“Wees het licht!”

(Door: Vicky Van Lommel)

Zonder acceptatie dat de dood inherent aan het leven is, leef je niet. Leef!

Volgens hoogleraar immunologie Anke Huckriede, met als expertise vaccinologie, sterven er in Nederland wekelijks 400 mensen aan corona. Voor heel 2020 betekent dat circa 21.000 coronadoden. Terwijl het RIVM rept over 11.323 mensen die tot nu toe aan Covid-19 zijn overleden, oftewel circa 215 per week. 

Op basis van de wekelijkse sterftecijfers van het CBS tot en met week 51 en een prognose voor week 52 en 53 op basis van de griepepidemie van 2017 – 2018 is er ten opzichte van recente jaren sprake van een oversterfte tussen de 13.500 á 15.000 mensen. Dat zou kunnen betekenen dat er ook iets meer mensen aan andere aandoeningen dan corona ten opzichte van gemiddeld zijn overleden. Gezien de Nederlandse bevolking sinds 2000 flink aan het vergrijzen is, niet opmerkelijk. 

Lees verder>>>
(h/t “Htskday”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Wees het licht!”

 1. Dick zegt:

  Altijd nog veel minder dan de ruim 65.000 mensen die stierven in de 21 weken van het griep seizoen 2014 / 2015. ( AD 01-10-2015: Meer doden tijdens langdurigste griepgolf ooit )
  We zitten nu op nog geen 500 griepdoden. Dus ….

  Like

 2. Bob zegt:

  In Israel zijn drie mensen na te zijn
  gevaccineerd gestorven.
  Voor de vaccinatie zou de doodsoorzaak
  corona zijn, nu heet het hart falen.
  Geloof in je overheid, ze hebben het
  goed met je voor.

  Geliked door 1 persoon

 3. J.C. zegt:

  Leuk artikel, maar het vergeet dat een griepseizoen loopt van 1 november van het ene jaar t/m 30 april van het volgende. Een gemiddeld griepseizoen als boven benoemd heeft tussen de 6000 en 6400 doden tot gevolg. Nu zijn de RIVM ratten gaan doortellen van 1 november 2019 t/m 31 december 2020. En, wat nu oversterfte?? The sheeple word besodemieterd waar ze bij staan. Ergens in juni 2020 waren er 6000 mensen overleden aan covid-19 en 400 aan de griep. Dus covid-19 heeft de griep uitgeroeid en we zaten precies op het gemiddelde aantal doden van een normaal griepseizoen.

  Like

 4. droevige mof zegt:

  De burgers laten zich niet meer opsluiten. Er komen duizenden mensen naar de wintersportgebieden in de Harz en de Eifel, ook al zijn er geen skiliften en geen gastronomie. De politie staat machteloos. Er zijn er gewoon te veel.
  Ook op oudejaarsavond waren er veel mensen op straat, vooral in de grote steden. Er werd alcohol gedronken, gezongen en er was vuurwerk. Ook hier wilde de politie zichzelf niet in verlegenheid brengen. Gewoonweg te veel mensen. Burgerlijk verzet, eindelijk.

  Like

 5. Bas zegt:

  Er waren zes mensen in een huis in Gatineau, Canada. Een buurman klikte. De politie ging naar binnen, in Gestapo-stijl. Burgers aanvallen.

  Dus ja. Elke politicus die deze monsterlijke wereld heeft gemaakt en vervolgens probeert weg te sluipen naar Florida of Hawaii? Fuck you.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s