CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op CARTOON

 1. Bas zegt:

  Like

  • Bas zegt:

   Exact hetzelfde liedje ….fraude, fraude en nog eens fraude.

   Trump zei tijdens de uitgelekte oproep van vandaag: “Laat de waarheid naar buiten komen.” Nou, Kemp wil de waarheid * BURYEN *.

   Dit is wat er gebeurde nadat waarnemers * naar huis waren gestuurd.

   U kunt zien dat * meerdere stembiljetten * steeds opnieuw zijn gescand in de video *

   Like

 2. Bas zegt:

  Bizar

  Het gebed om het 117e congres te openen eindigde met “Amen” en “Awoman”….’Aman en Avrouw’…

  Like

  • Bas zegt:

   Ter verduidelijking:
   Amen is een woord dat teruggevonden wordt in de Thora, het Nieuwe Testament en de Ahadith en betekent letterlijk “zeker, het is zo” of “het zij zo”. Het wordt in het jodendom, het christendom en de islam gebruikt aan het einde van een gebed of zegening, als een soort bekrachtiging of acclamatie. Wikipedia

   Like

  • Bas zegt:

   https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/genderdysforische-woke-gekken-nemen-de-amerikaanse-politiek-over-sluiten-gebed-af-met-amen-and-a-woman/

   Genderdysforische woke-gekken nemen de Amerikaanse politiek over: sluiten gebed af met ‘Amen and a-woman!’

   Oh. Mijn. God. Hoe ongelooflijk gestoord zijn die woke-gekken eigenlijk? Het antwoord is, vrees ik: totaal. Ze zijn helemaal knetter. Geschift. Van het padje. Niet lekker. Van lotje getikt. Hoe anders te verklaren dat deze malloten ervoor gezorgd hebben dat het openingsgebed van het 117e Amerikaanse Congres werd afgesloten met “amen” én “awoman”?

   Als je je afvraagt hoe gestoord radicaal-links ‒ oftewel de hele woke-beweging ‒ is hoef je alleen maar even naar deze clip van het openingsgebed van het 117e Amerikaanse Congres even te zien. Gekker dan dit wordt het niet.

   Like

 3. Bas zegt:

  18.000 + * frauduleuze * stemmen gaan door tabulators nadat alle anderen zijn GEDWONGEN OM DE RUIMTE TE VERLATEN.

  We hebben de tape. Dit is zo dicht bij een * rokend pistool * als je zult krijgen van arena-beveiligingscamera’s. KIJK MAAR

  Like

 4. Bas zegt:

  Opkomst 782% hoger dan het aantal stemgerechtigden….

  Like

 5. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/michkapteijns74
  Geen woord over de honderden getuigen van/over stemfraude, geen woord over de hoorzittingen, geen woord over de statistische abnormaliteiten. Enkel de suggestie dat Trump het allemaal uit zijn duim zuigt. Zo kennen we de media weer…

  https://t.co/VZeSb6ZMJM?amp=1

  Like

  • Bij hetgeen de leugenachtige NOS weet te verkondigen staat het volgende transcript tegenover.

   Trump Ga. Transcript toont pleidooi voor stemfraude, president handelde correct

   De Washington Post bracht zondag audio uit van een zaterdag telefoontje tussen president Donald Trump en de staatssecretaris van Georgia, Brad Raffensperger, waarin de twee te horen zijn over de verkiezingsresultaten.

   The Post bracht aanvankelijk fragmenten uit van de oproep van een uur waarin Trump te horen is terwijl hij de verkiezingsresultaten besprak met Raffensperger en zijn advocaat Ryan Duitsland.

   Ook de stafchef van het Witte Huis, Mark Meadows, en Cleta Mitchell, de campagneadvocaat van Trump, namen deel aan de oproep.

   Trump geeft talloze voorbeelden van dubbel stemmen, stemmen van dode mensen en andere onregelmatigheden en anomalieën in de stemming.

   Raffensperger en Duitsland weerleggen de beweringen van Trump grotendeels met eenvoudige beweringen dat de zaken die Trump aan de orde heeft gesteld, zijn onderzocht.

   https://www.newsmax.com/politics/trump-georgia-raffensperger/2021/01/03/id/1004057/

   Like

 6. Bas zegt:

  Laat me dit duidelijk maken: gezonde mensen in het hele land moeten maskers dragen en zich verstoppen in hun bunkers, maar een congreslid met COVID moet naar de House floor komen met het “essentiële” doel om op Nancy Pelosi te stemmen.

  https://www.breitbart.com/politics/2021/01/03/democrat-gwen-moore-travels-to-d-c-to-vote-for-pelosi-as-speaker-after-covid-diagnosis/

  Democraat Gwen Moore reist naar D.C.om voor Pelosi als spreker te stemmen, na COVID-diagnose.

  Rep.Gwen Moore (D-WI) reisde van Wisconsin naar Washington, DC, nadat ze had aangekondigd dat ze pas zes dagen geleden de diagnose COVID-19 had gekregen, om Rep. Nancy Pelosi (D-CA) te helpen beveiligen als House-spreker voor een ander termijn.

  Moore tweette op 28 december: “Ik heb positief getest op COVID-19. Ik volg de richtlijnen van mijn arts en isoleer me van anderen. Ik ben dankbaar dat ik me goed voel. En ik verwacht niet dat dit mijn werk voor Wisconsin’s Fourth zou verstoren. “

  Like

  • Zoals Ik al eerder schreef.
   De regels zijn er voor de bevolking maar zelf lappen ze elke regel aan hun laars, want ze zijn er echt van overtuigd dat voor hen de regels niet gelden en al zeker niet als het ouwe vel elke stem nodig heeft.

   Like

 7. Bas zegt:

  Kamela is dus de volgende president van de VS…..dat het Biden is wordt genegeerd

  “WOO! DE VOLGENDE PRESIDENT VAN DE VERENIGDE STATEN !! ”

  Zelfs de echtgenoot van Kamala Harris, Doug Emhoff, weet dat Joe slechts een uitloper was voor zijn onverkiesbare radicaal-linkse vrouw

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s