VIDEO – Politie dreigt met boete aan de deur: “U droeg geen mondkapje in de supermarkt”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Balkanske priče”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO – Politie dreigt met boete aan de deur: “U droeg geen mondkapje in de supermarkt”

 1. Julia zegt:

  Wat een verspilling van tijd. Ongelooflijk politie aan de deur voor het niet dragen van een mondkapje. Dan dat irritante vrouwelijk gevalletje of ze staat te bekvechten met haar buurvrouw. Dan hadden zij die man een boete moeten geven in de supermarkt maar geen nodeloos geouwehoer achteraf aan de deur. Ik dacht dat de politie zo onderbezet was maar dat valt blijkbaar erg mee als op deze manier de tijd wordt verspild. Kunnen die twee nietsnutten niet beter achter een bureau gaan zitten op het bureau en eens daadwerkelijke gegronde aangifte op gaan nemen en behandelen nee daar is geen tijd en capaciteit voor maar voor deze zware criminele overtreding het niet dragen van een mondkapje wel. Belachelijk wat een land is dit geworden. Criminelen gaan vrijuit of worden niet opgepakt, feestgangers die massaal feest lopen te vieren of woonwijken op zijn kop zetten krijgen of geen boete of het is maar een handjevol. Het niet dragen van een besmettelijke niet werkende muilkorf die te pas en te onpas worden gebruikt of worden vernieuwd en totaal geen enkele bescherming biedt is momenteel een zwaar crimineel gedrag. Hoe diep treurig.

  Geliked door 4 people

 2. David zegt:

  Ik las gisteren dat de georganiseerde misdaad niet echt last had gehad van Corona. Maar dat komt denk ik omdat burgers intimideren prioriteit heeft..

  Geliked door 1 persoon

 3. hans zegt:

  Ja, maar als je door 8 marokkanen word beroofd dan komen ze niet of zeggen zelfs hun woord tegen jou!?
  Misschien moeten mensen net zoals de “antifa” en dat andere neo fascistische zwarte gribus ook wel genoemd BLM ook eens een bureautje af laten branden of 2 of….

  Like

 4. duinsnip zegt:

  Zal je familie maar zijn. Dan maar gauw in isolatie.

  Like

 5. Rini Stegeman zegt:

  zou dit de druppel zijn? Niet te geloven dit!

  Like

 6. johannes zegt:

  Hierbij verklaar ik de politie voor wat betreft dit soort controles tot volksvijand no 1 , en geen slap gezeik over we doen ook maar ons werk , want dat doe je juist niet , dit heeft niets meer te maken met het beschermen/opkomen van burgers maar het is slechts een naam ervoor die precies het tegenovergestelde doet in de praktijk.
  Kotsmisselijk wordt je van dit soort gespuis in uniform en de vergelijking met woII gaat dan ook geheel op !

  Like

 7. Knalkopje1 zegt:

  Corona-fascisme te voeten uit!!!

  Like

 8. Ton Ruygrok zegt:

  Ik wens Mijnheer rust en kalmte toe … helemaal eens .. het is te idioot voor woorden allemaal.. wat er passeert..
  Nou ja .. voor die boete hoef je niet in de war tezitten dat kunnen wij bij …Bron… wel bij elkaar harken.., toch..,
  Ton Ruygrok

  Like

 9. Steven zegt:

  Beetje domme actie van die man.
  Die boete van dat mondkapje kan hij aanvechten, maar die van €400 vast niet.
  Als hij gewoon zijn ID had laten zien was er verder weinig aan de hand.
  En de helft van wat hij stond te schreeuwen in het filmpje sloeg ook nergens op.
  Als hij op een normale manier zijn verhaal had gedaan, dan had hij waarschijnlijk helemaal geen boete gehad.

  Like

  • Julia zegt:

   Steven domme actie of niet het neemt niet weg dat de politie meer weg heeft van de Gestapo en zich tegen de burgers keert. Geen enkele reden om voor zo een onbenullig voorval iemand thuis lastig te vallen. Kijk eens naar het aantal intimidaties en verkrachtingen en het rellen door het hele land dan zijn ze niet zo heldhaftig om achteraf de daders bij deur lastig te vallen. De politie waar er al veel te weinig van zijn behoort zich bezig te houden met de criminaliteit en strafbare feiten, behoort aangiften dezelfde dag op te nemen en niet op afspraak of helemaal niet maar de politie behoort zich niet voor bepaalde onbenulligheden (over een muilkorf waarvan wij allemaal weten dat deze totaal nutteloos zijn en absoluut niemand beschermt) aan de deur te komen en kostbare tijd te verspillen. Vooral die irritante dame in uniform kun je vergelijken met bek vechtende buurvrouwen. Sorry het is volkomen waanzin en burgertje pesten.

   Geliked door 2 people

  • johannes zegt:

   @steven : iets met stuurlui en wal , en niet iedereen is gebekt als een rutte de topleugenaar , dat maakt de situatie niet anders.
   Zoals jij hier reageert discrimineer jij mensen vanwege de manier hoe zij met hun onmacht en woede omgaan , en bewijst dat jij totaal nooit onder druk hebt gestaan op valse gronden.
   Zoals jij hier reageert en die man wegzet , nog dommer dan de man op de video , zeg je eigenlijk dat enkel mensen die zich gedragen volgens de normen en waarden zoals jij die stelt rechten hebben en de rest moet zwijgen , nou voila , mede daarom zit ook jij nu binnen uit (zgn) angst voor een zgn pandemie.

   Geliked door 1 persoon

  • bezigebij63 zegt:

   Ik heb ook een vrijstelling om gezondheidsredenenen van het Ministererie zelf gekregen. Dat liet die man ook zien. En nog drammen willen ze die boetes uitschrijven. Volkomen begrijpelelijk dat die man door het lint gaat. Zeker met zo’n wijf……..

   Geliked door 2 people

 10. ronjaspers zegt:

  De gestapo in wording.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   En dan vindt de politie het nog vreemd ook dat ze steeds gehater worden bij het volk daar ze liever boetes uitschrijven dan op criminelen jagen! de politie je beste vriend? Forget it!

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Opflikkeren stel idioten !!

  Like

 12. Fran zegt:

  We zijn in oorlog met de politiek, pers en politie. Wie dat na 10 maanden tirannie nog niet door heeft, is niet bij zinnen. Op misdaden tegen de menselijkheid, kan de reactie niet uitblijven. We hebben het natuurrecht ons te verdedigen tegen leugenaars, machtsmisbruikers, onderdrukkers en hun handlangers.

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Even los van zijn hele verhaal denk ik dat de politie hier flink in de fout is gegaan, zijn gegevens waren kennelijk al bekend bij de wijkagent en dus is er geen enkele reden te bedenken waarom ze bij hem langs moeten gaan.
  Als ze dan vervolgens nog eisen dat je een identificatie toont terwijl je in je eigen huis staat raakt echt helemaal kant nog wal en als overtreffende trap komen ze dan nog met de bedreiging dat er een boete zal volgen wegens het niet tonen van een ID bewijs.
  Kom op zeg, de nazi’s zijn al een tijdje weg hoor, ik denk de de agenten hier nog niet klaar mee zijn, die krijgen vast nog wel een uitbrander.

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Die video heeft behoorlijk indruk op mij gemaakt. Temeer daar mijn vader en twee van zijn broers (allen overleden) in de tweede wereldoorlog ook het nodige meegemaakt hebben. Het verhaal ging dat de Nederlandse politie die samenwerkte met de Nazi’s, bij hun voor hun deuren stond en hun gebood mee naar het bureau te komen. Daar kregen ze te horen dat ze gefusilleerd zouden worden. Mijn vader (bakker) had, wegens de schaarste bij de boeren rogge en tarwe ingeslagen om zijn klanten van voldoende brood te kunnen voorzien. Hij wou het bonnensysteem omzeilen. Zijn broers werden opgepakt wegens het laten onderduiken van Joden (ome Bart) en wat ome Frans gedaan had weet ik niet meer. Door tussenkomst van een goede politieman die er van hoorde (van Mierlo, ook allang overleden) werden de doodvonnissen omgezet in boetes. Hoe hij dat voor elkaar kreeg is een raadsel. Politieman van Mierlo werd in en na de oorlog een goede vriend van ome Bart (een van de gearresteerden) Die tijd gaan wij alweer meemaken. Zo erg gaat het weer worden. Voor Corona moet en zal iedere wereldburger de slaaf gaan worden van de – elite – die, net als in de tweede wereldoorlog, van alles wat onmenselijk is met ons zal gaan uithalen.

  Geliked door 5 people

  • Johan zegt:

   Wat ook terugkomt vanuit WO II is de Jodenster, maar dan in een nieuw jasje. Vanaf nu heet dat : corona-paspoort.
   Bent U niet gevaccineerd, dan behoort U vanaf nu namelijk tot de onderlaag van de maatschappij. U bent dan een parasiet, die eigenlijk verdelgd moet worden.
   U mag straks niet meer met het Openbaar Vervoer, U kunt geen werk of toegang tot opleiding meer krijgen en huisvesting kunt U ook wel vergeten.
   Voor tal van beroepen gaat het paspoort een verplichting worden.
   Bent U in de zorg werkzaam ? Waarschijnlijk wordt U dan in de komende weken al op een zijspoor gezet.
   Bent U bijvoorbeeld in de horeca werkzaam en niet gevaccineerd, dan mag U straks geen gasten meer in uw zaak ontvangen. Dan kunt U het verder wel schudden, want een faillissement is dan immers uw eigen schuld.
   Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken van hoe de overheid mensen straks in de tang gaat nemen.

   Geliked door 4 people

   • bezigebij63 zegt:

    Zonder vaccinatiepaspoort wordt u binnenkort ook op transport gezet opnieuw naar de vernietigingskampen door de vaccinnazi’s.

    Geliked door 2 people

 15. pepo Copyright zegt:

  Bij demonstraties worden ook altijd de kentekens van de auto’s geregistreerd door de politie.
  Maar als je aangifte doet van aanranding moet je concluderen dat ze geen tijd hebben 😱

  Geliked door 1 persoon

 16. Republikein zegt:

  Waarom geen boete van 4 miljoen?
  Ik zeg maar wat, gekkenhuis.

  Like

 17. droevige mof zegt:

  Enorme demonstratie gisteren in Neurenberg, Beieren, waar Söder, de Duitse Hubertus Bruls, regeert. De deelnemers zijn jong en zien er niet uit als rechtspopulisten. De man in 13:00 zegt dat hij lid is van de Groenen en wil dat zijn partij weer democratisch wordt. (Hij kan daar lang op wachten).
  Ik heb het gevoel dat de stemming in Duitsland kantelt.

  Geliked door 1 persoon

 18. bezigebij63 zegt:

  Dat ze hun verbalisantennummers al niet wilden geven is een teken aan de wand. Maar meneer had de helderheid van geest ook hún kenteken te noteren in het geval hij aangifte wil gaan doen wegens bedreiging. Verstandig is dat rechtstreeks bij de rechtbank of de OvJ zelf te gaan doen en zeker niet bij de plaatselijke politie……

  Geliked door 1 persoon

 19. Toen Ik ongeveer een jaar geleden hier schreef dat Ik totaal geen vertrouwen heb in politiek, ambtenarij, Politie en Justitie vroeg iemand me waar heb je dan nog wel vertrouwen in.
  Ik heb daar wijselijk geen antwoord op gegeven, maar Ik zou degene die die vraag stelde nu toch wel van antwoord willen dienen.
  Namelijk met iets wat Ik niet graag doe, namelijk een wedervraag.
  Die lijdt dan, Hoeveel vertrouwen heb je nou zelf nog in de politiek, Politie en Justitie en daarbij zeker de ambtenarij niet te vergeten, die er een levenswerk van schijnt te hebben gemaakt om het linkse gedachtengoed op handen te moeten dragen.

  Geliked door 1 persoon

 20. Bob zegt:

  Met deze video voel ik mij weer geheel
  in 1942-43 toen de politie ons zou komen ophalen.
  De verschijnselen die deze man heeft zijn
  terecht deprimerend.

  Geliked door 2 people

 21. Hendrik Germany zegt:

  Wat we nodig hebben is nog meer van deze mensen zoals deze moedige man. Kippenvel kreeg ik hiervan. Wil je nog bij de politie werken als je deze 2 slappelingen ziet staan.

  Geliked door 1 persoon

 22. Toen Hugo Boss de tenues van de SS ontwierp had hij goed gezien dat de zwarte kleur van deze tenues intimiderend werkten.
  Nou zitten wij hier soms weel eens te lillen over meer blauw op straat en zo, alleen vraag Ik me af waar dat blauw gebleven is.
  Ook hier heeft de roverheid begrepen wat Hugo Boss indertijd bezielde.

  Like

 23. mahoog zegt:

  Och deze agentjes worden ook maar gestuurd door hun baasje……véél erger waren die amsterdamse in de ”bezettingteid”,die de Joden kwamen vangen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s