Veiligheidsadviseur van Orbán: pandemie, migratie en Soros-plan bedreigen de veiligheid van Hongarije en Europa

Grenshek Hongarije

(Vertaling: E.J. Bron)

In het zesde achtereenvolgende jaar zou er geen echte oplossing voor de migratie in Europa zijn gekomen, verklaarde György Bakondi, de belangrijkste adviseur van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán op het gebied van binnenlandse veiligheid. Bakondi zei dat landen die zich niet aan de koers van de Europese Unie houden onder zware politieke druk komen te staan.

Onder verwijzing naar de financier George Soros zei hij dat het zogenaamde “Soros-plan” in het EU-wetsontwerp opgenomen zou zijn. Het nieuwe migratieactieplan van de Europese Commissie, aldus Bakondi, zou de migratie legaliseren en aan 34 miljoen migranten woonruimte, sociale uitkeringen, staatsburgerschap en kiesrecht toestaan.

Bakondi voegde er aan toe dat de Hongaarse migratiepolitiek zich op de veiligheid van de burgers en de bescherming van de nationale soevereiniteit zou concentreren, evenals op de eis dat mensen zich aan de wet houden.

Hij verwees naar de fysieke en juridische barrières voor binnenkomst aan de Hongaarse grens en het grote aantal politieagenten en militairen die deelnemen aan de grensbewaking. Hij voegde er aan toe dat Hongarije de Balkanlanden zou helpen de illegale migratie te beperken en hulp zou bieden aan onrustige regio´s die de bron van de migratie zijn. Hongarije´s migratiepolitiek zou veel steun van het publiek krijgen.

De veiligheidsadviseur van de minister-president zei dat het aantal illegale migranten in 2020 sterk toegenomen zou zijn en dat er een nauwe relatie tussen illegale migratie en georganiseerde criminaliteit zou bestaan.

Hij benadrukte dat parallel daaraan het Soros-netwerk “zeer actief” geweest zou zijn, vooral in de tweede helft van het jaar, toen er steeds openlijker politieke maatregelen werden getroffen.

Bakondi beschuldigde het Soros-netwerk en links-liberale krachten ervan lobbywerk te bedrijven voor het onttrekken van EU-subsidies aan Hongarije, dat zou weigeren het EU-standpunt over migratie te volgen. De Hongaarse regering zou dit echter met succes hebben verhinderd. Ook in het jaar 2021 zou de Hongaarse regering haar “beproefde migratiepolitiek” voortzetten, aldus Bakondi.

Het doel zou zijn om de binnenlandse veiligheid en de grensveiligheid te garanderen en de nationale soevereiniteit te beschermen.

Hongarije zou zich verzetten tegen pogingen ter stimulering van de migratie, zoals bijvoorbeeld door het resettlement-quotasysteem, en samenwerken met gelijkgezinde landen, aldus Bakondi. Ook zou Hongarije de Europese grenscontrole inspanningen blijven ondersteunen en door middel van zijn Hongarije-hulpprogramma hulp bieden aan landen in moeilijkheden, voegde hij er aan toe.

(Bron: “Daily News Hungary”)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Veiligheidsadviseur van Orbán: pandemie, migratie en Soros-plan bedreigen de veiligheid van Hongarije en Europa

 1. willie zegt:

  Meneer Orban weet toch ook goed genoeg dat er GEEN pandemie is ??? Die zakken zitten ALLEMAAL in dit smerig spel, ook de zogenaamde dwarsliggers, allemaal fake & show, hypocrieten !!!

  Geliked door 4 people

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Exact! Ik was ook geschokt over Orbans reactie op die cohona, ik had echt even het gevoel dat de grond onder mijn voeten wegzakte…

   ik was nl van plan mijn huis in Portugal te verkopen en naar Hongarije te vertrekken zoals ik oorspronkelijk v plan was,
   maar dit is niet meer mogelijk nu nu Orban dus ook gezwicht blijkt voor het cohona smeergeld….
   vreselijk vind ik het… je kunt nergens meer heen, ze zitten allemaal in het complot en ze hebben VEEL mensen ook in ons Nederlandvolkomen platge.uld… men wil er niets over horen, ze leven liever postief… zo-n vaart zal t toch niet lopen, de soep wordt niet zo heet gegeten als opgediend….

   het is VERSCHRIKKELIJK dat struisvogel gedrag… soms beneemt het me de adem…
   waarom staan we niet en masse op en legen dat hele gebouw in DHaag en hop voor een Volkstribunaal met onmiddellijke doodstraf berechting wegens Volk en Land verraad…

   wij, degenen die nog vief zijn en meer kunnen dan via een toetsenbord waarschuwen zoals ik, moeten zich dringend verenigen want WIJ zijn met meer dan ZIJ, die gore rutte met zijn henschman de jonge moeten van het toneel verdwijnen en met hen al hun gedogers en springers om t over te nemen, dus in wezen vlgens mij dan, het hele kabinet, ik kan alleen Martin Bosma nog bedenken als integer… ik hoop niet dat ik t bij t verkeerde eind heb…..

   Geliked door 1 persoon

   • willie zegt:

    Tja man, zoals je het zegt : met de weinigen die denken zoals wij zullen we niet veel in de pap te brokken hebben:enige raad die ik je kan geven is :zorg dat je een veilige plaats hebt tegen dan, met het nodige erbij (snap je wel )
    Elk land heeft die agenda 2030 mee getekend, betekent dus dat ze ALLEMAAL mee in het complot tegen de mensheid zitten,ondanks wat er hier ook van alles anders beweerd wordt. en t volgende staat ons zeker te wachten,

    Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Scarlatti bombatti. Ik ben het meer dan volledig met u eens. Wat ons opstandelingen ontbreekt, is een leider die ons weet te verenigen en een koers te bepalen. Zoals ik u inschat bent u de juiste man om daarvoor te gaan. Ik hoop nog veel van u te horen en schaar mij onder uw leiding Veel succes met uw missie.

    Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Scarlatti bombatti. U bent onze leider. Wij volgen wel. Maar organiseer het wel vlug aners zijn we te laat.

    Like

   • mahoog zegt:

    Als je in Portugal woont,moet je onderhand weten dat Brasil hun ná aan het hart ligt,en goede imigratie bied vooral voor ”pensionado’s”.Velen willen weg uit de EU ZONE, maar durven de grote plas niet over te steken.ik woon hier nu dik 35 jr dus langer dan in Nederland,en kan me met de kleine pensioentjes toenderteid betaald in Nederland hier zeer goed bedruipen……hebben wél voor eigen huisje gezorgd toen ik nog voer.Mart ex Marine Engineer,…..Politiek? Vind dat Bolsonaro het goed doet,en zéér zeker ”die socialistische troep”zoal hij het zelf noemd buiten de grenzen houdt.

    Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  1.000% eens met de adviseur, hadden wij in Europa dergelijke personen i.p.v. dat huidig zootje in die EU zoals die verrotstad dan was het tenminste veiliger.

  Like

 3. bobzelf zegt:

  WIE ZEGT ?
  EN WAAR STAAT ?
  DAT ORBAN NIET WEET WAT ER AAN DE HAND IS DAN ??

  WAAR STAAT DAT HIJ DE GRENZEN OPEN GAAT DOEN , OF OOK MAAR IETS DAT ER OP LIJKT,

  WAAR STAAT DAT HIJ SMEEKT OM VACCCINS ??

  DUS U ZIT IN GOED ROTTERDAMS ,,,,UIT UW NEK TE LULLEN ??

  DANWEL BENT U ZIEK GEWEEST TOEN, ZE LEZEN HADDEN OP SCHOOL..

  DANWEL BENT U EEN BETAALDE EU TROL

  WELKOM BIJ OOM BERT, DAN WHAHAHAHA ,

  EENS KIJKEN HOELANG U HET HIER VOLHOUDT ??? WHAHAHAHAHAHA

  GROETJES

  OOM ANALFABEET

  Geliked door 4 people

  • willie zegt:

   Bob, Hij weet drommels goed dat dit allemaal fake is, maar dan ga je verder, en verlaat die rot-eu, maar dat doet ie niet ,he ?? Sorry man, wat er achter de schermen gebeurt hebben jij of ik geen weten van : voor mij blijven het ALLEMAAL verraders met een eigen agenda(atje)

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    U BENT AAN HET GISSEN ,, EN U HEEFT 0.0 BEWIJS !!!,
    DAT ZIJN AANNAMES,
    DAT IS EEN FAVORIETE HOBBIE IN BRUSSEL !!

    IK HEB PERSOONLIJK GEZIEN DAT DE OUDE GRIEKSE PRESIDENT
    IN BRUSSEL, ZIJN SPREEKTIJD GEBRUIKTE
    TOEN DE MOORDENDE EU REGELS HEM VERTELD WAREN !!

    WAARBIJ ZIJN MOOIE KLEINE GREIEKENLAND, AAN DE BEDELSTAFZOU WORDEN GEBRACHT !!

    ALLES ZOU VOOR EEN HABBEKRATS ONDER HUN REET VERKOCHT WORDEN, ..OM DAARNA NOOIT MEER UIT HET MOERAS TE KUNNEN KOMEN !!

    HIJ SPRAK DE MOOIE WOORDEN, DAT HIJ DAT EERST AAN DE GRIEKSE BEVOLKING UIT ZOU LEGGEN EN HIUN MENING VRAGEN

    HIJ WERD WEGGELEID, EN INGESLOTEN EN MET DE DOOD BEDREIGD

    DUS U LULT GEWOON UIT UW NEK

    ORBAN , EEN VENT OM TROTS OP TE ZIJN ..

    EN MET EEN BEETJE MAZZEL KOMT MIJN OOM EERDAAGS OP BEZOEK

    EN DAN KAN HIJ ER VROLIJK UITSTAPPEN ,

    MAAR U KOMT MET NIKS, EN IK DACHT AL,?????
    IK HAD DAT STUK GELEZEN
    EN IK DACHT NOGMAALS, HEB IK ER OVER HEEN GELEZEN DAN ??

    WAAR STAAT DAT GELUL NOU ALLEMAAL ,
    NOU IN DAT HELE STUK HIERBOVEN
    WORDT ER MET GEEN WOORD OVER GEREPT

    DUS LULKOEK WILLIE

    EN IK HEB OOK GEEN FLAUW IEDEE HOE JE OP HET IEDEE KOMT DAN WEL KWAM

    MAAR U BENT DE EERSTE EU TROL NIET HIER HOOR, (AANNAME OME BOB)

    DE BALLEN , MET JE LULVERHAAL

    OME BOBZELLUF

    Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Orban is een hele domme man want hij gelooft in God en we zien al die domme leiders die in God geloven, omdat het achterlijke konijnen zijn, het ook nog opnemen voor hun volk.
    Wie wil zulke mensen zou ?

    Liever satanisten zoals bij ons daar word de wereld zo gelukkig van en dwazen die in God geloven en goed voor hun mensen zijn wat moet je er mee?
    Zijn toch waanzinnig allemaal?

    Like

   • willie zegt:

    Tja, Bob , als kaarsen noch brillen helpen ?? Enne nog 1 : leuk rondlopen in GR schreef jij toch ?? Wel ik ken iemand die op Chios woont : dat mens schreef : Welkom in onze landelijke gevangenis : zelfs binnenhuis muilpamper op ,binnenblijven, winkelen alleen met vergunning, is wel iets anders he ?? Nog een leukertje , Chemtrails over Hongarije , ??? Zo zie je wel dat ze allemaal in t zelfde vuile spelletje zitten, maar daar geraak jij blijkbaar niet ,? 2e video chems over jouw uncle Vlad’s country, hihihih

    Like

   • bobzelf zegt:

    FEITEN IQ 19.8 , FEITEN EN BEWIJZEN ………
    DIT IS 4 e KLAS LOMP SCHOOL NIVEAU , trol !!!!

    AANNAMES ALS ……,
    IK HEB GEHOORD,???
    IK HEB EEN TANTE OP CHIOS, ??????
    WE VERNOMEN DAT , ?????,
    ER WORDT VERTELD DAT ???? ,
    VOLGENS WELINGELICHTE KRINGEN ??

    LULKOEK MORON , ECHTE LULKOEK !!!

    ALS KAARSEN NOG BRILLEN HELPEN ??????

    IS JE DOOPNAAM ,””LULKOEK ” , OF HEET JE BROER ZO ? WHAHAHAHA

    KAARSEN ,JA DIE HEBBEN ZE VOOR OME BOB IN DE BRAND GESTOKEN VOOR AL ZIJN HULP , LEUK HE ??

    JA, LIEFDE VOOR AARDIGE MENSEN , GEINIG HE, ??

    36 APPARTEMENTEN, WAAR NIEMAND MET EEN MONDKAPJE OPLOOPT , GEINIG HE KLOOTVIOOL !!
    WAAR DIE OUWE KAARSOPSTEKENDE LIEVE OUWE MEISSIES IEDERE DAG OF BENEDEN IN DE VERZAMEL TUIN , OF LEKKER IN HET ZONNETJES, MET HELE GROEPEN EEN BAKKIE PLEUR NEMEN EN SOMS EEN KLEIN NEUTJE, MET KOEK EN ZOPIE, EN NOOTJES EN EEN GROTE FRUITSCHAAL

    EN ALLEMAAL ZONDER MONDKAPPIE, ZEG MAAR FACEBOEK 1970 WHAHAHAH
    DUS IK DE BRANDENDEKAARSEN IN DE KERK ,,, YIPPOOOOO

    JIJ KRIJGT WAARSCHIJNLIJK EEN MOOIE GRAFSTEEN !! WHAHA VERY SOON !!

    EEN BRIL , HEB IK NIET NODIG, ,, EN JIJ HEBT ER 1 NODIG , VOOR JE FILM DIE ALLEEN MAAR ROEPEN OOK ONDERDE FILM BIJ DE REACTIES ….. OOH WAT MOOI , MOOIE FILM , EN JAN LUL, ONZE WILLIE WORTEL KOMT MET CHEM TRAILS AAN .. !!!!

    VALT ME MEE , DAT JE NIET ROEPT, HET WACHTEN IS OP EEN NIEUWE BUKRAKET,

    KLOOTHOMMELTJE ??

    1 RUSSISCH WOORD, EN VERDER WAT ENGELSE KRETEN, DUS CHEMTRAILS ?? WAAR ????????????? , EN GELUKKIG IS MIJN MOOIE MEISSIE RUSSISCH . DUS HELAAS MOET IK DIE GELOVEN
    EN NIET EEN VERDWAALDE EU TROL MET 1 WERKENDE HERSENCEL WHAHAHAHA

    MIJN QUEEN ,,,DIE ZEGT HET ZOU IEDER LAND KUNNEN ZIJN , EN IEDER VLIEGTUIG IN DE WERELD, WANT DIE STIPPIES IN DE LUCHT ??

    JA DAT MOETEN DAN WEL RUSSISCHE VLIEGTUIGEN ZIJN TOCH ?
    MOOIE AANNAME HOOR, TROTS OP JE …

    DUS HELAAS HEB JE DE HERSENS NIET, IS JE IQ EEN 120 PUNTEN TE LAAG ,WHAHAHAHA EN HEB JE DE ERVARING EN THE KNOW-HOW OM OME BOB OP DE KAST TE KRIJGEN .. ZEEER ZEKER NIET !!!

    WHAHAHAHAHAHA , LEUK , HEB JE NOG WAT LEUKS ??

    OOH JA ,

    WILLIE’S KREET ?? IK KEN IEMAND OP CHIOS ??
    NOU IK KEN EEN PAAR DUIZEND MENSEN IN ATHENE

    JA , EN VERDER ??

    DUS DIE KENNIS, ZIT OP EEN KLEIN EILANDJE , ZONDER CORONA , , EN GEEN BOA’S EN GEEN POLITIE EN DIE DRAAGT ,BINNEN EN BUITEN EEN MONDKAPJE ??

    IS DIE KENNIS DAN VOLLEDIG HERSENDOOD , DAT MOET TOCH WEL
    WHAHAHAHA
    JA , DE GRIEKEN DAT RARE VOLK HIER , HEBBEN VANDAAG 31 DODEN EN O BESMETTINGEN
    DUS LAAT DAT OUWE LIJK OP CHIOS NOG EFFFE DOORADEMEN , DOOR HAAR MONDKAPPIE, WHAHAAHAHA
    EN HIER IN ATHENE STERFT HET VAN DE MOTORAGENTEN ,, EN DIE CONTROLEREN EEN BEETJE ,
    IK EN MIJN MOOIE MEISSIE , ZIJN NOG NOOIT ZONDER MONDKAPJE AANGEHOUDEN , DAN WEL BEKEURD !!

    AL 10 MAANDEN NIET !! SNAPPIE OETLUL ??

    DUS JE KENNIS KAN NAAR ZO’N KLINIEK ,
    IS HET DE ZUS VN ONZE SCHOENENREUS MISSCHIEN ??
    MET EEN WIT JASJE AAN, NEEM JE TABLETJES IN OP TIJD , DAN MAG JE MORGEN ALS EU- WILLIE WEER EEN UURTJE , BIJ BERT BRON , DOM UIT JE NEK KOMEN LULLEN WHAHAHAHAH

    MAAR JA, MET JOUW IQ. ERBIJ , ZAL DIE DAME OOK WEL VAN HETZELFDE NIVEAU ZIJN TOCH . DROEFTOETERTJE ???
    WAT LEUK EEN HERSENDOOD SETJE IQ 19.8 WHAHAHAHA

    DUS ALS IK JOU GOED BEGRIJP, DEUGEN DE POLEN NIET ?? NIGEL FARAGE NIET ??
    ORBAN NIET ?? , SALVINI NIET ??? WILDERS NIET ??
    DE TSJECHEN NIET , ETC ??

    DUS DIE GEVEN ALLEMAAL JAREN LANG TEGENGAZZZZZZ , MET GEVAAR VOOR HUN EIGEN LEVEN

    MAAR ZE ZITTEN ALLEMAAL IN HET EU COMPLOT ??

    GEGROET BETAALDE EU TROL .

    STUUR STRAKS OF MORGEN NOG EEN DOM BRIEFIE NET ALS JE LAATSTE ..

    DAN ZAAG IK JE WEER NET BOVEN JE ENKELS AF, WHAHAHAHAHAHAHA

    OOM BUKRAKET…… ,EEN RUSSISCHE,………….. PUTIN DID IT,……………………. PUTIN MOORDENAAR
    OOM VLADIMIR CHEMTRAILS
    EN DIE PLEURIS DWARSLIGGER ORBAN DEUGT OOK NIET

    WHAHAHAHAA HE HEERLIJK

    Geliked door 2 people

  • willie zegt:

   Ik denk dat het eens HOOGTIJD wordt dat jij eens een psychiater gaat opzoeken,Agressief tot en met , en alles uit zn verband rukken ??? Niet toe doende brul-aperijen ?? Mmmmm

   Like

   • bobzelf zegt:

    ome boB is nooit agressief
    alleen tegen droeftoeters die volop dingen beweren …
    wat complete nonsens zijn , en onderbouwen ?? nada, noppes , alweer noppes ..
    en ??
    geen feiten, geen bewijzen

    ken je nog iemand op een ander eiland misschien ,?? whahahaha

    MIKONOS , KRETA , SANTORINI MISSCHIEN , TANTE BEP OFZO ??

    willie lulkoek

    MAAR OOME BOB DID IT, WHAHAHAHA NET ALS MIJN OOM VLADIMIR

    ORBAN DI IT OOK , WHAHAHAHAHAA

    MIJN HEMEL ALS ZE LUL ROEPEN MOET JIJ ALTIJD OMKIJKEN

    DUS DAT WAS HET WEL , DIT ZIELIGE ANTWOORD ??

    NOU AARDIG GEPROBEERD

    IK DENK OME BOB DOUZE POINTS, WILLIE WORTEL ZERO POINTS

    DE VOLGENDE KEER IEMAND UITZOEKEN , DIE ER OOK NIKS VAN SNAPT

    WHAHAHAHA , DIE KENNIS OP CHIOS MISSCHIEN ?? WHAHAHA

    MOOI GA IK NOU EFFE DOUCHEN

    WHAHAHAH

    OOM ORBAN DID IT ???

    Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  De grootste bedreiging voor de veiligheid van de bevolking binnen Europa is de EUSSR !!!!

  Geliked door 2 people

 5. fleckie zegt:

  Hoe zit het ook weer. met… dat het vaticaan en de islam de BALKAN ‘vrij willen hebben van orthodoxe kerk, en. orthodoxe kerk geloofsbelijders, ( ( zijn dan, indien die rampspoed zich afspeelt) de Balkanlanden niet. helemaal. ‘open gebied voor moslem- binnendringers. .?! …….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 6. saddy zegt:

  Gaat het niet nog een stapje terug? Voor een probleem wat er niet hoeft te zijn hoef je ook geen oplossing te zoeken:

  Migratie = Soros en zijn NGO’s,
  Gender-waanzin = Soros en zijn NGO’s
  BLM-waanzin en blanken-haat = Soros en zijn NGO’s
  Geld-waanzin van de EU = Soros en zijn NGO’s en zijn blackrock
  Marxistische paus = Soros en zijn zaakwaarnemer
  Islam in Europa = Soros en zijn NGO’s

  Er is in deze wereld een echt probleem op dit moment en het is niet zo moeilijk om te zien wat het is.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   saddy.En george soros is lid van de (nazi) bilderberg groep waar ons koningshuis vuistdiep in zit.Ook heeft soros 226 E.P. leden omgekocht,nigel farage op youtube.

   Geliked door 1 persoon

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Je moet goed begrijpen Willie dat Viktor Orban niet zo maar kan zeggen dat er geen pandemie is want het is duidelijk dat hij dan aan alle kanten weggezet wordt als idioot.
  Het voorbeeld is Bolsenaro.
  Orban is goed genoeg in staat om zijn land buiten deze idioterie te houden zonder dat zijn land naar de kloten gaat.

  Geliked door 1 persoon

  • willie zegt:

   Henk, daar loopt men ook met muilpampers op,dus sorry maar dat kan bij mij niet, als Orban schrik heeft voor zn hachje, dan zorgt ie maar voor een lijfwacht.Maar zoals ik reeds hierboven schreef :ZE STAAN ALLEMAAL OP EEN PAYROLL en likken allemaal de satanisten kont

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Toch begrijp je volgens mij een paar dingen niet goed Willie.
    Ik heb iets dergelijks gisteren al geschreven toen ging het over Bulgarije.
    Ik zal het nog eens voor kouwen.
    Europa doet niks liever als geld over de schutting gooien en Orban zorgt dat hij in de buurt blijft om dat geld op te vangen en geef hem eens ongelijk.
    Die blijft in de EU met polen en nog een aantal andere ex oost Europese landen.
    En geef ze daar eens ongelijk dan want volgens de EU moet het geld over de schutting.
    Op het moment dat de stroom op houdt vertrekken dan een aantal landen uit de EU.
    Je zou het opportunistisch kunnen noemen maar ook dan moet je weer verder kijken dan je neus lang is want als er een opportunistische instelling is in Europa dan zou je toch op de eerste plaats de EU zelf moeten benoemen en zeker hun commissarissen.

    Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Bolsonaro óók.

   Like

  • willie zegt:

   Henk, daaraan zie je dat er niemand eerlijk is en de waarheid durft te zeggen, MAAR : zulke mensen hebben bij mij elk krediet verloren ,slapjanussen !

   Like

   • Uiteraard Willie Ik neem aan dat je je buren en je eigen familie ook vertrouwd
    Heelgoed totdat je genaaid wordt
    Wijsheid komt met leeftijd kerel
    Maar verder geen kwaaie gedachten hier
    Wele gedachten die een en ander al meegemaakt hebben

    Geliked door 1 persoon

 8. vangie1206j zegt:

  En aan dat smerige duivelsnest EU Brussel betalen de NL. belastingslaven miljarden euro,s om onze veiligheid te vernietigen.

  Geliked door 1 persoon

 9. fleckie zegt:

  HET. Vaticaan en de Islam willen toch DE. BALKAN ‘vrij van de orthodoxen ?, ( Behorende bij de Grieks- RUSSISCH ( voorheen Byzantijnse Kerk genaamd.? ……. indien ze dat lukt, hebben de binnendringers (. moslems, .) ..‘carte blanche’. om zodoende vrij. baans de HELE BALKAN te ‘overspoelen’???!!!!!…….<~<~<~<~<~<~>>>>>> in ons , : Nederland., MET DANK aan het CDA- lid. BALKENENDE, die ons ondanks afwijzing, T o c h. de. EU. ‘inrommelde’, maar men mag OOK. DE M o t I e HALSEMA. er nog eens ‘op nazien’, …….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 2 people

 10. Blaffertje zegt:

  Ik begrijp niet dat Orban nog bij de Europese Unie blijft, of smaakt de subsidie te goed die hij krijgt van Brussel?
  Ik vind zijn standpunten en zoals hij voor zijn volk opkomt geweldig, maar doe dan als Engeland, verlaat de EU Unie.

  Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   BLAF ,BLAAFFFFFFF WHAHAHAHA
   GEGOEDE VRIEND ,
   LEES HENK ZIJN REACTIE EFFE OP 17.12 UUR

   IK DENK DAT HIJ ER GOED DICHT OP ZIT MET ZIJN MENING ..

   ALS GESTOORDEN JE GRATIS MILJOENEN DAN WEL MILJARDEN OVER WILLEN MAKEN
   EN JE HOEFT ER GEEN FLIKKER VOOR TE DOEN ……

   ZOU IK OOK ZO LANG MOGELIJK ,

   SINTERKLASIE KOM MAAR BINNEN MET JE KNECHT EN JE GRATIS EUROOTJES
   BLIJVEN ROEPEN WHAHAHAHA

   JE HOEFT NIET EENS DANK JE WEL TE ZEGGEN ..

   EN ZE GEVEN ZO VERSCHRIKKELIJK VEEL GRATIS WEG

   DEZE DOMBOOOOOOOS DENKEN DAT ALS JE GELD MAAR BIJ BLIJFT DRUKKEN , MET NIKS, ER TEGENOVER, DUS b.v. een gasbel ( nou die is leeg danwel op whahahahahaha )
   dat je dan aan het eind niet de rekening krijgt gepresenteerd . whahahahaha

   GELD LENEN KOST GELD, LEES IK WELEENS, NIET VOOR ONZE DOMBOOOOS

   WHAHAHAHAHA

   OOM OETLUL

   Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    Och ome Bob, weet je dat wij ook verneukt worden met het leeg raken van de gasbel en olievoorraden?
    Door de druk van de aardkorst word er constant aardgas en olie geproduceerd en is het oneindig.

    Ik kan het artikel niet meer vinden, maar mensen uit mijn fractie hebben hier een paar jaar geleden onderzoek naar gedaan.
    Het werd uiteraard die de overige partijen afgekraakt ondanks de wetenschappelijke onderzoeken, want ja PVV hè.

    Like

   • bobzelf zegt:

    JE ZOU BEST GELIJK KUNNEN HEBBEN VRIEND ……

    IK HEB VEEL IN HET GRAS GELEGEN VROEGUHHHHH …
    MET 2 KONTJES HOOG ,WHAHAHAHA MET EEN LEUK SNOLLIOOTJE
    DAT DAN WEER WEL WHAHAHAHA

    MAAR ONDER DE GROND HEB IK TE WEINIG VERSTAND VAN …

    IK HEB MIJN HELE LEVEN MET EEN LEUK KOFFERTJE IN HET ROND GELOPEN OM MIJN VRETEN TE VERDIENEN , WHAHAHAHA

    MAAR IK HEB NOG NIET VERNOMEN DAT SLOCHTEREN WEER GEOPEND
    WORDT
    WANT DE BEL IS WEER VOL ??

    DUS HUGGIE

    OME BOBZELLUF

    Geliked door 1 persoon

 11. Een 1e reactie; Die MISDADIGE ZOOI in Brussel, Berlijn, Den Haag, Parijs etc etc. heeft SATAN met zijn misdadige klauwen tussen ons gedumpt!! Met alle desastreuze gevolgen!! Polen en Hongarije zijn zeker ook geen heilsstaten, maar waar de onderlinge saamhorigheid, stabiliteit, VEILIGHEID (toch geen onbelangrijke ingrediënten voor een stabiele samenleving!) wél bewaakt worden!! Onze VEILIGHEID / VRIJHEID is door EEN LAFAARD in jeans en op GELE GYMPEN naar de FILISTIJNEN geholpen!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Bob zegt:

  Wat in WOII niet gelukt is wordt
  nu langzaan een feit de omvolking
  van Europa.

  Geliked door 1 persoon

 13. mahoog zegt:

  En de meeste schaapjes trappen er in….met vóór en achter pootjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s