Italianen vriezen dood op straat, omdat migranten hen uit noodonderkomens verdringen

(Vertaling: E.J. Bron)

In Milaan, dat op dit moment geteisterd wordt door zware sneeuwval, is een 76-jarige dakloze doodgevroren op straat, omdat er geen plek voor hem was in een van de noodonderkomens die uitpuilen van migranten. Hij zakte op de grond en stond nooit meer op. Enkele voorbijgangers belden de politie en de ambulance, nadat ze de op de grond liggende en duidelijk zichtbaar hulpbehoevende man opmerkten. De regionale verantwoordelijke voor veiligheid, lokale politie en immigratie, Riccardo De Corato, becommentarieerde de dood van de 76-jarige man:

“Helaas komen er op grond van het koude weer nog steeds sterfgevallen van daklozen voor, die in Milaan op straat slapen. Het is een feit dat veel daklozen er de voorkeur aan geven om op straat te slapen, in de wetenschap van kou te sterven, in plaats van naar de noodonderkomens van de stad Milaan te gaan. Daar vinden ze vaak geen plek en als ze toch geluk hebben, dan lopen ze het risico om door dakloze buitenlanders, in veel gevallen illegale immigranten, van hun laatste beetje geld beroofd te worden.”

“Burgemeester Giuseppe Sala en de middenlinks partij”, aldus De Corato verder, “hebben aangekondigd nieuwe instellingen te bouwen om de daklozen in overeenstemming met de anti-covidmaatregelen onder te brengen, maar tot nu toe werd de vermindering van de plekken, die veroorzaakt werd door de pandemieregels, niet door de bouw van nieuwe instellingen opgevangen. De huidige periode maakt ons ervan bewust dat dit zeer dringend is en dat het absoluut noodzakelijk is dat we diegenen blijven ondersteunen die hulp nodig hebben, vooral in een gecompliceerde tijd als de huidige.

Omdat we het over een plan hebben dat bij behoefte voorziet in tussen de 2000 en 2700 bedden, is het beslist nodig dat we aan de veiligheid denken van de ondergebrachte personen. Vaak worden de daklozen in deze onderkomens niet alleen beroofd, zoals ik al zei, maar ze worden ook aangevallen en komt het niet zelden tot onaangename incidenten. Dit alles leidt ertoe dat velen van hen liever in de koude straten van Milaan slapen. Het stadsbestuur moet daarom ook voor hun veiligheid zorgen en zorgen voor een bewakingsdienst in deze onderkomens, die uitgevoerd kan worden door plaatselijke politieagenten en privébeveiligers, dus bewakingsdiensten voor daklozen.”

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Italianen vriezen dood op straat, omdat migranten hen uit noodonderkomens verdringen

 1. vangie1206j zegt:

  Ik heb een aardig idee laten de Italianen die asozielzoekers onderkomen in de fik steken a la Griekenland.

  Geliked door 2 people

 2. dutchess43 zegt:

  Er komt toch nooit meer een einde aan het negatieve nieuws over die vervloekte immigranten. Niemand, geen homo’s, lesbiennes, transgenders die in hun eigen land zouden worden vervolgd ( ???) nog toelaten. En Syriërs ook niet. Nog minder Somaliërs, afghanen of Mocro’s. Echt, heel Europa op slot. Boten in de Middellandse Zee allemaal lek schieten ook die van de zogenaamde “redders”.
  HET IS GENOEG GEWEEST.

  Geliked door 7 people

 3. Bob zegt:

  Het idee van de EU is om bepaalde
  groepen autochtone bewoners te
  elimineren.
  Dat is moord met voorbedachte rade.

  Geliked door 4 people

  • top of flop zegt:

   Men probeert een nieuw menssoort te verwezenlijken, Of de kiezer dit lust zullen we bij de komende verkiezingen wel zien. We moeten ons bevrijden van de foute propaganda, die de NPO ons levert. De NPO zet de kiezer op het verkeerde been.

   Like

   • karton zegt:

    @ top of flop op 3-1-2021 om 11.34 u. Een nieuwe menssoort ? De wetenschap is daar al een paar jaren mee bezig , zij creëerden reeds grote aantallen hersenloze “mensen” ; men herkent dat soort aan hun gewoonte om altijd bij elkaar te klitten ! Zoals in “Den Haag” , Brussel , Parijs , Madrid enz. Daar zetelt de nieuwe menssoort : de hersenlozen !

    Geliked door 1 persoon

 4. Lilith zegt:

  Volg eenswater in Amerika de komende dagen gaat gebeuren. Hadden wij maar een leider gehad als Trump! Wij zitten met de socialisten/communisten van de EU. Met ons komt het al niet meer goed tenzij er een WE THE PEOPLE beweging ontstaatin Europa.De ratten.vermenigvuldigen zich snel en echtemannen zijn trafo’s,trannies en homo’s geworden!

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  @ vangie1206j op 2-1-2021 om 14.05 u. Ik vind uw plan uitstekend 👍👍 en óók goed uitvoerbaar ! Als u lucifers en/of een fles benzine nodig heeft …….ik verneem graag van u.

  Like

 6. antiislamnu zegt:

  Zijn we hier in Europa nou echt zo laf dat we niet in opstand komen? Wat moet er gebeuren voordat de bom barst ik was er tientallen jaren x geleden al klaar mee dat multicultie geweld.

  Geliked door 1 persoon

 7. Stefan Thönissen zegt:

  Moord met voorbedachte rade net als HCQ en Ivermectine criminaliseren, zodat mensen die medicijnen niet kunnen gebruiken en aan corona sterven.
  De namen van de moordenaars mogen niet vergeten worden.

  Like

 8. Sinyo zegt:

  Een man een man
  Een woord een woord

  Een EU een EU
  Een moord een moord

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Het Italiaanse en de rest van het Europese volk werken hier zelf aan mee. Jaren wordt dit land (net als de overige zogenoemde lidstaten van de vernietigende EU) overspoelt door profiteurs en woestijnratten uit niet oorlogsgebieden. Men kijkt er massaal naar, trekken de schouders op en halen ze massaal binnen. Dit is het resultaat en het zal alleen maar erger worden.

  Geliked door 2 people

 10. Pingback: Italianen vriezen dood op straat, omdat migranten hen uit noodonderkomens verdringen! | eunmask

 11. roheline1 zegt:

  Het is tijd voor de grote schoonmaak!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s