De Duitse longarts Wolfgang Wodarg: “Corona-aanpak is misdaad tegen de menselijkheid”

(Door: “Balkanske priče”)

Covid-19 zal bekend komen te staan als de grootste politieke hoax uit de geschiedenis. Nooit eerder in de geschiedenis zijn GEZONDE MENSEN in quarantaine gezet voor een virus dat op het eind van de rit niet gevaarlijker blijkt dan een influenza-epidemie… ’Corona-aanpak is een menselijke catastrofe die nooit had mogen gebeuren. Om corona te bestrijden hoef je vrijwel niets te doen. Je hoeft alleen maar de ouderen te beschermen’, zegt dr. Knut M. Wittkowski, die meer dan 20 jaar lang aan het hoofd stond van de afdeling epidemiologie van de Rockefeller University in Amerika. We laten elke jaar de griepgolf en virussen gewoon ongestoord z’n gaan om zo snel mogelijk groepsimmuniteit te bereiken. Daarna beschermt groepsimmuniteit de gehele populatie, inclusief de kwetsbaren. Vertraging van de groepsimmuniteit door lockdowns veroorzaakt een langere blootstelling van de kwetsbaren aan het virus en opent de mogelijkheid (als de groepsimmuniteit daadwerkelijk niet voldoende is opgebouwd door de lockdowns) dat de epidemie weer opnieuw de kop opsteekt…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De Duitse longarts Wolfgang Wodarg: “Corona-aanpak is misdaad tegen de menselijkheid”

 1. bobzelf zegt:

  THE CHINEES DID IT ,WHAHAHAHAHAHAAHAHA

  TISSIE , LEKKER DING …. HAAL JIJ DIE KOELKASTEN OP BIJ BERT’S COFFESHOP ??

  WHAHAHAHAHAHAHAHHA

  NEE MENSEN ……………………… HET HEEFT NIETS MET STUDEREN TE MAKEN ,
  EN OOK NIET MET SCHRIJVEN MET KLEINE LETTERTJES …

  HET HEET WERELDWIJSHEID

  EN DAT DOE JE DUS OP , OP STRAAT EN TIJDENS JE WERK …
  EN GOED LUISTEREN NAAR KANJERS,

  EN KOMT 100 % ZEKER NOOIT UIT “” EEN BOEKIE “” WHAHAHAHA

  DUS , KILL BILL KOMT U NU INEENS BEKEND VOOR ????
  THE WHO OOK ?? OOOH ik bedoel niet “”the pinball wizzard hoor “”
  IETS EEN PANDEMIE NOEMEN DAT ER 90 % VAN AF ZIT …

  DUS HAAL UW VACCIN , VRAAG EVEN NAAR DE BIJSLUITER …………………..

  WHAHAHAHAHAHAHA

  IK HAD HET OVER 16 MILJOEN HERSENDODEN ??

  HET ZULLEN ER NIET VEEL MINDER ZIJN WHAHAHAHA

  OOM 12 MONKEYS , THE WAPPIE

  KIJK EVEN 1995

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Ongeveer 240 Israëlische burgers zijn ziek geworden met COVID-19 na de injectie van de eerste dosis van het Pfizer/BioNTech-vaccin. De fabrikanten wijzen erop dat 95 procent bescherming tegen infectie pas een week na de tweede dosis wordt bereikt. Ondertussen werd in Mexico een vrouwelijke arts op de intensive care opgenomen nadat ze een BioNTech-vaccin had gekregen. Ze werd gediagnosticeerd met encefalitis en spinale meningitis.
  Ook uit andere landen worden milde en ernstige bijwerkingen gemeld. Het is interessant dat artsen en verpleegkundigen nogal sceptisch zijn over Covid-vaccinaties en terughoudend zijn om zichzelf te vaccineren. (Ze wachten eerst op de resultaten van de mensenproeven in de verpleeghuizen.)
  https://de.rt.com/der-nahe-osten/111291-israel-hunderte-personen-erkranken-nach-impfung-an-covid-19/

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Het is overduidelijk. Corona is een smerige politiek met als doel om de bevolking tot slaaf te maken. Die hele regelgeving is er op gebaseerd, niet om het virus in te dammen, maar om het virus de kans te geven om eeuwig voort te blijven bestaan. Het is niet normaal te noemen dat de griep, omgedoopt tot Corona, na de winter het hele jaar blijft voortbestaan. Men – weet – al zeker dat Corona ons ook de komende jaren niet gaat verlaten, met alle gevolgen van dien natuurlijk. En het merkwaardigste van dit alles is dat de Nederlandse bevolking die Coronaleugen voor waar aanneemt gelijk een kind die heilig gelooft dat Sinterklaas bestaat. Dat belooft wat voor de toekomst. En wat was de leuze van al die rooien de afgelopen jaren ? We moeten een leefbare wereld voor onze kinderen achterlaten. Bedoelden ze soms deze Corona wereld ?

  Like

 4. Ik werd wakker en dacht Ik zal eens rond loeren op het net.
  En wat schept mijn verbazing.
  Outbreak.news heeft een zeer verontrustend bericht geplaatst.

  Wat zeg je? WIE zegt dat er “geen bewijs” is dat COVID-19-vaccins de verspreiding van ziekten zullen voorkomen … dus wat hebben ze voor zin?

  De Wereldgezondheidsorganisatie werd eerder dit jaar opgepakt en vervoerde water voor de Chinese regering om Peking te helpen zijn verantwoordelijkheid voor COVID-19 en de daaruit voortvloeiende wereldwijde pandemie die het virus veroorzaakte, te verdoezelen.

  In feite was de cover-up zo flagrant dat president Donald Trump de buitengewone stap nam om de WHO af te snijden van Amerikaanse belastingdollars.

  Maar nu lijkt het erop dat het wereldwijde gezondheidsagentschap probeert te boeten voor zijn fouten uit het verleden met betrekking tot de coronavirus-doofpot van Peking met wat vernietigende nieuwe informatie over de zeer controversiële COVID-19-vaccins – namelijk dat ze niets doen om de verspreiding van de ziekte.

  Dus volgens met overdreven snelheid naar de prikpunten om je te laten vaccineren met een vaccin dat totaal niks doet of toe voegt.

  Volg ook even de link naar ZeroHedge.
  https://outbreak.news/2021-01-03-who-says-no-evidence-vaccines-prevent-spread.html

  Like

 5. En uiteraard weer een linkse politiek, we gaan zwaar de fout in dus leggen we de rekening bij Jan de arbeider neer, waar kennen we dat toch van.

  Cuomo: New York moet belastingen verhogen om een ​​tekort van $ 8,7 miljard te compenseren vanwege de pandemische blokkades die hij zelf heeft bevolen.

  Enkele maanden nadat gouverneur Andrew Cuomo oproepen tot belastingverhogingen had afgewezen en de rijken had gesmeekt terug te keren naar New York, zegt de gouverneur nu dat de stad de belastingen moet verhogen om een ​​tekort van $ 8,7 miljard veroorzaakt door de coronaviruspandemie (COVID-19) te compenseren.

  New York zal lijden als het Congres niet helpt, zegt Cuomo
  Op 9 december waarschuwde Cuomo dat New York gedwongen zou worden duizenden arbeiders te ontslaan, belastingen, tarieven, tolgelden en overheidsleningen te verhogen met “verwoestende” gevolgen als het Congres de staat niet helpt.

  Democraat Cuomo zei ook dat de staat belastingen moet verhogen, zelfs als federale steun wordt goedgekeurd om het huidige verwachte tekort van $ 30 miljard voor de komende twee jaar te dichten.

  https://outbreak.news/2021-01-03-new-york-raise-taxes-deficit-pandemic-cuomo.html

  Like

 6. Lost Johnny zegt:

  Why do people enslave other people father?
  Because the are afraid son.
  What are they afraid of father?
  Life itself son., so they take yours.
  And that ends their fear father?
  It feeds it son.
  (Duchesne.)

  Like

 7. g zegt:

  Willends en wetens willen ze ongeteste vacinatie staks verplichten. Er behoren geen moordenaars aan het roer te zitten in Denhaag

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  De belangrijkste T-cel werking is niet getest bij het nieuwe vaccin.
  Mensen met covid sterven door de overreactie van de T-cellen.

  Hier de hele video:
  (Na een bijzondere intro een prachtige uitleg over ons immuunsysteem en het Pfizer vaccin

  De video is door YouTube inmiddels verwijderd…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s