van hun naasten hierdoor worden getroffen en niet geholpen kunnen worden zal ze dan blijkbaar toch eens wakker schudden. De meeste mensen denken dat zij blijkbaar nog alleen getroffen kunnen worden door corona maar dat het onheil van alle kanten kan toeslaan zijn ze totaal uit het oog verloren.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Fleur Agema heeft het op de kaart gezet dat ons ziektekosten superpotje voor een deel , denk zelf een groot deel, aan huisvesting van binnenkomende vluchtelingen besteedt word.
   Dus vandaar dat de IC-bedden en allerlei andere zaken teruggeschaald werden, met alle gevolgen van dien. Ik denk dat we gewoon een proefproces moeten uitlokken, dat de gewone Nederlander geen huis krijgt maar een vluchteling wel.
   Heel veel gewone Nederlanders worden daardoor daklozen/zwervers en wij zouden op zijn minst gelijk behandeld moeten worden en eigenlijk met voorrang, dit is discriminatie tegen het eigen volk.

   Like

 5. LUCIA zegt:

  Laten wij als Nederlanders voor 2021 een belangrijk voornemen koesteren..Niet wijken voor onze principes ;

  Een eindejaarsgedicht uit het Dagboek ” Laat de leeuw trots weer brullen”
  De beste wensen voor iedereen; liefde en een knuffel van Lucia;

  Snijden in het eigen vlees
  omdat het mot.. omdat het rot
  deze luizen in de pels
  Plannend zullen wij ze vloeren
  ons verradend, ons verkopend
  schaamtelozer dan hoeren

  Nimmer toegeven aan de vijand
  zowel binnen als buiten de poort
  Ook niet als het policor
  zogenaamd/eigenlijk/best wel.. hoort

  En laat voor 2021, Schepper
  vrijheid en de knuffel bloeien
  Zonder dwingelandij
  zonder maskers
  zonder prik
  laat op de puinhopen van dit verraad
  onze liefde voor het land & elkaar weer groeien.

  Hoog houden wij…
  Het rood,wit, blauw
  Hollanders van de gestampte pot
  Wij zijn Heet of Koud.. nooit Lauw

  Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   laat op de puinhopen van dit verraad
   onze liefde voor het land & elkaar weer groeien.

   Ons land was het meest echt vredige land ter wereld voor decennia voor alle kleuren dus waarom laat dit volk zich wijsmaken dat men racistisch is en men een betere vrede kan gebruiken?

   De onze was de beste dus gewoon blijven staan voor wat goed was en inderdaad niet van onze principes af wijken, zeker niet voor minder.

   Fijne jaarwisseling , Lucia.

   Like

 6. jepa8 zegt:

  De NAVO onder leiding van de VS hebben de afgelopen jaren deze massa-immigratie mede veroorzaakt door hun destructieve en criminele activiteiten van regime-change in talloze landen.

  Like

 7. Bob zegt:

  De migranten worden vluchtelingen genoemd.
  De foute benaming als vluchteling geeft een
  onderliggende bedoeling weer.
  Ze worden ten koste van de door de bevolking
  opgebouwde sociale onderhouden.
  Als een Nederlander een tweede(vakantiehuis)
  heeft wordt er belasting over geheven.
  Als een migrant onroerend bezit heeft krijgt
  die alle mogelijke bijstand. Dit ten koste van
  de oorspronkelijke bewoners.

  Like

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  Eigenlijk wel geinig.
  Vandaag een goed onderbouwd reactiel gepost bij Opini Z wat er na enkele uren uitgemieterd is.
  Twee redenen geven me dan iets om mee te leven.
  Ten eerste laatste reactie daar en ten tweede om ze nooit meer te bezoeken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s