FOTOSHOPPER

Wollt ihr den totalen Feuerwerk Verbot!? Huub – nu doorpakken – Bruls gaat het in 2021 helemaal zelf handhaven.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “CoOontje“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Hovawart zegt:

  Vroeger had men het nog over geboden maar tegenwoordig enkel over verboden, de EU gaat een gezellige toekomst tegemoet………Nexit Nu!

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Bruls.
  Het opperhoofd varken Napoleon uit het boek Animal farm, doe hij me altijd aan denken.
  Een zwaar over het paard getild lomp stuk vlees dat denkt de wijsheid in pacht te hebben door zo veel mogelijk herrie te maken en dan denken dat hij intelligent over komt.

  Geliked door 4 people

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Die meneer Bruls is (althans voor mij) een zeer onsympathiek persoon en krijgt nu een groot deel van Nederland over zich heen met zijn voorstel.
  Zoals inmiddels wel bekend ben ik inwoner van Den Haag en dat is jaar in jaar uit zo’n beetje de kampioen in ongeregeldheden tijdens oud en nieuw, dit jaar is de uitzondering op Duindorp na.
  Ik heb dus al die jaren de schade gezien die het oud en nieuw ‘feest’ bracht. En ik kan u vertellen dat het werkelijk te gek voor woorden is.
  De meeste schade wordt toegebracht aan gemeentelijke eigendommen en gek genoeg heeft de gemiddelde Hagenaar daar geen pijn in de buik van, de vaak gigantische kosten worden verhaald op ‘de gemeenschap’ en ach de gemeentelijke belasting gaat toch elk jaar omhoog.
  Ook de schade die wordt toegebracht aan particuliere bezittingen liegt er niet om, soms wordt er een inzameling gehouden voor de wel heel erg wrange gevallen maar in de meeste gevallen draait de ongelukkige er zelf voor op.
  Zo’n 25 jaar geleden zijn de zogenaamde oud en nieuw vuren verboden, eerst werden sommige kruispunten nog gedoogd en volgestort met zand om schade te voorkomen, toen ook dat niet hielp kwam het verbod.
  En vergis u maar niet, de schade liep vaak in de miljoenen.
  Ik heb van nabij meegemaakt dat het Arnold Spoelplein in Loosduinen in de zomermaanden volledig heringericht was, men heeft er hooguit drie maanden van mogen genieten want na oud en nieuw kon men weer van voren af aan beginnen, compleet vernield.
  Ik durf niet eens te schatten wat dat gekost moet hebben.
  En dan het vuurwerk, met de toegenomen welvaart hebben mensen steeds meer te besteden aan vuurwerk en door veelal illegale import zijn er tegenwoordig complete bommen in de handel en die waren in de voorbije jaren al vanaf medio oktober met enige regelmaat te horen.
  Het bekendste is de Cobra 6 die maar liefst 25 X de toegestane hoeveelheid kruit bevat en die door specialisten wordt omschreven als een lichte handgranaat,, minder bekend maar ook in de handel zijn de Cobra 7 en 8 en die zijn nóg zwaarder.
  Is de roep om een verbod dan terecht?
  Nou wat betreft het knalvuurwerk naar mijn mening wel, het siervuurwerk zou wat mij betreft echter wel kunnen blijven.
  Dit jaar was echt een verademing, natuurlijk er werd wel geknald maar het was maar een fractie van andere jaren.
  Houden zo !

  Like

 5. Johanna Janssen zegt:

  De spijker op zijn kop Heb al eerder geschreven over dit stuk lillende vleesklomp die met zijn kleine mondje dat zo zijn best doet om zijn waanzinnigheden rond te bazuinen.EEn lachertje.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Bruls, zijn naam zegt het al, een vent die brult dus. Holle vaten klinken immers het hardst. In 2021 gaat hijzelf het vuurwerkverbod handhaven. Laat hem maar oppassen dat ze geen cobrabom of een lawinepijl in zijn reet gaan stoppen. Hij zal dan spoedig uitgeBRULD zijn….

  Like

 7. Julia zegt:

  Kan die Bruls niet van de buis verdwijnen en er geen publicaties meer aan worden gegeven. Deze irritante dictator komt bij velen de keel uit maar wat wil men verwachten van een dictator uit de CDA club kijk naar zijn vriend en faal aap De Jonge nog zo een onbenul en mislukkeling. Het valt overigens wel op dat dit soort dictators als Bruls en Franske Timmermans een omvang hebben dat uitblinkt dat zij goed genieten van het goede leven als ze het leven van een ander maar zuur of zelfs kapot kunnen maken dan is dat de bevrediging voor dit soort dictators.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Nijmegen is een extreem links bolwerk en die dikke vette pad met zijn bolle plofkop bruls is ook een extreem linkse rat.Al stonden zijn tanden in de fik piste ik ze nog niet uit.

  Geliked door 1 persoon

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Als je nagaat hoe Bruls gekomen is waar hij nu zit, ontdek je dat hij nog NOOIT één dag gewoon gewerkt heeft. Hij is door de rangen opgeklommem, gedragen op de vleuglen van de partij die hem groot gemaakt heeft, het CDA. Wethouder, Kamerlid, plaatsvervangend burgemeester, burgemeester en ga zo maar door. Door nu zoveel herrie te maken is hij vast de fundering aan het leggen voor de volgende stap, namelijk het ministerschap.
  Op hem is bij uitstek het zgn. Peter-Principle van toepassing:
  Binnen een organisatie wordt iemand net zo lang bevorderd, tot hij op een plaats terecht komt waar hij niet goed functioneert. Zodat op het laatst iederen op een plaats zit waar hij niet goed functioneert.
  Lijkt me trouwens ook goed passen bij het hele Kabinet Rutte III.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. leo1 zegt:

  Vuurwerkverbod en de rest ?? !!

  Wel massaal, ondanks het vuurwerkverbod, in het donker illegaal vuurwerk afsteken.
  Maar niet massaal, legaal, het mondkapje afgooien …….

  Wat een schijnheilig SCHIJTVOLK. !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s