Het coronavirus muteerde in een neocommunistische nieuwe normaal dictatuur

(Door: “Balkanske priče”)

CORONA WORDT MISBRUIKT OM DE DEMOCRATIE AF TE BREKEN. Onlangs verzamelde zich een groep demonstranten op het Malieveld met de boodschap op vlaggen, borden en T-shirts: ‘Corona is een leugen’, ‘Overheid = maffia’, ‘Stop de lockdown’, ‘Ik ben wakker, u ook?’, ‘NOS = fake news’, ‘Koester je immuunsysteem en niet je angst’ en ‘Rutte rot op’. “Alles gaat naar de kloten en er wordt een dictatuur uitgerold. De globale elite wil de vrijheid van mensen afpakken en Bill Gates heeft via het coronavirus ‘dood en verderf gezaaid’ om iedereen aan een kwaadaardig vaccin te helpen”, zeggen de demonstranten. Het hele corona circus heeft waanzinnige vormen aangenomen. Economen hebben nog nooit zulke negatieve cijfers gezien. De financiële crisis van 2008 was niets vergeleken met de tsunami aan ellende die zo gaat komen. De werkloosheid gaat de komende maanden hard oplopen. We mogen niet op de koffie bij vrienden en familie, we mogen niet reizen door de EU, we mogen niet op bezoek bij opa en oma, recht om te demonstreren is afgenomen, je krijgt een strafblad als je iemand de hand geeft. Er is een stijging van zelfmoorden, depressies, huiselijk geweld, alcoholisme, drugsverslaving, werkloosheid en armoede. Nederland gaat compleet kapot en muteert in een politiestaat of dictatuur. Het Chinese communisme is het voorbeeld van Europa geworden…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het coronavirus muteerde in een neocommunistische nieuwe normaal dictatuur

 1. vangie1206j zegt:

  Ik lees iedere keer ja dan heb je wen strafblad!! nou en?
  Liever een strafblad dan te kruipen voor dat stuk ongedierte genaamd Rutte.
  En mocht ik daarna niet meer aan de bak komen nou en?
  Lekkerrrrr in de WW op kosten van rat Rutte.
  Ze maken mij niet bang wel kwaad.

  Geliked door 2 people

 2. andre zegt:

  Een goed verhaal het 2de filmpje wat betreft het WEF van herr Schwab is namelijk niets democraties deze nazi heeft al vanaf 1971 heel bewust hiernaar toe gewerkt. Niemand heeft deze engnek gevraagd. Ook komt er naar voren dat je geen bezit meer zal hebben. De grote steden zoals NY Amsterdam London zitten opslot. NY en London zijn ongeveer even groot weet je al hoeveel mensen de stad zijn uitgevlucht?? Al meer dan een half miljoen. Wat de nazi’s gaan doen ze gaan deze steden nationaliseren en zal het onderpand gaan worden van iets nieuws. Libor kennen we Euribor ook maar heeft iemand wel eens gehoord van Eonia? Eonia is een totaal mislukt EU project ze gaan nationaliseren.

  Geliked door 2 people

 3. bozeoudeman zegt:

  De WHO lakeien van Gates laten weten dat Corona het begin van een reeks virussen is. Het ene virus na het ander wordt door de ongezondheidmaffia op ons losgelaten: dat is de toekomst. De vaccin industrie waakt vanaf heden over ons ongezond blijven om Bill Gates tot de rijkste rijkaard aller tijden te maken. Straks staat deze dwaas als de grootse gek van de wereld op een dan door zijn toedoen volledig verlate wereld te zingen: Ik ben de rijkste man ter wereld met 1 miljoen miljard (1.000.000.000.000.000).

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Jaja, zo gaat dat, en de mensen die dit voorspelden zijn zgn complotdenkers…..

  https://tpo.nl/2021/01/01/bruls-kabinet-moet-vuurwerkverbod-volgend-jaar-landelijk-voortzetten/

  Bruls: kabinet moet vuurwerkverbod volgend jaar landelijk voortzetten
  ‘Het publiek juicht een vuurwerk toe, maar geen zonsopgang’

  “De eerste tekenen van het vuurwerkverbod smaken er bij mij naar dat we dit blijven doorzetten. Wat Nijmegen betreft sowieso, maar ik zou zeggen tegen het kabinet: ‘Nu echt doorzetten, voor het hele land een vuurwerkverbod’. Ook voor volgend jaar.”

  Like

 5. M. zegt:

  Het uiteraard toeval dat er een Nederlander in Wuhan was en het is uiteraard ook toeval dat de chinezen op het paleis sliepen een paar jaar terug.
  Nog meer toeval is dat men de kennis hier vandaan heeft.
  Ook het stemsysteem heeft er allemaal niets mee te maken, dat lijkt maar zo.
  Allemaal toeval.
  Dat de berg met billen in Virginia heeft besloten Europa te chippen en te beginnen met Nederland waarbij men om u niet ongerust te maken net doet alsof het achteraan loopt.
  Maar dat is allemaal toeval, en u denkt toch dat anderen u voor zijn, en dat u wat onzin leest.
  En omdat u dat denkt zal u op andere gedachten gebracht worden zodat u weet dat u geen onzin heeft gelezen.

  Iedereen weet wel dat ze allemaal te goeder trouw zijn en dat de duivel als god wil zijn is voor mensen met hun ogen dicht allemaal toeval.

  Jezus lulde maar wat uit zijn nek met ….
  ‘Niemand…rijk of arm zal nog kunnen kopen of verkopen zonder het covid pasje of de kutspuit”….. waarmee de burger zijn loyaliteit aan de duivel toont om het maar even gewoon in boeren taal te noemen.
  Zeg maar dat Hij ongelijk had en dat het niet zo is wat Hij voorzegt heeft? Kan je niet.

  Hoeveel Hij uit zijn nek lulde komt men allemaal achter.
  Al gelooft men in zeewier wat de kant op kroop zonder longen ….of een aap die mensen uitpoept maar zelf aap blijft …..of in alles dat uit niets is geknald dan wil men graag bedrogen uit komen.
  Met die bewezen onmogelijke onzin zal men bedrogen uitkomen omdat men zo graag bedrogen wil worden.
  Tegen de waarschuwingen in.

  Als het straks satansknechten gaat regenen en de geest van de duivel zich in de mensen die niets met God te maken willen hebben zal huizen en manifesteren zoals hij zich nog nooit heeft huisgehouden en zich gemanifesteerd heeft zal de meest ongelovige Godhater het hardste schreeuwen om waar hij niet in gelooft.

  Nu lachen ze nog, straks niet meer dan krijgen ze de ellende onverdund over zich heen omdat men dacht geen bescherming nodig te hebben en men wel kon vertrouwen op het zeewier, broodje aap of op niets dat tot alles is geploft. Over waanzin gesproken.

  “Zij die mijn geboden onderhouden, zullen het kwaad niet voelen.” (J)

  Maar dat heeft de Godhater niet nodig, die schreeuwt straks liever in wanhoop en angst tevergeefs alsnog om God.

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://dissident.one/2021/01/01/eu-bijeenkomst-het-bespioneren-van-uw-surfgeschiedenis-bepaalt-uw-kredietwaardigheid/

  EU-bijeenkomst: het bespioneren van uw surfgeschiedenis bepaalt uw kredietwaardigheid

  Banken zouden moeten kijken naar het surfgedrag van hun klanten om hun kredietwaardigheid beter te kunnen beoordelen, blijkt uit discussies tussen het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Europese Centrale Bank (ECB) in het najaar, schrijft het IMF op zijn website.

  De financiële technologie-industrie kan vervolgens “kunstmatige intelligentie” en machine learning gebruiken om erachter te komen hoe de onderschepte informatie kan worden gebruikt om de kredietwaardigheid van een persoon te bepalen. De kredietwaardigheid kan vervolgens worden overgedragen aan banken, die hiermee de kredietwaardigheid van een individuele klant kunnen berekenen.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   We hebben tijdens de gele hesjes een profbokser gezien die enkele klojo’s van de oproerpolitie even op hun plaats zette.
   Zou die met zijn stijve nog zo’n praatjes hebben als hij zo iemand tegen komt.
   Ik heb allemaal het idee dat hij een redelijk toontje lager zou zingen hehehe

   Like

 7. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Mocht u zich in het nieuwe jaar nog afvragen waarom de zorg in de Pays-Bah zo is ontleed, ons kabinet sponsort elke buitenlander die hier een paar maanden heeft gewerkt door een Werkeloosheidsuitkering te vergunnen, Polen, Roemenen, Bulgaren…etc.
  (zou het ook andersom zo werken denkt u……….?..of hebben wij Gekke Henkie verkozen tot MP.

  Like

 9. Bas zegt:

  Voor de duidelijkheid
  https://www.rt.com/news/511332-israel-vaccination-coronavirus-pfizer/amp/?__twitter_impression=true

  Honderden Israëli’s raken besmet met Covid-19 nadat ze het Pfizer / BioNTech-vaccin hebben ontvangen – rapporten

  Omdat het vaccin geen onmiddellijke immuniteit biedt tegen het coronavirus, is bij meer dan tweehonderd Israëlische burgers de diagnose van de ziekte gesteld dagen nadat ze de Pfizer / BioNTech-prikken hadden gekregen, meldden lokale media.
  Volgens gegevens van Channel 13 News bedroeg het aantal van degenen die ondanks vaccinatie Covid-19 kregen ongeveer 240 mensen.

  Het Pfizer / BioNTech-vaccin, waarop de Israëlische gezondheidsautoriteiten vertrouwen, bevat het coronavirus niet en kan de ontvanger niet infecteren. Maar de genetische code in het medicijn heeft tijd nodig om het immuunsysteem te trainen om de ziekte te herkennen en aan te vallen.

  Het verloop van het door de VS gemaakte vaccin vereist twee shots. Volgens de onderzoeken neemt de immuniteit tegen Covid-19 slechts acht tot tien dagen na de eerste injectie toe en bereikt uiteindelijk 50 procent.

  De tweede prik wordt 21 dagen na de eerste toegediend, terwijl de verklaarde immuniteit van 95 procent pas een week daarna wordt bereikt. En er is natuurlijk nog steeds een kans van vijf procent om geïnfecteerd te raken, zelfs als het vaccin zijn volle potentieel heeft.

  Like

  • saddy zegt:

   @Bas, je hebt goede en interessante filmpjes en commentaren die ik graag bekijk als ik tijd heb.
   Maar je opmerking dat het immuunsysteem getraind wordt is niet correct. Twee opmerkingen:
   Ten eerste: Die 95% is gebaseerd op mogelijk minder ziekte-verschijnselen, niet op het virus zelf , laat staan dat het ook maar enig effect heeft op je immuniteit, kans op ziekte of kans op sterven ( De genetische code die je noemt is een (fout) gokje geweest, immers de juiste “codes” heb je alleen als je het virus hebt en die heeft geen enkele fabrikant, want anders had je ook een gewoon vaccin kunnen maken, idem aan de griep-prik bv.)
   Ten tweede, de fabrikant zelf geeft aan te HOPEN op een 9 maand durende werking, dat geeft al aan dat je immuunsysteem niet “”getraind” wordt, maw het virus niet herkent. Uit de gegevens van Pfizer zelf blijkt dat er geen verschil met placebo is na 21 dagen! Pfizer probeert het product te redden door onterecht de werking tot na de zomer te voorspellen (omdat je dan toch geen coronavirus-gevaar hebt). Meerdere instanties en landen weten dit inmiddels ook heel goed en daarom gaan ze de tweede injectie ook over de zomer tillen, wat het verhaal van 50% en 95% helemaal ontkracht. (Ze brengen dit beleid onder het mom van schaarste maar dat is gewoon de zoveelste leugen) Zelfs een WHO-commissie stelt dat geen van de “vaccins” werkt.
   (Zelf denk ik dat Pfizer hun product helemaal geen vaccin had mogen noemen)
   Filmpjes voor jou: Epoch times podcasts 493 en meerdere van The Highwire

   Like

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Voor mij is het al duidelijk dat er al voorgesorteerd word op nog meer “geinfecteerden”
  Met de zogenaamde nieuwe mutatie die met name kinderen zou treffen zijn er dus ca 1,5 tot 2 miljoen potentiele nepgeinfecteerden bij gekomen want in Den Haag en elders wordt al gesproken om ook kinderen onder de 12 jaar te gaan testen met een test die voor geen meter deugd en tot 95 % vals positieven geeft.
  Maar dat doet er verder niet toe als er maar geinfecteerden bij komen, want de schrik moet er in blijven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s